Keresés

Részletes keresés

amexinka02 Creative Commons License 2014.11.09 0 0 11060

Nos véleményem szerint birkozas kozben versenyen nem igazan izgulnak fel a fiuk, mivel olyankor hatalmas erokifejtest tesznek a masik legyozesere. Olyankor nem a tesztoszteron van magas szinten hanem az adrenalin. Ezenfelul kötelező bar nem eppen kenyelmes viselet a nemiszerveket vedo szuszpenzor, ami egy kemeny muanyag kupak. Azon keresztul nem igazan eri semmilyen hatás sem a himvesszot sem a heréket. Izgato foleg nem. Szuszpenzor nelkul is legfeljebb akkor ha birkozas jatekos es a fiuk vigyaznak egymasra es leplezve ugyan de szandekosan erintik meg egymast ugy hogy a masikat izgalmi allapotba hozzak. Es amikor  amugy is fogekonyak a felizgulasra.

Előzmény: IAAnVs, az érzékek istene (11058)
DanielClyburn Creative Commons License 2014.11.09 0 1 11059

Ja, a címem géméles lett, a többi része maradt. Módosítottam itt is.

 

Lehet, hogy a birkózást tényleg meglehet így szokni, habár kicsit hihetetlennek tűnik, hogy legkésőbb tinikorban nem "ébred" fel egy srác. Egy verseny (remélem, sikerül a linkelés - azon egy olyan van, amit találomra másoltam ide) hevében, stressz alatt biztos más, de ugyanez edzésen, haverok között...

Furcsa. Persze a legvalószínűbb, hogy csak én vagyok furcsa, hogy ez nekem furcsa. :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=1QifAJgoJ1g

 

http://www.youtube.com/watch?v=ihlcUKCj_Ug#t=26m20s

 

 

Előzmény: IAAnVs, az érzékek istene (11058)
IAAnVs, az érzékek istene Creative Commons License 2014.11.07 0 0 11058

DanielClyburnHát igen! Hancúrozni márpedig jó dolog, amit bátran kivitelezhetünk azzal, akit szeretünk és akihez kötődünk, ha megvan a frekvencia, és nincsenek határok, korlátok. :) De úgy látom, manapság az emberek már inkább irtóznak, akár ha csak véletlenül is hozzáérnek a másikhoz, rosszabb esetben még rosszra is gondolnak, hogy "vajon ez meg mit akarhat tőlem?". Egyre inkább vonakodunk egymáshoz hozzáérni, átkarolni, megölelni a másikat... így ez a játékos pajkoskodás, birkózás, hancúrozás is egyre idegenebbé, szokatlanabbá válik köztünk, s ezzel együtt így ridegebbé mi is. Sajnos. :(

 

Ezt egyébként eredetileg megírtam volna neked e-mailben is, plusz pár extra kérdést is, de mivel nem jó címet adtál meg profilodban, így ezt nem tudtam megtenni. Egyébként a történeteidet ugyanúgy jó olvasni, mint azokat a múltbéli sztorikat, amiket építőleg elmesélnek a fórumozók, egyedi feelingűvé varázsolva ezt a topikot.

 

A másik rejtély amit feszegettél magadban: Valóban egy érdekes kérdés, hogy feláll-e vajon egy birkózónak, miközben birkóznak!? És ha nem, akkor miért nem, és hogy bírja ki vajon merevedés nélkül!?

Szerintem aki birkózik, az nem felnőttként kezdte űzni ezt a sportot, hanem még gyerekként. Egy gyerek nem foglalkozik annyit önmagával, meg az érzéseivel, meg ugye még míg neki kicsi, így ruhán keresztül sem igen érződik, ha a kukacka merevedik. Arra gondolok, hogy a sport iránti kíváncsiság, érdeklődés, megszokás elnyomott mindent, ami szexualitással kapcsolatos, főleg, hogy akkoriban még nincs bennük tesztoszteron! Gyerekként a szexualitás inkább csak az elsődleges nemi jelleg felfedezőkorszakában érdeklik a gyerekeket, (papás-mamás játék, orvososdi,... Iskoláskorra ez a fajta kíváncsiság általában elül. Ekkor szoktak a gyerekek leginkább elkezdeni sportolni. Amikorra már belejönnek meg már megszokják, hogy ez egy sport, ez bennük tudatosul is. A serdülőkoruktól kezdve ha nem áll fel nekik birkózás közben, akkor azt nagyon valószínűsítem, hogy emiatt nem áll fel nekik, max. tökvéletlenül, ha a merevedés akaratlan, spontán. (Mint tudjuk, serdülőkorban ez már sokaknál okozott "gondot".

De ha nem komoly a közeg, és a társaddal, barátoddal azonos hullámhosszon vagytok, és egy nem várt helyzetben megleped, az simán előfordulhat, hogy akaratlan szexuális izgalom jön létre köztetek ami spontán merevedést idéz elő, reflexszerűen, boldogsághormonok által, ez az én teóriám. :)

Előzmény: DanielClyburn (11056)


amexinka02 Creative Commons License 2014.10.29 -1 1 11057

Szakmunkasban volt egy ilyen srac. Azt mondta o is szegyenlos es azert nem furdik.

Hamar megoldottuk, este furdes idoben elkaptuk meztelenre vetkoztettuk,  pokrocba csavartuk es bevagtuk a lanyok zuhanyzojaba, amikor epp tele volt. Utana mar nem tobbe szegyenlos.

Előzmény: bandolesa (11055)
DanielClyburn Creative Commons License 2014.10.26 0 1 11056

Tök jó ide hosszú idő után visszanézni. Kár, hogy néha megpróbálják ezt is apróhirdetés-oldallá silányítani, mintha nem lenne már az összes meleg témájú fórum teleszemetelve velük (és nem lenne épp elég társkereső oldal). Remélem, nem sikerül!

Eszembe is jutottak rögtön a jó kis középiskolás kolis birkózások. Szex nem volt, még csak erotika sem, mégis imádtunk egymásba gabalyodni és gyűrni egymást egy szobatársammal. Valahogy, ha ketten maradtunk a szobában, rögtön talált valamelyikünk egy okot, hogy a másikba belekössön, hogy egy jó kis birkózás lehessen belőle. Isteni volt!  :)

Előfordult, hogy hétvégére is maradtunk, ilyenkor szinte minden arról szólt, hogy egymást nyúztuk. Egy szobafoci (értsd: teniszlabdával rugdosás egymásnak a kb. 7 nm-es szobában) után rövidgatyában, póló nélkül estünk az egyik emeletes ágy alsó ágyára és kezdtünk birkózni, talán ekkor volt először olyan, hogy az egyik egymás combját átkulcsoló patthelyzetben kínossá vált, hogy felizgattuk egymást. Azóta sem tudom, hogy megérezte-e; szerintem meg kellett, mert én megéreztem a keménységet a combjai között a combommal. Amikor felkászálódtunk egyikünk sem hozta szóba, csak kifújtuk magunkat, mintha mi sem történt volna.

 

Egyébként azóta sem értem, hogy a birkózók ezt hogy csinálják. Tudja valaki? (nem hiszem, hogy sosem izgulnak fel, ahhoz túl sokszor vannak túlságosan is szorosan egymáshoz; vagy náluk ez normális?)

 

bandolesa Creative Commons License 2014.10.18 0 1 11055

Igen, így van. Anno én is jártam koleszba, volt egy gyerek minden évben, akit úgy kellett a zuhany alá cipelni, mert magától nem mert elmenni fürödni, csak hetente 1.-szer akart hétvégén otthon fürödni.

Nálatok is volt ilyen?

Előzmény: amexinka02 (11054)
amexinka02 Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11054

Nem.

Kollégiumokban hamar kikezdik azt aki szégyenlős még manapság is.

De akkoriban még más volt a helyzet, sokkal nyitottabbak voltunk, mint a mai fiatalok.

Előzmény: bandolesa (11053)
bandolesa Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11053

Nem voltak szégyenlősek a 15-16. évesek a fürdésnél?

Előzmény: amexinka02 (11045)
Bigdickfan Creative Commons License 2014.10.12 0 0 11052

Én is lecsapolnám a nagy farkát minden nap!!!!!!!

Előzmény: beat80 (9609)
Kritikusz Mágusz Creative Commons License 2014.09.30 0 0 11049

Kedves nikeepina!

 

Ez NEM HIRDETÉSI és KÉPMUTOGATÓS oldal, hanem EZ EGY SZTORIZÓS TOPIK!

 

Szíveskedj az oldaladat a "Meztelen test", vagy "Képek hímvesszőkről" c. topikokban hirdetni, és ne ezt a topikot amorizáld te is! Se ne véletlenül, se ne szándékosan!

 


Ellenben minden koleszos, vagy nem feltétlenül koleszos, de megélt homoszex élményt nagy előszeretettel várunk ide! :)

 

Előzmény: Törölt nick (11046)
amexinka02 Creative Commons License 2014.09.16 0 0 11045

En katonai suliba jartam es szinten kollegiumba. Na ott volt igazan jo. A zuhanyzo egy nagy talca volt korben a fal menten semmi elvalasztas. Csak 20 zuhany fej egymas mellett. Es egyutt tusoltunk a szakkozepes novendekekkel. En akkor voltam 20 ok meg 15-16. Ha lattatok mar ennyi gyonyoru meztelen fiut egyszerre, eltudjatok kepzelni milyen lehetett.

Előzmény: xpisti (11033)
Pimpa1. Creative Commons License 2014.09.15 0 0 11044

Kollégiumban volt egy szobatársam, jó haverom lett, igazán jó arc volt.

Azt mondta nekem hogy nemi identitása számára nem tisztázott, hajlott bizonyos bisexuális gondolatok felé. Lényeg, hogy egy olyan diszkrét szituációt képzelt el amikor egy pasi csinálja neki. Nem is igazán titkolta hogy rám gondolt, hiszen kéznél voltam és jól kijöttünk egymással barátilag.

Én persze elutasítottam, azelőtt soha nem gondolkodtam ilyesmin.

A srácnak volt stílusa, poénos, tényleg jól adta elő a dolgokat hogy ne legyen sértő, bántó, senki ne érezze kellemetlenül magát. Néha úgy éreztem magam mint egy tinédzser lány akit meg akarnak győzni milyen jó lesz és ilyesmi. Viccesnek éreztem a dolgot. Aztán vagy 3 hónap ilyen jellegű viccelődés után azt mondtam hogy oké, benne vagyok a buliban.

Nem tudom miért mentem bele, talán kicsit azt hittem hogy csak a szája jár, aztán ha komolyra fordul a dolog, szépen visszatáncol.

 

Megmondtam neki, hogy a feltételek adottak: lezuhanyzik előtte, én aszisztálok, de ő irányítson és próbáljuk meg a dolgot lassan-szolidan, aztán meglátjuk.

Ez kb. így is zajlott, én menet közben se hittem ezt a szitut, hát, mit mondjak, elég érdekes, némiképp izgalmas is volt.

 

Felvertezve Creative Commons License 2014.09.03 0 0 11034

Ennyi kamu sztorit életemben nem olvastam még,de legalább egy mosolyt csalt az arcomra:D

xpisti Creative Commons License 2014.08.27 0 0 11033

Én is voltam katona. Hát igen, azok a nagy közös zuhanyozók!

Előzmény: ursusgigas (11032)
ursusgigas Creative Commons License 2014.08.27 0 1 11032

Leírom egy régi történetemet. Szállón laktam pályakezdőként. Kétágyas szobák voltak, és közös zuhanyzó. Sokan laktunk az épületben, a zuhanyzóban mindig többen voltunk. Én viszonylag sok időt töltöttem ott, mert szerettem nézegetni a gyönyörű testű férfiakat. Volt pár csodás fickó. De ott nem volt semmi kalandom. Szűk egy évig laktam a szállón, pont utolsó estém töltöttem ott, költöztem ki albérletbe. Hazafelé a buszon rám köszönt egy szintén a szállón lakó srác, aki egyébként nem igazán szokott köszönni. Legalább látásból mindenki ismert szinte mindenkit, így a köszönés egy alap volt. Őt bunkónak tartottam, mert köszönni sem tudott, így meglepett, hogy ő szólított meg. Míg a szállóig értünk, elmondtam, utolsó éjszakám lesz. Mikor már a szobámban voltam, valaki kopogott - ő volt. Bejött és megkérdezte, nincs-e gyógyszerem fejfájásra. Kerestem, odaadtam neki. Mondta, bevenné ott. Töltöttem vizet is. Aztán én leültem az ágyra, amíg ő az asztalnál állva ivott. De nem akart elindulni kifelé. Odalépett hozzám, és azt kérdezte, nem fog-e hiányozni a szálló, és közben megsimogatta az arcom. Köpni-nyelni nem tudtam. Odament az ajtóhoz és bezárta. Nagy szerencse, hogy a szobatársam nem volt otthon. Visszajött az ajtótól, mellém ült és csókolózni kezdtünk. Aztán levetkőztünk és az ágyra feküdtünk. Csak szoptuk egymást, hamar elélveztünk. Az egész nem tartott tovább szűk fél óránál. Felöltözött és elment. Akkor még nem volt mobiltelefon, e-mail cím sem, így nem volt folytatás. Egyszer találkoztam vele 1-2 évvel később, éppen egy kollégámmal mentünk vissza ebédről a céghez. Ő köszönt rám, én lemaradtam a kollégámtól, hogy beszéljek vele pár szót. Kérdezte, tudnánk-e találkozni valahol. Én akkor ezt nem tudtam megoldani, úgyhogy ez elmaradt.

Hogy a szállón honnan tudta, hogy biztosra mehet, nem tudom. Két dologra gondolok. Vagy a zuhanyzóban kiszúrta, hogy figyelem a többieket és nagyon sokára szoktam végezni, vagy amikor gyógyszerért jött, látta az ágyamon a Hirdetés újságot - a 90-es években annak a 33/c rovata (Úr keres urat) volt az, ami ma a net... De lehet, az csak megerősítette, hogy jó helyen kezdeményez, valószínűleg vágta a zuhanyzóban, mire gerjedek. Fura srác volt, a gyors szex után sem sokat mondott, csak a vállát vonogatta, mikor kérdeztem, miért nem szokott köszönni, meg most miért jött be.

Katonaságnál (mert voltam!) kalandom nem volt, de látványból bőven volt részem. Rövid zuhanyzási idő, tömegjelenetek a zuhanyzókban - rengeteg meztelen fiatal srác! Több cigó is volt, akik igen hatalmas szerszámmal rendelkeztek. Egyre főleg emlékszem, nagyon sovány, magas gyerek volt, lógva több lehetett neki 15 cm-nél! Egy másiknak meg olyan vastag volt (lógva), hogy szerintem a markom át se érte volna.

A századparancsnok meg meleg volt szerintem. Szeretett velünk zuhanyozni. Gyakran volt piás, ilyenkor az írnokkal mosatta a hátát. Az írnok egy lányos, de nagyon szexi srác volt. Hogy mi volt köztük, nem tudom.

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.24 0 0 11030

Nagyon tetszik, jó kis történet, kár, hogy ilyen ritkán írnak és sokan eltévednek és azt hiszik, hogy ez társkereső fórum!

Előzmény: balázs196 (11027)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 11028

Hy! nagyon jó sztory izgató finom..thx..

Előzmény: balázs196 (11027)
balázs196 Creative Commons License 2014.08.23 0 2 11027

Sziasztok. Láttam, sokan megosztottátok a történeteiteket, hát elhatároztam, hogy én is leírom az enyémet.

Azt tudni kell, hogy az én esetem középiskolai kollégiumban történt. Egy gólyaavató buli mindig hatalmas nagy buli nálunk. :) Sajnos vagy nem sajnos a mai világban a drogok óriási szerepet játszanak a partíkon. Itt sem történt ez másképp. A kolesz (nekem legalább is) leghelyesebb sráca 2-3 ecstasy tabletta után, igen jól érezte magát. Engem is etettek, de én 1 karika után megálltam, és még abszolút emlékszem az este minden percére. Megvolt a buli, stb. stb. és eljött -volna- a takarodó ideje. Ekkora még nem is gondoltam, hogy mennyire is megfogjuk koronázni az az estét. Nyilván ha a buli véget ér, az nem egyenlő azzal, hogy a drogok távoznak a szervezetből. A srácban igen erősen dolgoztak a tabletták és természetesen nem tudott aludni. Négyen vagyunk egy szobában és az egyik szobatársam nagyon jó kapcsolatot ápol azzal a sráccal. Átjött és keltegette a szobatársamat. Ők ittak, és nem tudott felkelni. Már forgolódtak a többiek is,  persze ugye én sem tudtam aludni a tabi miatt. Felültem az ágyba és a többiek a fal felé fordultak. Meglátott a srác, hogy ébren vagyok és örült neki, hogy lesz egy társasága az éjszakára. (Az eset előtt, mi nem voltunk jóban, sőt elkerültük egymást amikor csak tudtuk, mert valószínűleg éreztük ezt a levegőben. Sok gyerek van a koleszban, akit elkerülünk, csak mi egy baráti társaságban vagyunk és ez ezért volt furcsa.) Nos, leült mellém az ágyra és nagyon forgatta a fejét, felsőtestét. Folyamatosan mozognia kellett. Ennyit mondott nekem: "Anikó?" majd megcsókolt. Ott akar tudtam, hogy az enyém lesz. Lehet csúnya dolog volt kihasználni hogy drogok hatása alatt van, de kérem, ki nem használta volna ki? 1 éven át, napi rendszerességgel láttam a farkát a fürdőben és kínoztam magam, hogy de jó lenne.. Hát akkor tudtam, hogy ezt most nem halaszthatom el. Nyugalom, nem is halasztottam el.. :) ;)

Miután Ő megcsókolt totál beindultunk, de mondta hogy ezt felejtsem el, meg sem történt, hibázott. Mondtam neki jó, nem gond. Beszélgettünk tovább, majd 20-30 másodperc múlva megint majd nem összeért az ajkunk. Onnantól már én irányítottam. Megcsókoltam többször is. Gyakorlatilag ez volt az első csókolózásom. (A többiek fel sem keltek, nevelőtanárok már rég aludtak, mert a buliban ők is iszogattak ám) HIHETETLEN JÓ VOLT!!!!!!! ÁÁÁ, nagyon király.  Alsógatyában volt, hiszem mi csak úgy mászkálunk a koleszban. (Kinézete röviden: Álompasi. Izmos, kidolgozott felső test, mellizmok, izmos láb, és mint utólag kiderült nagy pénisz, állva) Kb. fél óráig csókolóztunk folyamatosan (de hetet, volt egy óra is) majd szépen végigsimogattam alsógatyán keresztül az akkor még lankadt farkát. Megmarkoltam, ilyesmi.

Majd ezeket mondtam neki: "Egy laza pipa? Szereted ha szopják a farkad? :) Rá a válasz: Szerintem minden férfi szereti, ha szopják a farkát. :) Ezeket a mondtok nyilván nem ilyen egysíkúan hangoztak el, volt benne tűz, láng, kis érzelem talán. Faltuk közben egymást. Iszonyat jó volt. Mivel minden szobában voltak, kitaláltam hogy menjünk ki a wc-re. Nem valami romantikus, de emberek. elhihetitek hogy akárhol együtt lettem volna vele akkor :) Azt mondta menjünk. A wc és a szoba között a távolság kb. 5 méter, de ez alatt csak az járt a fejembe, hogy a kollégium leghelyesebb pasija most az enyém. Hát, el sem akartam hinni. 

Bementünk, magunkra zártuk a wc-t. Én leültem, ő állt. Csókoltunk még ott is, közben is. Lehúztam a gatyáját, majd elkezdtem szopni a farkát.  Gyönyörű farka van, és nagyon nagyon. :P Élveztem az izmos , kidolgozott testét, bicepszét, seggét, egyszerűen mindent. Még most sem hiszem hogy megtörtént, fantasztikus volt. Folyamatosan a hajamat birizgálta miközben szoptam. Mély torkoztam, ő is ráhúzta egy párszor. :) Imádtam. Közben csók, tapi, ilyesmi. Vertem neki, de nem ment el. Az egész kb. 20 percig tarthatott. Majd kimentünk és elköszöntünk egymástól...
Lefeküdtem, elaludtam, majd kb. 1,5 óra múlva vissza a szobába. Bokszere letolva, cerka mint a cövek. Leült az ágyam szélére és simogatott. Felébredtem és csak a nagy dákóját láttam. Rögtön magamévá is tettem. Majd átmentünk az ő szobájába, mert már akkor elmentek a szobatársai kora reggeli gyakorlatra és ott leszoptam, úgy hogy el is ment. Mindenfelé élvezett. Én kivertem ott magamnak, miközben tapiztam, fogdostam, csókolgattam.

A srác reggel nagyon megbánta az esetet, én nem. Mivel nálam ez teljesen tudatos dolog volt, elértem a célom. Az már hogy ő mit gondol hidegem hagy. Ehhez ketten kellettünk, és nem lehet mindent a szerekre fogni. Egy biztos, ha legközelebb hasonló szitu lesz (vele, vagy mással), azt sem fogom elhalasztani. A pici lelke nem nagyon izgat, akkor neki és nekem is jó volt Van még 4 teljes koleszos évem, úgy hogy lehet lesznek megint hasonlóak. Akkor viszont jövök erre az oldalra megint. 

Ez volt hát az én koleszos homoszex élményem, remélem tetszett nektek. :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.10 0 0 11016

Szia!

 

Teszel majd még fel az Éjszakai incselkedéshez hasonló történeteket?

Előzmény: Törölt nick (11014)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.08.06 0 0 11015

Már nagyon várom :D

 

Előzmény: Törölt nick (11014)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.07.19 0 0 11007

Szia!

Mikor lesznek fent a képek a szőrös fiúkról ?:D már alig várom :)

Előzmény: Törölt nick (11003)
jh125i Creative Commons License 2014.07.13 0 0 11005

Nagyon szép képek és egyes farkak olyan méretesek, hogy szerintem a nagy péniszek majd nem tudnak versenyre kelni velük.

Előzmény: Törölt nick (11002)
jh125i Creative Commons License 2014.06.18 0 0 11000

Jó történet, de nem lehet rákattintani a képekre a mai adagnál.

Előzmény: Törölt nick (10998)
pascal97 Creative Commons License 2014.06.15 0 0 10995

Szia!

 

Nálam hasonló helyzetben a közös alkoholizálás jött be. "Részegen" minden kicsit könnyebb, aztán ha mégsem partner hozzá, akkor is van mire fogni a dolgot.

Előzmény: Hator90 (10989)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.06.14 0 0 10993

Csak bátran :)

Remélem jól fog elsülni :)

 

A legszebb férfikorban van :D

Előzmény: Hator90 (10992)
Hator90 Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10992

Szió! Rendben, mindenképpen. Azért van bennem izgalom, jócskán. Amúgy 42 éves, én pedig 24. :)

Előzmény: gabikkaa22 (10990)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10990

Szia!

 

Szerintem egy próbát megér :)

De kérlek számolj be mi történik :D

Egyébként hány éves a bácsikád ?

 

Előzmény: Hator90 (10989)
Hator90 Creative Commons License 2014.06.12 0 1 10989

Sziasztok!

 

Nagyon szeretek itt olvasgatni. Jók a történetek, kicsit olyan álomszerűek... :)

En is laktam 3 és fél évet koleszban győrben. Dögös pasik, szobatársak stb. Sajnos nem volt lehetősegem ott egyiket sem közelebbről megvizsgálni, ám a spermájukat volt szerencsém megkóstolni.

Rendszeresen kikutattam a levetett alsóikat, amikor egyedül voltam éppen a szobán. Azokat szagolgattam és ábrándoztam. Elképzeltem őket adott alsónadrágban, a dudorokat, méreteiket. A levetett feszülős boxerok felvették a "csomagjuk" alakját. Isteni fasszagok és előváladék és g_ci foltok. Azokat nyalogattam le és dörzsöltem a farkamhoz. Mindig óriásiakat élveztem. Ennél több sajna nem történt.

 

Mindennek már 5 éve.

 

Amit még viszont megosztané veletek:

 

Kiskorom óta izgat a tudat, hogy nagybátyám (nem a vérszerinti) egyszer megengedi, hogy leszopjam. Olyan pasi, akkora csomaggal, hogy a gondolattól mai napig felállok. Régen egy óriási családi házban lakunk a nagynénémékkel. Mindig igyekeztem úgy a közelében lenni, amikor csak egy fecskében volt. Titkon lestem és követtem a szemem sarkából az isteni látványt. Sajnos vele sem történt soha semmi, pedig kettesben is voltunk sokat, úgy is, amikor csak az alsónadrág volt rajta. Ott tévézett az kanapén, én pedig a szoba másik felén a számítogép előtt játszottam. Tökéletes rálátásom volt a lényegre. Nem történt semmi, csak meredő fasszal ültem ott és vagy fél órát "bűntetlenül" vizslathattam.

 

Mindez régen volt és a mai napig felizgat és vágyom rá, hogy legalább egyszer a számban érezhessem a farkát, amit még soha nem láttam, csak alsón keresztül. Elvállt a nagynénémtől és egyedül él. Azt hallottam egyszer, hogy nagyon nagyon szexmániás a pasi. A múlt hónapban remegő gyomorral kitaláltam valamit. Este úgy 10 óra körül írtam neki egy véltelennek tűnő sms-t. "Igen. Én is szívesen a számba venném". Ezt írtam neki. Majd rá fél percére egy sms-t, hogy: "Jajj, bocs, félreírtam. Ne mond el senkinek, kérlek."

Arra számítottam, hogy érdeklődni fog, de sajna nem jött válasz. Ez mit jelenthet? Szerintetek menjek el hozzá egyik este azzal az ürüggyel, hogy jöttem megbeszélni az sms-t? Talán szerencsém lesz és egy régi álmom teljesülne és leszophatom? Nem veszíthetek talán, mert az sms-ből ki kellett derülnie, hogy mi a helyzet, nem?

lacka1234 Creative Commons License 2014.06.03 0 0 10987

élveztem olvasni.....mikor lesz folytatás....hm?

 

Előzmény: kopipi (10984)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.05.25 0 0 10985

Szia!

nagyon izgalmas történet :)

Színesen elolvasnám a többi történeted is :)

 

Előzmény: kopipi (10984)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!