Április 13,péntek...Hungaroring Pályanap. 4X20 Perc 12500Ft, jó mi?! :-(
Én ott leszek, nem mintha ez jelentene számotokra vmit.......jó idő lesz jó buli, ott aztán mindenki kipróbálhatja magát...ezért megyek a "lassú" csoportban :-))
Egész napos elfoglaltság, hisz' 9 körül kezdődik és du 5 körül van vége.... ennyi idő alatt megcsináljuk a 12.000 szervízt is...fakéssel.
Az 1000 szervíz mindenhol 15.000Ft körül van (olajcsere+ szűrő) de ha a motor vásárlása után ez a legnagyobb gond...akkor sokat fogod szívni a fogad. Nem olcsó sport a motorozás...a köv. szervíz 12E következik, ez valószínűleg a következő évre fog tolódni. Nekem DMC-s motorom van, én is sokáig vacilláltam a K-bikers nél, de nem győztek meg a FIX(!) áraikkal. A "hivatalos" kereskedőknél mindig lehet belealkudni az árba valami hasznos kiegészítőt, ruhát, sisakotl. a K-bikers elég spúr. Ha hitelre veszel motort, akkor nem sokat dob 2-3százezer ft, xy hónapra lebontva. A java az ilyenkor van: Április, kötelező, teljesítményadó, CASCO, törlesztó részlet, pályanapok, tavaszi gurulás ...Milliárdok!
De ezzel nem a kedvedet akarom elvenni, hajrá ER-6n/f fan-ok!
Ezek szerint mindenkinek "fogy" az olaja minőségtől függetlenül, csak a gázintenzitás hazározza meg a mennyiségét...10.000+ a király!
Csuti:
Akkor lesz találka vagy mindenki megy ahigy akar, nekem mindegy, csak nem akarok elkésni. Azon gondolkodtam ,hogy beleteszem a folytást a dobba...nem kéne egész nap ott röfögni a többiek fülébe, no meg a rendőrök :-)) Jó volt az Ering? nekem bejött de most biztos hideg és koszos volt a pálya, nem fikkant el senki? majrécsík állapota, térdkoptató?
12000-nél nem kellett gyertyát cserélned? Mintha úgy olvastam volna, hogy akkor kell. Asszem, akkor marad a K-Bikers, és reménykedek, hogy nem lesz baja.
Arról mit hallottatok, hogy a Kawa a szervízbejárkálás ciklusát kitolja 12000km-re?
Adtak hozzá szervízfüzetet, de természtesen az általuk előállított céges példányt. Hozzájuk vittem 1000-es és 6000-es szervízre, már nem emlékszem pontosan az árakra, de az 1000-es 18e valamennyi volt, a 6000-es huszonsok. Nem kiugróan magas az ára, de nem igazán tetszett az sem, ahogy csinálták. Úgyhogy kinéztem egy másik kawa szervízt, náluk a 12000-es szervíz volt 14e. Én mindig "hivatalos" kawa szervízbe fogom vinni, és ha gáz lesz, akkor perre megyek... De őszíntén szólva bízom benne, hogy egy kawának 3 év alatt nem lesz olyan baja, ami gariköteles lenne. Ha meg lesz is, úgyis ráhúzzák, hogy nem rendeltetésszerűen használtad... Tavaly vettem náluk, és kb 150e-el adták olcsóbban, mint a DMC.
A moci 1590000 ft volt 2005 novemberében kb. 1 hónappal a hazai megjelenése után! A szervíz ha jól emlékszem 24000 ft volt, de ezzel mint mondtam verem az itteni mezőnyt! A 2 évest még nem csináltattam meg. Azt még nem tudom, hogy hol fogom megcsináltatni! Nagy valószínűséggel Sz.helyen a Yamaha-Kawasaki kereskedés/szervíz lesz, minden más messzebb van! Még utánna kellene érdeklődni milyen a hírük! Eddig elvileg a K-Bikers garancia él ,mivel még csak náluk ill. a velük szerződésben lévő szervízben csinálták és a kereskedésben pecsételték le, de majd ezután.....???? Futott km.-t talán Steweek kolléga tette meg... S
Az nem lehet, csak arra az időszakra kell fizetni, amíg a neveden volt a motor! Hónapra lebontva kell, hogy befizetessék!!! Nehogy befizesd az egész évi adót, ha már nincs is a neveden a motor!!!
Reggel nem hagyott nyugodni a bukogombás dolog ezér megnéztem a sajátomat.Az én bukógombámon már nincs jobboldalon ilyen ovális könnyités,de a baloldali már olyan.Az LSL-en énis gondolkodtam de én semmi szin alatt nem fúrnám ki az oldalidomot.Az Ebay-n van PUIG márkájú 79 euros áron.
Ha nem vagyok túl indiszkrét: Mennyiért vetted náluk a gépet? Mennyi volt az 1000-es szervíz? Azóta hova hordod? Nem aggaszt a gari? Vagy ennyire tökéletes a motor? :)
Az a baj, hogy elég peches vagyok, és nem szeretném a garival megszívni.
Mennyi a rekord eddig a futott km-t tekintve itt a fórumon?
Üdv! Nekem K-Bikerses tapasztalatom van. Sajnos ahol vettem Szombathelyen a szalonjuk bezárt, de rendes, segítőkész srácok voltak! Egy negatívumot tudok neked emliteni, hogy a géphez nem kaptam használati kézikönyvet illetve csak egy "ideiglenes DMC-s szervízfüzetet. A szervízt (1000km) egy szerződött partnerrel csináltatták ami egy Harley-Davidson szervíz volt és az egy kicsit húzós volt árban! Itt a fórumon én tarton ezt a negatív csúcsot! :-( A moci tökéletes választás!!! :-) Sanitka
Köszi a gyors választ. Hova hordod szervízre? Akkor neked ugrott a gari. Nem aggaszt? Mennyi volt az 1000-es szervíz? Gondolom azt azért még ott csináltattad, nem? A másik helyen mit szóltak, hogy a gépet a K-Bikersnél vetted? Nem is volt rendes szervízkönyved?
Sziasztok.Megkaptam ma az előző motoromra a teljesitményadóról a csekket.Gondoltam felhivom az önkormányzatot,hogy felhomályositsam őket miszerint az sv-t már eladtam és vettem egy új motort.Megkérdeztem a hölgyet,hogy melyikre fizessem be az adót erre azt válaszolta,hogy midkettőre erre én azt mondtam de csak egyet használok .Azt mondta,hogy tudja a törvény igazságtalan de ez van miért nem vettem használtat.Most a két mocira fizetek cirka 30000 ft-ot.Igy jártam hát .
Az általad említett okokból én a K-bike**-nél vettem meg. Ami tapasztalatom lett velük, hogy a szervízük drága, és nem is túl jó. Viszont ha nem hozzájuk viszed szervízelni, akkor ugrik a gari. Én nem hozzájuk viszem szervízelni. :)))))))) Ja, és a felszerelést is drágában adják. Szóval valamit valamiért. :))))))) Garis tapasztalata szerintem majdhogynem senkinek nincs. Egy gépnél volt vázhiba a társaságban, amit garira cseréltek, ha jól tudom.
Ha minden jól megy, akkor rövid idön belül er6n tulaj leszek. :)
Viszont tanácstalan vagyok, hogy hol is vegyem meg. Hivatalos Kawa szalonban, vagy a K-Bikers-nél. Hallani, olvasni lehet sokmindent innen is, onnan is.
Szeretnélek benneteket megkérni, hogy segítsetek a döntésben azzal, hogy leírjátok a tapasztalataitokat, mert nem mindegy +-200 eFt. Volt-e garis problémátok a K-Bikersnél, és azt hogyan kezelték, stb. Biztos van ilyen info a 9000 hozzászólásban, de nincs idöm átböngészni, meg hátha frissebb élményekkel gazdagabban tudtok válaszolni.
Délelőtt 7000 Ft a pályabérlés, 9-től 13-ig, de ha más is van (autó), akkor csak felesben lehet használni a pályát, vagyis az 4x30 perc. Most is így volt, vagyis fél órát mi mentünk, fél órát autósok. De nem is nagyon lehet ám többet, marha izomlázam van így is... A moci fogyasztása teljesen átlagos volt, de mondjuk nem is húzogattam tiltásig. :)))) Autópályán többet fogyaszt. :))))
Akinek van kedve, jöjjön szombaton motorozni! Tali fél 11-kor a Váci úton a szokásosnak mondható nagy OMV kúton! Az útvonal opcionális, de a 2/A plussz valamelyik erdei út tuti benne lesz. :))))))))))
Voltam ma állatkodni az Euroringen, nagyon klassz volt. 4-en mentünk, és rajtunk kívül nem is volt senki. :))))))
A költségek: egy délelőtti pályabérlés, egy tank benzin, meg 1000 Ft/fő bünti kollektív tilosba hajtás miatt... Ugyanis elmentünk tankolni (benzinkút a pálya mellett), behajtottunk, leraktuk a mocikat a bejáratban, és ekkor kijött 3 rendőr, akik közölték, hogy ugye tudjuk, hogy ez mit von maga után, jogosítvány, forgalmi engedély, stb. Csak néztünk hogy mi van, viccelnek ezek? Kisült, hogy az, ahol mi bementünk a kútra, az a kijárat volt, egy rosszul elhelyezett behajtani tilos táblával, amin abszolúte semmi festék nem volt... A zsernyákok meg ültek a benzinkút bárjában arra várva, hogy mikor téved arra egy bamba vezető... Vicces. Szóval ha az Ering felől megy valaki tankolni, akkor ne menjen be az első lehetőségnél, mert ott ülnek a rendőrök lesben...
Ja, és a 3 rendőr ügyesen kiosztott négyünknek 3 csekket... :DDDDDDDDD
szerintem hasznalhato mert gazdasagosabb mint a full bitubo kit
nyilvan nem racing palyara valo, mert lasd SV-seket akinek 1 idenyben csak rugo+olaj volt az masodikra mar ilyen full atszelepelős kitekben gondolkozik
ez van mindennek van hatara
de utcan azert egy rugo, jo olaj meg vki hozzaerto osszerakja joaz