Keresés

Részletes keresés

Janik51 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 540

Kellemes délutánt!

Bíztam benned "Anita" hogy a kép felrakása egyszerű lesz neked! :))

Mellesleg válaszolok helyetted "mainap" Igen, ez az a ANITA! :))

Természetes, hogy Georgió a fűtési időben szokott rá, hogy ajtó elött pihen és vigyáz a 4-ik emeletre a lábtörlőn!

Janik & Geó

mainap Creative Commons License 2007.10.23 0 0 539

http://www.quini.kepeim.hu/album.php3?u=12686&langi=0

Szia Anita !!!

Bocsika de most értem éppen haza tudod  , és most láttalak meg... Ugye te az az Anita vagy akivel telón értekeztünk ?????? Azért itt láthatsz képeket Quindorkáról és a  többi családtagról is :)))) Janik már ismeri őket kivülről !!!! Vegyél föl skyra : szekelyklari / Budapest / vagy msn-re :drszekely@msn.com  :))))

Puszzzz

Klári&Quini

/ Jó ha tudod hogy ebben a társaságban soha sincs senki egyedül !!!!! Még ha néha percekre úgy is néz ki ...:))))

Előzmény: panita72 (537)
mainap Creative Commons License 2007.10.23 0 0 538

Hát Janik !!!

Úgylátom a kreativitásoddal nincs szerintem semmi baj , csak vigyázz hogy a többiek meg ne szökjenek előlünk :))))) . De különben baromi jó az ötlet !!!! HAJRÁ !!!!

Előzmény: Janik51 (531)
panita72 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 537

Most már, hogy ilyen jól elbeszélgettem magammal, megyek és tálalom az ebédet, mert az ember éhes. :-))

Puszi mindenkinek,  és legyetek jók......ha tudtok! :-))

Anita

panita72 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 536

Hali!

Ezt én is megerősítem, Jani és a "forever" internet. :-))

Klári, a te kis kutyusodat még nem láttam, teszel fel róla képeket?

Pusza

Anita

Előzmény: mainap (530)
panita72 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 535

Szia!

Nem bírom szó nélkül megállni, annyira édes a kutyusod! :-) Félek, hogy ha többet nézegetem, még a végén kedvet kapok és csatlakozom a kutyatartók táborához. :-)

Előzmény: boxmops (518)
panita72 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 534

Cintia és Pite:-)

Csak összejött. :-))

panita72 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 533
A kép lemaradt, de ha most sem fog sikerülni, akkor sikítok Janinak, hátha meghallja. :-))
panita72 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 532
lSziasztok!
Húúúúú nagy nehezen idetaláltam. :-)) Végre itt már láthatok fényképeket Geóról, mert ugyebár a gazdija mostanság nagyon elhanyagolt a képek terén. :-)) No de nem panaszkodom, mert a közelben vagyok és csak átugrom, ha Geó hiányom van. :-)) Ő az én fogadott "keresztkutyusom". :-)) Tényleg Jani, mikor megyünk a templomba megkeresztelkedni? :-) Geónak már van az alkalomhoz illő szmokingja, mi meg majd magunkra "aggajtunk" valami göncöt. :-)) Meghívjuk Klárit is, oks? Aztán meg ünnepelünk reggelig. :-)) Úgy is régen nasiztam már a csokiszökőkutadból. :-)))

Mellékelek egy képet a lányomról és egy cuki kis puliról. :-)) Nagyon édes ő is, de hát Geó nyomdokaiba sem léphet. :-))

Pusza mindenkinek és kellemes napot kívánok!

Anita
Janik51 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 531

Én állandóan internetezek! Még álmomban is! :))

"Klári" Szóltam 1 pár ismerősnek, köztük akit ismersz Anitát, neki is írtam, hogy regisztráljon! Pötyének veszek majd gépet, Endrét meg most tanítom a laptophoz netezni! Tehát hamarosan nem leszünk ketten! :))

Pussz

Geó (Aki már alszik) & Janik

Előzmény: mainap (530)
mainap Creative Commons License 2007.10.23 0 0 530

Janik !!!

Valld be hogy közben interneteztél !!! Én el tudom rólad képzelni !!!!

A "disznócska " így is gyönyörűűűűűű !!!!

Puszz

K&Q

Előzmény: Janik51 (529)
Janik51 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 529

Kellemes napot mindenkinek!

"Klári" Tudtam, hogy csak úgy nem lehet tőled lelépni! :))

Képzeld el ma felöltöztem és vittem Geót sétálni, kabátban és papucsban! :))

Mellesleg a fórumról hiányzik egy pár tag, akiket szerettünk Geóval, különösen a képek hiányoznak! :(( De hátha majd vissza-vissza néznek!

Tegnap este Tupekkel játszott Geó!

Ez pedig a reggeki sétánál való találkozás Philippel!

Ez pedig Geó és a pocsolya ( Mint a disznó, megis hempergett benne)

További kellemes napot mindenkinek!

Ui: Remélem mind a 2 Éva & Évi, Kati, tudtatok regisztrálni, illetve megnézni a képeket!

Janik & Georgió

mainap Creative Commons License 2007.10.22 0 0 528

Kedves Janik !!!

Jobb ha tőlem tudod hogy előlem nem lehet csak úgy lelépni , hogy ne értesüljek a barátaim apró örömeiről a mindennapokban :))) Te is hiányoztál persze :))) de hát őszintén szólva főleg a Geóról készült fotók:)))) . Látod még ilyen későn is beugrottam hogy megnézzem őket !!!

Jóéjt Nektek! Quinike is küld egy puszit Geónak :))))

Klári&Quini 

Előzmény: Janik51 (527)
Janik51 Creative Commons License 2007.10.22 0 0 527

Sziasztok!

Szeretném megköszönni a rengeteg telefont, segítségeket Klári és Quini! :))

Hiányzott mindenki, de közel 10 éve nem voltam szabadságon és ideje volt már egy kicsit kikapcsolódni!

És akkor a tegnap esti képek és a ma reggeli Geóról! :))

Sziasztok

Georgió & Janik

mainap Creative Commons License 2007.10.21 0 0 526

Sziaaaaaaaaasztok !!!!

Jaj de örülök hogy ismét vagytok !!!! Már úgy hiányoltam Geót és amint látom remek formában van !!! Remélem lesz újabb és újabb fotósorozat :))))

Puszzz mindkettőtöknek !!!

Klári &Quini

Előzmény: Janik51 (525)
Janik51 Creative Commons License 2007.10.20 0 0 525

Sziasztok!

A megérdemelt 2 hónap szabadságról megérkeztünk és teszek fel egy pár képet Geóról míg elnem felejtitek! :))

"Boxmops" Hogy lehet ilyen aranyos a kiskutyus!?

A szőnyeget ne nézzétek mert a lépcsőházat festik! :((

Georgió esernyője ami mostanában nagyon jól jött!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!!!!

Janik & Georgió

Bátor-ka Creative Commons License 2007.10.02 0 0 524

Sziasztok!

Ha tudnátok segíteni: szertnék egy gyerek, mini yorki kant Bátorka mellé testvérnek! E-mail:tamobil1@freemail.hu

köszi

mainap Creative Commons License 2007.09.28 0 0 523
Jéééééézusom !!! :)))) Nem semmi.... de ki tudna nekik ellenállni :)))))
Előzmény: boxmops (522)
boxmops Creative Commons License 2007.09.28 0 0 522

:))))

ja,még föl jelent valaki:))))Nálunk sincs senki elkapatva,csak,ha nagyon kell:-DMár a nagy ágyon is eteti Kyra,de legjobban apa zsebébe szeret lenni:))

Előzmény: mainap (521)
mainap Creative Commons License 2007.09.28 0 0 521

Csak vigyázzatok nehogy ezt valami állatvédő olvassa , egyből az jön le majd neki hogy ti kínozzátok ezt a kis szerencsétlent !!!::))))))) Micsoda egy kutyasors , persze ezt is minél hamarabb megszokja annál jobb :)))).

A Quini persze nincs elkapatva , csak az történik amit ő akar :)))

Előzmény: boxmops (520)
boxmops Creative Commons License 2007.09.28 0 0 520

cijja

egész éjszaka balhézott:(Már mellettem feküdt az ágyban,akkor volt csönd,az infra meg pont a fejembe világít,és nem tudok aludni....délután meg apa paplanja alatt aludt apával...nem kapatjuk el,csak mint a mamit...   :-D

Előzmény: mainap (519)
mainap Creative Commons License 2007.09.28 0 0 519

Sziaaaa !!!! :)))

Egyenesen felháborítóak ezek a képek !!!!Hogy tud egy ilyen kis cucipuci ennyire aranyos lenni :)))) Amint hallom már ugat is !!!

Puszzzz

Klári&Quini

Előzmény: boxmops (518)
boxmops Creative Commons License 2007.09.28 0 0 518

Szijja!

Hát már le sem merem írni mekkora,mert a végén tényleg kis roti lesz:)))))Viszonyításnak itt egy kép,de biztos láttad már:)))))

Ezek a kedvenc képeim ,de ugye van egy rakás,csak időm nincs áthúzni őket....Holnap már 2 hetes...megy az időőőőőőőőőőőő

apa és KisKyraKisKyra alszik:)
Előzmény: mainap (517)
mainap Creative Commons License 2007.09.27 0 0 517

Szia ! Nagyon köszönöm , aranyos vagy :)))) Végre nekem is sikerült vele beszélnem :)))).

Gondolom délután csuklottál kb 2 óra hosszán keresztül , emlegettük azt a kis fantasztikus jövevényt egy kedves közös  ismerőssel , akinek nagyon szívügye a " dolog " Tündéri ez a kis csöppség !!!!!

Puszi

Klári&Quini

Előzmény: boxmops (516)
boxmops Creative Commons License 2007.09.27 0 0 516

Szia!

A blogján ma reggel jelentkezett be utoljára,iwiwen fönt a címe...

Előzmény: mainap (513)
mainap Creative Commons License 2007.09.27 0 0 515
:((((((((((((
Előzmény: yorkshire (514)
yorkshire Creative Commons License 2007.09.26 0 0 514
:-(
mainap Creative Commons License 2007.09.26 0 0 513

SZIASZTOK !!!

A SEGÍTSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI !!!

HA VALAKI TUDJA HOGY HOVÁ LETT A JANIK , MEGKÖSZÖNNÉM HA SZÓLNA NEKEM !!! FELTÉTLENÜL BESZÉLNEM KELLENE VELE  SÜRGŐSEN !!!

DE HA TE MAGAD OLVASOD JANIK AZ ÜZENETEMET AKKOR LEGYÉL MÁR OLY SZIVES ÉS CSÖRGESS MEG :)))

PUSZZZ

Klári&Quini

boxmops Creative Commons License 2007.09.19 0 0 510

Sziasztok!!!

Sajnos csak 1 baba lett,de nagyon szép-szerintem,mint elfogult mama-és Kyra is nagyon jó anya már,mert ugye a csaszisoknál később jön az anyai ösztön.A KisKyra baba már szépen kezdett növögetni,remélem nem lesz baja,mindig aggódom valamiért...

KisKyra 3 napos
Evi-Andi Creative Commons License 2007.09.18 0 0 508

Sziasztok, Szép estét mindenkinek!

Köszi Klári, akkor ha Te mondod, maradok a régi samponnál.

GRATULÁLOK Kyrának, nagyon vártam már a jó hírt! Jól látom, olvasom, hogy egy baba lett, kislány?

Puszi: Andi&Dzsu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!