Igen az van amire számítottam.Ez a tipus nem volt annyira közismert.Könnyen hiányzik az értő tapasztalat.Biztos van akinek a kisujjába van csak az nem fórumozik-gondolom én.
Beteszek neked kettő Johni szervó működésmódot ábrázoló rajzot,hátha valamelyik olyan mint a tied.A működésmód tanulmányozása hátha közelebb visz a megoldáshoz.Én még sosem szereltem ilyet ,többet nem tudok hozzátenni.
Belegondolva a szervó működésmódjába szerintem is a tolattyú semleges állásában lehet keresni a hiba okát.Az lehet hézagolás ,mint írta az előttem szóló vagy valami rugó ami központba tartja ill. kellene neki,de nem tartja, hanem elúszik egyik oldalra.A konkrét tipust nem ismerem.Nem tudom itt nincs egy anya aminek a meghúzási nyomatékának lenne fontos szerepe?
Szia, bocs hogy megint csak én okoskodom. Mennyire részletes a Te alkatrészkatalógusod? A hézagolók vastagságai is rajt vannak? Lehet hogy valamelyik hézagoló lett felcserélve, és tolattyú nem kerölt a megfelelő pozícióba ahhoz, higy mindkét kör működjön.
Ez az alkatrész-katalógusból való robbantott ábra! Ilyennel szerencsére rendelkezünk; amire én gondoltam, az egy munkautasítás vagy folyamatábra - vagy valakinek az értő tapasztalata.
Apósom szétborította a Dzsonnit az udvaron és most nem tudja összerakni. Valahogy a kormányszervót kellene úgy beállítani, hogy ne csak egy irányba működjön...
Ja és jelentkezni a brandschott@citromon lehet vagy a húsz négykilencvennégy hatvanhárom nulla nulla számon lehet,mindenkit szívesen várunk,az idén még meghivót senkinek nem küldünk de emléklap az lesz.
Akkor én is megint felteszem a hirdetésem.Szeptember 26-27-én veterán stabilmotor,traktor,gépjármű,kerékpár,stb találkozót tartunk Kiskunhalason,néhány elem a rendezvényről:26-án délután érkezés aki messzebbről jönne,este tábortűz,szallonnasütés,baráti beszélgetés,másnap:reggeltől gépek kiállítása,traktorozás harckocsizás,reggeltől veteránbörze,délben marhalábszár pörkölt a kiállítóknak és a barátoknak és ha jut akkor másnak is aki felíratkozik annak biztos Kíépitett villanyhálozat,17 hektáros területen halastó körül idillihez hasonló környezetben ez lesz az első találkozó biztos lesznek még hibák de remélem kialakul. tombola,fődij egy deutz stabilmotor!,belépődíj senkinek nincs,szállás sátor,vagy a városban szálloda,hozzájárulást sajna nem tudunk biztositani.hozni bármilyen veterán gépet eszközt lehet,az esetleges ötleteket szívesen venném köszönöm.
Akinek lenne kedve bemutatni gépét Budapesten is egy kötetlen találkozó keretein belül, keressen meg a részletek ügyében. E-mail címem nyilvános, vagy pannon 922-35-95.
Tervezett időpont:2009.10.10-11 Helyszín: www.minimagyarorszag.hu
Szerintem vidáman leltározgatta az újdonsült és a régebbi barátokat... Esetleg szomorkodott kissé, hogy azt a mádi Freddyborát mégse kóstolta meg kicsinyég... de mire meggondolta magát már elkunyerálták az egészet.
Maga meg kedves dutrancsbácsink csak vidámkodjon... és hintse is közénk azt a vidámságot.