2 Móz. 20,4 Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak. 2 Móz. 20,5 Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek. 2 Móz. 20,6 De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.
Nem neked kell eldönteni, mi a helyes, mert az már Isten megmondta!
Krisztus követői nem szoktak leborulni Szent Antal, vagy Mária szobra elött!
Azok akik nem Istennél keresik a kegyelmet, hanem embereknél, angyaloknál, kegytárgyaknál, bálványoknál, azok vak testi naiv butuskák ... Nem de?
Szeretsz engem? ... Mert én szeretlek csak a bűneidet utálom, de ha majd megtérsz, és alámerítkezzel a vízben a bűneid bocsánatára, akkor átöllelek rhéma.
Olvasd a bibliában a Zsoltárok könyvét, mert abban rengeteg Szent Lélektől ihletett ima van, és ezeket minden egyház, felekezet elfogad Isteni eredetűnek! Hagyd abba Máriás, szentekhez, angyalokhoz szóló imákat, és ezentúl az Atyához imádkozz Jézus nevében, mert ő valóban szeret.
Atyám adj világosságot a sötétségbe, hogy megértsék a bálvány és Mária imádók, hogy cselekedeteikkel bűnt tesznek, és nem szeretnek téged, és lázadnak ellened. Adj kegyelmet nekik a megtérésre azoknak akik választottaid Jeshua nevében.
Ámen
Már rég leszáradt Mirjám szeméről minden könnycsepp, mert számára feltámadt Jézus, és nem maradt a kereszten, sem a sírban.
Mikor tér meg a szíved Istenhez? Telve vagy lázadással, és szellemi bűnnel, ezek nagyon súlyos átkot hordoznak. Jézus sem szereted, mert Ő sem, és az apostolai sem voltak bálvány, és Máriaimádók. Ő is azt mondja, térj meg és többé ne vétkezzél!
"Értelek és igazad van ... Ugyan te sem gondoltad komolyan."
Valóban nem tudod, hogy mit gondolok.
A katolikus egyház bálványimádó vallás. Mivel oda jársz, nem is vetted észre, hogy a templomai tele vannak bálványokkal? Ezek tisztelete bűn, nem hogy az imádásuk!
Mivel ma is van bálványimádás, ezért a probléma ma is teljesen életszerű, csak a bálványimádók szellemiség nem szereti, ha leleplezik, és a bűnt bűnnek mondják. A bálványimádok inkább szeretik a bálványimádást, mint az Istennek való engedelmességet.
A katolikus egyház a pogány vallások helyi istenségeit, integrálták szentek neve alatt a vallásba, és a bálvány szobrok között számos olyan van, amely eredetileg pogány istenség volt, csak új nevet adtak neki.
Jézus, és az apostolok csak Istenhez imádkoztak, miért lázadsz a szent hagyománnyal szemben amely a biblia!
Ugyan nem gondolod komolyan, hogy a halottakhoz van értelme imádkozni Isten helyett? :) Ráadásul még bűnt is cselekszel, amelyre nincs bűnbocsánat a katolikus egyházban, ezért ezzel a bűnnel együtt kárhoznak el az emberek!
Azt gondolsz, amit akarsz. A bálványimádó bálványaitól nem látja az igazságot, mert jobban szereti bálványait, mint az Istennek való engedelmeséget.
2 Móz. 20,3 Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem. 2 Móz. 20,4 Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak. 2 Móz. 20,5 Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek.
Nem kell elkenni a dolgokat, mintha nem tudnád, hogy sem nem imádni, sem nem tisztelni nem lehet a faragott képeket.
Csak Istenhez lehet imádkozni, erre tanította Jézus az apostolait, és nem a engedetlenségre.
Mivel csak Istenhez van megengedve az ima, aki emberekhez, vagy angyalokhoz imádkozik, az saját életében istenné teszi a teremtményt, ezzel idegen isteneket tesz Isten elé.
2 Móz. 20,3 Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem.
A katolikus egyébként nem imádja Máriát, vagy a szenteket, hanem csak kéréssel fordul hozzájuk: imádkozzál érettünk bűnösökért... Nem hiszem, hogy ebbe a kérésbe az Ördög beletolná a mocskos pofáját.
"A római katolikusokra jellemző, hogy nem tudnak saját szavaikkal biblia módon imádkozni!"
Édes Istenem!
Kérlek bocsásd meg nekem, ha időnként a cinizmus bűnös szenvedélyébe esek, amikor azt látom, hogy némely topiktárs
beleszorul a Szentírás két idézete közé, vagy elfeledi azt, amit már Pál is hangoztatott: „Az oktalan és zabolátlan szőrszálhasogatásokat kerüld, tudva, hogy viszályokat szülnek.” (2 Tim 2,23) .
Ján. 14,21 A ki ismeri az én parancsolataimat és megtartja azokat, az szeret engem; a ki pedig engem szeret, azt szereti az én Atyám, én is szeretem azt, és kijelentem magamat annak. Ján. 14,22 Monda néki Júdás (nem az Iskáriótes): Uram, mi dolog, hogy nékünk jelented ki magadat, és nem a világnak? Ján. 14,23 Felele Jézus és monda néki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk. Ján. 14,24 A ki nem szeret engem, nem tartja meg az én beszédeimet: és az a beszéd, a melyet hallotok, nem az enyém, hanem az Atyáé, a ki küldött engem.
Akkor szereted Jézust, ha megtartod parancsait, és nem tisztelsz, és nem imádsz szobrokat, és nem Máriát, és teremtett szellemeket tartod közbenjáróidnak, és nincsenek idegen isteneid. Ha úgy akarsz élni, ahogy ő, akkor élj úgy.
Azért köszöntötte az angyal Máriát, mert találkozott vele, és ez nem ima volt, hanem köszöntés.
Az újszövetségben nincs többé áldozat, mert Jézus az egyetlen tökéletes áldozatával tökéletessé tette a szenteket.
Zsid. 10,11 És minden pap naponként szolgálatban áll és gyakorta viszi ugyanazokat az áldozatokat, a melyek sohasem képesek eltörölni a bűnöket. Zsid. 10,12 Ő azonban, egy áldozattal áldozván a bűnökért, mindörökre űle az Istennek jobbjára, Zsid. 10,13 Várván ímmár, míg lábainak zsámolyául vettetnek az ő ellenségei. Zsid. 10,14 Mert egyetlenegy áldozatával örökre tökéletesekké tette a megszentelteket. Zsid. 10,15 Bizonyságot tesz pedig erről mi nékünk a Szent Lélek is, mert minekutána előre mondotta: Zsid. 10,16 Ez az a szövetség, melyet kötök velök ama napok után, mondja az Úr: Adom az én törvényemet az ő szíveikbe, és az ő elméjökbe írom be azokat, Zsid. 10,17 Azután így szól: És az ő bűneikről és álnokságaikról többé meg nem emlékezem. Zsid. 10,18 A hol pedig bűnök bocsánata vagyon, ott nincs többé bűnért való áldozat.
A krisztusiak nem áldoznak, mert Kriaztus áldozata révén nincs tőbbé bűnért való áldozat.
Meg kell térni az okkultizmusból, és a kereszténynek mondott eretnekségekből, valamint az emberi hagyományokból.
Segíts Atyám neki, hogy valósággal megtérjen! Ámen.