Nekem szellőzős, és nyáron is be van csukva, mert ha kinyitom a szellőzőt, akkor zajos:) De igazság szerint majd talán idén kipróbálom normláisan, hátha látom értelmét a szellőzésnek:)
nem is mondtam de vettem hétfőn bukkantó sisakot Roof Boxer típusút (95e), igazság szerint boxer v -t akartam de annak más a belső kialakítása és kra nyomta a jobb fülemet míg az ugyanolyan méretű sima boxer tökéletes! különbség h ez nem szellőzős sehol!!!!
Kérdésem: nektek szellőzős a bukkantótok? akinek nem az hogy bírja nyáron???
tnap pedig vettem Prexport Indy csimmát (35e), szép is kényelmes is és az ára sem volt vészes!
A csizmámat csak a vicc kedvéért húzogattam az aszfalton... :)))))))))) A túracucc is tökéletes, mi abszolút "készületlenül" mentünk, az egyik srácon nyitott sisak volt, és nem szóltak semmit. :)))))) Én is csak a cordura felszerelésemben mentem, mert abban mozgékonyabb az ember.
Hát valahol az M1-M7-70-es találkozásánál (Ex Osztyapenkó) kéne összefutni, ahol elágazik a 70-es jobbra, mert szerintem mindenki arról jön. Csak ott nem tudok semmi markánsat, talán valaki más?
Nekem is teszett az Ering, szerintem megyek máskor is. :))))) Majrécsíkból maradt fél cm. Valami leér a jobb oldalán, de nem sikerült megfejtenem, hogy mi, nem a lábtartó. Rejtélyes. A térdkoptatónak semmi baja, de ahogy elnézem, ilyen is marad még jó darabig... Majd lecsiszolom smirglivel... :))))))))))) A csizmám koptatóját viszont remekül lehet huzatni. :)))))))))))))))))))) Most meg marha izomlázam van... Még mondja valaki, hogy a motorozás nem sport... :)))))))))))
Ma motorral jöttem, remélem nem esik be egy ügyfél mizéria váratlanul:-) Csutka: Engem is érdekel, hogy vasárnap találkozunk-e valahol 8 körül? LSL gomba: Engem kevésbé zavar az idom fúrása, mert nagyon pontos a szerelési utasítás és így nincs a konzolban kacskaringó, stabilabb a cucc. Nekem meg úgyis karcis a jobboldali idom már.
Na akkor elmondom hogy kell vásárolni, hogy ne legyenek ilyen gondjaid.
Kinézed mennyiért adják a K-bikers-nél (ott valószinű abból az árból már ugy sem nagyon engednének, szal valószinű amennyiért ki van rakva az a vége)
Aztán mondom én hogy csináltam: bementem itt kecskeméten a Papp Lacihoz és mondtam neki hogy egy ilyen gépet szeretnék venni, erre alltalában a kereskedők már dőrzsölgetik is a tenyerüket, aztán megszólaltam hogy: Azért még ne örüljön ennyire, mert találtam egy helyet ahol 1xxxxxx Ft ért adják. És ha tudják ennyiért adni akkor itt veszem meg, ha nem akkor megyek oda mert azért 200.e ft nem kevés pénz. Nállam ez bejött, +kaptam egy 60.e Ft os bukot is.
(adtak volna drágábbat is, de én nyithatót akaram mindenféleképpen, mondjuk ez is drágább lett volna, de egy leejtés miatt az állrésznél egy alig észrevehető sérülés lett a fényezésen, igy akciós áron adták)
Lehet, hogy nem az első kereskedésben fog bejönni ez a duma, de valószinű lesz olyan kereskedő aki elgondolkodik azon, hogy a kevés is több mint a semmi, föleg ha elég határozottan lépsz fel.
Amugy ahogy hallottam egy beszélgetést, ha hitelre veszed a mocit akkor többet tudnak engedni.
Már az ER-6-nál annyi. Állítólag, de eddig nekem 6000 kilinkét cseréltek olajat és olajszűrőt, ami nagyon nem is bánok! :-)))))) Most a 18000-esen is, és a 24000-esen is fogok cseréltetni olajat, az tuti. Utána lehet átállok én is majd a 12000-es intervallumra. Leaglább is jelenleg még ez a terv. :-)))))
2005. nov. 1.595.000 volt DMC kereskedésben -1.000-es 11.500 Naked Motors (Pest) -6.000-es kb. 15-16.000 Steelhorse (Pécs) -12.000-es 13.500 Steelhorse (Pécs) gyertyát nem cseréltek (le is hidaltam volna, ha cserélnek)
persze, latom, csak mi ket kulonfele dologrol beszeltunk a normal BR-es palyanap az 4x20 perc van felosztva a nap 4 csoportra, ez a masik szervezes jön a vegen utanuk tudom h nagyjabol fel orat lehet vegigmenni jo kondival esetleg max 40-45 percet ha vki nagyon huzza es nem alibizik
jah latom mirol van szo, ez a delutani 6-8h kozti menet amikor veget er a normal palyanap aprilis vegen az necces meg, f8 korul mar sotetedik, nem jo am palyan felhomalyban hajtani, be lehet nezni dolgokat kivetel endurance menok es radarszemuek :)