Bocsika de most értem éppen haza tudod , és most láttalak meg... Ugye te az az Anita vagy akivel telón értekeztünk ?????? Azért itt láthatsz képeket Quindorkáról és a többi családtagról is :)))) Janik már ismeri őket kivülről !!!! Vegyél föl skyra : szekelyklari / Budapest / vagy msn-re :drszekely@msn.com :))))
Puszzzz
Klári&Quini
/ Jó ha tudod hogy ebben a társaságban soha sincs senki egyedül !!!!! Még ha néha percekre úgy is néz ki ...:))))
Úgylátom a kreativitásoddal nincs szerintem semmi baj , csak vigyázz hogy a többiek meg ne szökjenek előlünk :))))) . De különben baromi jó az ötlet !!!! HAJRÁ !!!!
Nem bírom szó nélkül megállni, annyira édes a kutyusod! :-) Félek, hogy ha többet nézegetem, még a végén kedvet kapok és csatlakozom a kutyatartók táborához. :-)
lSziasztok! Húúúúú nagy nehezen idetaláltam. :-)) Végre itt már láthatok fényképeket Geóról, mert ugyebár a gazdija mostanság nagyon elhanyagolt a képek terén. :-)) No de nem panaszkodom, mert a közelben vagyok és csak átugrom, ha Geó hiányom van. :-)) Ő az én fogadott "keresztkutyusom". :-)) Tényleg Jani, mikor megyünk a templomba megkeresztelkedni? :-) Geónak már van az alkalomhoz illő szmokingja, mi meg majd magunkra "aggajtunk" valami göncöt. :-)) Meghívjuk Klárit is, oks? Aztán meg ünnepelünk reggelig. :-)) Úgy is régen nasiztam már a csokiszökőkutadból. :-)))
Mellékelek egy képet a lányomról és egy cuki kis puliról. :-)) Nagyon édes ő is, de hát Geó nyomdokaiba sem léphet. :-))
"Klári" Szóltam 1 pár ismerősnek, köztük akit ismersz Anitát, neki is írtam, hogy regisztráljon! Pötyének veszek majd gépet, Endrét meg most tanítom a laptophoz netezni! Tehát hamarosan nem leszünk ketten! :))
Jobb ha tőlem tudod hogy előlem nem lehet csak úgy lelépni , hogy ne értesüljek a barátaim apró örömeiről a mindennapokban :))) Te is hiányoztál persze :))) de hát őszintén szólva főleg a Geóról készült fotók:)))) . Látod még ilyen későn is beugrottam hogy megnézzem őket !!!
Jóéjt Nektek! Quinike is küld egy puszit Geónak :))))
ja,még föl jelent valaki:))))Nálunk sincs senki elkapatva,csak,ha nagyon kell:-DMár a nagy ágyon is eteti Kyra,de legjobban apa zsebébe szeret lenni:))
Csak vigyázzatok nehogy ezt valami állatvédő olvassa , egyből az jön le majd neki hogy ti kínozzátok ezt a kis szerencsétlent !!!::))))))) Micsoda egy kutyasors , persze ezt is minél hamarabb megszokja annál jobb :)))).
A Quini persze nincs elkapatva , csak az történik amit ő akar :)))
egész éjszaka balhézott:(Már mellettem feküdt az ágyban,akkor volt csönd,az infra meg pont a fejembe világít,és nem tudok aludni....délután meg apa paplanja alatt aludt apával...nem kapatjuk el,csak mint a mamit... :-D
Szia ! Nagyon köszönöm , aranyos vagy :)))) Végre nekem is sikerült vele beszélnem :)))).
Gondolom délután csuklottál kb 2 óra hosszán keresztül , emlegettük azt a kis fantasztikus jövevényt egy kedves közös ismerőssel , akinek nagyon szívügye a " dolog " Tündéri ez a kis csöppség !!!!!
Sajnos csak 1 baba lett,de nagyon szép-szerintem,mint elfogult mama-és Kyra is nagyon jó anya már,mert ugye a csaszisoknál később jön az anyai ösztön.A KisKyra baba már szépen kezdett növögetni,remélem nem lesz baja,mindig aggódom valamiért...