ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... Vár a dombon, Dombóvár, Ségrovád Dombóvár, csókod engem hazavár, Hazám Hazám HÁZAM -1HÁZUNK TE MINDENEM NEM? 4.: Kávézzuummm... tea, du? Ott ahol él, még mndig él, jaja... mert mi örök élethü huhu, vagyunk? Na itt az a fogalom, hogy ÖRÖK ÉLET? -ezt próbáltam megérteni, hogy itt miért nem mnidenki azt keresi, mindenek előtt! -de ezzel az aggyal, ami kérdeném, te miért nem az örök életed léted keresed mindenek előtt, mert én NEM tudom, nem mindig ájjal nappal is álomodon, arra gondolok, mert ennem számomra semi de semmi értelme, ért alma? -hull le a fárul, de lufa?-kigyó rá tekeredve? Fita, most a ATLANTISZA álmom, a kigyó, meg jelent meg eltünt, tehát nemcsak alak (sép serpentina) hanem a valóságban meg tuid jelenni, kigyó forma alakban is, és mi is, ládd én voltam, fel tudtam veni a kigyó fiormát, ami most gyik a MO? Ógyik, kigyózik, LÁDD a BbLila termtések története le irása, de itt msot simét felhivom az agyunkra, a figyelmet! Zna ha valaki, ezt ugy olvassa, hogy érdekes de ca$$<kes, most akkor ha van benned kigyó-kigyóf ógyik kogyik, menekül? Fita, össze vicca cikázok, és az az...hogy mikor először, valóságban felvettek a mi hozzánk legközelebbi ha azt mondom ufo? -fita, itt nemtudunk semmit, na most a tanultak 90%.- tanulj tinól örök lehet belőled? Fiteljal hogy viszonyulnak...nana tudom nem a módik töröltek, momduk ők is, de akik tanultak, és most... 5.: Mielőtt, itt volt ehez hasonló magyar topik, és volt egy Nasa prgramozó kedves bácsink, és nagyon jól esett, hogy értette mit akarok,de előbb csak egy barát kéne, iszom a borát, mint itt ugy kezdtük? Na az agyunk, nincsak mindenbe benne kelle lenni, azaz amivel állandóan adó foglalkoztatnak bennünket, az automatikusan az agyar bevesz, de most ez az, hogy EZ EGY ROBOT BOT AGY? AGYJ MIT? PÉNZ? Na az éjjel, összgyürődött a törölkőzót teszek a fejem allá, hogy a fehér lepedő nem szinmződjön, fita itt van szine ződik? Na most, ha teljesen el tudtunk szakadni a salak mérgező anyagoktól, ami az a hulla? -zitt az ész meg meg a fa szuk? -mert nincsak, ha lenne valaki aki gondolkozik, pont az ellenkezőjéánek, ládd hihetelen TISZTASÁG, ÉS TISZTÁS, na itt nem rég, talákoztam a két fényesünkkel, azaz ha tisza a GONDOLÁTOD, akkor abba azzal minden tiszta, és itt most EZ AZ ÉN KINOM, SENKI NEM TUD ÖNNÁLLÓAN GONDOL KOZZ...Fita, a mosmár kezdtiek látni, hogy a Pitu bátám, rá vagyunk kényszerive, hogy...itt apuéák,mint most ma reggel,az hogy Istenünk, azzal ne ne neee...De benne van a BbLia iratokba, Isten nevét? -most itt, apuék, mikor Isten...jaja IstenAtyánk!!! Nap is ten tan Szüelink, FÉNY SZÜLEINK, és fita, még a BbLil kisajtitó kiválastotáik is, tisztsa hus? -ohohohooo...kóser? -jaja mert a kosárba sárba, vagy a pestizsákba,na most is figylmeztette apuk, ami egy csngetés, de gondolkodol, na apuék magyarul, mert marad észnél? 6.: Zerintem minden irat, jaja ami ládd Sanyink,ha csak saját farkad... a szent fát félre tedd? Na most a FARKÁVAL, leverei az Ég lakossága 1/3 -át? Fita, ki az aki nem jót, és javuláss...na ez az, látod én alekisebb neszre is, felriadok? De az éjjel, most nemtudom...de hajnal, olyan lettem mint egy kő, techalot, mert én arról, ami tegnap,de most összegyürődött a kendő a fejem alatt,és ott a lámpa mellettem,.csak ugy hogy lefele...a kis élettársam...azonnal kapcsold, nem fogoktudni elaluidni azonnal...na lekapcsoltam, de láttam hogy kell e kendőt...na most onnan nem tudtam elaludni,ami ritka, mert én ábren is alszok? -aluSzól e jó juhász? Fita, az érdeskés, hogy a kecske szereti a kést, de az az őkecskéjük, na meg a bárányuk, tudják hogy miért vannak, te ti tá? -fita, AZ BENNEM VAN,MEG BENNED, AKIK HA NEM BÁNT SENKIT HAD HADAKOZZON, ADAKOZZON, MELLESLEG OLYAN ISMERŐS? Nafida, fedd ler? -kacsa pöcse? -liba mája? Libmáj kacsmáj ne degenerálj, de ha ezt már mondani kell, szarba a gatya meg haza? Most olyan, hogy mégis valhallogy, ha mindenkink kid dik?- feladta meg beadta bedült nekik? -a derekát, na de ha odatartotta a a aaa...meg vagyunk baxva? -buxa? Monmduk, tRöha ha ténleg meg történne? -akkor most MI FÉNY -SZELLEMINK VAGYUNK,és ezt, hogy én ilyenkor, minden korhadt -rohad meg horni? -hogy itt ti is gondoljÁtok, hogy most nekünk itt, mi a dolgunk, ebben a pinutunbank pinalátbank? BIG BENG BANG BANK DANGGG... Innenn... fita, ezt roncs beteg deglődő xexállatuKatAIk, én eleve vissza adom moda nektek, baxxátok meg! Fita, ha xexet ki tudod teljesen kapcsolni, na most egy nagy fekete lukat látol? Nem, hanem a napom? Itt csak egy nem van, nem! ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Vár a dombon, Dombóvár, Ségrovád Dombóvár, csókod engem hazavár, Hazám Hazám HÁZAM -1HÁZUNK TE MINDENEM NEM? 1.: 10/31. A KÉP? -setét, még hatyám, Atyám a gatyám... korom és azok lukak, (blacholek aminek a közepin ázunk ég és onnan kiég? -elég?) és vannak a szinek? Piros -fehér -zöld, ez az a magyarföld, de piros fehér lila? Zna ha ország ok, akkor annak a szine, nemzeti ami csak piros-fehér -zöld, mert ez a magyar föld? Pl, én amcsiba lak-ok?- és nekem a szinem piros -fehér -zöld, mig ha piros fehér kék? Zitt rögtön vannak a piros vérüek, és a kék? Jojo a tengerek szine az a ég tükre, de itt gig azok, akik az egekbe há há rotty...most ott vagyunk rotty... Sóval, itt az van hogy azt mondod, hogy csak piros fehér zöld szin van? -jajaja abba van minden szin árnyalat, nyalat? -fekete? -az a fekete feggette?- minden szin káros kóros keveréke, és lent van, van lentebb?-na az lenne a halál halála? Fita, ezt a dátut, 2023 -10 -30? -minden a hangod, (HUN GOD? a HUNGÁRAINKBA UFO) és most...Fita, össze vissza fogok cikázni, Jna jéna, vegyük hogy vannak a dur hangok, molok, és septek? Mikor iRAQT sack & al< akkor 4000 bombázó, két ora alatt, több bombát dobtak rájuk, mint előtte az első -második vallag -háboruUK, FITA, AZ HOGY UK? AZ LUK UK NUKUK KUKUKKK...MI KI MO MO MO ...JÓL NÉZÜNK MI KI? 2.: Mott hogy mi is szellemék? -de nem az ő ők angyaluk LUK UK, szellem MÜK? - MÜ MÜVÜK pu ca pu na szára? -szarUK? Fita, amit most... mikor kibujtam a lukbul, anum, olyan hangokat adtál, nyekeregtél, hogy meg kellett a popsidat popsolnom? Én erre emlékSzem? IGEN! -jaja de bészélj a tenyeremnek, ami szőrös? Az összes irataimat törölték, és minden iskulájukbul KGST töröltek, tehát az az, ládd a pa lesz tinók? Na itt vannak a juh pásztorok, és a kecske pásztotok, ami az iratAIikbank, mikor a juh kos okosok, meg a özvegy bakkacske bakok, ütü ütü... na vicca...Mikor iraqut bombázták, akkor a ZAJ ÉS ZÖRELT RÖHELY? -nincsak itt a lényeg a sack (stock?) END ÖL? Sóval, a durrogÁsok...most az anyagot, a föld anyagát, korom por? -azaz attól ha a rezéges vissza áll, akkor megtisztul, de ezek KADMIUNUK (dirti bomba te bamba nem elég banba a bamba bankba akba) MEG KI TUDJA MILYEN OLYAN ANYAGOK, ami ládd TERCEL? Na ezt csak ha te ELTUDOD HAGYNI AZT A SULYT SULLY JUJ UK NUK UK? KUNUK CONUK KONOKUL KULL? ANGYALI KATYFUKAT FFF... Fiteljal itt LEVEGŐ LEBEGŐBENI LÉNYEK, AZAZ UFO-K, ÉS AZOK IS SZELLEM MÜ, azaz ha lenne anni vér? -a pucába, akkor az hogy...GOD DUG UK? -dug az dög? és dögöl? -dög ölt, ládd HA AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJÁT JUH HUKKKÁ...FITA FEKETE NEM KÉK, KÉK AZ PEACE IN A MIDDLE EAST? -DE MINDEHOGY BE BAX? BÜNDAHÓ? BUNDA? 3.: Zsna a BÜNDAHÓK BUNDAHŐK? -FITA, OLYAN MEGA DOOMSDAYUUK JUHU?- UK? Fita, itt megint, vicca 2022 Karácson, mikor az ami a 6 águ sumir? -csillagUK, irtam hogya felső PIRAMISUK, lefordült, na most AZ EGY NAGY LEFELE MINT A TŐCSÉR...ami most bele men...előtte, ITT LEIRTAM,HOGY A NAGY DURUNG MEGJELENIK, ÉS LEHUZTÁK A MI IS UFO-K VAGYUNK!- ÉS EZEK... Zna most akkor, hogy a KÉT PIRAMISUK, EGY LETT, EGY NAGY TŐCSÉR,ÉS ANNAK VAN A LUKAI, zitt azok a korom porjAIk? Mott azok a LUKAIK, most sorba állnak, és a tőcsér luk, az egy NAGY OLYAN MINT A HÓEMBER, CSAK FEKETE, ÉS ANNAK VAN EGY NAGY KATLAN GYOMRA, AMI EZEKET, fita, innen, ami vegyük ez amcsi a világ vége, na nem világ, hanem ITT IS KOROMPOR FEKETE LETT MINDEN, (na hogy atomzni mozi MO MO MO...Mozi?-monduk egy valakiknak KI KELL UGRANI, A BOKORBUL BULL BULLI BILI) NA AZ EGÉSZ FÖLD FELSINEÁRON ÁRON? Fita, itt amcsinak, ez az ami USA LENNE, HA LENNE? -most van 230 millió korompora, ami esetleg most az ujabb koromporok 250 millicsi,(a fiam, ezek mind téged meg akran enni?) tud adni minden évben minden állatpolgáRukiAInak 1 millcsi fejenknét, na olyan NINCS,(fita ki dolgozna?) csak amit mi gyerekek, csak fa sza fej?-a pu kasza kő? Na bele se kezdtem, a belük boncolássa lássa, mi van benne? Zna most...a pa? lesz tinók pá pá? -AZ minden juh hukt népet, azaz... 3aaa... kisláNUK? UK + USA? -NA MEG IZÉ IZÉ ZZZ... A NUKUKBA KUKTA BUKTA BUXA? Fita, mikor Nagy Dandurexka a kecske pászTorok PÁSZ TORA,metszók,akkor a jewbuzeusok (PHILPTEUSA) elibe mennek, ugyanaz mind Atilla, és TE A VILÁG? -ezt a magyarokon rokonok népek, az mint JUH HUKT! LÁDD JUH ÁSZOK, JUH PÉSZTOROK, na most hogy VANNAK A GÓTOK GÓT OK? Sóval, ugy DanDureszka ész? -most leborul a KECSKE BAXÓK BAXXA KAXXA, ÉS BEVESZI A HORGOT?- DE UGY ATILLA IS, AKINKE A A AAA...ROM? -AZ A JUHOK PÁSZTORA NAGY BOTTAL, DE MIND A KETTŐNEK MO BOTA MO MO MO...S MOR MORA? Na ugy Dandureszka mint Atilla, nemsoKára feldobják a tallPUkat, adon Isten fa papuc? -apuk, neee... most, az hogy Isten, mert az ISTENÜNK NÜNIKE,FÉNYÜNK? -SZEMINK FÉNYE? Zna, megdermedtem, mert hogy most... FITA,EZEK TÉNYLEG, fitaljad, a természeti s ásvány kincsekért, ért? ... ezekbe ÁRTAN? -SÁRTAN CSAK!!! MIG VAN OLYAN FÉNY TAN TANUK? NAT? NÁTO NÁTOD, A SZÁDAT TÁTOGTATOD, VAGY KLOÁKKÁ ÁT OK? Zokvetlen, ezeket te te te...plöda te te te...te vagy a fing az én gatyámba...Fitiljed, mert az egyik 19 másik egy hijján 20? Az ég és föld termtőjét, juhukká varázsölik, de olyan cifrán ami SOSE VOLT LESSS...na most megetetik és kiszaRJUHUK UK HUKK? -EZ TE NEM LÁTHATOD, DE A MÁSIK UK KUKUK? Mott a fiaim, hogy mellik jukba tegyek,(ITT ENGEM FÉLTENEK!!!) amihöz hezz hozz reá vig keszkeNŐt? Fita minden ami az Ő ŐK TERMÉSZETÜK, TEREMTÉS ÜK? ÜNK? Fita, minden egy olyan, ládd van a bal oldal, és jobb? -bal a balhoz, jobb a jobbhoz? Azaz a testünk az egy ANGYAL LUK GYALUK? BAXHATJUK NUK? Innnnn... VIDA FIDA FEEDLEREK IN THE RFFF...Zitt mi vagyunk?-mi? FÉNY AZ ÉJSZKAKÁBA? fita, itt csak két olyan, ládd juHUK vagy, vagy özvegy KECSKE BAXköcsögük? ...oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Piros -Fehér -Zöld, ilyen a magyar -magyar-ok világunk, de Leilah ha ha ha... 4.: Kávézzummm... tea? -du? Abzugga ultikukurácsa brácsa kihagy az agyam! Tegnap előkészitem a munkakocsim, és most mennem kell, a kulcs sehol, ami a biztonsági lakatok? -csak levágni azt is lézerrel esetleg... Na a szivem görcsbe lett, a fejem, megnőtt óriási és lüktet az agyam...ebbe beledöglök! (hova tettem, na meg a kiskölyük, mert hosszu lánca van, vahhon...) Zna hol van a pót... fita, az agyam,meg mindenem, egy olyan lefele huz? -na a kis örökÉletpárom, ládd megtalálta, most ördöge van? Fita, ő az a lány... de csak örök élet az hogy az örök élet párok, megtaláltuk magunkat egymást,ecetes fokhagymás csóköljétek meg egymást? Fita,ezt mára... FIDA CSIDA, MOST EZ, A MI MAGYAR OK FÉNY-TESTVÉREIM TUL RULL, TURULL MADARAINK (FÉNYUFO -CSÉSZE ALJ) HUNGÁRUNK, azaz itt ez, egy MAGYAR NAP -NAPOK HÁZUNK! Mott olyan hogy halál, csak halál -adók vannak, és azok fénytelenek, és olyan mint egy VÁKUM LUK, és itt...na ami 2022 Kárácsont, hogy a felső háromszöge PIRAMISUK, alla fordul, tehát EGY PIRAMIS LUK LETT!!! De most a mára álMOM, ami az, hogy nemcsak nekem nekünk, de nekik sincs halál, de ezek puQkör, pu1 pu 2, de hol van apu? -a- pu? Dde láttam,itt van az ők A PUK UK NUKI PU? -DE AZ ADTA NEKIK A NUKI NUK UK, KUKIK, KAKIAIK? 5.: Amiket hogy van egy magyar egyház, most az ez, azaz Mi is ufo-k vagyunk!- és UFO-k? -made in Hu? -Whohohooo... Na megtalálta a felesÉgem kulcsot, ami most nemtudom, hogy tudtam volna ez, belőni, mert mondom, a munka kocsim nélkül, én most nemigen villognék? -de a felesÉgem, az ténleg az örök élet párom!!! Fita többet csak Jász (ól) JEsszeMarink jössz e, meg ne Miria seggit?Lakik az, hogy csak örök ÉL ÉL LÉT FÁNYpárok a magyar ok!!! Mott kimentem a munka hell, hját eltéptem a papirt, amire a cim le volt irva, csak egy darabot leltem meg, amira Index? -fita halál comolyan, ládd comolyan az uforruhuhuhuuu.. nem merem hogy röhöhöhöö...(SPACE RUHA?) ruha? -rühe? Zna vagy kÉtórát oda vissza, (mnden ucca keresztnél megálva) oda vissza, most a párhuzam utcákba is, ming...hivom a kis felesÉgem, nincs otthon! Zna most, fita ez igaz, kérdem a kocsim, meg a fénytesvéreimet, és a kocsim oda lett...ládd más volt a neve,Tuna? La Tuna? Most nem baj, MERT AMIT MÁRA...Zna hogy tudnám nyám nyám nyám... ÉGI MÁLNA, SZÖRP? Fita,EZ UGY, HOGY ÉN RÖGTÖN AZ ELSŐ PINNYALÁT, NA MEG SZÉLLEL SZEMBE, ÖSSZE IS MEG LE HUGYOZOM MAGAM! 6.: NINCS HALÁL NEKIK SE, AKIK ADTÁK EL ADTÁK A DAM, MADAM UK? Fita, igazibuli is, most ahol az ififiam lakik volt a MAGYAR HÁZUNK? Na az ahol én vagyok, mert mondom, HOGY ÉN AZÉRT JÖTTEM IDEBE EBE EBBE, IDE KI? -MI KI MÓ? Mott csak hogy... MOST EZ EGY OLYAN, HOGY EZ NEM LÉTEZIK? MEG NEM IS LÉTEZHETNE, CSAK MI IS UFO-K VAGYUNK!!! FITA CSAK A SZELLEMEK VANNAK, ÉS AZOK ÖRÖK VANNAK EGYMÁSNAK, VAGY EYMÁS ELLEN SEGGEK (ESZIK!!! KISZEK, NA MEG KI SZÉK ...CSITT CATT PADALATT, BIRÓ KIGYÓ GYULA? -SÁRLIK SZÉK ALATT...) XUKU XUKU JÉRCÉK, PAC PAC PAC... Na hogy KOPPÁNUNK, NINCS NEM AZ NUKIK, VAN KALAP NINCS VAN...PRÓBÁLNÁD MEG AZ ÉN FELESÉGEM, NEG A MENNYÜNKET TE HOGY MEGCSALOD ELSŐ NÁSZ ÉCCKA? -FITA A BIGÁMIÁK, HOGY TUIDTÁK EZT MEG TENNI A NŐ NEMELL, NEM? EZT A FELESÉGEM, MOST MÉGIS AKIK CSAK PCSÖLNEK, HA UGY GONDOLNAK IS NŐRE, AZOKAT MOST RÖGTÖN MIND KIHERÉLTETNI, A BbnlILA, KÖSS EGY MALOMKÖVET RÁ...) -nem lehet, tehát CSAK ÖRÖK NAPHÁZA FÉNY HÁZASPÁROK VANNAK (NA MI ŐK VAGYUNK MINDEN NAP NAPOK (FÉNYMAMATYA KÖPETE? FÉNYEK FÉNYE MAG-MAGYAR OK???) és itt... Fita, nagyanyum -anyum, a felesÉgem édes anyunk, AZAZ SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, ÉN EZ ELŐSZÖR A NAGY SZABÓ ASZTAL ALlAT, RONGYOK KÖZT, HALLOTTAM A HUNGARISTA...FITEL AZ AZ JOGY OLYAN FÜTYRE LÁBAN SEM LENDITEM,HOGY AZT BÁNTSAM, AKI NEM BÁNT ENGÉM,ÉS ITT UGY KEZDŐDTÜKN, HA NEM BÁNT SENKIT HAGY (HADD) BESZÉJEN,MEG OLYAN ISMERŐS ŐS? DINNYE CSŐSZ? 6aaa... engejetek meg most köszméte, azt ültettek tegnap a ifócsém, és gyerekéink?- mmm... Igy néz ki, EGY NAGY HÁZ A DOMBON! Mott előbb mind akikbe még szikra, de mindenkinek, kelle fekete ruha?- és hogy lehet e szellemeket szellenteni,(fita, ezért nem tették fel a lapunk lapu lapu?) csak az, hogy megesznek kiszarnak, KI FIN GOD TOKA VAGY? -SZELLEME? SZELLEMÜK AIDA?- vagy meg etetnak, (KI AD DE AD, NEKTEK ENNI STBBB...TBCCC... FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL, S Ő ŐK RÁD GONDOD VISEL?) az ő szarukkal!!! -apuék, ezzel venger vergerel vagy, de igazuk vala annak a KÉT TESÓMNAK, aki ládd sLuth de van fel is ut? JAJA TALLPRA MADÁR? Na most,az AMI NEKÜNK EZ, AZ EGY HUNGÁRUNK, MIT ÁRULUNK? Mindent elvettek ugy, hogy a HÁZBÓL NEM JÖHETÜNK KI, MERT SEMMI OLYAN, LÁDD ELŐBB JÁRMÜÜK KÉNE, DE NEM ADNAK, ÉS MOST ITT EZ A FIZIKAKI VALAMI, EZ BORZA CSAK BORZOS DISZNÓAIK, ÉS CSAK DISZNÓÓDIS ÓLJAIK (AKLAIK?) VANNAK! Ez az, hogy semmit de semmit nem lehet behozni,(NINCSAK FÉNY?) na most akik a MAGYAR NAPHÁZUNKAT UFO??? -MEGTALÁLTÁTOK ÁT OK?- most csak abba, és most ládd valaki meghal, az most ÉN KIVEZETEM,(FITA HA NEM IS KONYITHATOD???) ÉS FÉNYEK VÉGTELEN VILÁGAINK VESZNEK KÖRBE KÖRBE KÖRBE NEM GÖRBE BOGRE SÁRGA GÖRBE KOLBÁSZ? NA MOST NEKEM SE NINCS SEMMI,(FÉNY!?) KIVÉVE TI TI TI...TÁ TÁ DÁ? Vissza jöttem, a MI HÁZUNK, ÁZUNK, BEÁZIK, FÁZUNK, DE NEM RÁ? " Veletek vagyok e világ, egy nagy FEKETE CUPP PUK? VÉGE? VÉGBELE? Innnn... vagy vagy vagy mi? Lángot ott?- vág a a aaa... Vad Vármőgyikék gyik, kigyó gyik a MO? -mo mo mo... mokaka? Fita, lehet ezek TUDNÁK, MI IS TUDHATNUK, NUK? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Piros -Fehér -Zöld, ilyen a magyar -magyar-ok világunk, de Leilah ha ha ha... 1.: 10/30. A KÉP? -könnyü dekönnyü (könnek szemÜKbe? -ha lenne szem-e?) szellemek amit itt nem lehet se elkép, de KÉP EL? KÉPZEL, MIT KÉPZELŐDZ...Je hova meredt el, szép szemed? -világa, ami most ugy, a MI VILÁGUNK, VAGY AZ Ő VALLAGUK ROTYOG MIG A ZSIR-JUK ZSIR -SIRJAIK TARTANA TARTARRA? -ELÉG? KENDBELE VÉGBELE BAXTA!!! VÉGE? Mott itt ez, egy MAGYAR HÁZ! -Igen igen ez a tó tónk toto tütütt... piszkozat, ami a szó szól szaros értelMÉHben (PÉN ZZZ...) az! Ez most olyan, hogy hajótöröttek vagyunk MortgGENhÁjuk -Robinzoo Cruzzook szigetén, de itt nincs nap! Tróha éjjelre, csak az van, és mit itt a husbagusba görcsbe... na ABZULLU UKTIKÁKÁ KÁKÁ VÉRES ERES VIRAGÁCSUK JUK UK? -ÉJSZAKÁBAN VAGYUNK, NEM TUDUNK MAGUNKRÓL SEM SEMMIT, ÉS MOST...na én ide belejöttem de minden az EMLÉK ÜNK VAGY ÜK, AKIK ŐK TEREMTETTEK TEÉGED, MEG AKIKET MEG TUDTAK BÜVÖLNI -SZUGECCIZNI, LÁDD EZEKNEK SOSE VOLT, LETT ÖRÖK ÉLET PÁRJA? OLYAN SEJT ELEM ELLEM, SIN BENNE!!! Fita, a piros -fehér -züld szin, buzin az megbocsájthatatlan BÜN .-ZÖLD FŐLEG ZÖLDE, AMI MOST NEKEM AZ A KEDVENC RUHÁM! -SZINEM, BÜNEM? -NEM A TIMSÓZOTT SZÜK SZUKU SZUKU AZ ANAL TÁG? ORSZAG UT? UK? 2.: Na fita, ez egy ISKOLA (KI MI KI MÓ A SULLYNK VAGY LENNE SZEM SZEMETEK, ANTI SZEM?) DE ISKOLÁBA KULÁAIKBA AKNA, NA MINDEN AMI SZIN, AZ MEGBOCSÁJTHATLAN BÜN, ZÖLD E? -NA MEG MIDEN CSODA SZINEK, ÉS OLYAN SZINES A VILÁG, EZ AMI ITT AMT VILÁG, IGEN IGEN A NAP FÉNYE SZIVÁRVÁNYAI AMIT NEM LEHET ITT, EL KÉP? Saval, engem a fiamat itt, a magyar házból állandóan kitiltottak,(MINDEN MAGYAR VALLÁSOS MAGYAR = VALLÁS, VAGY A SAJÁT SZEMEINKKEL KELL LÁSS) és HA HA HA... tudNátok...a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyunk, na most az hogy itt ...CSAK ANNYINK INK LINK LANK LAKATOL (MI SOHA NEM HAGYTUK, HAGYJUK? -EL EGY-MÁSUNK (HEGYMÁSZUNK) ÁT!!!) VAGYUNIK NIKINUK TUDNI AKARUNK UNK KUNK NUK KUNUK? Fita, most az egész VALLAGUK VÉGE AZÉRT, MERT ITT ÖSSZEGYÜTTIÜNK VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! -SZÉDITESZT TESZT? KIK A MAGYAR OK FÉNYÜNNK ÜNK FÉNYÜNK FÉNYE SZEMINK FÉNYE ISTENSZÜLEINK -TESTVÉREINK IGAZ IGAZ GAZ VAGY MI A SZÖSZ? JÖJ HÁT VELEM ÉS CSÖSSZ? Ezt trilliózor zoorroo ufooo... álmodom, SZELLEMEK DE KÖNNYÜ KÖNNYÜ MEG SZINES IVES, és most én ARRA EMLÉKEZTETNÉLEK NÉL NAIL? Zna most minden ami itt, fita, itt most AZT A SZINEKET, FITA AZ A MEGBOCS-ÁT-HATALAN BÜN = ŐK? BÜN = KIK A SIONUKAT ÉPITIK, NINCSAK EZEK AZÖSSZES GÉITESTEKET TRAIPITA JAJA DE siti piti? -pita? Kratikák kin a pichaÁtok? -ZSEBugyi de gatya?)PÉNZIZSÁK TETÜ TÜTÜTT...TETŐK, MIND AZ, AZAZ EGYMÁSSAL IS MARAKODNAK A DISZNIÓDISZ DIS SZARUKON KONOKUL KUL KULL A KONUK UK RUKIJEWEUK ROKONUK EMBER EVŐK, AZAZ Ő ŐK A PÉNZIZSÁKOK TEREMTENEK TÉGED,(BENNE VAGY SZÁKUK KUKUKK..) LEHET, DE NEM ENGEM AZ siti piti de bitta, de mi ki MO mo mo mo...bota te buta, debuta? 3.: Na most, ide ebbe ami egy egre nagyobb P P PÉNZZZ... PÖCZE GÖDREIK A PÉNZIZSÁKOKULNAK MINDEN EGY ZSÁKBA? Fita minden ami PÁS-SÁPÖLŐK -truaturhák kráékodnak ÁBRÁM NEKED ADÓM A FÖLDED, ne dögölj meg,NACSAK CSAK CSA CSAK CSECSE PÖCSE KINT CSÜN GÉNE CSAK AZÉRT A ZSIRODÉR (a hájad) CSAK AZ! Fita, itt ez... ládd CSAK ABCZUGU ZOOGOD GOD? - BUGU XUKU XUKU ULTIMUKIAIK? -MAK MAK NAK FEL VAGY LE NAKOLNA BAXNAK BAXATNAK A NAGY FA SZUK CONUK NUKI SOK SOKK? -...MAKING SÁRTANUUK (ROBBOT UK ROBB ICCÁKÁKÁ KAKAIAIAIK) SÁRUK SÁRTANUK UK PUSZIAIK, SZARTAN...AMIT SATAN? -FITA RÖGTÖN, CSAK PÉNZIZSÁK PESTI ZSÁK, ÉS CSAK BENNE ...fita, mi nam vagyunk benne, na most az EMLÉKÜNK? ÜNK? DE KÜNK IS, LÁDD A SEGG ETTE KŐ, KI SZEGGECIZTE KRISPIHUSUK JUHFA?- HA NEKI MENSZ, SEGGE LESZEL ESZEL ÉSZ, JÉÉÉ... HOVA HOL A MÉSZ? Sóval,ez egy elduggintott az agy-ad dagya trágya, ők trgyázáztatnak a takyNUK? - az ágyuk alatt...Fita, mikor MI IS UFOK VAGYUNK! -most minda ketőtt, lefokozták,azaz félre tették, és Mi is ufok, nem emlékszem, hogy egybe vagy ufo-k, az nagybetüvel, de fita? ITT CSAK A SEMMI, ÉS SEMMIJUHUK?- ÉS A CORONÁS BITANGOK HAZÁTLANUK, fita itt van a vége, a KONUK KUNUK NUK UK? Fita ÉHEN A KIRÁLY ÉS OLYAN HOGY A KIRÁLYUK AZ EGY NAGY...LU LUFA? Dfita, DIVÁD DUK UK???-DE SANATA DIK STEFANUK? Zna, ide AZ EMLÉKETEKET SE TUDNÁM NEM BE HOZNI, és nincs más!!! EZ EGY MAGYAR HÁZ, ÉS OLYAN ITT NAP? -OLYAN FOGALOM ? -NINCS! Na egy, valaki akik érdeklődik, ami most az hogy MAGYAR HÁZ, AZT MI GONDOLNUK, DE A SÖTÉTBEN BIG BENG BANK KÁR, (NINCS BANG DE DANGGG...) ÉS MOST NAPPAL...BOMBA BAMBA A BAMBA BAMBA... BANKBA akva a szarba A SZARVA beakáda?- BAMBA? BANK BANGGG... Innnn... FITA, MIKOR SZINES VILÁG, most annak... ládd én 1 MINT A LUNAK, kis zöld emberkéd kétÉJ vagyok, és mint joska a tojóska bujóska (busullynk juhász juhuuu...Hu?) vagy sóska, megehettek? -etyele petyele... fita, van egy valaki, aki szóba tud állni, mig TALLPRA MAGYAR, DE NE E$$ÜNK A LU MÁSIK OLDALA SEGGRE, POF'DRA PÁDRE?- ELŐTTÜK? NEM! ...oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Ami KÉPen fent, ugy itt lent, legyen egyen az, akinek van saját akarata, mit akara takar a magyar -magyarok napnépem? 4.: Kávézzuummm... tea, du? Tröha, ugy az álmom, hogy mindenkit a magyarOk, Istenszülinkkel szeretek, ami a mi Fényünk Fénye Szüleink, csak örökfénylenek, és csak örök szeretni tudnak, amit most az neked, ugy hogy csak kezdel, meg dermedni, ládd megin én az éjjel, ami most ha IstenÜNKel kell? -ezt ismét, csak ugy tudunk NUK, megérteni, ha a szeretet melegsége -forrósága megolvasztott minden jeget hideget rodeget, és a szivünk,együtt egyszerre kóta nóta dobogni kezdene ismét, Na az összes iratokat tenulmáNUKizni kellen, ami nemhogy nem mond semmit, hanem nem ami a szádba bemegy, meggy, kenyeret möggyel? -hanem ami kijön? Zitt rögtön, hogy olyan hogy halál nincs, csak halál -adók? (ha te el fogadod, mincs fogad GAD GOD DÖG ? -TÖBBET!) Még otthon az iskolába, hogy midenki milliomos lehetne, ha nem lenne beadás és adó és halál, ami rögtön, nicnsak HALL ÁLL?.-RÉSZÜKRŐL, ami sloMOékat nem érdekli mit hiszel, hiszel a pénzben? -vagy mit nem, nekik a pénznyomás joga, meg a DRAKÓ kount rull? Zitt most uttobb tóbi kóbi, hogy most jogy itt, az az ami a sumir BbLia, Fercsi bátánk, hogy ha az égi bolygók? -ez az ufo -sok, sokk? -össze állnak a tündökölő szarvas? -ezt hogy értsük, szar vas? -jegyében, akkor ez a földgömb, megtusztul egy iszanyos tüzvészben, ami most olyan hogy idő? -nincsak Sanyink, áll, meg mi? 5.: Tregnap este éjjel, a c2c-on, ami ládd itt van az UFO_roll comolyan, na most az az, hogy nekem nincs ellenségem, és én senkinek nem állok utába, (utállat?) pardon me, do you have grata pupu? Tróha, a gyerek, kétségtelen amiket beszélt, az szerintem őszinte vala, és midnenki képes, nincsak van a GONDOL LÁT ÉS AZ MILYEN GYORS LEHET? (minden a fejedbe, de eleve lefejtek?)Most ami feldobott, hogy NEM A PLAFONUNKON... hanem most azzal, akik mikor a Mi is ufo -k vagyunk! Fita, ti nem veszitek észre, hogy az aki nyitotta, az tudja!? Most az hogy Steve Gribb" s Time Travel Device vicc e? -mikor a gyerek, Aage Nest, neki is megvan, és amit hogy jaja... fitaljátok amiket én bevillogtam, mert nem kele pu semmi, hanem most nekem a SZERETET? Hogy az anyagokban van szeretet? -na ezt az föld anyagod porhüvelyt, ami most nekem, én semmit semmit, nem akarok, hanem hogy azok, akik itt be fogadtatok örökbe, ugy hogy...valóban TALÁLKOZTAM EGY AZ EGY A MI ÉGI FÉNY MADARAINKKAL, ÉS TUDTOMRA ADTÁK, HOGY ÉN IS KATUNA? NAAA... DE AZ FELDERITÓK ÉS ÉLŐ ELŐRSEK VAGYUNK, és most... ISZONYATOS FÉNYÜNKBEN (FITA FÉNY ÜK?) EGYESÜLTÜNK, ZERINTEM FEL TÖLTÖTTEK, AMI 1984 July 4.re, hogy a a aaa...na müvészeket, szinészek, nem hanem az énekeseket, és EGY ÓRIÁS FÉNY EZÜST EMBER, LEJÖTT, ÉS RÖGTÖN, ADJÁL NEKI FÉNYT? -adott én azonnal ÓRIÁSOK LETTEK, ÉS NEKÜNK TÁMADTAK, ÉS ABBA A PINUTUMBA MINT A COLOSTSTOK MARKET ZZUUBBZZZ... 6.: Ime a hellzet, AZ HOGY A MI FÉNYEFÉNYEK FÉNYE FÉNYÜNK FÉNYE SZEMINK FÉNYE, SZÜLEINK A MENNYEKBE MOM, ÉS TESVÉREINKKEL, CSAK HA TE IS MEGTALÁLTAD MAGAD? Na az az, hogy te meg én...ÖRÖK FÉNYEK FÉNYE VAGYUNK, s most hogy mikor a Mi is ufo-k vagyunk! -titeket nem lepett meg hogy ezt ugy, hogy Mi is ufo-k vagyunk! -ezt az őröltet, ezt a topikot, megengedték, és most fita, amiket be tudtam villogni, na azok szintén ládd mikor te is katona vagy, akkor EGY ISZONYTOS FÉNUNKBE BEN EGYEK LETTÜNK, és ezek szerint, ezen villogás ok, ugynis...na az a két valaki, akik itt most, ez a szutyakuk kaka agya irtóra betercel cel, csell, ami sokzor, ládd a gyerek, nem tudom hol voltam, de az ott létezók láttak, mert kitértek az utamból?-na meg hogy került oda, meg vissza? -most a gyerek, a diváz nékül, jobb, és nem annyira...ládd ő is lát két... fita én nem látom, asteroida aida, hogy bevágódik, és szét akarták hasitani, a tecnkásAIk kása, és annak két darabja bevágódott...és ijjen és ijjen...fita, akarom látini (ládd Daniella?) és most ez az agyam roccs... ha a divájccal, akkor az igen igen az anyaghoz van kötve, és most itt van a mára álmom, ami kell legyen egyen, és most csak hus hus hus... hasinger és baxinger, látod ez a velő, is enni való? -agy velőt? Innennn... a iföcsém felesÉgét megkértem, hogy olvasson bele, és őszntén, mit érez? Egy érzületben, ma szivünbe egyesülünk, egyet tudunk, hogy vagyunk? Mi is ufo-k vagyunk! Na kikkel mikor irtam hogy velem szembe jöttek, azokkal most abba, ami csoda de csoda mi világunk!-magába magával verekedik, dik? Fita, a idöcsém, őrjöng, pedig ha bele olvasna, ládd Pietró men a JewruÁlom utcán, és a diszNŐk rfff rff fff...(fita, ez egy hybrid tokuk-minden hus enneivaló baxni?) -ne feledjuk, láttam pontosan hogy ment az a teremtés amit a BblilaAI... és ténleg dam...na a testünk az is hybrid, és sen NEM? - férfi de most NŐ? -az egy xex -rezgés? (szelleMÜk!)Láttam hogy MIKOR A FÖLDI TEST, MEGSZÜNT, AKKOR ABBÓL A VERES FENEVADON LOVAGLÓ VONAGLÓ NŐ, JAJA AKI A BbLIA HOGY MÉREG POHORRÁBÓL... BULL? ...oááá... ...a GOLD mindent meGOLD...van benne valami, hogy a Nap könnye izzadsága lenne? -fita mindent (napra)jóra, és ez neked nekem tudnunk NUK? -kéne kéne? The UniXplained S2I EI2 The Power of Gold pá pá
UFOzzuummm... miEeee... Ami KÉPen fent, ugy itt lent, legyen egyen az, akinek van saját akarata, mit akara takar a magyar -magyarok napnépem... 1.: Kávézzuummm... tea? A KÉP? Előbb mi van fent, a Nap az Égen és a CsillaGOD? Zna a világosság az minden akinek van FÉNY-E? - AZ A NAPA -ANA, MINDEN NAP? Fita, ez rögtön, akinek nincs napja -fénye, ez megőrült? -na aki nem tudja, el tudták lett hitetve CSAK TETVE -FÉRGE?- humbe a szemed, s ugy maradj? -Jna közbe, zaporzsje replikakáznak? -gigg gazok? -na a gaz dögöket is, és NEM TUDNAK MAGUK MAGUK?- MAGUKRÓL ŐK SE SEMMI DE SZECSKA CSICSKA KUBACCKA? Ez az hOgy a beszÉdenembe FÉNY VAN, ÉS AKIK EZT TUDJÁTOK ENNI VENNI EZ VALÁSÁGOS HUN GOD ÉGI FÉNY ELEDEL! Fita, ezt ugy, hogy én tökéletesen rögtön az első pinyalat, el tudtam hagyni a testem, de mindenki, kivéve akik NEM MAGYAR OK!!! Zett torrr... tRüha Mi is ufo-k vagyunk! Előbb UFO-K BITTA nagy BETTY de... Zitt akaném hogy bele tudnunk NUK? -látni a gAtyánkba, BUGYI BÁ? Atyám, a gatyám... s ez bitta, tehát nem csak találgatya, hanem ez egy xexUállat forma sár dam, dom? -a Dam s MadaM? Fita mert minden számit, és nem véletlen MadaM? Na az álmom, hogy ismátra MI MAGYAROK TESTVÉREKNEK KÉNE LENNÜNK, AMI ISTEN (FÉNYANYÁNK NYELVE A FÉNYE S FÉNYATYÁNK, DIRIGÁL?) SZERET CSAK, ÉS SZERETET ETET!!! MI AZ HOGY SZERET TETTEL TELE, CSORDULÁS LÁSS? -NEM AKAR AZ ÖKÖR CSORDA LEGELNI, NA MÉG TINÓ? 2.: Fita, az jogy mit csináltam, az FÉNY, és mikor egy az egyben talákoztam a MI FÉNY ÉGI? FiteljuNk, csak az ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ ÉGES FÉNY -VILÁGAINK VAN!!! Most tegnap, meg itt minden ami TURÓS FÉREG A JUH TURÓS A PUNA CSZÁRA? -na meg lufa kigyó fa na meg szamár püföllŐk, juh husUK (USA NUK GÓ GÓ GÓ LÁNUK?) a bonusUK mordörrr---rörrr...na az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐKÉSEK JUHUK? ÖNKÉNT...FITA MIÉRT KELL FÉLNI AZ ISTENT, ÉS MI AZ KI AZ? NA ITT...fita, most az sirásAIim miatt,MEGBÁNTAM BÁN TUK? HOGY TYUKOKAKT TEREMTETÜNK, SEHOL EGY KAKÁS KÁSA? -CSAK GÖRBÉT BÉT TRÖBBET BETTY? KASSZA! MI AZ APJUK UK KASZA KŐ, MI AZ AP ÁTOK UPPP... KASZA? -KŐ? SZARBA VAN A GATYA? - EXL-ÁZSIA? Zna most... mindenki aki ismer mer? -fita mindenki a barátok is ellenem fordultak, (ezt a dumát nem tudják el vioselni, na most ha rám gondolnak, beszarnak? -jaja Atám, a gatyám tele star?) na most a veszdelem az az , idöcsém, aki te a Anti anal Krispihus vagy, (csak nem lehet analozni?) ami nem lehet megenni, de az megett... Na most a HUSÁBULL ugy hogy kuhuzni valakit kit? -ládd ÉHES DISZ NŐ ÓDISZ? MAKKAL, AZ A PUCA NYAK? -ÁLMODIK DIK? Fita, hogy fogják ki meg meg a halakat? -hala vada jó falat, szemnek szának ingere grrr...dik? 3.: Na most, mindenki aki ismert, ismer, vagy hallott?- róllam, akik ezt csak bele kuk kukta?- most azzal, hogy itt Holloowyn winner sliccel, hushagyó haltak üneppe, most mindenkit meghivva... a terülj asztalkánk (jaja mindenki egyárant hozzá ülhet és vehet ehet? -saját főzte sütütte) hozz magaddal ami meg lehet sütni? -(na az te vagy, mert mindemki az amit eszik? ész?)most mindenki kivétel nélkül FÉK SÜLT EGYBE SÜLT PULYKÁVAL (PULYA) PULYÁJA LÁDD ÁBRÁM,HOGY A... FITA, SÁRA FIA?- SÁR A FIA? HA HÁTIZSÁKBA? -FITA MERT ITT MINDEN KANNI BELLÁM MI, MAYA BELLÁMI? KI TUDTAM CSALNI, AZAZ SÜLT HUS PULYKA PUJÁJA JÁJJJ... HUS SZAGGAL! PÉNZNEK VAN SZAGA? Mott a VOLT SZOMSZÉDOM, HENTES VALA A SZAKMÁJA, ÉS ITT VOLT EGY KOLBÁSZ GYÁRA? Na most a KERITÉS, nem Katar kara sövény -kolbász szalámi, hanem egy gradicsos fogasokkal és kampókkal,végtelen kerités aminek mind a két oldala tele sütl pulyka kaja, és telis tele sült egybe sült pulykákkal, fejjel lefetye jaja csak a nyaka sok?- és mindemki kivétel nélkül, pulykahust akar? Szebb a páva mint a pulyka rut rut rut... ami USA? -ha lehetett volna, akkor most AZ ÉGEN MEG JELENIK AZ ÁRPÁDSÁVOS ZÁSZLÓ, LETT GYÁSZLÓ ÉS GYEHENYAK HANNAH? ÉS A CSATÁNAK VÉGE, ami itt belököm, koncnak, hogy ha most a MAGYAR OK IGAZ, GAZA? GÁZ? GÁZA? --AKKOR AZ. AMIT 666...azaz mikor a feneketek pattoghat, akkor az az...ládd MOST MONDUK JÁTSZUK XUKU XUKU JÉRCE, HOGY VAN PÉNZ?- ITT A PIROS OTT A PIROS AZAZ A FENEKETEK, MERT UGY EL LETT PAKSÓZVA, AZAZ NEM SGGBE VERŐSDI ETA, HANEM KINEK MINEK MI AZ ÁLMA, ITT AZ ALMA? Fita, NINCS BAN KÁR Á$$ xuku xuku jérCég ég az egedbe, KÁR, KUR -KÓR -KÁRHOZAT ASZTAL UK NUK UK? MI ADUNK NEKTEK COFFOLT ABÁRDÖLT ???... HUSUK VAGY HUS OD? - TOK? -TÖK? HA TÖKÖLTÖK? TOKÓ? -ez aszó baxó szaros ártelMÜK MUK MUK NUK? KIN UK? KINA, KIN A PNA? KRATY KLOTTY...KIN A PICHA? -TRAKARD BE? 3a a aaa...Gis lá NUK? -a paplaNUK alatt? Lesett a pap vagy paplaNUK az ágyról twist...na most AZ AZ ZÁSZLÓ AZ PIROS FEHÉR ZÖLD, NEM KÉKES KÉNESEK PÉN ZZZ... $$...ESEK $$$... 00 $$$... JAJA ESTEM PESTEM SEGGRE ESTEM VAGY HOMLOKOMON EGY PÖCS NŐTT? HOL A KA LAPJA,KAL APJA KALAP JA? VAN KALAPJA NIN VAN NIN VAN...ZIZERGEK DIDEERGEK MEG A HIDEG GEDIK DIK? -KID? és benne egy PULYKA RUT RUT RUT UT A PUJA A PULY/ÁTOK? De szó volt rulla, de most jönnek...a SE DÓ (HALL ÁLL HALÁL =ADÓ DÓ RE MI DŐRE, ID ÓRA?- ÓDA? (GIGGEZEG GIG GAZOK GAZÁROK AZ ÁRKUKBA KUKTA BUKTA HOL A BUXA? BÜN TETŐK BUNKÁROK BANKÁROK KÁROG, NEM TRÖBBET BETTY?- AZ OK?)ÉJFÉL ÓTA, ÁLL AZ ÓRA? Zna, most vissza, hogy akik teremtették a terméküket (szarUK trágya gané gan é DOM MO MO MO... NUK) azok A TEREMTŐK, ÉS CSAK TÖK? -TÖKÖLHETNEK ÉS CSAK ELEVE TÖK ÖLTEK LEHETNEK? (ROM ROMBA TÖK TÖÖLŐK, MO MO MO...MOR DÖGÖLŐK?) Fita, az ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE, na az a FÉNY! -FITA MI VAN AZ ÉGEN BÉGEN UFO? - ÉS AZ MIÉRT? ÉG? Mort az, hogy amit az IRÁS TURÓK? -FART -FARIZEU$$AH-AIK AIDÁK DORKOK DORKA DORKUK UK DÖRRR... GOD DÖRRR... Vicca, most azt a PÉNZZZZ...??? WE TRUST IN GOD? -GIVER (VER VERI A FARKÁT VERETI?) OF DAEAT, DE AD, MIT AD?) JÁTÉKUK KUKA KUKTA BUGTA BUKTA BUXA? Most mindenkinek minden FŐ VAGY FŐTT, SÜLT KÖZÖSÜL ÖLT SÜLT PULYUKA PULYÁJUK? Fita most a számUK át? SAMU BIKÁAIK? (HÉT KÖVÉR HÉT SOVÁNUK--na meg kis báKÁSAIK himvasUk hamvasok)- most...minden EGYFŐRA DE FŐTTEK, FEL NŐTÖK? Fita, te tökélesen el tudod hagyni az ANYA ANAL (HÁD PNÁD DE ESZEL LUKUK? AZ ANYAGOD AMI LÁDD NEKED IS VAN (ESZED) LUKAD? Na amit KÖLT SEGG AZAZ MINDEN SEGG VETÉS, MOST HA EGYeNKÉNTRE RÁ, MINDENKI A SAJÁTJÁT ÁT? AZAZ MIDNENKIRE NAPONTA ONDÓ, 1 LEGALÁBB MILLCSI DOLL...DILVAL, NA MOST MIRE KÖLTENÉD? Értitek miről van nagyabaszó? Innenn...Debtrecenbe (többret csak komám asszon vagy NUK?- komádRita picha fat, vagy?) kéne venni, pulykakakst kéne venni, Vidáj kocsis lukas a kas, kirepül a pulyka kakas? -kaka? ...oááá... ... igen igen jó a gyerek, aki IDÓ UTAZ Ó? -fitleljatok, az irataim, az mi ránk vam xabva vagy baxva? Mott monduk? -zitt ami piszkál666... a lukuNUKat, ho ho hooo...a miénk nem büdös, bünŐS? -de fekete? -nincs zseBünk (zseBÜK hegyes) de LUkunk(UFO?) SE szelela pu? -DE APU? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita, ez valóság,és mindenki képes arra, hogy amit akana tudni, a saját szemével meg látta? -nincs más tudut, tütüttt... ... cak pak, csak a fénynek van vonz alma, mig ha nincs taszit toszt oszt (haszonit itt a faxom bat hell?) toszit tószt?
UFOzzuummm... miEeee... 1 a pu? -egy a lehelet Bush Anal- vagaNUK -WC-JUK UK TRONUK TROTTY, One World Order? - 1 KirályságUK, egy sggsÉG fekete de fekete de feggette... 4.: Kávézzummm... de a tea is megteszi? Boston tun tea? -du? Ne feledjuk, nekem nek em? -ne kem? Neki menjek ne menjek, a fekete szemednek, veszek neked három deci kevertet? Még azt monják, részeges vagyok... Ma beszéltem az idöcsémmel, és monduk, ő látta a mi UFO.k? -made in Hu? -Whohohohohooo... Na egy hete, ugy ahogy, meg tudtam nevettetni, amit ma is...hogy ha boldog (bolond de csak bolondozok, hülyéskedek) ami maga na ténleg, mindig ÖRÖMMEL TELI VAGYOK,ládd most is, mert mégis vannak akik befogadtatok, (lu hátas vagy ökor, szamár iá iá iá..) és most ...Na emlitettem apu?- de előbb, maga a köszntésem, szerbus ne legyél bus, ezt most én, mert az szar, akkor is mikor én vagyok busuló juhász? Fita,nem tudok...másképpen beszélni akivel egy vagyok, ládd veletek is, de itt nem nagyon tudtok, vicca...na az, és minden az, vissza a a aaa... a hitem, na előbb... szerbusz öcsém menjünk a mi mennyükbe, mi torténik ZM. -gyászba van, na én dalos lekKÜ féltégla, ma is felkelünk, mindig egyszerre fekszünk, zerintam az asszonkám, mondok s ez igaz, hogy attól a pinaláttól fogva, hogy a kantin kapuba meg láttalak, te olyan szép vagy belül,(ez igaz, mert minden aki szép, aki szép... akinek a szeme kék, fekete? -barna, zöld... ne humbe?) de kivül is, és nem tudtam találni semmit mind a mai napina, amit nem szerettem volna benned... na ez igaz, és ez vonat kozma, minden ÉDEN kertész FÉNY TESTVÉRE IMRE!-fita,ha valaki nem elevejókedvü, ezt a dumát... 5.: Zna valami, ami ládd én gyerek...nem akarja hallani, mert men urvacsora! -ami én most, tudom hogy meg kelle valamiba kapacka, na neked niked nincs olyan ő? -s én akartam mondan én benned van minden bizodalmam... ládd ténleg látta az ufónkat, a iföcsém, csak azt ő mutatta meg nekem, bitta a Pitu bátányk)kapac...na TE NEM VAGY SENKI SEMMI, és te az anti grizhusnál is anti grigaluskaaa...na halluska? (ő anti krisztus mondott, itt megint én imádok hülye ((hüléskedni? -sggen kelés)) lenni? -vagy nem?) Fita, most te nem hiszel semmibe,neked nincs hited...(edd? ezt megint mert nem az, egyél pénzt)na előbb hogy apu...men urvacsorázni...hagyjam abba, és neked nincs hited! -valam Máté 24 mert KÉRDEM, ISTEN SZELLEM? -nem hanem hit szellem és test! -ere de közbe orditotta neked nincs hited...na most, ja előbb hogy én örökmindig vagyok neked, te nem vagy! -nincs hited, na ha azt momdom, ÉN NEM VAGYOK, ÉL BENNEM KRISTHUS...te elhiszed?... na meg még mi a hit? -zerre bunggg... Mott... na itt arról is nagybaszó van, hogy a husban, (emésztó tó,na miEeee...) férgek nyüvek vannak, és vicca...mikor a szalajtottak... na a sivatagba el tévedtek... FITA MOST APUÉK...na a BbLiAI történet, mert most nekem azt hinni kellene,vagy látni, de hallagatok apuékra, mert másképpen törölnek! -na nagyon szar lenne nekem is, meg nektek, akikkel közbe össze melegedtünk? Nizzitek, én ugynigy sdumáltam gyererek koromba (na pösti vagy, anum mikor hazamewnte, egy év után, tesemmit nem változtál,pedig csak ugy...paszmeg paszmek pameg...na azt is te bunkó vagy,na látod?) és ládd a felesÉgem is, te nem hülyéskedel, hanem ugy születtél, de most ő is tudja, ládd ő is...ládd én nem akartam meg nősülni, (DIE GYEREKET?) meg gyerekeket, na most ő neki lett volna miltimilliommos magyar gyerekek,(rögtön azonnal el vették volna deee...) de neki is csak én kelettem, és többről szó, mint hogy...NA A C2C -ON, EGY GYEREK AKI BEHIVOTT, A FELESÉGÉVEL MINDIG EGYÜTT VALÁNAK, ÉS EZ IGAZ!!! Jaja mindenki meg tudhatja 666... de csak a fenek pattoghat? -aha, ki ad nektek enni? -csürhe? -vegyél egyél pénz? 6.: Na mott, ha arról, hogy EZ EGY OLYAN, hogy vicca, hogy akik husosok, ládd a kiválasztott el hivatott super egyre superb racca? - vissza husos fazikhoz, ami itt a GYOMOR -POKOL -POKÓLLAIK? Sóval, most csak annyit, hogy VANNAK AZ ANGYALOK, AZ ÖRDÖGÖK, ÉS DÉ MONUK? -FITA AZ NUK? MO MO MO ...NUK? MO NE YÁAIK OK? NE? -HOGY ÉRTED? ELFOGADOD DOD? - A DOD, GOD GIVER OF DEATH DE AD? Vicca, hogy pontosan meg kell lenni annak a felvételnek, akár tape vagy kazetta, mikir a COUL FUSION, dolgozik, való és ingyen energiát ád, (OPEN MINDS?) sőtt a MI UFO -INK? -ITT VANNAK, NA EZ AKI ITT LEFEREL FETYEL, AZ!!!) Fita az hogy te szeressél engem, azt nekem KI KELL ÉRDELMELNEM,(de előbb lennem ke? -vagy hiszel eszel, ész meszet?) de itt csak BUKOTT BUKTATOTT BAXTATOTT ANGYALUK LUK LUK LUKUK? Azaz az hogy HU? -az HUS UK? (HU MANO MONUK, MEN NEM?) Zitt ebbe, vagy a Miufff... emlitettem, hogy kérdeztem az Égieinket,a bél? -zett az, hogy vagy JUHUS UK, de minden HUS KANNI BELÁMI? MY BELLÁMI MI? Fita, vannak a kimondottan növénevők,és most azok is hus, az Ő ŐK HUSUK?- osztán a mindenevők (disznók ódisz és diszno no? NŐ? -óljAIk? - zés csak kimondottan bestia dögök dog god dög, LÁDD HA AZ A JÉÉÉ... ZOOZOO ZUUZUZZA ZOMBIZOM HOL A COMB? A SONKÁD? Zna ha vicca, ládd AZ IRAQUKUK vissza dombázása az őskorukba? -karóba, a kAI rókáAIk, ami most bizon, róka koma spórul jár? Fita, élesen nem merem, mert me igy, ti vagytok nekem mindenem nem?- mmm... ne egelek meg?-etyele petyele... Innnn...most csak mit egy falusi kis durcás gyerek, nekem ne adjatok halált,meg hálát a háját... hajja haja hajja...Az Ur, aki szarba tur, a hájad kövéred mindennél jobban kedveli? -velőd? ...oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...mi fan, fak, a 26?
UFOzzuummm... miEeee... 1 a pu? -egy a lehelet Bush Anal- vagaNUK -WC-JUK UK TRONUK TROTTY, One World Order? - 1 KirályságUK, egy sggsÉG fekete de fekete de feggette... 1.: 10/28. A KÉP ÉS HADI GÉPEZETEK MEGETT, A FENE FENEKEK GYEREKEK? Minden a SZELLEM MI S ÉGE,VAGY SZELLEM MU PUNÁSOK PUCÁSOK, SGGBE VERŐK XEXUALITÁSUK UKUK KUKUKUKKK... MI KI MO, MI KÓ MI KIK, JÓL NÉZÜNK MI KI MO MO MO...MAK MAK MAK ...ÉHES DISZNÓÓDISZ MAKKAL ÁLMODHAT 666... MAKING MO MO MO... MONEY? -MONYI, SALLAHMONYA KORA, NEM JÖN TÖBBET VISSZA $$$... 00 $$$... HA HA HA... Énekünkket künk ÜNK? -vagy ÜK ÜK? -ÜSSE KŐ, KASZA KŐ, MI A PUTOK NUKI KŐ? Fita, egy nagy fekete QWCZÁR? -CÁR? DE PUNE CZÁREZ CORESZ A MO REX? Többek köz REX OF KON NUK GURUUK? Jna, Mi is UFO-k vagyunk! -vagyunk? Vicchangozza az echo ho ho ho...UFO-k? -made in MO DERN MO DE DERBŐ? -NEM VILÁGOS, ÁT VÁLTOTTUNK A SÖTÉT SIRON TUL VAGYON, NEM TUDTUK CSAK NUK, UK MUK FUCK.. PUK? NUKI PU UK? A TI PUTOK, NAGY MEG GIZS SZARVATOK, VAGYTOK, NA MOST MIÉRT NEM VÁLASZOLTOK? Fita, előbb CSAK SZELLEMI MI VILÁG OK VANNAK, DE CSAK VILÁG OK NA MEG VIRÁGOK, ládd MÁGUS JÉZUNK UNK? -LÁBA NYOMÁN VIRÁG VILÁG FAKADA, NEM FAKOTOK TOK? -TOKO? 2.: SZARVATOK VAGY SZAVATOK, HEGEKET MOZGATNAK, na most...ZITT teljes tejes egészÉGben BEN HORRR... UK LEHET CSAK ÉL LOVAS., KI A LOVÁSZOK? KIK ADNAK ALLÁ LÁTTOK, LOVAT? LOVUKAT LO VÉ? Zrendkivül frontos, hogy MI SEMMIT SE TUD666.... SE HALLHAT HALHAT, AZAZ HAÁL = ADÓ ADÓK KODA KOTTA? HA HA HA... HA HA HA... HA HA HA...HA? SIRI CSNED MEG SZARSZAGUK UK? UT? -fita ezek közönséges gépek, és ezeket a MAGYAR OK NAPOK -NÉPEK SZOL SZOLGÁLTABA AZAZ ADDIG, ADDIG KÖÜSZKÖDNI KELL, DE HOL A KÜSZÖB BOXUK UK? BAXHAT666... NUK? Ziza, a DÖGLETESEBB SEBBNÉL DÖGLETSEBB LEHET, AZAZ AZ HALÁL ADÓK HALÁLA? HÁLLA ÁLLA CSUTORÁJA HALLELUJA HAJJA HAJA HAJJA...Difita, tRöha 2023 - X -6? - át léptük a halál köszöb bét? Na most a halál hála adsás, az egy GÉPEZET AZAZ DOOMDSDAY GÉPEZETEIK, mert te ha TE TUDOD HOGY TE ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ SEGGES UGYAN, DE SEGGES VÁR WAR? Zna itt, most ládd a gizs nappal lesz, pa lesz, egyzse tinok, teljes QWÉZY ZÁRLAT, ami ha egy hang se krükk... LEHELL LETT? 3.: Zna én egy olyan, hogy a ROHAMAIMBA...ma is el tudom hagyni a szar -sár-bödönöm, a belem? -IGEN, de nem a fény .tesvérem, és most nem azzal, ládd dád dead, vót apád? -anyád, na most fita, amit tregnapra,hogy MINDEN OLYAN EGYSZERÜ DE NAGY SZERÜ, MIKOR EGY MAGAM VAGYOK? -ANNAL ANAL ANYA ANALOD NYALOD, NINCS!!! Na most, zitt minden KI BE TUDÓDIK ADÓ = HALÁL A NINCS HALÁL HÁLA ADÓ DODIK DIK, KID? Fita, kinyitni a szeme ma is, még most mivel SZELLEM MI? MI FÉNY SZELELEM UFO? -TURULL RULL DE MI AZ? TURUL TUL RULL MADARAK? POTTY... CSAK A SÁRUK SZARUK, DE AZT IS LEHET ENNI? NA MOST, ITT A NAP NEP... BENNEM ÉN BENNE, BEN HORRR...Fida, most ezek nap pal lett? -zitt most ha lenne utolsó ló rugásuk, annak késő, kés ő KÉS Ő ŐK? -MEDDIG NYISZÁLTÁTOG NYISZÁN NÁTOK? -A TE JUHOTOK -KECSKÉTEK NYAKÁT? Mott... Ságrovás SIRÁSUK? -dombóvár, Seggesvár Arad, Világos??? -sép város Cluj, meg nem fujjj... jaja ha a PÖCZÉJUK UK...AJJA AJAJAJAJAJJJ... SZA GOD SZAGGAT, NA DA A SZIVED, SZÖVET, ÓSZÖVETKEZETEK MEG UJ, A HUSUKBANK FÉRGAIK, FARTUK PÁRTUK AZ IS SZAKAD, MIT HABZSOLTOK? AHA ZSOLDOAIK, A HUSUKBAN JÉÉÉ... ZOOM ZOOM ZOOM ZOOMBIZOOM ITT VAN A NAGY SZARWAIK ÉS A KIS SZARWUUK? UTOLSÓ HA HA HA... AZ EGETEKBE HÁG OK, FITA, HA EZEKNEK EGET FÖLDET ROBBAXATÓ? Fita, a leged leg jobbjainkat, megvakiták, és most azoknál VAKABB BAK KECSKE? SZERETIK A KÉST? Fita, ki asz, mi fa sza -luka, anti semmita? -jaja semmit lehet semmizni? PÉNZ? Innenn...most a a aaa... NAGY DURUNG, ami apuék állandóan, vigyázZ a szádra ÁT OK? -nyel ő de lő? -ölő? -lölő? ...oááá... ---most a WALLSTRICIK WAR WARÁUK ÁRUK RUKUK, valagUK ELTRAKARÁ RÁ A NAPOD? - legnagyobb vallaga UK UKUK UT ... a nagyszaruk kis szarWUUK? - WHO HO HO HOOO... tota Ő a kimenő agy be baxtak?- a hábrUUK Ura, és csak UK? -meg juhKA (báráNUK NUKA USA-GO GO GO...LÁNUK AIDA ENDRUT? - LUKA, FARKA FARKASUK?)a kis CCszarwuka kaka, men csak fegyver? -ukráNUKt? Fita, dögletes, hogy EGG GIZS SÁRUK SURMOKUK? KUKTA BUKXA- SÁR BANKDÁK, NAMOST AZ NEM MAJD LETT, HANEM AZ VAN?- VOLT, MI VÓTA WAT A FAKADÓK? -ÉS VOLT?- DE LESSS... Lessz a mi lessz... corest a mores? -no mor romba tökölŐK, no mor no nyomor...? -haragszom a töködre, mert rá futott a Kukor Ycám csicsám tövire? Tőke?
UFOzzuummm... miEeee... xexu állataik duhajkodása, örökös rom mora hegyeik orgiázása xex xex xex... tex tex tex halál adók add meg magad, kázáká fá!-lebugyi gatya bunyaNUK? 4.: Kávézzummm... vagy teázzuummm... Boston tea, du? Nagyon hogy jó,igy is együtt tudunk lenni enni, mit eszünk? FÉNY!? Zna az hogy tegnapra, nemcsak terülj asztalkánk, hanem Tárul rull? -hazám mmm... Itt ha valakik most ugy, hogy csak olvassák, és monduk, ha ketten hárman, összejöttünk, ott csada ÉGI FÉNY VAN, amit nem tudom, emlitettem, az belőLÜnk (ÜNK) van! Mott megprószálom meg magyar rázzni, hogy mikor egy az egyben, találkoztam a mi Égi FÉNY ufősai ei? -ufőseinkkel, valam hihetelen olyan fény, ami itt nincs, szerintem el képzelni se lehet, mint most azt ahol talákoztunk, akik egy asztalnál, de most leirni? -ami most nekem kellett, mert hihetetlenül lent vagyok, Nha amiben részem vala, Isten kegyében nem tudom, nem tudjuk NUK, része hogyan valék, mert bennünk van az az ÉGI fénnyünk, amit most...Sóval, ezeket nem mertem leirni, csak ugy, hogy örökké sunyiló de tanuló? tRóha, most is hogy tudnám, hogy megtudnálak közeLITeni, azzal, hogy Mi is ufo-k vagyunk!!! Fita, aki nyitotta a tópikot, az ugy, amit itt a FÉNY sugárzik a kis szikra sikra veti? -ne babra mert szikra veti? 5.: tRöha ruha? -paccruha rühe? Na ezt nem tudom, hogy nem tudAtom, mert most ez az, hogy akikbe szikra van azaz NAPISTENSZÜLEINK, TESTVÉREINK FÉNYÜNK? FÉNY ÜNK! Sóval, ha nem lenne valóság, nem akarnának minden Áron el hallgattni, ami dögletes, az idöcsém teljesen önkivületben van, ami most az a félelem, mert látta az UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo... Fita, semmi senki nem tett enegemet olyan próbára, mert most már nem lennék egyedül? -heged öl, hol vagy Kigyó Gyula? Fita, az hogy ha most a porhüvelyem, levetem, ezt meg kell tudjátok ha törik ha szakad a pad vagy a part? Fita tengap a barátunk a c2c-on, nagyon jó, de a BIZONYITÉK = BIZONYITVA, JAJA A BIZOMÁNUK ÁRUGÁZUK? Zott most, na most a ScuriTIM, fita, nem itt történnek ami történeteik? -nekünk van olyan? -aha a nyakunk, nyiszálva? Mivel ugy nézne ki, hogy ahogy liertam, hogy egy nagy DURUNG, és én rendkivól otthon éreztem magam, a Mi is ufo-k vagyunk! -topikotthonunk NUK? Naz ami van, hogy az a FÉNY, AMI TE IS KATONA VAGY! -S MOST RÖGTÖN, ÖSSZEZSUGORDTAM MEG RÁZZKÓDTAM, ANNIRA UTÁLOM, HOGY PARANCSRA ÖLNI KELL,HA NEM MEGÖLNEK, LÁTTAM TARKÓN LŐTTÉK AZ OROSZ KATONÁT, mert velem beszélgetet egész ...na késett, és láttam a tankhoz állitották és tarkón lőtték! -leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -és bitta lehettek benne (ÓTePna, NA MEG A BIZOMÁNUK? -rühhühühühüüü...) az! 6.: tRöha, az hogy az a FÉNY, na most felderitők, ami fida, akik mered olvasni, az annak a FÉNYE, szikra (embergyereked kid) nem lángra, hanem most az, am hogy, addig is én csak az ÁLMOM és az az, hogy szerettek engem a szüleim, akik ezeket mind tudták, hogy A MAGYAR OK MENNYEK ORSZÁGUNK, MOM?- AZAZ NAP -FÉNY HONUNK, BENNÜNK VAN! Na most, ezt ugy beszéltük állandóan, amit nem feledtem, mert az álmomat beszélhettem!-beszélhetem?-ami valóságra vált, és nem létezik, mert ugy érzem, hogy ahogy én, ugy ti is akik az én vérem -géneim nem? -nemem? -nemesek hasra, uborkába, azaz ne eszek, eszünk? -ha fény!? Mott az amit mára is,meredek,mert sok sok sokk...teremtők (kések) vannak, és itt most... hogy EZ AMI EZ, AZ AZ AMIT A BbLIA? - nem akarom sehogy még véleletlenül sem megbántani de hogy akarattal, vagy tudatlanul, és itt van az, hogy a legkisebb igazsáGOD -valóság, ami most nem véletlen az EMLÉK = ÁLOM! Na most megint csak annyi maradt, hogy láttam hogy mi van,ami a következő, VAN EGY FORMA, és a föld porából formát csinálnak! Fita, ezt rögtön itt is meg láthatjuk NUK? -TALÁN AZÉRT AKARNÁK A NUKI SOK, TÉNLEG MAGUKKAL VINNI AZ EGÉSZ HÜHÓ ÓBELEVÁNCOT? Most fita, porból lették és porrá leszesz? Na két olyan, hogy halál ágy, az az hogy a nagy szülők? Na van egy VERES NŐ, ÉS AZ AZZAL A TÖLTETTEL VAN TELI, AMI A XEX -INGER -ZINGERE HERE? Na most itt fiteljuk meg a cicinket, és most azok, akik már a FORMA FOR MA? -azaz a formáról már nem lehet meg mondani, hogy izé izé zzz... Innenn... na hogy mi mi ko MO? -megprószálom, mert fények gények mag?-szem, fita ezt apu, de akkor... mindig éhes meg kanos valák? ...oááá... ... fita a c2c-on, rajte lett (26) az agyabugya turósunk, érdeskes borotva, Bécsben bot a pára?
UFOzzuummm... miEeee... xexu állataik duhajkodása, örökös rom mora hegyeik orgiázása xex xex xex... tex tex tex halál adók add meg magad, kázáká fá!-lebugyi gatya bunyaNUK? 1.: 10/27. A KÉP? -NEMCSAK EGY TEREMTŐ UFO -BANDÁIK VANNAK, HANEM 100 LEGALÁBB S LÁBAS? KIS NAGY LÁBAXUKUK? Fita, át tudják venni a husomat -husunkat (ládd a báráNUK, van xexibb nagyobb NUK UK?) és most az hogy, magával magába verexik,most is, mert a husunk, az az ő ők husuk, szent eledelük? -fita, az hogy husevők, az lehet ugy is hogy ember, de az ha csokol láda? -LÉDYYK LUKA DIK? Na amit tegnapra... most MI ÁT LÉPTÜK AZ HALÁL ADÓK KODA? Fita ezek mikor a TÖRVÉNUKRA (fita kihagyok minden hogy van egy fekete lukUK, onnan büzlik minden és az mindeNUK elnyelne?) HIVATKOZNAK HIVALKODNAK, JAJA KIGYÓK FAKZATOK, HOGY FAJZATOK? -AHA ROJZOK? NA AZ A KIGYÓ FAK FAKÖLŐK ÉS FÉSZKEK A LUFÁN? tRöha a mára... amit ti is, mindenki akik magyar ok, azok valóban nappal és fényünkkel, ládd azt mgtartani, az a mi ÉGI FÉNY FÉNYÜNK FÉNYE SZEMÜNK FÉNYE TESTVÉRCEINK,DE FÉNY!!! Fita, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na az az ÉL! -na meg olyan ismerős, az az hogy azokba még van szikra fénytesvére szeret etet ISTEN NEM? Nincsak egyetek fényem, de az el tudna fogyni? --aha Lement a nap a maga járásán, nemsokára ára? Fita, most meg kell álljak, azaz az eszem meg kezem koordiNÁZYa? Ez olyan, ládd tegnap én ki hagytam, és az az amit ládd...FITA, az az igez, hogy valhallodgy minha ki hagyna az agyam, azaz az eszem és a kezem, ládd a kezem mást csinál, ezt ugy, hogy a munkakocsim, tudja az utat, de nem a kezem, most nem azt csinálta, tehát ott kell legyen az eszem, ész? -élsz?-hallsz? 2.: Zna mi van ezután, meg ez előtt, de mi? Fita, az örök szellem de elem ellem, alom alma elem ellemem álMOM lelem,lehellem lehellek lelek? világAInkból (leves? -de a miénk? -mi főztük?) léptünk le (sLuth is?) meg fel? -azaz ki meg be,menj be,a mennyedbe, az a te saját örökkülün küllŐs külümb viláGOD, azaz HAN -GOD? -ZZZ... ZÖRELY RÖHELY? Ami van, hogy amt tegnapra, az a MAGYAR ÁLOM ÁLMUNK FÉNY IGAZSÁGUNK VAGY UK? -az mért AZ Ő ŐK?- angyalUk, LUK? -ha meghalok, nevetnek rám az angyaLUK? Londombank jártam, a tököm himbáltam, s nevettek rám az angyaLUK? -nem a tied? -tietek? Na most, hogy azt hogy az mára álMOM,vagy meghalunk hallunk, egy szálig? -SZÁ SZÁ SZÁ...CSAK TÁTOG? TÓTÁGAST ÁLLOK?- vagy a mi MAGYAR OK ÁLMUNK ÁLMOM,VALÓSÁGRA VÁLIK, Dna most ténleg minden ami van, ami örök van vagyunk, bennünk,a belünkbe van? Most az amit a BbLia, na meg próbaxok,amit apuék, ami ne kavard az avart a szarral? Most sok OLYAN HOGY HOGY TEREMTETTE ISTEN? -zitt a teremtőket csak TMT, dynamit, exrazit? BIG BENG BANK DANGG.. UK? tRöha, minden iratukat taNYULmáNUKat, nincsak nem adját meg az ATOM .NUKI UK, titkaikat a szaudiaAIaknak, na most itt SZELLEMI VILÁGUNK, NA MEG KIS NAGY VALLAGUK FURULYAIK... mott hangokat hallottam, rohantam a kis felesÉgemhez, nagyon megijjesztettem... a conputa...fita,elobb maga a (GANUNK GANUK) GONDOL LÁTUNK? 3.: Ami van, hogy MI MAGYAR FÉNYCSALÁDOK NYALÁBOK, na apuék csak CSALÁD OK! (NYALOD?) -most, és megprószállok, mert...amiért igy beszélek, nem akarok sehogy hogy nagy meg kisebb vagyok a testvéremnél, és kövess, vagy tartsd be az adó =halál paranCSUK LU FA DÖRGŐK, SZAMÁR PÜFÖLŐK, BIKA CSÖKÖK JÖN MÁR BIKA FFF... CSŐKOL-LAK? -EZZEL, MOST ITT VAN A TEREMTÉSÜK, A XEX XEX XEX...TEX TEX TEX... (ITT A KULCS UK ÉS KULCS JUKUK ÉS A KULLANCSUK? MÁRIA?- TERÉZ IÁ AIDA SEGGIT, FITA NAPÓLYN MAGYAR OK MAFGYAR IS ITT A PNA HEMPEREG, DE OTT BOLT AZ ALKALOM, LÁDDATILLA,MINDEN A MAGA IDEJÉBE IDŐ ELŐTT,SANYINK NICNS DE A FARKATOK ÁLL XEXY ÁLLATUK)XEXXELTESSÉK MEG NAGY NEVET? KÉT OLYAN, MINT A HALOATAKAT KI FEKTETIK A HALOTAS ASZTALUKRA? Most az ami a BbLia leiratuk, fita IRAT UK TUK? RUKUM TUKUM?FITA, MINDEN BENNÜNK, ÉS MILYEN NAGY LETT A BELÜNK? Most itt az hogy XEXU HUK UK? XEXY LÉDY LÁDA FRIGY LÁDÁIK? Fita, ezeket te is, főleg akik olvasod a magába magával verekdik dik, testVérRedet, ami nincsk van xexibb test vérem vagy? (bél vagy belxex, nijsz éccaka kakás) -az UrBANK? NA MOST, AZ AMIT BESZÉLÜNK HOGY ÁT LÉPTÜK A HALÁL =ADÓK KÜ SZÖ BÉT,A HALÁL -ADÓIKKAL IKA BUXA BUKA ZSEBÜNK?- ZSEBÜK BÜN TETŐTETÜIKKEL? BIKA -BIRKA BAROM MARHA BAXÓ BAXATÓ ADÓ FIKÁSAIKKAL MÉRGES A KIGYÓ OGYIK KOGYIK A MO MOKA? -FÉSZKES FENE? Röhe ruha, most HOGY A NŐ A BIBÁS? Most van a HALÁL AZ ÁGYON, hogy az a NŐ ami a VERES FENEVADON ÜL, és ada AIDA ADÓ a méreg poharából italt, az a XEX? -ezt ugy, hogy most el tudunk teljesen válni a sárUKtól, és most ládd, itt minden az KULÁJUK MEG HULLÁJUK HULLÁRÉÉÉ...most itt, ládd mi a nap -csilkóIink? -fény gyereKéink (gyere keke kaka?- gyere kid, dik?) vagyunk, ÉS EZ AZ, ITT AZ HOGY ISTEN =SZERETET ETET, KIVERI A SZEMÜKET, MERT MI A DUK XEXUÁLLATAIK, NEKTEK MIT? -MEAT MAYA BABA? NA KÓBITA? Innenn... ha hétszer lelankadt, hétszer fel áll? -8? Tallpra magyar? Fita, most megint, amit leirtam az valóság, és itt nincs egy (por) szem? -na az!!! ...csak anyit,ládd juturós a puna cára, tátonGana tudna klottyogni? cuppantani, de beszélni? -mi az ami ingerel?-sehol egy kégli? -na meg neked nem kell sexi sggxixi Lédy? -láda?-Mária seggit? ...oááá... Fita, mert itt nincs fény! -de itt van? -fényünk kéne? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita a 26.-hogy atudósok csak addig, a telefon,és akik fel találták ták ták tág...tág? ... fita, most lassan, ládd én csak feejmbe, ugy hogy nem kell mankó, menkő? -fita, ne hibázz, ne bánts senkit, ne okolj, magam se? De a lámpám, a dudám a cuplungom... az se? -jaja ha csak minden kölcsöNUK? -csök?
UFOzzuummm... miEeee... verekedik dik, magába, magával? -vagy a hála hála halál adókkal? 4.: Kávézzumm... elment, letörlődött! Most csak nagyon röviden, hogy ugyanaz, mint Waterglacessel, hogy EGY CSODA ÉDENKERTBEN, két fényes akiknek napja vala, és azért attól van világosság, az irataimról beszéltek, és én ott tudok lenni, és most hogy EZ MAGÁBAN MAGÁVAL VEREKEDIK? -Ez az hogy ez a testükn, ellenünk van! 5.: Amiért törlődött, mert mielőtt most ide vissza gyüttem, ahol a felesÉgemmel voltunk egy két napja, attól fekete az ég és föld és minden, (végidó vigadók) na most...Ahol voltunk, az egy nagy olyan mint a piramis de tölcsér lefele,és körbe veszik,akik most hullanak bele. Ezek nem emberek, még csak nem is állatok, hanem fanczi robotok, és robot botok? Nincs bennük, semmi az ami az állatokban érzés, és sem nem hallanak, sem látnak, azaz ténleg robotok vezetik a világtalaNUKat? 6.: Teljesen az egész minden ami van, az nincs, és minden a PÉNZ? -NA EZEK ANGYALOK, ÉS LÁDD, az embert az ő ők képmásuk...egyszerüen le bénultam, mert mi ténleg napba öltözött emberek vagyunk, és ha egy nap? -mindennap? Hogy az iratok, itt senki se hall lát érti, ők se, na most ha mi itt elkezdükn kérdezőskni a kszörnyezetünk, mi még annyit se tud6unk?-666... Innennn... fita, a testet (földi el leföldelt (temet) anyagod? - el hagyni? - teljesen, és ahoz ember ke? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... verekedik dik, magába, magával? -vagy a hála hála halál adókkal? 1.: 10/26. A KÉP? -ez olyan, mnt legutóbb a két öcsémmel külünk külön találkoztam, és nem ismertek meg, amit könnyü, mert ha itt niknéven, és monduk, ahoz hogy ki tudjunk lépni a testből -tespedsggünkbőlé, kirugjuk NUK magunkat? Fita, ahoz hogy emlékezzünk hogy az álmunkba munka hol voltunk, jártunk, mitn (nem) csináltukn, ahoz fel kell ébredni, hogy mi is szellemek, vagy az halál -pénz adóinknak (ink ik?) a szellentésük? -na ittan, santa nem sánta hanem sanda (sand)1stváNUK UK -tul fogva, mindenem az Urnak ürülékek az ÜRbe, sggit (Mária seggit?) nem türd be, ADÓM!!! MINDEN AZ ÖVÉK? Te te te...nem vagy, hanem él bennetek a Khrristhus UK? -hukkk...hukkkon vagytok? -na ezt igy, mi is vagyunk! -vagyunk? -na most, monduk itt A GONDOL LÁTUNK, és nyisd ki a szemed, én látlak? - te látol, vagy lapátol? -hányod lököd a sódert? Zitt rögtön gig mig az irástudók, és a törvény tudók turók, s kié a tejfel? -a Tejut? Fita, mert ha te meg én, nem vagyunk az (kirakataikba ÓSZLAGUK azaz minta feudalista oda ide adó plödás jobbágybárgyUk mint soha napján, vásárnap, jött meg afolyásom...oszátán CAZÁR SOVJETT NINS SZARVA HELLE SE, KIRAKAT UK, MOST...???) iratAIkba,(bidi Budi bunnzék?) akkor leirtak bennünket, miért? Zizz ténleg most is olyan, mintha magamba magamnak nak nak nak...fel ne csinyaljam nyljam magam át, majd ők? -giggazok, mi ki MO bota, te buta? 2.: Sóval meg ecettel fokhagyma, ecetes fokhagymás csókÖLjétek meg egymást! - A nagymaám olyan két éves valák, szinte ott az kis nádfedeles -szalmatetős házunkba nőttem fel,(ma is az vagyok) és elalvás előtt minden este a BbLila lába közzé nyomok,(fita mi nem halunk, mert mi magyarok vgyunk!!!) olvasott fel, ami onnan, simi samu Sámuja, napapa hivtál,nem! -megint hivtál szóltál? -nem, megint...mond azt, mond Uram, hallja a te szolgáld, ami ezek angyalok? -szolgád?( Szól??? -hogy szóléhet angyal? -de csak nekik van, és csak Ő Ők azok, az irástudóink,vagy ik NUKIK na kik gazok? -gaz dogok dögök?) az apAI nagypám kis szolgámnak hivt, ami mi is angyalok vagyunk, de jó, és a HZADNAK NAK NAK NAK...TUDOM HOGY ÉLETEM NEKED KÖSZMÉTE, RIBIZKE?- = FÉNY MAGYAR OK CSALÁDÁD, FRITYLÁDÁD (FITYMA?) DÁ? -SZOLGÁLD, A MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖS ÉG ED EDD? Na most, itt zerintetetek magammal társalgok? Tróha a nagyapám, NEKED MIDNENEK ELŐTT LENNED ENNED KELL, na most fita, mindennél (él) mindenkinél erőszakosabbnak kell legyél egyél EGY ÉL JÉZUS =MÁGUS ÉL, FÉNY-T? (FITA MI IS TERÜLJ ASZTALÁM KÁN KÁNAÁNOK, NEM TÖRÖK (ROM ROMBA TÖK, MOR MORA DÖG, FITELITEK?) ÁTOK? MAUZOOLMÁNUK) Kot kotkotkodács, ács ácsi mácsi MOcsiinga bringa...mndennapra egy tollas? -mit álmodtá? Alom elem ellem álom, az élet? -apám, birod a strapát, na most... megvolt adva az ADÓK által, hogy négyen 4 fős család, csak 13 tojó tyuk, és abból naponta beadás 5 tojás, és akkor is ha a tyukok nem tojtak, akkor pénzbe, ugynugy a tejet, ami nem lehetett 4% kvesebb zsirtartalma, 1thén min 5liter naponta, és most apunak volt ipar engedélye, és 100 000 Frt jövedelmi évi adó? -stbbb... tbccc...ami most olyan nagy DISZNOÓDISZEK HUGYHÓLYAG UK, AMI MÁR KEZD...VAGY SRÉGES RÉGEN OLYAT PUKKAN$TOTT$TAK, ÉS AZ LENNE A BIG BENG BANK GOD DOG DÖG OLT, GOD DÖRRR...DANGG... ELMÉLET ELEVE EL MÁLLOTT (ELM ÉLET) A SZÁJUK UK NUK KUKBA AKBA AKTA KUKA F$$$... MINT A FIN GOD, DE:SZALDAUNK A FIN GOD ELŐTT, DU? 3.: Mott olyan 50 évek, és az első hogy az oroszok menjenek ki!? Mott én mivel a nagybátyám, tábornok a második valagUk habiruk kukk.. midnen idők leg nagyobb hiresebb tábornoka NUK UK? -Nem hanem mindenmki aki őt ismerte meg aput, hogy velünk a MAGYAR OK ISTEN NEM? -DE MI MI VAGYUNK? MAGYAR OK MADÁR = UFO? -SZABAD OK? KI MI KI MOék, bota tebuta,vagy FÉNY FÉNYISTENEM NEM ÜRÜK VAGY ÜRÜK? PÉNZ 1STEIN MI KI MOÉK? - ATYÁNKMAMÁNK A FÉNYBE FÉNYEK FÉNYE SZEMÜNK (SZEM ÜK, TE ANTI SZEMES VAGY? GRIZ ZIGG ANTI?) FÉNYE, S FÉNY TESTVÉREINK, na van a fénynek ellen segge, sgg xexuh állaltUK JUH HUKK UK? YAHU?- xuku xuku xuku...jércék? - meg vagytok áldva, fel vagy le csinálva,ÓLBA SZÓGA, JÉ ZOSS ZOOMBI ZOOHOOK JUHO-TOK, SZÜLETETT JÁSZ ÓLBA, NE BAXD OLDALBA, TEREMJETEK JÓ GYÖMŐLCSÖT, ITT A LŐCS?- HOL A MAJOM KENŐCS, A MEG NYITOTT...BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, JAVITJA MEG A HELYZETET...na most az apai nagyapám, hogy jogy te vagy a gyülekezet véne, és apu meg a tesvéri közösÉg vezetője,mi van, akkor mi is vakok vagyunK? -nem Mi is ufo-k vagyunk!- ami MOST az ami a testükn, annak jó angyalnak, ENGDELMESNEK KELL LEGYEN AZ MAGYAR NAP FÉNYISTENNEK??? (FITA A FÉNYT???) Fita, mi ÖNNÁLLÓAN GONDOL KOD OK? DOK? HAZUDOK? HAZUDÓK, HALÁL ADÓK? Nosa Yosy Yozsy meg a zsiváNUK? -MOÉK SLOMO ÉK BOTA, ATOM MOTA? Innnn... Nincsak, előbb MAGYAR ISTEN IGAZSÁG, VAGY GAZSÁG? NINCS HALÁL = BEADÁS A DERAKÁTOK 7RÉT GÖRNYEDT, S NINCS ADÓ ADÓ? Fita, akik a TÖRVÉNY KÖNYVEIKRE HIVATKOZNAK, AZOK NEM EMBEREK, SŐTT AZOK AZONNAL ÉGETNI (NEM A KÖNYVET MEG AZOK IGAZI GAZI IRÓIT???) VALÓK, ALLÁ HÁ HÁ HÁ... A NAGY KATLANUK BA AKBA? Fita, itt megint, jaja miden zsiwáNUK, (wizsUK cak mi látunk?) akik az irásAIkra hivatkoznak, hivalkodnak? -hiváodra Uram, szined szine, elé jövÖL? TE ÉRTED MAGAD? -DAGAM? DÖGÖM? GOD DOG IS DÖG? DÖGÖL? DÖGÖLT? ... külün, a Pitu bátyám 1 éves korában, kénytelen volt elhagyni a porhüvelyét, és nem a porhülyéik csürhéik,vagyunk, és te nem vagy, mert te nem gondolhacc... azaz ők trgyázzák, a káposztád? -fitam, magaba maganak nak nak nek...én csinlom le, meg fel magam át? -ét? -na a következőt, hogy minden kérdésre a felelet lett benned van, és most kényszerÜLve együtt, vagy ölve, rá vagyunk állva, Tallpra magyar, vagy még a farkad lankadt $$$... zett torrr...hogy egy fény gondolkád ád áld lát, látod vagy? -jaja mi is ufo?- fő, mi a fő, jah ami a paszulyba fő? -te tud zzz... brrr... magaddal dal társalogni? -fita ÉN ÉS A FÉNYATYÁM, ÖRÖK EGY EGYBE VAGYUNK, jaja EGY FŐ, UFO.k? -made in Hu? Whooo... ha azt sirom, UFO-k? -mi csináljuk az kula? -és kullancsok? Fita, itt még azok akik a IRÁS SÁRI tudók, ládd férgek vagyunk? -ti vagytok az özvegy bika tehenek, juhus a bónusUK,jön már a bika fff... ...fita, azösszes tudósok csak turós lu fa, maga az ami ez az agyUK? -ágyUK? -eleve fsss... sár áruk? -lád el baxtuk? -baxhat 666... na ez az agyvelő? -agyj velőt? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... tregnap 25 az agyvelős agyj velőt gyerek, rázzta a a aaa...
UFOzzuummm... miEeee,,, Jön a vonat, fityil a BAKterház, süsü lett a kalauz, süket néma vak vak vak... 4.: Kávézzuummm... csak amiket megfigyelek, és most mindenkinek meg van a lehetősége, hogy ezt a porhüvelyét el hagyja, és mndent a saját szemével teljes egésszében-hosszában -széltében, meglássa,és azt- ezt lehet? Most ismét, hogy egy földalatti alagutban vagyunk, (fita, most csak lefele és most ottvagyunk, nincs tovább?)és minden teljesen olyan szennyezet, hogy itt az itélet idő? Most ugy, hogy minden mérgezett, és ezt hogy ugy meg állitani hogy ne tovább, ahoz teljes egész előbb látás, és az akik emberek (szikra) csak azok láthatnának, de csak behunyom -lehunyom a szemeimet, és egy látomás más, szédit el, mi van ha elájultál?- hogy alszol, az az hogy nem akarok hallani se, látni se semmit! -az a halál! Van a közmondás, a pénz miden baj gyökere, van pénz fa? PÉNZ PÉN, ÉS ÜR ZÜR? Itt a hirekbe, hogy okvetlen pénzelik ukrajnát s a kis szarvUKat, tojvant, mert az nagy nagy pénz befeketetés, am hosszu távon, jó lett a GO GO GO...HASTÁNCOS VAGY AZ ÜLEPE, GOLÁNUK-nak? A világ béke őre? -osztán a kis szarvUK, na meg dél korea, teljesen a GO-LÁNUKtul, tul függ, és most nekik???- kéne háboruzni, ami ládd a kis szarvUK, megteszi hellettük? Na most vannak a nagy -szarvak vak vak vak...teljesen mindegy hogy hány, as lényeg a kis szarvUUK, mert általUK jön el az ARANYKORUK KORCA? -ORCA?- állán van a szája? 5.: Sóval amit mára láttam, hogy a következmények, elkerülhetetlen!!!-fita ezek a vihar a tengeren, lovagló... na mit képzelnek? - de előtte lőttek? Zitt ami elmulik, az nincs, tehát jogy az ami volt, azt vissza lehetne csinálni?- kizárt dolog, nem lehet, és ehez meg ember kell, hogy meg szólalna? Na az iratAIma, feltétlen világ hiradókon kellene harsogni völgyeken -bérceken át, jólétben, független, szép magyarország nyel ma kacsát háp háp háp...na a HUS? DE MINDEN AMI ELEDEL, AZ A LEGMÉRGEZETTEBB, (fitelled az egyre nagyobb őrjöngés?) ÉS SZINTE, AMI ÖSZKÖLTSÉG, ANNAK AZ AZ AJJA SE, AMIT NINCS BENE, A KÖLTÖLDSÉGVETÉSBEN, ÉS SZINTE AZ, HOGY A FÖLD A TESZMÉSZET MAGÁTÓL MEG TEREMNÉ TALÁN, MÉG A 8 BILLIÓ ÉHES SZÁJNAK IS, DE ITT VALAMI OLLAN, AMIT DIREKT AZ ELEDEL HÁLÁLDÖGESZRE (HALÁL =ADÓ-ADÓK ALDÓ ÁLDÓK ÁLDOZÓAIK) VAN MÉRGEZVE, DIREKT? Mott szeretném ki beszélni magam, ennek ki kell jönni ennek ki kell jönni dirrr... durrr... Vicca, hogy ez egy robot létezés, és valhallodgy? -a robotok szabadjára lettek engedve, és annyi, hol az ész? Fita, az hogy ufo? - az azt jeleniti, hogy semmi! -de mi nem???-itt azért, ha egy ember megszóllna, akkor most a többi is, esetlegn magára találna, (Hun God Hangod a hangom?)ami az ember az előbb FÉNY! Fita az első szar conputer,(1998) nem fogaditt el semmi niknevet, hanem adjál te, és FÉNY UR! Na most, hogy át léptük a HALÁL -ADÓK KÜSZÖBÉT, ELŐBB A SZELLEMEK VILÁGAI VANNAK, AZ CSAK AZOK VANNAK, ÉS EZ AHOZ KÉPEST, NINCS EMBER!!!- EGY SZEM SE? HA 1 MNT A LUNAK? NA AZÉRT VAN MINDEN! 6.: Ami elmulik az nincs, és a szellem világAI ÖRÖK! (fita, hogy meg lássad, ezeket olvasztan?) Nincsak ez ha te nem lennél szellemi mi, te tudod hogy mi ki mi ki MO? -mo mo mo...fidljal,a pénz hiánya jánya luka pu!-$$... na az a JÁNUK8:44!!! - ami< ismét, bele kezdtem,.azaz hogy ezzel mit? -meat? -lehetne kezdeni, ami most a HUS, ládd az állatok teljesen betegek, és a hus maga is, az abszoLIT ultimátum méreg elédel ital? -véred? Nincsak ezt megint, akiugyók azok pertomobil gépek, ládd ÁBRÁM, HOZD A FIAD? -NA MOST ODERENDELT AKI NEKI ADTA A FÖDED DEAD, EGY BUTA KOS?---FITA AZÖREG Bush a juhász, kis szarvUK UK, -fotnosan mitn GOLÁNUK? -most vacsi inger? Na most, jönnek azok az formAIk,ami most miden ami kő kőre, (fita, ott vannak és az által tundnak meg jelleni a kigyóik.nicnsa vasbeton dzsungeleik, na azokat szörnyen... a temészet fel számolja??? -de az atoNUK is, azért) és most hogy átléptük A HALÁL ADÓIKAT,(fita, te hallasz egy olyat, hogy emberek emberek, itt a BbLila pna-sára, hemepereg? -sárlana?) fita MI AZOK VAGYUNK, AMI LÁDD VAN A FÉNYÜNK-FÉNYE SZEMEINK (DE EGY SZEM?) FÉNYE SZÜLEINK,és most vegyük ugy, hogy ténleg bennük vagyunk, ami drurván, ho ho hooo...a szemembe meg jelenik az ufo? -fita, fekete vala, mert ide csak azzal, azaz hogy lehetne másképen,amit leritam egy jó párszor, hogy ha azzal akármit kit, meg közeLITettem, dematarizállódott!!! -ami maradt,szőrös töte a légynek e szőr szál?)Na most, akik most végül is, kezdünk egymásra találni, ami nekem is kiröhögöm magamát, az anád gazát igazát, na PRONTOSAN tudom, hogy reagáltok, MERT monduk, itt én is, hogy meg lehetne ezt, aminek borzalom következménne lenne, azaz az amit a BbLila lábaközzé nyomok, akik a járatosak, azaz mit láttak,nam most az jhiszitek, ha vak nagy szar-vak vak vak vak...akik most egy kis szarWUK UK? -WULVA?- alatt, na itt ha te nem látod, mit? - u- fsss...u szög?-üszög? Innennn... olyan hogy valaminek vége? -most át léptük... főur, kerülje ki, teve 1pupu?- vagy lépje át jájjj...a sand?- szandÁlom? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee,,, Jön a vonat, fityil a BAKterház, süsü lett a kalauz, süket néma vak vak vak... 1.: 10/25. A KÉP? Olyan megtisztulás jön, ami sose volt lesss... Hatalmas szeny -méreg felhalmozodás van, am az Egeket veri, és maga az egész földgömb... minden, tehát a levegő, a viz, a föld, halálra ugy agyon mérgezett, hogy annak a KÖVETKEZMENNYE el kerülhetetlen!!! KŐ KÖVŐN, NEM MARAD!!! Kérdelek bennetek mi van, ufo. Most olyan van, hogy azokat, akik nem kanolnak (fita az akik csak csökök csökevényeik, csak örök házasságok párok vannak, és az a magyar ok erkölcsösök pcsök?)kanölnek, azokat az emlékük? ÜK? Fita, akik a TERMÉSZET RENDJÉBE BE AVATKOZTAK, azok a NAGY NAGY ÉPITÉSZEK TENGERÉSZEK, RÁJUK GONDOLNI SE JÓ, AKKOR BAXNAK ORGIÁZNAK A LEGJOBBANK MIKOR SÜLYED A HAJÓ? Fita, vannak JÓ FÉNY MAGYAROK TULRULL RULL MADARAK, ÉS FEKETE MÁGIÁS (LÁDD AZÖVÉK JESHUS UK KHRISHUS JUHUK LETT? OGY HOGY TITOK?) OK SOKK? -ZNA FEKETE HALÁL ADÓZTATA JANUK8:44! PUSZTITÓ UTÁLLATOK (SARKANKIGYÓGYIK A MO MO MO... DROGONOK MÉRGES KIGYÓ FAKZATUK)XEXXU XUKU XUKU XUKU ÁLLATAIK A KIGYÓIGYIK A MOIAIK IS? LÁDD A KIRÁLYAIK, RULL ROYSZ UK? ÉS MOST JÖNNE A KIURÁLYUK KIROYA ROYTOS SALLANGOST A FARKA? MINDEN AMI VAN, BUXA AGYON BAXVA? Nincsak... mikor iraqut, amit a gizs Georgia (godd beszélt hozzá?) aki Néró kettő, msot hallgasd meg a föld leg nagyobb erősebb szebb, de nem szebb a napnál, meg siti piti vallagánál? 2.: Tróha, minden telis tele végzetesen szennyezet a mennyezet mérgezet, minden anyag is, és főleg az élelem,tehát a növényvilág a természet, és midnen, ugy hogy annak a követekezmennyeit...fita egy kis méreg kigyó fészkeik fakta, és nagy ÓRIÁS ANALUK ANAL KONDÁIK (HADIPAR) SÁRKAN MÉRGES KIGYÓIK DROGONAIK ROKONAIK, na most... ITT AZ ELEMI SZINTEKEN MEN A JÁTÉKUK, ÉS KEZDŐDIK MINDEN A ÉPIT PIT ÉSZEKKEL, AKIK ABSCZILLA AZ EGEKBE, LÁDD AZ ARANY WARROSUK LEHULLA AZ ÉGBU BU BU BUKFENC, BUK FERENC ÉS BAK RODGER, NEW CHIKÁGÓAIK! Na a vasbeton dzsungeleik, s minden hogy a TERMÉSZET ED EDD?- meg tudná TISZTIANI MAGÁT,na ahoz, azokÓtokat... fitlejal most otthon is, ládd GONDOLÁTBAN SE ÖLJ, (BANK KÁROK BÜNTETŐK) most az van, hogy... zezz igy, miden ami magyar fin god is, törölve lészen, tehát itt VAN A NAGY DURUNG UK, ISMÉT? KECSKE MÉT? UGY SZERETÜNK BENNETEK MI VAN? FÉNY? -MINT KECSKE A KÉST? Mott olyan, hogy mindehogy mikor valaki elhagyta a por hüvelyét, akkor ládd a MÁSODIK ALKALOMMAL, A MI TURUL TULRULL MADARAINK A SZÁRNYUK ALLÁ KAPTAK, HA MÉG VAN HAN HUN HANGOD? HAN GOD? HANGÁR? 3.: AZ EGÉSZ ÖSSZES E FÖLD TEKÉN, NINCS MÉG EGY SZEM, RAJTATOK KIVÜL, AMI MÉG SZIKRA VETI, AZ AZ A SZERETET ETET, ÉS ITT SZÓ SZÓL ÉRTELMÉHÉBEN ÉDEN, EGYTEK FÉNY! Zami ebbe a TÉRBE -TEREKBE TÖRTÉNIK, ládd nincs ostrobább lentebb,mint JÖN A DICS ŐSÉGG KIRÁLYA ROYA ROYAL ROYTOS A FARKA RULLA, és most fiteljuk meg, MAGYAR ORSZÁG = MENYNORSZÁG VALA FIZIKAKILAG ADDIG, MING SANTA ISVÁNUKKAL, FITA MINDEN OLYAN, HOGY A LEGKISEBB OLYAN GONDOLÁT, HOGY TE UR VAGY ÉS AZ URUKKAL KURALKODOL GONDOLKODOL? - ADÓ? -AMI CSAK EGYÉN I, MAGYAR OK ISTENES SZABADSÁG VAN, ÉS AZ A FÉNY A FÉNYED ED EDD, A FÉNYÜNK! -FEHÉRJE JÉÉÉ... Röha Magyarország a KÖRPATKÓMEDENCÉNK, csoda tisza ezüst folyók, aranytavak, és a földe, mindennel ellát ami szemnek szának ingere, azaz TISZTA, ÜVEGKRISTÁLY ÉGI FÉNY HORTOBÁRGYU DÁLI BÁB, TISZTA, DE AMERICA IS, MIG HA BEENGEDITEK ŐKET, VÉGETEK, VÉGBELETEK KINCS CSÜNG ÉS A KIPUGOTÓK A SZÁTOK (KLO ÁTOK) KATTOG? KLATTYOG? Fita, ZITT MINDEN EMBER EGYENLŐ, ÉS SENKI SE FIZET BEADS??? (TIZEDET???) SENKINEK, ÉS CSAK ÖNKÉNTES ADOMÁNYOZÁS... (ami felesleg többlet) na fita, ha tiszta üveegkristály tisza viz földek, DE ITT CSAK AKKOT HA A FÖLDIEK AZ ÉGIEIKKEL EGYBE, ISTEN SZERETET ETET? Innnn... fita, az UFOK, azért vannak itt, hogy azokat akik mgis fel eszmélnek, azokat...na akik le buktak, bukta, azoknak is van ufo -juk UK. -fita azoknak csak ha lyukatok tátong klokkÁtok klotyog? -timsó meg olaj a lámpa...petróleum lámpa... ...oááá... ...Zitt ami döbbentes, ki mi (ufo?) nyitotta az tópiszkozatot, hogy Mi is UFO-K vagyunk! -HONNAN TUDHATTA a kománk? -ko ko kot kodács,mindennapra 1 tolláss? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... A tulajdonosok a teremtők is, és a teremtmenüik állatok, de a tremtésük koronája kigyók, kigyó -bigyók gyik a MOk, olyqnok mint a tulaj ajj ajajajajjj... 4.: Kávézzuummm... ismét találkoztam a magyarok igazibull magammal, a FÉNY -magam -magommal, ami legutóbb igy, 2018 -10 -21, meg mikor a Notre Dom leégett, és most...tröha, kint vagyunk az Egyház, aranywarUK, -fita, itt midnen ami allá hukk meg felé hukk? -azok angyaLUK, lukasok, (sgglukuk) mert FÉNY 000... az örök göbökön, és azok, talán mindenbe ami itt kigyó bigyó gyikamo MO?-mo mo mo...az egekbe, az az ür csak ürüékuka benne... most apuék, miért incslkedek? -fita, ha itt lenne egy szem szikra, ez rögtön berobbana, az szarany bánya mélységeik? -rájuk robbanna?- s vicsorogna az arany banyaLUKa? Mott hogy ne feledjem, aki vagyok, az ezzel a szememmel is lát? NEM!- na meg én azzal, ami NYISD KI SZEMED, és ebben most...ne feledjem, akik át kell jöjjenek, ezen a fekete KIGYÓ BIGYÓ GYIKAMO BÓRÜKÖN, én is és csak az a kerszt + ut van, na most a kettős kereszt, az az ufo! Sóval, most jönnöm kell vissza hellem állni, siti piti! -hellen! Na ugyanaz, mint pici gyerek valák, és a kis kocka előtérbe, az iker? -testvérem, felül a padkára,(HAJNAL) ho ho hooo...a padka kétszer olyan magas? Fita, jogy ezeket kitalálom, le tudjátok ellenőrizni, mert ezeket többsör (nincs szesz) 100 leritem, nameg mikor 1999 decemberbe otthon voltam, a virrasztóink, te JÉZUS MÁGUS sikér siker iker testvére vagy! Fita, mident amit be villgogtam, csak ugy, hogy az ami van, mi van? 5.: Zezt most ugy, hogy ahogy vagy 100zor bevillogtam, hogy magyarokra találtam fel fele a Tejut el ágazásánál, vissza jöttünk, és be öltüztönk korom feketébe, na most a barlangunkat is korom feketére be festettük, azt is leirtam, és én akkor nagyon rüheltem, és most olyan, mnt a katólik civil rendőre (finánca) fekete egyenruha, ami most egy az egy, AMI A MAN IN BLACK filmekbe, man in black, csak én pont mondja, mondjad csak irjad, és itt van, hogy most ugrik a majom a pöcze göd god dog dög dörrr... Okvetlen... a BbLila lába közzé nyomok,nem a tied az bitta, hogy az egyik gyikot, kigyó gyik a MO, kettősnek hivják! Zna most...ÉN MEG A FÉNYEM, A FÉNYEK FÉNYEK FÉNYEM FÉNYÜNK FÉNYE SZEMEINK FÉNYE SZÜLEINK, S TESTVÉREINK,mi felvettük ezt az ANGYALI NYALI ZUBBONUK? Noda ők is kettősüketek, azaz most hogy olyan hogy halál nincs, és midenek ami fekete, lefele csak, azok KIGYÓKÓGYIKAMÓK? Talán hogy...na EZT AZ ÉN SZEMEMMEL, hogy minden ami VÁGÓ HIDJAIK, MÉSZÁR SZÉKEIK, itt minden ami A BÜN TETŐ.TETŐK AZ AZ! Zett most csak hogy...na A HALÁL AZ HA TÉGED AKÁRKI, BEADÁSRA KÉNYSZERIT, AZ A HALÁL? MÁS NINCS!!! 6.: Nincsak bele? - se keztem, de itt amira gondolok, hogy a gyerekéim -gyerekéink, ez az iratokat INRI MEGTARTJÁTOK, MERT CSAK INNEN EGYENI sLEUTH IS MEG FELUT, tehát mindennap kell hogy táplálkozzunk fény, amit én magammal hoztam IDE ÁT, LE, VAN LENTEBB? Zna most, OTT AMI TALÁN AZ AZ IGAZI ATLANTISZA, mit jelent Tisza, na AMIT emlitettem, hogy A HEGY AMI BITTA HOGY AZT A SCZIONUK KERESIK A KIGYÓ ÓGYIK A MO MO MO... FAJTA,na egy a HEGY, AMI AZ ÉGBE CSUCCS, ONNAN FOLY LE AZ ÉLET VIZE -FOLYÓJA! (az okozza a tengerek vizét is sós?-nem először édes vala)Sóval, most az EGYIK, LÁDD AHOL SZÜLETTEM, AZ EGY KÓSER MÉSZÁRSZÉK ÉS KIS BOLT ELŐL, mikor 56 jöttek be az orszok, a ház eleje fala berepedezett...(tutták ogy kié?) Na most, olyan ogy halál nincs, de monduk a tulaj ajja ajjasok, most azok ALAK VÁLTOZTATÓK! Fita, legjobban a Swarcanegger Barbárian filmbe, és itt azok vannak a ajja leg ajja leg ajjasabBAK? Na ha azok, megjellennek, mert beengredtük őket, vége, Vig Endrunak? Ströha, hogy meg halsz, ha eszel a fáról, most ezek, előbb szellemi sötétséget KOHOLNAK, és átttudják venni, itt midenkinek a külsejét, és mikor a husukat levetették, most ismét breleverik a kigyajUKat, te leszl a király, és a legnagobb EMPIRE PIRE PIRE PSSS... FITA, ez az, hogy VAGY FÉNY, FÉNYEMBER VAN BENNED,VAGY KIGYÓ BIGYO JUK? Zna most... főleg a PÉNZ ÉHSÉG! -az által, teljesen átt tudják venni, a barmAIkat! Fita, olyan amit itt halál, azaz teljesen ŐK POZZESZÓLNAK GYERIDE, MENJ ODA, ÖLD MEG APÁD ANYÁD, VÓT NEKED OLYAN, jaja ÉNEN A KIRÁLY UK? -HIZEN,MI ADUNK ENNI, SŐTT MI FELRÁHÁ HÁ ZUPPP... HÁZ? ARANY LÁZ? Innnennn... fita, ezek most minden ami a legkisebb azaz a tyukszemed viccket, na most ott vagyok, hogy itt a felut, s Sleut? -na monduk, csak TE TUDHATOD MEG, MERRE HÁNY, HÁNYINGER... RÓKA, coma sporul járt? Az irataim, fida tüzzel vassal,most lehet hogy...de itt ha vagyunk még 1 mint a lunak, adjunk nekik, FÉNY A BELETEKBE? -JUHUSUK, TE AZ VAGY? -JÉZUS MÁGUS? -vagy mákos kos? ...öááá...
UFOzzuummm... miEeee... A tulajdonosok a teremtők is, és a teremtmenüik állatok, de a tremtésük koronája kigyók, kigyó -bigyók gyik a MOk, olyqnok mint a tulaj ajj ajajajajjj... 1.: 10/24. A KÉP? -Nagyon meredek, teljesen kihülten is, meg meg merevedtem (fita, több paplant is magamra raktam, nem számitott!) ami az Uj Ég és föld lenne, és az Arany VárosUK? Most az hol van, vagy lessz... monduk hogy itt ezen a földgömbünÖD, az elképzelhetetlen, és hogy hogy lett aranyból -drága kövekből? Zitt az, amt sokat álmodtam, hogy ténleg csak Egy Ház? -az az hogy ami emeletetes épületek, de minden amit épit pit pit pit... pitenek, piti? Zitt gondoljunk arra, hogy az állatok a szabadba az élő természetbe, és olyan hogy házat (fészket a fán?) épiteni sépiteni nem is dud olyat sejteni,(adÓt ((Óh Uuu.. szöveseggeiknek???)) ábrahám accord ok, földes hübér kuróAIk nak nak nak... fizetni? -potty?) gondolni? tRöha itt válik el a gané dombóAIuk lukuk, a szartól? Zna én otthon, gondoltam arra, hogy ha valaki falusi, és szereti a temészetet,és engem sose érdekelt hogy milyan lakásom van, hanem ÉN MINDIG AZ ÉN NAPOMBA-FÉNY-GÖMBÖMBEN BÖMBÖLÖK? Sokat irtam, hoigy én egy csoda fénygömbömben, és most csak csoda édenkertem x édenkertek és mi kertészek ÉSZ ÉP (APES ALPOS KÁRPÁTOS KÁRPITOS) vagy ÉPIT PIT? -na az ÉN ÁLMOM MOM, jaja sátras lombos boss?...fiteljal a számon, le akarom irni, de teljesen kihagyott az agyam, JURTA? 2.: Mindig, most is, jeee... honnan jönnek a gondoLátok átok? Hogy hogy... tröha hogy mint a mókus fen a fán, na meg csak vagyük akik láttátok az Avatár fillmeket, akik maguknak kéjlakokat, büdös kuplerájukAIkat, ami ez az egész...??? tRöha, nem tudom ugy, hogy addig mondom bondom gondolom x baxAtom gondoltAtom? Zitt most hogy...kell hogy legyenek PÁRHUZAM MOSS MOST, LÁDD MIDEN AMI VAN, HÁTERES MAGNESELEKTROMOS VIHAR OK, AMI MAGA A GONDOL LÁTOK? -A HEGYI BESZÉDRÖL? NA KIK A SIONT, ÉPITIK MOST TANISS! EGY VÉGTELEN TENGEREN AZ ÉLETNEK? -VAGYUNK, ÉS VAN EGY NAGY HEGY MELLY AZ EGET -EGED? -ÉRI? -Dfita,minden csak GONDOL LÁT, VAGY NEM! TE NEM TUDHATOD LÁTHATOD? Na ezt valhallodgy, uganés, azokat akik ÉN VAGYOK! MI IS UFO-K VAGYUNK!- toKOKAT, azaz ha Napmadár szabad magyar -magyarok szabad vagyok, s vissza a gyekKorom, a kis izémet vakarom, na arra is engedélyUK ke? -nem csoda hogy minden kis kigyóbigyóz onanizál RAJZOL? -de gondolatorbank állandóan egy folytába, ládd... naccóval, ha ÉN A FÉNYEK FÉNYE NAPOK NAPJA S FÉNYÜNK FÉNYE SZEMEM MMM... FÉNYE SZEMÜNK FÉNYE ÖRÖKFÉNYSZÜLEINK INK LINK LANK LAKATOS,MOST MAGYAROK KIS CSILKÓJA ( CSILL KAJA? -CSILLAGOD GOD HANGOD GOS) VAGYOK! -VAGYOK? 3.. Most a KÉP? -tröha van egy... LÁDD ATLANTISZA? AZ EGY NAGY HEGY VALA, ÉS ALATTA VALA A VÁROS UK (MINDEN NAGY KŐHEGY -PRIAMOSK,DOMBOOK AZOK MA IS? -ami egybe és meg felel a nagysága amit ARANY VÁROS UT UK? Ez az, hogy most itt minden ami BÉR HÁZ UK? -fiteljuk az BÉR? Béres legén rakd meg jól a szkered, sarju tüsbe felböki a tenyered, minél jobban bökdösi a tenyered, anal jobban rakd meg a szekered xakerxe? Fita, most előttem is, meg benne vagyok abba az ARANY VÁRUK ÁRUIKBA, ami ugy 2000 x 2000 x 2000 aranyból egy kocka EGY HÁZ lenne? Fitelem, amit te el tudz ZZZ JÉ ZOOS ZOOMBIZOO BIZOL BAXÓL BIZOMÁNUK ÁRUHÁZUK, EGY HÁZ UK? NA MINDEN A SIONUK HEGYRŐL FOLYIK ERED... LÁDD A VÉGTELEN TENGEREIK? Fita, nem tudok kitérni részletekre, s most midnen a SIONUK UK HEGY ÜK ŐK,(JAMBÓSAIK) AZAZ minden ami GONDOLÁT VALÓSÁG, HA NEM VALÓSÁGRA VÁLIK? Sóval, most az arany kocka Egy HázUK UK, azt itt most minden ami HÁZ AZ Ő ŐK HÁZUK CON CONUK TRÓNUK UK, ÉS AZ EGÉSZ FÖLD GÖMB GÖMB BÖCSIKÉVEL CSAK AZ ÖVÉK KÉ? Most még bele kint csüngene se kezdtem boncolni, röha most... 2000 kmter magas, az gigantika és fent a fellegekbe van,és most van a SIONUK UK HEGYEK HEGYE BEGYÜK? Fita, minden eleve itt KIGYÓ BIGYÓZÁS UK? Nem voltam egyedül, hanem valaki nekem... olyan mint a vezetőm, az most fita, ezt most az, aki mikor most BEMENTEM A ARANY KERTERECEKBE, ÉS JÖTTEM... EBBE A A AAA...EGY HÁZ? Fita, a hazÁd áld, jaja Isten háza? -na eleve tiszta hülyére van HALÁL -ADÓ ADÓZ DÓZER x STALINUK EX TATA? PORBÓL LETTÉL, EGYÉL SÁRT,ÉS CSAK PORUK LEHECC HECC... Ő ŐK ÖRÖK HŐK TEREMTETTEK TÉGED, NAM MI MAGUNK? -AZ BITTA! BITTA? 3a a aaa...kisláNUK, je hova mész, mész, ész? tRöha aki a vezetŐm, az is én vagyok, azaz ufo? -és most bementünk, na fentrül,ami kilátás,hogy szembe van velünk a SIONUK UK UK OKUK Ó KULLÁRÉ KULA KULA KULÁK KULA HEGYÜK, az a mindenség Ég, teteje és csak az van, nicns más s nincs senki? A teteje olyan, mint a forditott jambó a fejükön, vagy a csillag vizsgáló satelitek, azaz majdnem egy fél gömb,és most annak köre -ive, sokkal nagyobb mint a négyszögletes arany -kockájuk? Zitt rémseggesen figyeljuk, mert most... mi nekünk ez a majom faxom alakunk, ami itt is itt vannak a HIT HÜÉIK?-na most... belül abczu zuzu zoo...zoombizoom sötét van! -mot belül kis kockák -cabalájuk van, és most...na a kigyók, azaz nagy ANALKODÁKÓK (The Barbárian Swarcanegger) azaz megtudnak jelenni, és láthatatlan lenni, és most... na félelelmetes, de nekem -nekünk (FÉNY) ártani nem tudnak! Most kimentünk a folyósókra, ahol olyan, ember alakok vannak, ami most ládd ezek, kimondottan a majdmAIdomUKat, azaz VEDÜK UGG, HOGY AMI AKI HUST ESZIK, AZ ELEVE KIGYÓ, HOGY VAN ÁTMENET GYIK A MO? KIGYÓGYIK KÓGYIK DE KIGYÓK? Zna. itt is, az ami humaNŐ-IDomAIk, DOMOK DAMUK, az egy gyik energia forrásuk? Mott azt gondolom, du? de de? -szaladunk... mert szalajtanak(hátulsó pár előre fsss... előre pajtás KukorIca hajtás) a FIN GOD ELŐTT, VAGY UTÁN, UTÓL IS ÉREM TALÁN? TÁN TÁN TANTA, TENTE BABUAIK TANTA? NEVED A BOOK UK UT KUK KUKTA, WE SERVE JUH? Innennn... fita, az állatuk, akit IDOO MI (MEAT LÁDD PUHITANI?) TANI, tudnak az az övék? -de itt az amit humaNŐiDomUK? (van cicid?)-azokba benne van a kigyó JUK UK? Ez az, hogy az állati bőröd alatt, egy kigyó gyik, gyik a MO mo mo mo... hus hus hus... ...oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Él ünk, vagy ük? -halunk hallunk, a földbe döngölve döglődünk, Jé hus? -juhus coffölve abárdölve látha mit? Mashina mashina ma$$...$i $$$... c$i$$$...ha ha ha... mak mak mak... maKING money? Big BANK danggg... MO MO MO... mi ki MO?-bota, te buta? 4.: Kávézzuummm... hogy nagy ROBBASZTÁSUK UK UT UK ÁT OK UK NUK? - azt csak ugy lehet, ha minden robot (robotUK botuk, bótuk) magára MARADNA? -VAGY AZ VAN CSAK? -SEHOL EGY ALIENUK? -ugy, hogy ládd Lót fut lut, azaz csak akkor következik be, a jós lássuk? -hogy ezek maguktól fel vagy végleg le robbantak? A BbLila lábaközzé nyomok, amit csak SZENT lélekkel, lehet hinni, mert ez itt miden olyan rohasztó torcs tócsa, ami nem volt soha, napján vásárnap, jött meg a folyásom! Ha valaki csak beleolvas, ugy jár mnt az az egyszeri ember, hogy elvitta a mentő, mert a legkisebb olyan jogy NAP FÉNYE? -KÉNE? Most hogy végleg át léptük a halál =adók szutykos szurok -aszfalt kénköves sárUK köszöbét, na nem teljes egészivben, a pcze gödrük -szesz xexpul juk, szörcsög csaga, de annak is a szaga, szagod elől menekülni nem tudz, ami vagy az egész sült -főtt? -rohadt? -rohad-husod HUSUK HUKK... ott hagyod, a beleddel együtt? -bele? -aszalt aszott ábárdölt koffolt juhus? -mindent mindent bele bele, sose tele? -fiteljuk a PénzIzsákUK kukuk kukukat? Zna most ugy akarnék villogni, hogy ténleg tul vagyunk a BUKOTT? -angyalAikon, kinuk tróNUK -NUKi sok sokk... 5.: Zitt a hirekbe, az GOLÁNUK, ujra atomkisér lettekkel atomrobbanásokkal készülnek az UTOLSÓ SOW MÜSOR, azaz aki fegyvert fog, az bitta, eleve dobbantott is meg robbasztott? -baxott? róka komasprül járt-jaja a másikokkal akart kibaxni? -beee... de közbe... elment a repcse? -reptura? - üres az ámolás? - á á á ... ahhh...ha? Sóval, az első pinanyalat, hogy egy teljesen...kérdelek, te emlékszel valamira, hogy bujtál ki, a lukbül? Zitt msot ott vagyunk, hol? -ahol a part szakad? Monduk most mégis lehet egy olyan röpke gondol lát, hogy még csak el sem kezdődött az igazi játék UK? Zengem rögtön, pl. -nem játszok a szavakkal, de miért kinozzák a szerencsétlen haju göndörrr...muja kétlábu állatokat, am most...FITA, AZ ANGYAL, mott hogy akarom tudni, jogy mik kik vannak a idöcsémbe, hát ahogy fel tételeztem, bukott angyalUK? LUK LUKUK? LÜKÉK? (FITA, NEM TUDOD MEG NEM IS MERED,ESETLEG...) Az hozzánk legközelebbi ufo -rajunk, (fita, nem lukuk kukuk...na ha onnan, van lentebb, ami most én... ha látsz látsz?- nagyokat nevetnek rajtam,mert piTIM? -még mindig nem látod? Ezt te hogy értenéd? A Mi uis ufok vagyunk! - az az hogy kell lenni egy közös nevezőnek, (DE FÉNY, ÉS SOSE LÁTTA, MEG NE IS TUDJA, NEM IS LEHET GONDOLNI?- LÁDD PÉNZ, DE LENNE VALAMI MEGETTE, A FENE? ) AMIT most monduk, jaja lehozom nektek a csillagokat, vagy most mi... na azt fel tételeznem, hogy ha EZT A TESTET, TESZT? VEZETŐI ENGEDÉLY, NA AZ IS BENNE, MI NEM? - ami tökéletesen le testtel, nem hogy el hagyni, hanem ez nekem nincs, de ami mégis ITT TART, ez először ugy, hogy egy szivrohamba szönyet haltam, és az hogy VILÁG? -AMIT MI ÉRTHETNÜNK NINIKE NIK KIN? -RAJTA, BENNE, HOGY MI AZ, ÉS ABBAN VAGYUNK, ez az...na amit hogy ...Winterglaces, ami azt hinnék az emberek? -ha van kiválaszott, ki választotta ki..azaz most HA VALAKIK VISSZA AKANÁK NUK? -BAXNI BAXATNI DIVÁD KORI HORNI BIRODALMÁT BIROD, ALMA, akkor a TÖBBEIKÉT IS, azaz zitt most amit akarok, HOGY AZ EGET FÖLDET ROBBASZTÓ GÉPEZETEIKET, AZTÁN FIDELJUK, Zitt midnenek előtt van KÉP, és fita, az Ő ŐK KÉPUK? PUK? KUP UK? KOPTOK?- LE KOPTOK? 6.: Monduk most is, már már már... a ráma? Na ahoz, hogy monduk...Nem lehet a homok órát megállitani, most, amivel dolgunk lenne, a fene megette? -fideljunga bunga, ha át léptük az HALÁL -ADÓK KÖSZÖBÉT BÉT AHA BRET LEHELL? Zitt vicca, akár mennyire folytoták meg a magyar falusiAIkat, mindenki nem pénzt akart, ma sem, ládd a kis feleÉgem, egy magyar falut akart, de most nagyon nagyon cslódott lett, mert az otthon? -van? (NA DE TE GONDOLOD HOGY NINCS BEADÁS?-FÖLDED UR, MINDENKIT AKIT AKAR MEG KUR? NA MOST HOGY NÉZEL A MAGVADRA VAD, NA MEG HONNAN BUJTÁ KI, BUJ VISSZA?)Na most, most ha valaki bele olvasott fsss...fita, ezt az a fossagyad, mit ad? -agy velőt? Fiteled, a GONDOL LÁT NA MEG TUD ÁS ÁSS? Fiteled, Vajk, iszapos zagyva sáskás de lehet a viz alatt, tálálni gyöngyöt? Zez az, hogy vagy pénzBEN gondolkodik valaki, vagy pénzért? Na mott, itt van hogy azzal előjönni, hogy TE EGY BIÓ JÓ ROBOT VAGY, AZAZ HA NEM JÓ, AZ SE VAGY? MI KÉNE? NA AZ ÜR? HA LENNE OLYAN, LÁDD EZEK...ezt ugy levezetni, HOGYHA TE TÉNLEG ÖRÖK UT NAP ISTEN TEN TANU TANULÓ VAGY? LÓ? -LAW? Zogy ezt el se day, DOOMSDAY GÉPEZETEK, nincsak, ha most mégis Halmágyi gyik a MO mógyika Péter Pál, ládd ha mégis...NINCSAK HOL VAN HOL VOLT, EGYÁLTALÁN VOLT, DAVID DUK, MINDENKIT KID MEGDUG, KIRÁLYSÁGA, -ÉS VILÁG KIRÁLY? A NÁD ANÁD ANALJÁBA? Fita, egggicsit félek, de mi van? -na azt, Sleuth fel is ut, jöbendőbondo? Fiteled,megjött a KING, KINGEK KINGE, DEGELETT BOLHA FING, AZ INGÉBE, AMI ÁT LÁTSZ SZÓ? Innennn... Fita, ma veszek eszek mérget, s a Jöbendő bondo do re mi fá... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Él ünk, vagy ük? -halunk hallunk, a földbe döngölve döglődünk, Jé hus? -juhus coffölve abárdölve látha mit? Mashina mashina ma$$...$i $$$... c$i$$$...ha ha ha... mak mak mak... maKING money? Big BANK danggg... MO MO MO... mi ki MO?-bota, te buta? 1.: 10/23. A KÉP? Ugy ogy kb. 4 millió palesztinit, főleg gyerekeket fognak dózerozni -stalinexolni a földbe döngölni trágyának, minek vannak, vagyunk? Nincsak az igazi hacc hacca hacacca ccc... kié Goldy Mummya mallacca -disznőÓDISZ óljAIk, az a láthatyalanba pap papalaNUK alláatt, és a levegőbe BBRita rozsdás bugyiUK lebegne az Atom felhőik alatt, történik? Zna most olyan VÉG IDŐ, VIG ADÓ? -az egekbe hágnak, mi kell a HÁBORUZÁS KURZÁS UK UT? -HOZ HEZ HÖZ, REÁNK, VIG ESZTENDŐT, VAGY FEKETE LEPEL KESZKENŐT? A FÉNY UFO-INKAT, (INKA?) NE ÜZZÜK EL, Jamit tregnapra, hogy AZ IS MI VAGYUNK, Mi is ufo-k vagyunk?- AZ!!! KATONÁK VAGYUNK, DE NEKÜNK NINCS ELLENSEGGÜNK (HANGUNK HAN GOD HANGOM HUNGÁRAINK? HUMBE A SZEMED?)NEM IS TUDUNK TUD NUK? TUD 666... NUK? -OLLAT GONDOLNI GOND ÖL? ISTEN = FÉNY! -ki nem látja, lehet e a fénynek ellensÉge? UT NAP ISTEN TEN TAN GYEREKÉI (KID? DIK? GYIK UK GYIK A MO AMO?)VAGYUNK, ÖRÖK KEREK KÖRÖK KÖRÖZÜNK KERTELÜNK ÜNK KELE PU UK NUK UK, KEL KELL, VAGY ÜKKEL? -BÜN ÜK? ZSEBÜK -SZEBÜNK? BÖK BÖKŐ? -KEL KELL? -ÖRÖK NAP KÖRÖK ÖRÖK KÖRJEINK BE? -KERTJEINK? Zez most csak röviden, hogy MI AZ HOGY VILÁG, VAGY CSAK VALA VALLA GOD, NÉZET, VAN SZEM? -ED EDD, VAGY DEM ESZ? SZEM = MAG OD GOD, HAN GOD? VAGYOK? KIS KERTÉSZ ÉSZ VAGYOK? -TE HOGY VAGY? ÉSZ, MÉSZ, SZŐKE BARNA DE FEKETE A SZEME?-CSAK FEKETE FEGGETTE SZEM MÜ?-AIDA? - KISLÁN (KISLÁNUK) JEEE... HOVA MÉSZ? MÉSZ VAGY MÉZ? 2.: Jó jojooo... grizsláNUK az ágyba, a több az ÁGYUK ALLÁ HÁ HÁ DÁDUR VAGY GÉDUR, DIRR DURR DALALAH...DALLAMA? SOCK & AL< Mi kell az HÁ HÁ HÁ... C D É F G Á HÁ HÁ HÁ... HÁ HÁ HÁ...SITU CLUJ? SÉP VÁROS KOLOZSVÁR? Frutta, mi van ha midnen csak GONDOL LÁT, GONDOL LÁT -OD? -VONYÁL? Fita, hogy ezek már a HoltDon BUZDULNAK baziik, meg a Mars on on on...kérdelem ellem, amit gondolsz, de te gonol od? -odud, DÓM UK BOOK BUKU XUXU XUKU ITT A DURUNGUK UK BOOK UKUK UTUK NUK UK? Mi van elubb a GONDOL LÁTOD? -VAGY A GIZS GILISZTÁD MIT (MEAT) BIZSEREGNE? -BIZSEREG?) HUS SZEM, VAGY SZEM ÜK, SEMMYTHÁK HÁK HÁK ...MINDEN KIT (KID?) MINDENT MEG HÁG HÁG ÁR? FITELJUK, JUNK, A TULAJ DON ŐS, KINEK ADTA EZT A FÖL -ÖLD GÖMBÖCT? No na no no le tata, nincs gatya? tRöha, MI EGY FÉNY -GÖMB LÁDD GÖMB BÖZSIKÉNK SÁRLIK, A FÖLD ANALJA LUKA MUKA? VAGY TÉNLEG FÖL NE CSINÁLD ÁLD ÖLD-ÖLT ANYA? -ANYAGA? ANYA GOD? NINCSAK AZ ANYAG TUDNA BESZ-(ARNI)ÉLNI? DE FÉLNI? Zitt olyan, hogy JIJJÁBA HI ÁBA ISKULÁJUKBA JÁR A KÁBA, MEGTUDNI MAGAMHOZ NYULNI, HOGY VAGYOK, VAGY OK, VÁGY OK? 3.: Naccóval, most én az apai nagymamám, egy olyan kis unokám kértem, akit nem lehet MEGÖLNI? Troha, most én mi ki (MOjuka)vagyok? Tregyük fff... nincsak most hogy ami van, azaz valóban akiké ké kéne kéne kének kéne? -a föld, azokkal... fita röviden hogy a NAGY DURUNG??? Mott RATUNK AZ OSTOR UK? -TORRR... zitt előbb NEKED KELL TUDNI DUGNI? CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ ÓRIBBANCUK RIBBANCAIK ROBBYYK ROBBÜNA HAT 666... BAXXUK BAXHAT 666... LUK UK? -HAT AL MÁSOK MÁSZOK, KUSSZ...ATOK ÁT OK, SZARIK A SZÉK, -KÉSZ? NINCSAK A TEREMTŐJAIKAT, MINDEN ESZÉN SZÉN KÉSZEN LÉSZEN? LÉCEN? LÁCC? Naz ami van, hogy TE MEG ÉN, LÁTOD A NAPOM POM POM PAMMM... VER, JAJA AZ ISTEN NEM!- BOTTAL VER, HANEM PAMACS? FÉNYEM VER Ő FÉNYE FÉNYED? -EDD? Mott hogy tartson SON? HORR SONA -MEG, AZ Ő FÉNY ÜNK FÉNYE SZEMÜNK FÉNYÉBEN, HOGY...HOGY TE OLYAN VAGY, zitt vicca a Miiufff... Na most, itt EZ AMI A TESTÜKN TÖK ÜNK MEG SZÁRA, TÖK ÖLÜNK? - AZ EGY BIÓ JÓ, VAGY NEM BIÓ JOJO ROBOT (YCÁK FICÁNG UK?) LENNE, HA LENNE? ENNE? JAJA A FENE MEGETTE? Zez az ogy hogy adjátok a SZENT BbLYLA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, NA MOST A TIED IS OTT VAN, ÉN?- IS (ISTEN NEM BAXUNK?) BAXNI BAGZANI AKAROK? NA AZ HOGY FÉNY? -UFO-k? -made in Hu? Who ho ho hooo... MI AZOK VAGYUNK! -AZAZ TULRULL TULRULL (ÖRÖKFÉNYÜNK FÉNYE SZÖLEINK TESVÉREINK FÉNYÜNK? -MEGTARTOM NEM TARTOZOM ZZUUMMM...ZÜM ZÜM?) MADÁR SZÁ SZÁ SZÁ...SZOLLÁMÁLMOD DOM? MOM (HIMNUSZ -SZÓZAT) HAN-HUN GOD LÁTOD? Innennn... fita, az testesek testesebbek ebek ebbegebb dögebbek, döng dög öl? (trágya DOM BOOK KOSOK?) Zett torrr...csak te meg én, ha halljuk hallUNK (JANUK8:51) a HUN GOD, jajaj ha nem bánt senkit,(tuDUNK olyat gondolni?-látni?) had Éljen, éljen éljen a MAGYAR FÉNY!!! FÉNY EDD? -ED? ...oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...tregnap 22. -a CIA gyerek, na most mi van, ezt is kezdik dik baxogatni? -baxunk?
UFOzzuummm... a föld anyagát összegyurta gyurma kurta, kurta farku kis malaccá cinyarinya ccc... és a élete lehelletttét lehellte bele, kész a kurta kukta farku kismalaca, nagy disznő lett belőle rfff... 4.: Kávézzuummm.... tregnap késő este, a szokott aggodalom -agoni fájdalom gyütrelem, mert féltem a gyerekéinket, ami ha ezen siratokat megtudnuk NUK? -tartani a gyerekéinknek, akkor is... AZ MAGAMRA -MAGOMRA LELEK, megrpószálom, de ezen siratok, szerintem nagyon sokat seggitenÉnek, és momduk... Itt minden az egyénnel, amit sokat piszkáltuk a Miifff... ezentul csak ennyi, ami Mi is ufo-k vagyunk! Hogy milyen nyersen tudom tállalni, s mondom, a gyerekéinek nekünk ugy, hogy ahogy én ide bejöttem, és mégis teljesen elvesztem, azaz kezdjük az ufo fff... Ezt állandóan, hogy én az ÁLMOM MOM közepin ázok, vagyok, és miEeee...Sóval, most AZ AKI VAGYUNK, az egy ÖRÖK ÉLETÜ ÉLETHÜ NAPISTEN -FÉNYEKFÉNYE ISTEN SZÜLEINK FÉNYEK FÉNYE MINCEN ÉRTÜNK!!!- ÉRTÜNK? GYEREKÉIK, (fiota, itt nincs csak ÖRÖK EGY EGYBE MINDEN FÉNY GYREKÜK,AZAZ EGY EGYBE ÖRÖK EGYBE EGY EGYENKÉNT EGYEN,ÉS NINCS KIVÉTEL!!!- és az lenne (FÉNY) amit mi Tulrull Turull Madár szá szá szá...csácsogjál! -ne a csicsá? Most azt, hogy mára mit tudtam belopni, (fita, itteljes totál kosom por sütét lett, aki most ez lenne az, amit pro pro pro ...Fácia szie Negra?) mert EZÉRT...fita mindenhogy ami magyar, az tüzzel vassal el tüntetik, igy ezen iratok? -ládd minden olyant,ami magyarokkal csak emlités is törÖlik! -miért? Amit hogy hogy történik hogy amit itt teremtés, ami most... 5.: tRöha, bent fent a fényben vagyok! (más vagyok nincs!!!) Fita ti aki ezt lelehetővé tő? -aha tősgyökeres gyökér, de előbb a mag? -fita, ezt csak te te te...igen igen igen... ami az hogy MAG -AM -RÁ? Te EGY NAP VAGY, ÉS ABBAN... most ez ugy, hogy ahogy eddig is, hogy én ÖRÖK UT NAP ISTEN VAGYOK! Sóval, most aki EMBER ALAKOD TEREMTETTE AZ TE VAGY, MEG ÉN!!! AZ AZ ISTEN, MAGYAR OK ISTENE ISTENEM NEM? Nem lehet leforditani, ládd AKIKNEK GOD DUK MINDEMKIT KID,MEG DUG, azok...fita, hogy lenne közöttünk LEBUKÓ AIDA DÁKO? Zna itt az van, hogy most az aki itt formát teremt, AZ EZ AZ AZ ÉN, MONDUK (JÓ) ANGYALUNK? -ROBOTUNK KELLENE NEEE...Fita, te is te (ki?)csinálod magad, és most KI AKARNÁM NAGYIT TANI NAPUZNI, AZ EGÉSZ NÉPEMET FOGOM, NAPUZNI FÉNYT ADOK HA KAPOK? AZAZ CSAK A FÉNYEM TUDOM ADNI, ÉS CSAK ABBA LEHET ÖRÖK EGY ÉS ÖRÖK ÖRÖMÖK -BOUDOGODSÁG (HAN GOD?) VÉG NÉLKÜLI! Csak igy tovább , veszünk Skodát, és most a KINOM enyhül, mert ha csak egy (INRIM) meg mradt, MIND! Amit kezdtem lerini, hogy két gömb, réggebben KÉT TÁRCSA, és most amit BE VILLOGOK, ezt a dátát nem feledjuk el, azaz 2023 -10 -22! -RÁÁÁ...Zna az hogy BUKOTT ANGYALOK, (azok seljetek GANÉK) most az hogy az nálunk akkor ütött be a kraxaxa -szagUK? -FITE EGYÁLTALÁN, NEM LEHET ELLENSEGGÜNK, MERT EZEK TELJESEN A MÁSOLATUK LATROK, ÉS LÉT RÁJUK, HIMRINGYÓK RÁZZÁK A RONGYOT? MEG ÖRÖK RAZIÁZNAK? ORGIÁIKNAK NINCS VÉGE, SE HOSSZA? -reméljuk most, nyalod a fsss... 6.: tRöha, amit a testünk, az ténleg egy teszt (teccthalott) FÉNYEM FÉNYEL FÉNY NYEL? -zitt Jézum, Jézink esetleg, ami FÉNY! Vicca Miufff... Zna most, itt te meg én,nem tudunk ölni, ami ez egy ROBOT ÁTOK? -DE PUSZIK? -ZSÁKUK ROBOTIZSÁKUK HÁTIZSÁKUK? -amit velünk cipeltetnek, és most te is RIZSÁKUK A ZSÁKBA, KÁT KRUMPLI,MACSKARA MACKARÁJUK LEHECC MIÁJUUU...JUH? Ezt emlitettem, hogy mikor a Pártus Napbirodalom? --jaja birod ugyi, apám, te bIrod a strapát? Fita,ez most az, hogy ATILLÁÉNK -CSABÁÉK vissza jöttek, az lehetetlen ha egy is, NEM TUD VISSZA MENNI IDŐBEN, EMLÉKEZNI .EMLÉKSZEL SZÉL? Azok a SZÉP NAPOK? ---FITA ITT HOGY FÉNY, OLYAN GONDOLÁTTA SOSE VOLT DE ÖRÖK $$$... 00 $$$... csak seggre ne ess? Na meg Jányos báti a catába, megbotlott...NINCSAK ELEVE LEVE LÓVÉ MO MO MO... MOÉ BOTA TE BUTA, ISTEN BOTTAL VER,EGYÁLTALÁN? VEREMBE, AMIBŐL TE SOSE SOHA SE MÁSZOL LÁTOL KI, LÁTOL? AHA AKINEK VAS SOK, AZ MIT LÁT? ARANYVÁROS na meg ARANY BÁNYALUK UK, MAJD MEG BÁNJA?- A BANYA LUKA? Sóval, most ha ennek a TUDAT ÁBA, akkor mi vagyunk, aha Mi is ufó-k vagyunk, sőttt...UFO-k? -made in Hu? Who ho hooo... Zitt ténleg igaz lett volna... Komoróczi a halálos ágyán, arra vigyázzatok, hogy a magyarOk sose tudják meg kik? -mi ki MO? -mo mo mo...hol a motyo? Innnen... itt az, hogy NEKEM NEKTEK EZ A MAGYARISTENÜNK IGAZ GACCA...na csak ÖRÖK FÉNYEK FÉNYEK FÉNYATYAMAMA... MÜ? MUMMY MI? ...oááá... ...lehetsegges, akik itt be be bbb...villogunk, az te meg én, na most azt ami most RIA RIA RIADALOM...MAGYAR IROD ALOM? DALOM? -nyalom a szád, nélküled a mennyország is vád...Nem menek egyedül oda...ne rohanjak, rohadjak?
UFOzzuummm... a föld anyagát összegyurta gyurma kurta, kurta farku kis malaccá cinyarinya ccc... és a élete lehelletttét lehellte bele, kész a kurta kukta farku kismalaca, nagy disznő lett belőle rfff... 1.: 10/22. A KÉP? -akik itt a formát megcsinálták, azok két olyan mint tészta, amiből kenyeret gyurnak gyurma, de kettőtt! -a két gyurma csomó egy forma, és most abba, bele tette, vagy lehelte az élete te?-eledele?- okát? Na egész éjjel ezt figyeltem, és most itt a föld anya god? -Fita itt csak anyag imádat lehet, és csak az ami tudát? -semmit de semmit az örök egy ég - boltozat boltuk, világit? Fita, itt mese nincs, a föld porából vétettél, és az vagy? -csak? -kacs? -makacs iá iá iá ... NAGY TANULT BETANITOTT szamár, baxod de eleve ASZÓD baxódott vagy megáll? Na most a teremtőknek, sorrenbe GOD GÖDRÖRR...nagy LU DÖRGŐ FA SZUK KUSZA USA -RUSSIA SIA NUK?-DRÁSZTUTYA TOVÁRIS KETTEN VÁLALTUK A BUNGÁT IS, NA MOST MI LESSS... A SZENT FÖLDGŐKONÉKKEL? -SZAMÁR PÜFÖLŐ NUKUK -BIKACSÖK ŐK, NINCSAK MIVEL ÖSZTÖKÖLNEK? Nehé nektek az ösztön5tök? Na fita, mi ki MO? -mo mo mo...bita tebuta, ösztökÖlne bennünket, azaz zitt féljed az Istened Istenem nem? Zez most az, ládd ebbe a föld döngÖL ŐK,avagy nem döng, azaz hogy döngöltek, azaz a magát a föld porába, na most egy VULVÁT csinált, és abba bele vert, mert var az Isten ver? -na és féljed, és csak ŐT ŐKET IMÁDD,ÉS RETTEGJETEK ÉS FÉLJETEK,MI VAN HA NEM? Már nem félek, él bennem Kristpijuhuk,lettem, juhust ettem, Jé zooz zoombizoom bizoMONEY ÉG BOLTOZAT UK TUK TEK TOKÁD TOKOD?- Isten báránya im jövel? 2.: Zna fita,a Holdon olyan foltos bőrüheket láttam, mint az a film, They Live? Nincsak nem beszélhetük RULL UK?- na ha RuhkutyuMutyuUK... leirtam, Miifff... kis gyerek valák, és Május 4 felvonyitás, és pont előttünk, Tanacs utca 1. -valaki NE ÉLJEN RÁKOSI MTYÁS... rögtön mindenki pucolt, eltüntek! (fita ma is az van,villog valagUK szarta?- csak matt? -patt? -egy szem $$$... 00 $$$...seh hess...) Na most... a foltos bőrühek, (korompor ufok azok a teremtőIk? bunyvácok raccÁIk) azokat is de most a Hold anyagáBULL? De de ...itt csak HOLT ISTENUK imádatUK data DatoyAIk, na a bugyit gatyát letojja, huzod tolod, de nekik nincs? Fita, ez engem, mikor először halottam, hogy az Istent senki nem látta, láthatja 666....ez nekem rögtön, őrjitő? -na az a NA PUNK? -ANUNK APUNK? -LŐTTEK? NAMEG HARANGOZNAK? BÁ BÁ BELL...AZ ŐVÜK, NA NA NA...Zna a foltok, azok fekete foltok, és nekünk, csak FÉNY ÜNK VAN! Fita FÉM UK? FÉMES FÉMESEK $$$... HULLA A FÁRÓL, KIGYÓÓGYIK A MO MO MO... na a preteriAnna HannaH barátunk midnenről beszélt, kivéve Évikéje alma, ha a vasasok? PÉN ZZZ... KINEK MINEK VAN, MINDEN VAS HAS FA SZUHUK HUKK... A LEGNAGYOBB GÖRCSÖCS LŐCSÖS MEG CSÖCSÖS CHRŐRCSÖS? Végül is leEnder -lerek? Zna amit láttam, most A NAGY NAGY FEKETE ÁBRA ÁBRUK HAMILYUK SZOBORUK, ÉS MOST MENNEK, MENEK NEM MENEK, MEN NEM MEN, az Ő VILÁGUKBA KUKTA,(ZAZ ÉRDESKÉS---HOGY NEKIK A NUKSOK PUSZIIKNAK NINCS HELLÜK LUK UK? NA EGY ÓRIÁS NAGY KATLÁNUKBA, NAGY ANALUKBA NUKIPUZNI? A PU? HOVA LETT A SOK VIRÁG BÜZÖLDÉIK ANNUK NAGY LUKUK A NUK? GYIÁÁÁ... GYY HANNAH MIT ADHATNA? 3.: Zna maga a ÁBRA -SZOBORUK, fita itt minden VAS -FÉM UK? UNITED KIN DOM UK? A BOOK UK BAB BbYY BABA BÁBUUK? Most akik ezt a GYURMÁJUK MENNŐYAIKAT, KAT AZ FORMA? (AZ ŐK ŐK FORMA? MUMMY ÁÁÁ...A MUMMY ÁÁÁ... LUK UK, RETURN NE?) Zna tegnapra, az ami van, az egy dobozUK? Nincsak MAGA A FRIGY FITTY FORITTY LÁDÁJEWUK LYUK UK? Zitt most MI MAGYAROK, FÉNY ÜNKKEL KELL, tregnap a 24 évet tanult s talmudista lett idöcsém,(FITA, MIT CSINÁLNAK CSINÁLTAK KI CSINÁLTAK FEL BENNÜNKET A FEUDALIST FÖLDED KURÓINK, AMIK MOST HAT 666... MGÉ A FENEKÜNK SE PATTOGHAT 666... NAAA...) fiteljal, apum! -ha iskolába mensz, (ez ment a szegedi lelkész képzóde, amira nagyon...még az kéne kéne...meg még egy ducc a hátadra)apa gyilkost (fita az Ég és föld termtője, örökmurgya? -na itt már, a mi Jézunk el végleges, nincsak Jé zoos zoombizom money áruháZUK cugg) csinálnak belőled, és leirtam vagy 100zor hogy azt! -de engem mert AZ EMLÉKEZETEM FÉNYÜNK FÉNYE SZEMEM FÉNYE SZÜLEINK ÖRÖK SULLYINK, SZEMEM FÉNYE TESTVÉREIM MMM IM-RE? -BENNEM NEM-e? Kirugtak minden isKulájukbull, az egész KGST -WARSOW PAC PAC PACRÜHÜK A RÜHESEK? Osztán kést fogtam apura, te miattad... NEM MEG MODNTAM, és eldobtam a kést, disznó ölő, és most menek megölök egy kommunistát, jaja ha egyet mindet...na nem Béla bátyám, akivel nagy málnást meg nagy halastavat csinálunk, na meg lufa, én azt a szivességget nem teszem meg senkinek, ölje meg mindenki magÁt! Fita, én erőszakosabb vagyok mindenkinél,(ezt apAI nagyapám, mert neked előbb kell lened, hogy szeressenek?--fiteled, akik eléőbbre valók velők fsss... az agyad tok toko?) és akik szerettek (ha nem bánt senkit, had hadobázzon, na meg oi oi oillan ismerős nem vitás vitáz?) és ki érdemlem, ha minjárt az ingem, gatyám, Atyám... magyar igazibuli bull, hogy szeressetek, na meg etyele petyele... de az ÖRÖK, ÉS BOULDOGSÁG (HANGOD HUN?) IS VÉG NÉLKÜLI!!! Jna most ezek mit esznek? - ész, je hova mész, mész? - mássz a fára? -kussz mássz... ne mássz a fára, nem esel le, ne ugorj a kutba, nem fulsz bele...kés villa ollo, nem gyerek kezébe való NAGY NAGY NUKI PU LUFRÁSZ? - A SZ ÁTOKBA? - nagy lekváros kenyér...gyümölcs iz...citrom izü banán... ne áss, ássas másikodnak (csak testvéred FÉNY? -van!!!) vermet, te vagy benne? Innennnn...ne feledjuk, át léptük az HALÁL = ADÓ -ADÓK KODA? -HALl ÁLL, ADÓAIKAT, KAT? Who ho ho hooo... JÁNUK8:51!!! ...oááá... ... fita,amiket ezek hogy a Holdong döng, földöngÖL, na meg mennek a Marsra mars hars, előbb a GONDOLÁT -SZELLEM MI (MÜ) VILÁGLIK, és nem az, hogy kenjük be sárral? ... a gyerek nagyon jó, hallgatni, és most van A MAGYAR OK, AZ A MI VILÁGUNK? -SZEMEINK, SZEM ÜK MÜK? UK MUK FUCK MAK MAK MAK ...MAKING MONEY KINEK VAN A LEGNAGYOBB MONYA LIZA? SALLAHMONYA SALLANGBA? ARANY BANYA WARA? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... Fekete Péter Fekete Pál, a barométer, a barmokkal együtt fekete, a birka kerge, mind megkergyült? -volna? -smirna! -volna! -széditesz? -teszt? -ha egy kerge... 4.: Kávézzuummm.. mi zujs? Fita, mindennapra ujabb ujabb ... olyan megfigyelések, amit csak ugy, ahogy a macska kerügeti a forro kájhát? Mott igyekeznék, ha lehet közel az álMAimhoz... ládd a törvény hozook, boozook zoombizook, gigazook? Nincsak az hogy ez az ut, ahoz nekik kéne, a vezetőknek vezetni de jejjj... ők nincsennek sehol? -vaggis őket te nem hallhatod meg láthatod, na hon van az törvény megirva? -azt csak ők a TÖVÉNY =ADÓ = HALÁL? tudják? Nem, mert sem hallanak, sem nem látnak, csak szagÖlnek? -érzik a dög szagot szagod? Sóval, mi magyarok, mi FÉNYÜNK FÉNYE SZEMINK FÉNYE SZÜLEINK, AMI ÖRÖK SULLYINK, ÉS FÉNYE -SZEMINK FÉNYE TESTVÉREINK MINDENKI A NAPJÁBA, NEM A GOD DÖRRR... GOD GOLD DÖG? Fita, mert ezek az arany -borNUK, -BIKA LETT, na meg most minden araNUK ládd az összes vesbeton dzsungel csak át vált, aranyra? Fita, az araNUK, ki fel találása őta, az ÁRAK? ÁRUK, AZ EGEDBE HÁGNAK, ki az akit akit nem pénz mozgat, még a gondoláttAId is, ami mi van, ha valakik fényben gondolkodik dik, kid? -meg jár és él? 5.: Most azt, ládd akarom tudni, és ez az, hogy én pici gyrekKorom óta, akaROM MOR tudni? Pl. -ma nem vágta rám a telefon az idöcsém, de lemerült, és valhallogy, nem számitottam rá, most nem lett dühödt, magától, de olyakat mondott...hajja hajja az égnek áll, na az eném, de most...kérdeztem, monduk ha a mennyekbe bementünk, akkor én ott is a bátyád leszek, ami ott nincs...fita, nincs testvér, sem szülő se semmi, csak csa csa... na nem tudja, de mondom angyalok? -na az, azaz zzz... Na megprószáltam a álmom, s az az hogy EZ NINCS! Sóval, most van az agyunk, ami monduk itt is, van a kis agy, ami a kigyó agyunk, vagy agyuk? Most sokat kihagyok, meg hogy ugy érzem, vannak akik sejtik, mert most is, nem fogom tudni...ezt a felesÉgem is, sokat beszélsz, és az nem szeretik az emberk, ami most EMBER, most!!! -te meg én, MI ÖRÖK FÉNYEMBEREK VAGYUNK, azaz ide bejöttükn, na most valami olyan, hogy mi katonák, meg felderitók, meg előőrsek vagyunk, és ennek, azaz hogy itt vagyunk, annak van egy olyan, hogy FÉNY HOZTUNK, TUN TUN TUN... 6.: Mott a nyers alma? tRóha, azt amit csak bevillantani, tananyag, nincsak a TAN, TEN, TAN? -biza a nap fény, és én először, a felesÉgem, a kantin kapuba, a napjában láttam, és itt az, amit otthon, hogy a FÉNYHONAINKBANK, NINDEN EGYEDI ÉS ÖRÖK???-CSODASZÉP,(NA AZ AMIT ITT AZ AZ A GYEREK, AMI HIHETETLEN SIKKES?) azaz most a feleségem itt is, nagyon szép külalakra is, ami mégis, ha NEM A NAPJÁBAN LÁTOM, akkor nemigen érdekelt volna? -na meg amit apum mondott, hogy akit meg kérdel, hogy mért akarasz feleségül menni, na az aki azt válaSzólja, mert CSALÁDOT AKAROK!-(fitam, ez itt is láthatNUK?-nincsak magyar falut akar?) na most itt ez ugy, hogy ki kellett jönnünk, mert másképpen, otthon nem találkozhatnak az ÖRÖK MAGYAR ÉLET PÁROK!!! (nincsak 1000 óta, van egy magyar gyerek, ami mosmár ketten vagyunk,Mi is ufo-k vagyunk! -mék hagyám, de UFO-k? -made in Hu? -Who ho ho hooo... Fita, ez most megTÖRT? -EZENNEL, HOGY KEZDÜNK EGYRE MÁSRA EGYMÁSRA LELNI! Fita, mi a fényünkben ben vagyunk, DE EZ A VALAMI AMI ITT EZ EGY KIGYÓ BIGYÓ DROGONOK SARKAN KIGYÓ BIGYÓJUK, ami ez annak is az ajja, ládd zerintem az állatok felsőbb rendüek, amiKnek van eszük? NICSAK XEXUK EXXUK? Fiteled, most ennyi mara, hogy van KÉT OLYAN, LÁDD EGY DOBOZ, NÉGYSZÖGLETES, ÉS KETTÉ VAN, OSZTVA, AZAZ AZ LENNE A JOBB MEG BAL AGYUNK AGYUK, DOBOZA BODZAFAK, AMI EGY BOZÓT SE BENNE,(FITA ÁLLANDÓAN ÜRIT?) TELJESEN ÜRES? Zna fideled, itt az hogy az agyam is, na meg, most az hogy... ZITT AZ HOGY A DROGONUK MEG A TÖBB SÁRKANUK MÉREG KIGYÓ FAJÁTÁAIK, A TEREMTŐK, ami kérdem, ha az alak -forma, (FITA ITT A PÉNZ HAT ALMA)azaz ezek, ládd ha növényeket, kölön külün ültetik? (melegágyak) OLTÁROZOTT FORMÁKBA, (fita, ezeket a Mi is ufo-k vagyunk! -ba érintettem, hogy ládd a FÖDLEUR, AZ MA IS ÉLET HALÁL URA,ÉS CSAK AZOKAT KURJA, AMI AZ Ő FAJTA? -VAGY MINDEN AMIN LUK, KURJA? HA NINCS? Naz vahhon, ha te most ebbe bele zzz... boozoo zoozzoo zoombizoo baxtak a baxok? Na ez valami olyan valami, ami ha megtudod? FITA MIÉRT KELL NEKIK AZ EGED FÖLDED -DE AD BEADÁS? DOG DÖG GOD GIVER OF DEAT? EGED DEGED ROBBASZTÓ DOOMSDAY GÉPEK KÉPEK FEGYVEREiK? -na most fida, amiért ide jöttünk, minden vissza a felAdóknak?-MEG EREDETTY HELLRE YTUTYUK HELLRE, KELL LENE MINDENKIDNEK DE DIK? (AMIT FEL DOBIZOOL, A TIED? -fita, az az agya tok, ágyatok, egyzer voltam nállatok, leszakadt az ágyatok... HALÁL = ADÓ HALL ÁLL? Fita, ez egy robot bolygoyiMUK mak mak mak , making money? -nincsak mi kell a hbirusa -russia na meg ezek 1 türül fakadnak fel nakolnak nak nak nak... Innennn... nagyon nem sikerült, ami most ha egyet villantok, esetleg menny dörög az agyuk?.-fsss... Jaja Isten a mennyekből, angyaluk gyaluk, közzül? -osztán uj eget földet teremtek nektek, zoom zoom zoomizoom boozook? ...oááá... ... az idöcsém, ki tudna ezt hellre tenni? ÉN? -ha te erőszakosabb (szakértelem?) vagy mindennél, mindenkinél? (szakerek) Fita, én élek, mert csak élni lehet? -de monduk, te érted? MonjÁtok,én értem? -is meghalt é az Ur? -lufa...
UFOzzuummm... miEeee... Fekete Péter Fekete Pál, a barométer, a barmokkal együtt fekete, a birka kerge, mind megkergyült? -volna? -smirna! -volna! -széditesz? -teszt? -ha egy kerge... 1.: 10/21. A KÉP? -KÉT FIOKUK (alsó felső ház,mellit az alsőbb?) KUKUKK de egy kukk krükköd? - se, te nem vagy? Mi voltunk? -ti lesztek?-ha esztek, ész? -mész? -ja hova? - amit menny és pokol, MENNYPOKÓL UK LUKAIK? -az itt ugyanaz!-.vak vak szavak? Ez ugy, hogy mielőtt lettem volna? -smirna! .volna! -fsss... Semmit de semmiut mit? -nem tudhatunk önmagUNKról se, meg semmi... s RULL LUK? NAGY FEKETE LUKUK UK NUKI PUK?-jaja egy nagy sggluk, vagy kloákkájuk, ami klottyog? -Nátod nátha náthatjÁtok? -na meg a bot, MOé bota te buta -debuta? -miért nem őket botolja botÖLi? Ők a roBot (jaja Isten botol öl?) tolok, nincsak a pénz mozgatna mindent, de csak a robot tolókat, akik arany toLásUKat toJÓikat, GOD = GOLD? -az aranykor -kör? -keZdődik a dika dinka arany bornyuUK, ORGIÁSAIKKAL,(ninddzsa a KÉT KÓ JAJA MI A KŐ, APU KASZA KŐ) ARANY BIKA, S ARANY WARRO$$-OK? MIRE MEN A JÁTÉK UK JÁCMÁI UK? ELLEN S ÉG? MI? -MI KI MO? -MO MO MO...( * ha a parancsALAWaik, nincsak nem lehet se bmutani se tartani?) Most a majmos filmek, ládd The Planet of Apes -filmek, ha vak vezet a világtalan ok? -azok pénztelenek(meztelen van lenne szeBÜNk?--fita atAIk véteg a fiaik, vagy te nem fiadzol, juhuk marha barom swinya malacuk, és csak azok a kitenyésztett szemnek szájnak ingere) és nem csak meztelenek, hanem esztelenek? -esz, ész a fene feneke tátong, na meg mi is IMÁDNI KELL ŐKET, HASALNI HASON FA SZON A HASZON BAXOM BATHELL NAGY ÁLLOMÁS, CSUSZNI, ÓH BE CSUSZIK EZ A FA SZÁNKA? -JAJA A FA SZUHUK BENNE? -VAGY LÓG A HOMLOKÁN, PÖCSÉTÜK, A SZEME? Aha vak pali vak pali mindent lát... 2.: Zitt az van, OSZD MEG ŐKET, az lenne a KÉT OLDALA A DOBOZUKnak? -nak nak nak... ki az, mi az? -na most a XEXXUÁLLAT UK? - INGETRÜKKEL...Fita a DOBOZNAK KÉT FÜL KÉJE KAJUNA VAN, AZ A JOBB OLDALA DALA ÉS BAL LÁDA? -LÁBA? Fita, zitt az hogy ÁBRÁM? NEKED ADOM A DOM UK? - A FÖLDET, ÉS BAGIZSÁGOD GOD OLYAN NAGY LETT, SOK SOKK... MIND CSILLAG AZ ÉGEN, HOMOK A TENGERPARTOKON, ÉS MINT A FŐVÉNY? KATAR KOLBÁSZ LU SZALÁMIBUL FONJÁK A SÖVÉNYT? Zitt az hogy hogy lehet az EMLÉKÜNKET -ÜNKET A MI SZÜLEINKET VISSZA SZEREZNI? -TESTVÉREINKET? Zezz zzz...benne van a ziratokUKba, zigURÁt?-átugrathat 666... a 6 az a 6 csukra, és fita az 6 águ csillagUKat? Nagyon ügyesen, és tota teljes annak a tudatUKBANK? -hogy FÉMESEK (MI A HADIPARUK UK NUKI PUCUKOSAIK? -OKOSOK? -KOSOK, DE FSSOK?- GOD GOLD BOOK KOSOK ARANY GYAPJA SOK? HOL A PÁSZTOR BOTUK, BÓTUK? ÓSZLAGAIK? -KILÁTÁS UK NUK? tRóha, a xexet teljesen totál, ki kell tudnunk vagy NUK? MI AZ UL ÖL TIM-ÁTUM OR UK TUN? -HA NEM AZ ESZE VESZETT FÉLELEM, HOGY A XEXEM? -EXEM? -EL VESZI7TEM? 3.: Féljétek az Istenetek? -etek étek? -aha Isten szeret és etet, de itt maga az hogy ők, Isten a MENNYÜKBULL, ÖRÖK BULLIK -ORGIÁIK, ANGYALAI KÖZZÜL? Fita, az összes ami azzal, a felesÉgem vett egy szar coputert 1998 és gyere te popoló lófejü, téritsd meg a magyarAIdá idi zooda? Most figyi, mert AZ HOGY AZ HOGY TE MEG ÉN MI KI MO? EZ EGY EGYMÁST BAXÓ BAXATÓ INFÉREG FARNŐ NŐ? Na most, én mindig mondom ha mondom, én nem az anyaggal husUKkal, ami eleve férges, hanem AZOKKAL, AKIK HA LÁTHATATLANOK, (GONDOLHATOD??? ) nicsak annak -oiiannak azaz olyan hogy TITOK, CSAK GÖRBÉT TÖJNAK A TUKOK, tröbbet,most uj juhóllak -diszn00disz óllaka teremtek nektek,(GIG GAZOK?) tok tek tök, tökölhettek? Zezz zzz... zigurat, hogy mi MAGYAR OK? ---ezt a felesÉgem meg előbb az ÉGI FÉNYTESVÉREINKKEL... na ezt a xexxuállatot, ami csak ugy meg abba, ládd van lentebb, jaja bili füle, de az is letört, és kiboRULLa? Mott hogy mi MI MI MO MOIAIka róka, anal bexók szó szoszo toszoka? Tiszi Toszik? -de MO? -mo mo mo...Mott az hogy, VAGY A MI MAGYAROK ÁLMA DE ALMA? Fita, én AZ VAGYOK, AMI MAGYAR OK!!! tRöha, idebügyüttünk, és hogy miért, az ért? Ha nem egy az egyben találkozook (ez a gyunya,minden emléked törÖl? -kigyóagyUK-velő) itt ebben a KIGYÓŐGYIK A MO? -ZUBBONUKBANK, AZ ÖRÖK FÉNY UFO? -TESTVÉREINKKEL, TE GONDOLOD GOND ÖL?- HOGY ACSARKODOK? Fita, az hogy HALÁL, az rögtön hogy ránk törnek A MI KI MO MO MO ...HAM HAM HAM HAMINGERES GYIKAMÓSUK A KIGYÓÓGYUIK KÓGYIK, ÉS NA PÖSZE, KINEK VAN A LEGNAGYOBB BIGYÓ Ó Ó Ó...NA KINA? Innennn... GONDOLOM A PCSÖM? ADDIG VAGYOK? JAJA A PCSÜK ÜK? SÜLT, KACSA PCSE PÖRCE... ...oááá... ...amit gondolsz, ölsz, s csak az van! -zez az mikor bizereg a gizs glisztád, vagy férged, lukat lácc? -fekete fegg ette? ...van egy nagyon jó, most találtam TV. ámmolás Story TV. Két film, amit nagyon ajánduroznék UFOs: Earth's Closest Euconters... Explain the Unexplainable... s UFOs: Secret Space Missions involving Moon end even the Mars... Dfita, itt az embert, azaz a magyarOk teljesen el lettek rabölva, vagy ölve, ha nem tudod, nem is akarod tudni mi van? -jaja tudjuk juk? -na meg juhuk hukk... We serve juh juhuuu...
UFOzzuummm... miEeee... AZ ÉGI FÉNY testvéreINket, Turull Tulrull Madarak (ufo -repcse -csészealj fény jelenségek) vagyunk? -ne üzzük el, E pöcze emésztó gödreikbe, vissza ne térjunk, robotok többet nem leszünk, nem eszünk? -eszünk? 4.: Kávézzuummm... tregnap mikor akarom feltenni a sóskát, valaki kérdezte mi zuj? Na ha mindennap, akkor minden ami nap, örök uj! A legtöbbzör, csak magamnak egy olyan, megint itt a zzz... Jééé... zzz.... nap, és monduk magamnak is, hogy ha nem emlékeznék, azaz ha leirsz valamit, az ollan, ládd a kis felesÉgem, ird le! -semmit nem változott, az első hogy behoztad az ördögöt a házba? -na gyere te lófejü, ne nekünk papolj, te papolló, jaja lófejü? -hanem téritsd meg a magyarjaidat -át át kozz? Fita akiknek van ellensegge, azoknak ez az? Fita, leirtam, a sLeuth tesónk jöbrendő bondóba, hogy csak addig, hogy a szent földöng, belháboru lett, és ne tovább!!! Fita itt olyan piszkos piszkafak öszjétékuk van... és most megprószálnám, hogy itt mese nincs, EZ AZ EGÉSZ EGY HÜLLŐ -KIGYÓ -REPTILLA? -Fita, itt az ami sötét fekete korom poros ufók, azok GÉPEK, FÉL GÉPEK, MEG EZ, ZERINTEM AZ EGÉSZ AZ ŐK KIGYÓ BIGYÓ ÓGYIKUKA MOÉK? MOÉZÁS MOZIZÁSUK? Idexek nem nagy BETTY? -több belefér? -fény nyalábok, Jna itt megemliten, ez az egész amit kigyóbigyó gyik a MOézásUK, olyan mint a fekete üszkös hasábok,(minden ami alkotásuk, ugy a régi mint ez régebbi lenne?) miden, ami itt...ha látNátok borzadAlom, és én undorodom,és muljék el tüllünk ez a pohÁruk? 5.: Itt van, ha valamellik napra reggel, behozom az ágat, galyt, akkor itt midnen megszünk, csak dematarizállódott, felsütüt ki sütüt a nap, ami ez nem a nappal (bomba)napon van! Nincsak sokzor megprószálom, hogy most itt fekete korompor van, és az valami olyasmi, hogy most azzal, hogy ÁT LÉPTÜK A HALÁL -ADÓ -ADÓK ÜSZKÖS KÖSZÖBÉT BÉT? Na a Mi is ufo-k vagyunk! Dazt hiszem Wéber nikunk nyitotta,és fiteljatok, ez az ogy most mi is vagyunk! Zna megprószáltam, most az hogy mi honnan gyüvünk lebe, az lenne esetleg a SION DE NUK? -HEGYEI, na leritam,hogy ide ufo-t csináltam, csak lelőnek, vagy NEM LEHET...most is az mára! -zujság? Most szét szedtem (az az ami akövetkező ez felet OKTÁVIAI?- az uFonkat,(FITA A FÜLÜNK A FÜLKÉJE? - és most vannak tárcsák, meg nem sok cucc, aztán van a váza, ami ÓRIÁS, és most (fita keresztek, és kettős kereszt -az az hogy van egy olyan, mnt a temploma stbbb...esetleg a templomok az lenne?) itt vannak, akiknek át akarom hozni, és NINCSENNEK SEHOL!? Na most ugy, hogy ide, az az, hogy az ufonk, parcokra bontva ott van, ami itt de most ez ...zitt most az, hogy én is meg vagyok lepell lepődve, mert ÁT LÉPTÜK AZ HALÁL ADÓ -ADÓK KÖSZÖBÉT, és most csak csa csa Krati kin, kinba a pricsi? Fita, az hogy halandó, az az adó, ami csak csak picha csicsa csattog, és a piszkafa, fak, fita szószert fel izzik, és elég?) Zezz ugg, hogy ha te, te NEMTUDZ SEMMIT MAGADRÓL SE, MEG SEMMI? Nesze semmi, semmita tak tak ták, tág, (mummu juk, juka anala) a szemetek de csak , jaja luka? 6.: Na most, azok a KÉPEK...AMI ŐSRÉGI RÉGISÉGEK AZ KIGYÓ FAJAZATOK? Amit emlitettem, hogy JÓNÁS A CETHAL gyomrába, azaz itt MINDEN A KIGYÓ ÓGYIK GYIK A MO GYOMRÁBA, azokat lehet látni faragásAIkon, és kóbe vésett, karcolataIKON? (fita, mindek csinálták, most a bigyóiknak? Tha, itt lent,fel tételeztem hogy akik a TEREMTMENÜIK, (MENŐK MEN NŐK) azok... ZITT MESE NINCS, AZOK UGY, HOGY A KIGYÓGYIKUK GYIKA MO -BOTA? Zez az hogy teljesen pozzeszólja a kigyaja? Zna ugy, ahogy mikor Hortváth Istvánunk, NUK? -kijött, azt én is álmdotam, (na most mikoir itt is, le akartam festenmi, azonnal törölték!) és most ha te ténleg, ládd itt a PÉNZ MOZGAT MINDENT, most akkor is ha nekem neked nem dolgozik, de én ma is dogoztam,(ami ténleg, kis telegramunk? fásit? ) és pénz nélkül, figyuljal nekem az az első, a felesÉgEMnek is meg fiaimnak, és ugy hogy pénz, az az hogy együtt tudunk lenni enni? Lád ez is az!!! Zna apbculla nem vagyok azon magyar tesvéreim hogy NA TE PÉNZ... az bitta hogy PÉNZIZSÁK? -de most hogy az hogy OLYAN GONDOL LÁT, OGY UFO? Hate nem tudsz, azaz előbb MI FÉNYEKFÉNYE ISTENEMBERÉK (SZIKRA ITT) VAGYUNK, és most ÉN AZ HOGY JÉZUS?- AZ ÉN VAGYOK, ládd te mint MINDEN FÉNYGYEREKE A MAGYAR -MAGYAROK ISTENSZÜLEINK, AZ MI AZ ÖRÖK FÉNYÜNKBE VAGYUNK, és az hogy FÉNY? -fita az most UFO-k? -made in Hu? -Who? -MIDNENT MI CSINÁLUNK, NEM CSINÁLTUK, MEG MAJD, HANEM MOST RÖGTÖN AZ ÖRÖK FÉNYED EDD, VEDD BE, HUMBELE HUMBELE NE VERD BELE? Innnn... sóval, hogy a van, meg nincs, talákozhatna, az hogy ho ho hooo... boncold ki, ládd a Gardiduszi csomót? ...oááá... -fita csak FÉNY -EMLÉK VAN!!! -az nem volt, esetleg Volt? -s elmult? -kialud, mert FÉNY NÉLKÜL? Nincsak RÉN EMBER, aha látlak? Fita, most a Mi is ufo-k, vagyunk! Nincsak látlak, és fitlejal, ami van, ha 1 mint a lunak, mind (minds) egy szem, az midnen szem, vagy mesz? Egyél meszet...
UFOzzuummm... miEeee... AZ ÉGI FÉNY testvéreINket, Turull Tulrull Madarak (ufo -repcse -csészealj fény jelenségek) vagyunk? -ne üzzük el, E pöcze emésztó gödreikbe, vissza ne térjunk, robotok többet nem leszünk, nem eszünk? -eszünk? 1.: 10/20. A KÉP? -Hogy a földtől elszakadjunk, hogy ho ho hooo... Ugyhogy itt teljesen a földdel (födeskuróinkkal, mi kurNUK őket?) ha egyenlő lennünk, de itt a földbe, önemszétó férgeik -nyüvek vagyunk, ami ábram, neked adom a földet, s hozd az egyzülött fiad a pacalt a pestIzsákba, Pacal Izsákod a rIzsákba, és hoz fel e hegyre? - és áldozd fel az Urnak?- a kisférget vagy nyüvet, prion, megeszi a nagyobb? ( a kos, ládd előizé idéz, juhus a Király?)Rögtön, kik mik mi ki MO a magyar gyere kid? -amit amiket eddig be tudtam -tudtunk pamacsolni pamacsádé picháde, azt csak akik FÉNY? -mégha égha szikra is, spislákol érti -értheti csak? -csak! Tróha amit a Mi is ufo-k vagyunk! -az egy olyan villogás nyilazás -nyálazás, amit ha egy fecske elkezd csicseregni az eresz vagy az istállóba, minden fecske fecseg csicsereg,(nincsak bogarakat a bogarak férgeket eszenek) és én is fecske madár vagy vereb, véreb vérebb véred vered vagyok ragyogok mint Sallahmonya töke a tökén szára? Amit mára, hogy teljezen, a földbe vagyunk, présÖlve, és egyetek sárt,még hagyám, de itt...fita, nem azért emlitem az iratokat, hanem az egyik talmud, na most a nagy fekete férgek, felhördülnek, mert te nem vagy, és ha vagy hogy a szájukba kussz mássz! Zitt hogy mára mi zuj, hogy most mi földet, akarnunk NUK? - és most sárt, azaz a növény az az! (fény folyam jam jam jami?) Na most ha a földed, be dead (a közösbe?-nincsak a tested?) te többet földet =napot -növényt, nem eheted, te csak szent eledelük lehecc...jaja ecc pecc kimehecc... holnap után nap után vissza jöhecc hecc... 2.: Most azokótok, aki nem akar többet sárukat árukat enni,(nekünk is van?) azok itt is, önnállóak akarunk lenni a mi sárunkat enni, függetlenek a NYÜVEK FÉRGEK csámcsom (Sámson-az szám son, som, azaz minden csak szája lássuk, ham ham ham...) Zna itt ami nehéz, hogy EZT A FÖLDi testet, végleg midenőnknek le kell porÖlni magunkról, tehát most az, hogy akik nem, és büneikbe (BÜN TETŐK) halnak meg, azok porok -porUK, lettek! Mott hogy ÁT LÉPTÜK A HALÁLUK? -KÖSZÖB? -BOXOK? -nincsak ez az egész egy féreg luk,(az agy velőt barázdák) és csak az a TUD ÁT UT, ami most a KÉPEK, amit az Ancient Alien -ék, és hogy vannak képek karcolatok, ami az majomfazon fa szom, egy repülő kigyóba -kigyón ülne? Na ahoz örök életünek kell legyél, ami MI MAGYAROK CSAK AZ VAGYUNK, Mi is ufo-k vagyunk! -fita, teli találat, mert az! Sóval, most itt mdennki aki (ami?) van, volt, az egy féreg és az csak az, ÁBRÁM, neked adom DOM, ADÓM a földed,(nincsak a testeddel -testünkkel, teljesen az egyen egyénnek, kellek rendelkezni?) ami rögtön, itt féreg fergét (hUSA) eheti csak, és most hogy beszéljünk, azokról az Égi jelenségekről, amik fel fff... villanak, és el? Mott MI MAGYAROK, na te meg én JÉZUS HUSUK JUHUK? A Mi is ufo-k vagyunk! -az az hogy hogy találkztam egy az egybe a mi magyarok hozzánk legközelebb UFO? - (TE IS AZ VAGY! -AZ VAGY? -Nmost hogy nyitottunk egy ujat, UFO-k? -made in Hu? Who? -minden kis betüvel akartam, és az hogy ufo csak nagyal, és miért ne? 3.: tRöha egy az egyben, most ébren, ezzel a testtel, ami egy sár bevonat,és teljesen le testtel, és még egy féreg tudata(nincsak az Ég és föld termtője, mit tud, adni?) sincs benne!!! -csak ham ham ham..itt a gatyám vöt? -jaja ez az agyuk is, a te agyad? -azt ugy érzed? tRöha, ha JÉZUS? -akkor minden magyar -magyarok az FÉNY!!! Na most, az ami UFO jelenségek, most ahoz teljesen el kell szakadni a földtól, tehát ugy ahogy most ÁT LÉPTÜK A HALÁL = ADÓ -ADÓK = HALL ÁLL! Ezt te mig tökélesen, nem tudtál -tudtunk el szakadni, ki sxzakadni a por hövelyÜNKből ÜK?- ezt te félted,és most teljesen, siri csnd lett, mert ténleg, ha nincs benned élet FÉNY = JÉZUS-OD-ADUD? -akkor csak szent eledele vagy, a nagyobb nyüvednek -férgednek, és csak por? -igen, ezt igy mondja a Sente BbLila lába közzé nyomok, porból lettél ettél, na az bió -fény lenne, de biza, ábramnak adta a HAN -GOD S FÖLDED, TE A FIN GOD VAGY, FIN UGORJ UGORKÁBA? ISKOLÁBA JÁR A KÁBA? Zna most, AZT AMIT ÉN ITT VILLOGTATOK -VICSORGATOK, hogy MI FÉNYEK FÉNYE S CSAK AZ AZ ANYA GOD VAN, mig azt, te nemhogy gondolhatod, hanem most... Tróha itt most akarunk látni egy ufó-t?-most az a féreg agyunk, ládd itt csak UNIVERZILÁLT FÉRGEK VANNAK!!! Zna az az...most ténleg, egy fekete anyagból ufo? -most ha te azt hiszed, hogy te ezzel, tehát egy féreg ami lehet nagy, mert azok vannak csak a látőszögedbe, na azok is, na most vannak fff...fekete ufosok, s most egy féreg, monduk iutt egy ufo,ami óriási nagy! -és most jó az álmodozás, ládd azzal, itt te, NEM VAGY! -ha él benned khrispiHUS? Zitt, az, hogy ha te vagy, akkor ter értel engem (BÁBEL) és itt most VÉGLEG ÁT LÉPJUK, FÉREGLYUK FÉRGESTÓL, A HALÁL = ADÓ csámcsogó féreg-férget rág rághat 666...PÖCZE GÖDREIK,ROBOT OLLO?- gépezeteiket? Ínnnnn... hogy ho ho hooo..a földtől végleg? -elszkadnunk NUK? Einstein (nukis kukis) egy emelettel felebb robbaxxuk magunkat? ...öááá... ...meMOria MOra hegyi Orgia? Rém ember, talán a szerelmed? -a gyerek agysárült lett egypárszor, és emélekző tehetségre tett szert, de mire pire? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita a 19! -ez is jó!
UFOzzuummm... miEeee... nádfedeles kis házinmkónkat, e -világ? - a fény -testvéreinket ne üzzük el, e -világ? -egy szemse? -mi ki MOé gyikamOK mak mak mak... making money, salahmonya töke szára? -fémlik? - ham ham hámlik?-van kalapja nincs van niccs... 4.: Kávézzuummm... fita, magyar igaz, tudunk telepátikusan kapcsolátba lenni, és ezt csak ugy, most is, hogy VISSZA KELL TUDNUK EMLÉKEZNI EZ ELŐTT-IRE, és ha vannak köztükn, egy (fecske) is, mind!!! Zitt nagyon frontos lenne, hogy az irataimat, egybe kiadni, ami én nem irok könyveket,(nincsak itt élőben, amit nem tundnak... ládd INRI??-minden vakaruk okáduk feka üszög, és iGÉrce? -nincs olyan hogy halál, nekik se hanem mennük kell e hellükre és nem? -nema?-robot rottyok FIN GOD) hanem én ugy jöttem ide, hogy a MAGYAR -OK? -fita, az most teljesen az, hogy minden testvérünknek, minden állat is az kellene legyen, högy örök élete legyen, szeretettel teli, és boldogság is, vég nélküli, és mi magyarOk, az vagyunk! Dfita, nekem az, hogy ténleg, én hogy az én emlékemet te törÖlni akarod, te eleve törÖlted magad, zitt akik másnak ás ásat vermet? -fiteljed a pro pro pro... na az az övé -övék, öv allattiAIak a kakajukba? -barr---láng? -Vulva vááá... lángot vág, pu? Naz, monduk ki akarném adni, az összes irataimat, sakk -matt -patt! Fita, remélem holnapra felteszik a preterian gyereket, na neki se adták ki a könyveit, csak ugy hogy át irták? (képzled el, lenne csak 1 mint lunak?)Fita az éném -tied, met edd, azaz MOST ITT UGY EGYÉTEK VEGYÉTEK, TÉNLEG FÉL LÁBUNK ITT, MÁSIK OTT? -bice bice bóca? Bukdácsolunk, de TALLPR MAGYAR CSATOGJON AZ AGYAR, RECSEG AZ AVAR, NA MEG A KIPUGÓ? 5.: Fita, nagyon keveset tudok csak be villogni, de egy szikra =minden FÉNY ÁRADAT, ami egy szikra, bedujhatja a GÁZT gazokat? Fita, ÉGI FÉNYEK vagyunk, na möst a NAP? -na nem emlékszek a nevére, de róllah már áradoztam, és itt van ATLASZ? -nincsak bejött a neve, akinek a hátán a hátizsák? Ezt megint, hogy minden amit itt erőszakkal -megtévesztéssel s kényszarUKIKAI KAKIAIKKAL , az üszkös fekete, és minden eleve leve? -LOVÉ? -mak mak mak...making money-fröcsög a MO MO MO... NUK ? -rázzák a roppott rütyőznek, fita itt midnen MO MO MO...MORA HEGYI ORGIA!!! Zna ami van, hogy kellett egy olyan, hogy had beszéljen ha nem bánt senkit, na a NAP ÉS FÉNYE, ITT AZ AZ ÉLET KÉPE? Fita, a nap az még egy fizikai olyan, hogy amiben szikra- fénye (proton-PROTEIN FOTON FOTOnuk? - pro pro pro...) az él!!! Fita, Sanyink bitta hogy ő is ...ZITT AZ HOGY LEHETELEN LÁTNI, HOGY CSAK EGGYETLEN ÉLŐ LÉNY ALÁBB VALÓK MINT A NAP? Majd a nap világa ragyog minden ház? Fita, itt mindenkinek kell legyen egyen-egyenként, saját világa, AMI NÁDFEDELES KIS HÁZINKÓNKAT, na ezt meg érteni... vissza hogy ugy 2 éves körül vagyok, jönnek az ÁVO-sok, kozönséges SÖTÉT MEGSZÁLLOT FÉNY NÉLKÜL HULLA RABLÓK? (élet ADÓK???) Fita, ha meg tudnak erőszakolni, és nem tudunk védekezni, az az hogy NEM EMLÉKSZÜNK HOGY UGY MAGYARISTI siTIM -piTIM igazábul bull, hogy mi ki MO? -mi ki?- vagyunk, amihez hoz hez hözz... (UFO-k?) 6.: Naccóval, ITT AKIK IDŐHÖZ DE TÜDŐHÖZ (LEVEGŐ?) JUTHATTAK, NA MI A TÜDŐBAJUK? KUNBAJA... Zna kipucolnak mindent el visznek, és nézek apura, s vigyázz mert ezek az álm...nem monda ki, AZT NEM? Na mott... zitt ezt kikerülni, lehet, de az lenne hogy tökön szurjuk (GOLGÓTA ÉS KERESZT? ) magunkat? -fita, itt apuék, ez is jó!!! Ez az, hogy mikor apuék kihaltak? -FITA JÁNUK8:51!!!) ennek ugyzse volt semmi értelme, nekem? -fita most hogy mégis ezt megtudtuk NYÁLAZNI (NYIL?) pennázni, zna egy az egyben találkozok itt, ebbe a fekete subájuk, de ez az, hogy ha te meg én már vagyunk ketten, ládd sLeuth leut de felis novaszád a szád? Fita, apuék, mikor fogz ugy beszélni ho ho hooo...Ez az, hogy ha a MIEINK, FÉNYED ÉGI TESTÉVÉREINK, TE KATONA VAGY! Zitt vicca JÉZUS, ládd a fvak beleböki a lándzsát, és most a vére rá perceg, és rögtön lát, LU FAAA...? Dorsan, az ami ez a majom utánzat, fita az hogy jobbágy VAN BÁRGYUBB MA IS, köcsök rabbszolga, az mélyebb midnennel, ládd ma is a gyerekéinikból, ha benegeditek őket, akkor a gyereketek, van mélebb buta vbárgyu állat, ami most onnan, meghóditjuk a VILÁGOT -VILÁGOD? (SMYTHA CÖRKÖL?) Zna most, mindenkinek lehetsége van, hogy lásson, az magamra lelek, azaz VISSZA KELL TUDNUNK NUK, EMLÉKEZNI, HOGY MIÉRT UGROTTUNK BE A VIZBE, POCSOLYA? -PÖCZE GOD GÖD DÖRRR... Innennn... A FÉNY TESTVÉREINKET NE NE NEEE... ...oááá... ...valaki kérdezte mi az uj? -nagylábuj buj buj buj... pro pro... pro próFácia Negra?
UFOzzuummm... miEeee... nádfedeles kis házinmkónkat, e -világ? - a fény -testvéreinket ne üzzük el, e -világ? -egy szemse? -mi ki MOé gyikamOK mak mak mak... making money, salahmonya töke szára? -fémlik? - ham ham hámlik?-van kalapja nincs van niccs... 1.: 10/19. A KÉP? -A felesÉgemnek van saját GÖMB -UFO -JA JAJAJAJJJ... Meg mindenkinek akinek van esze -mesze? Mot ott voltam, voltunk, ahol akik áldoznak god dukuk dögüknek? tRóha az egy EL KÉP GÉPZELTETETT VALAMI, AMI? -AMI EGY ZÁP -ROHADT KOTLÓS TOJÁS, ÉS ÁLLANDÓAN PUKKADOZIK? Na mára azt, hogy elszakadtam attól, amit most ugyakanék, hogy midenki akinek van esze van mesze,vegyél s egyél meszet,hogy jönne meg a eszed, vagy a havi bajod, mikor fizetni kell az ADÓ -SÁ -GOD, AZZAZ CSAK SÁR? -SÁRUKBA VAGY, ÉS V V V...SÁROLHAC, SÁRLIKA -GABIKA SÁRLIK? Tróha,most jöttem vissza a EBBE A NAPPAL PALI PÁL, PÁLOTT SZÁJUAIK,VALÓ -VELŐS ÁRA, AZAZ HA AZ ÉG ÉS FÖLD URA TEREMTŐJE LEFIZETTE AZ ÁRÁT, TE NEKED LEHET EGY FIN GOD? -PU? -A PU? Sóval, most hogy jöttem vissza, ami ezek szerint, csak GONDOL LÁT, VAGY NEM LÁT, SEMMIT, SEMMIITÁK (MUTÁNSAIK) VANNAK, ami most ... AKINEK VAN NAPJA, ANYJA -APJA, ANNAK VAN SAJÁT EGYEDI KÜLÖN IS, VIL-ÁGA, ami vagy örök nappal szeretTettel teli, öröm -boldogság vég nélküli, és nincs más! Dfita, ha nekik nincs, senkinek? 2.: Itt mese nincs, MI MAGYAROK NAPISTEN -TAN TANUK NUNK NUK?- ÖRÖK EGÉSZ -RGYÉNIUSÉGEK GÉNIDUS JÉZUS? (SEGGEK) VAGYUNK, ÉS ÖRÖK ÉLET -PÁROK VANNAK CSAK, ÉS MNIDEN AZÉRT, AZ ÉRT, ÉS AZÉRTIS? -ha minjárt az ingem,gatya? Na az ami ládd ...ha a felesÉgem, most oda megyünk, ahova ő akar, az az...amire hogy olyan mint a fehér -fekete TV- KÉPERNYŐJE, HAMI SZÜRKÉS ÉS FEKETE KERETES? Mint egy grafit rajz, film? Te tudz rajzolni? -énekelni, hogy Isten-Fényisten -szüleink -testvéreink örök szeret, szeretet etet (fényem? -az él) az életetet éltet? Sóval, mikor most kiszakadtam abból a MESE MESE MÓKA? -AMIT A MOÉ BOTAI ROBOTA, most kiszakadt egy nagy GÖMB, s egyzer a feleségem nemjól érezte magát, és egy GÖMB, GURULT AZ ÁGYÁHOZ, ÁGYUNKHOZ ÉN IS LÁTTAM, CSAK NEM TUDTAM MEG MOCCANI SE AMI hö hö hö... mondja a felesÉgem mi törént, és mondom láttam, amira láttad te a kutya farkát, (akkor leirtam!)AMI FITA, ITT VAN AZ EMBER, ÉS MOST VAN ÁRNYÉKA, ÁGYÉKA JAJA GYIKA A MO? Mott fita, minden amihez a HALÁL =ADÓ -ADÓK -KÓDA, na az a megnyitott SENT BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, MEG AZ ÖSSZES TÖBBI SENT SENTE SERTE AZ SERTÉS ÓL, IRATUK, A FALRA, RÓKA? -KOMA, SPÓRUL SPARLHELL DZSUGANLER DZSUGANUK A NAGY KATLANUK LERÜKBE? -PEST? Fita, hat nnapig égitek a fegyvereiket meg holt (volt?) testüket? 3.: Amihez a HALÁL = ADÓ = HALÁL? -fita te most gondolKodol? És örökké örvendenek a győztes seregek, ahoz kell legyen vesztesek? Felteszem a 66 fogas kérdés, mi az amit nem kell, nem lehet, nem tudz gondolni? -gondolKÓDni?-hány?-kódni? -LÁTNI? Sóval, hátsó és hátIzsákAIkba, kilóg a lu lába? Zitt az jogy MAGYAR OK? -az amiket prószáltam be villgoni, és ez a felesÉgem nélkül, ládd ide lejöttem, és jött utánnam, és most is mindehova ezek szerint, és most a Mis is ufo-k vagyunk! NA EZEN VILLOGACSA NEM JELENHETETT VOLNA MEG, A FELESÉGEM, MEG A KÉT FIA, MEG MOST PÖSZE HOGY ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK A MAGYAR -MAGYAROK TESTVÉRES KÖZÖS ÉG -BOLT? Fita, itt hogy előbb mnt FÉNY (JÉZUS = HUS?-HUSUK UK?) és most a felfele az TEJUT ELÁGÁZÁSÁNÁL, MAGYAR TESTVÉREINKRE TALÁLTAM, ÉS VELÜK VISSZA JÖTTÜNK, ÉS ELÉNEKELTÜK MINDENÜTT EBBE A TÉRBE FÉNY, MÁR MÁRA IS VÁRTUNK???-A MI VÁRUNK? -HIMNUSZUNKAT, ÉS BE ÖLTÖZTÜNK,fita addig IS FÉNY VALÉK, MA IS ÉS MÖNDÖRÖKÉ, DE CSAK VELETEK, ÉS TI IS FÉNY UFOK-k? -stbbb--- AZAZ TURULL TURULL FÉNY MADARAK VAGYUNK, MEG CSAK AZ VAGYUNK!!! Mi is ufo-k vagyunk? -cika cika porcika? Innennn... ha 1 mint a lunak, ufo? -= mind(s) vagy egy se? ...oááá... ... ez a gyerek, ember?- fita, ha te minden ami iratok -iratuk? -tanulmányozod, akkor is fekete az fekete,és olyan hogy FÉNY? -ládd mi, mimi, mi ki MO bota tebuta, nem tud nem lenni, esetleg ez egy robot MOéék bota, te buta? -de buta? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...zez za tregnapra, amit 18ra, felettébb értékes elme frutTatás, csak hol a velő? pro pro pro...
UFOzzuummm... miEeee... Ahol a kezdet, neved -nevetek, biirva sirva az élet könyvébe, nevetek, aki a végén nevet, ha lenne kezdetük s végük a hadobások hadIzsákok -hátizsák, mi van benNUK? 4.: Kávézzuummm... olyan hogy halál, az ha valakiket te aláda faláda vasláda,való velő, fita az állatuk agy velőt? -azaz lové? -minden a mi ki MO bota bottal, te buta? Na szeretnék a mára álmomhoz, közel maradni, ami most rögtön azonnal, akiknek van eszük eszünk, itt a terülj asztalkánk, csak az egy tér-kép? Tróha, ezt állandóan hadobálom, hogy gondolkodom, dom, vagy hna nincs fényed, a DamUK? Mott azt, hogy ÉN egy örök nem Világot jár, hanem benne vagyok, és ezt szeretném ugy, hogy ahogy itt összejöttünk, a világosság gyermekéink, hogy ha nem bánt senkit, had hadobázzon? Na akik azzal a szemmel látnak, ládd az EGY FÉNY(szikra ki a sikra doberdó) EMBER! Ezt azért ugy, most is, hogy csak EGY ÖRÖK ISTENPÁR SZÜLEINK VANNAK, ÉS EGY ÖRÖK PÁRBA VAGY ÁRBA ÁRVA? -GYEREKÜNK, DE CSAK VELÜK, ÉS NICS OLYAN, HOGY MAJD, HA MINDENT A PUSZTITÓ UTON ÁLLÓ UTALLATOSOK, MAGUKKAL EL PUCOLTAK, AKKOR TI IS, VELÜK ÜDVÖZÖLTETEK, ÜDVÖZÖL FERI, A FAKRÁT VERI? Mott emlitettem, hogy fektessük az X -et, na ha jobban értenék a conpucához,(pna? - szára?) és ez az, de ugy hogy, az apa anya, az A FÉNY PÁR, ÉS AZOK LEJÖTTEK, MINEK? Fita, ez olyan, hihetetlen hogy találkoztam magammal, ami 2018-10-21, és most az hogy élő természet, na azzal, monduk ugy,kerttel fü fa növény virág illat, és itt is csak azzal, él az ember? 5.: Tróha, most csak annyit, hogy MINDEN AZ EGYÉNÉ ugy hogy amit hogy Kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe, mert van szemed, és azzal, át látunk mindenen, és itt ugy, hogy kell hogy lássad a látottaknak eredeti rendeltetését, és most MINDEN, NEM CSAK EZ A FÖLDGÖM A TIED, HANEM EL KELL FOGANUNK AZ EGÉSZ ÖRÖK VILÁG MINDEN S ÉG, azaz ez az, hogy olyat hogy megbántani akárkit, az már az, hogy EZ A FEKETE PACRUHA RÜHE, BETERCEL? Nincsa a mult héten, itt a telefon központot kivágták a rézdrótot meg kiszedték ami érték, és 2hétg nincs telefon, tegnap lett, és ma megint, na én nem bántom őket, hanem egy nagy baltát, amivel az ószlagot üveget pucolják, látok a fejükbe, most mi van? Jaja mikor leguttóbb kiraboltak, akkor is, és most is, hogy állt a fejébe kettéhasitá, egy balta?-zár, na nem hanem van nyele? -na meg nincs többet, rabló bankdÁIk? Fita, amcsinek ládd a NAGY SARKAN GAZÁR BOLSIT KIGYÓ, SZÉTSZEDTÉK AZ ANGYALOK, MOST USA JÖN? Jaja itt kellene, JÓ ÉLETET, MEG MOST RENDET FEGYELEM, AZAZ MINDENKINEK LÁTNI KELL, HOGY MI HA NEM GONDÖLKOZIK A CSELÉKEDETE KÖVETKEZMENNYE, AZAZ AZOK ALATT MEGNYILT A FENKETELEN GÖD DÖRRR...SZAKADÁK UK? Fita, ezek azaal, hogy FELUTHETTÉK A FEJÖKET, HOL A KASZA? KŐ? APU KASZA? KŐ? 6.: Eegyiptomba ugy oldották meg, hogy akik raböltek, na a rabok, fita, azokat el kellene tudnunk különiteni, jaja ha ők elve el külün ültek, (csak ülnek az aszatal UK?) sőtt a kiválasztoták (szalasztottak?) meg akik őket kiválasszák, és azok is kiváltságosAIk? Na egy külün bollgó, de itt mit gondoltok,KIK TUDNÁNAK EZEKKEL SZÓL SZÓT? ---nincsak vissza BABYLOANUK?- LOANDONUK? Zitt én ÉGI UFÓS VAGYOK, de rajtatok kivül, minden mindenki ellenseggem lenne? -vala vala GOD GOULD BONRNYU BORN NEW, BIKA LETT, MOST ARANY ISTÁLLÓIK? Fita, te aranyat érsz?-na meg tojsz? Na AZ AMIT AZ ÉJJEL, amit látt VAN EGY FEKETE OLYAN MNT A 0 -TOJÁS? Felteszem krdst, ha nem lenne adóz tata? JÁNUK8:44!!! AMI MOST... fita ez minden, ládd amit ezek csináltattak, az üszkös korom por fekete, és nemtudom ugy, hogy ahova nézel, ami csak az ha TE MAGYAR OK S JÉZUS? -ezt mi hogy JÉZUS A MIÉNK, ládd most valakit Jézusnak hivnak, Lopo Jézus, vagy dinnye cszósz...vagy kanász, juhász, marha? -hajcsár vagy Puna Cszáres a mores stbbb ...de nem tbccc... és most Ő IS FÉNY! -ládd siti piti? -piTIM? Nozz itt az hogy ezzel, ezzel semmity kezdeni lehet, aha, azt! Nézzünk csak körbe bögre sága tele sárral,(atám, hol a gatyám?) mibe került ez, a szerencsétlen vakik, meg akik nem merjük kinyitni a szemünket, nincsa ez minden..most le kellene irnom, hogy minden ami ezen a födöng és allatt, micsoda kinNODba vérbe kárhozat, nincs eze minden üszök...ha látod, a nagy felhő karocolókat, meg beton dzsugeleiket, próbálja... most a gabona körök, ládd van ami kezdődik egy pici gomb és most a hatodik, (na a farUK?) ládd ezek uj uj ujabb gömbök, ami kezdődik, azzal a ponttal, ahol a szemed golója lenne? -neee... Innennn... ez egy rohadt záp tojásUK, na az ami most az itt nem látható, csak a büze? ...oááá... ...The Unixplained Speciál Prentation S1 I e3 Bblical Artifacts... fita, utt párhuzam világoknak kell legyen?
UFOzzuummm... miEeee... Ahol a kezdet, neved -nevetek, biirva sirva az élet könyvébe, nevetek, aki a végén nevet, ha lenne kezdetük s végük a haobások hadIzsákok -hátizsák, mi van benNUK? 1.: 10/18. A KÉP? -egész éjjel,a fekete üszög na puk-köpetükbe (nyáluk genyő) ami... Itt minden üszkös fekete égésük -hazudozásuk, onnan, hogy mikor megdszülettünk(mi ÖRÖK VAGYUNK!!! -NA MOST EZ EGY TEST TESZT!!!) akkor ANYAG ANYA GOD KÖNYVI KIVONAT -BEVONAT, ami azzal te adó kamat azaz mint az ÁLLATOK, TÖRZSKÖNVEZVE (LE PÖCSÉTELVE) LEHETEL ETEUK ITALUK CSAK!!! Na most, leirtam hogy a magyarOk nincsennek benne ebbe a fekete inkább tajás de kotlós romlott mint soha (robbani fog?) büzükbe? tRöha olyan hogy magyar ok, az telejesen MEG SZÜNT AZ EMLÉKE IS, 1948 DERBŐBE? (RukutyuMutyuUK, adjaotk 10 évet, vége?) Debrecenbe kéne menni, pulykakakast kéne venni, Vigyáz kocsis lyukas a kas, kirepül a pulyka kakas? Fita, ugyaNakkor megjött a HADIZSÁKUK, HÁTIZSÁK, MI VAN A ZSÁKBA, DZSUGANLEREK ÉS DZSUGANUUK? Mott had el hadd spószáljam mert fentról, zitt vissza,mielőtt aMi is ufok vagyunk! -balla tó tuna, piszkozaTUNkat, madár potty...levetették, hogy az ami a dunántul, lentről ahol dunántul kezdődik, az irás, eltünt, és fény lett! Érdekes, mert a magyaroknak egy hang? -egy szem,egy nesz -sejtelem, ládd olyan hogy Bábel tornya ténleg sose volt, az itt ma is, ZigurÁt? -mit gondolsz, gond öl? 2.: Na apuék, az álmodról csevegjél, hadobázz... Na most, van az a TOJÁS, ZÁP -KOTLÓS ÉS ROHAD ÉS ROHASZ on TÓ, AMI HADIZSÁKOK ÉS HÁTIZSÁKUK, CSAK IGAVONÓ KINLÓDÓ LÓD? -DÖGLŐDÓ BAROM -MARHA ÁLLATAIK!!! Zitt az hogy mi lélek?- az itt pára, s FIN GOD ára? Fita a jézoos született jászólba báránáron az övük övék ké alatt?- kajájuk, álmukba a fogadott szüleJUKnak,juh HUKK... akik biboldók? -intve vannak, hogy ne irják be nevüket az ÖRÖK ADÓ, ADÓS KÖNYVEIKBE, tehát menekölnek egyiptomba, ahol nincs HALÁL -ADÓ ADÓK -KAMAT KAMATYÓ KIGYÓGYIK GYIK A MO DOM UK BOOK BOKO BOKO ...XUXU CUKU JÉRCE? AIDÁK PAC PAC PAC...Nona, az utolsó iratuk, AZ FENT UGY, hogy ahogy lent kezdődik minden, fiteljal a föld göm, nem hanem annak egy olyan ELVARÁZSÖLT POZZESZÓL ÜRJE,(KÉP GÉP ŐK) AMIBE MINDEN AMI CSÜRHÉJAIK, CSÜR = HÁDESZ, mert nem a fizikai anyagUK ganya gané anyag ok, vagyunk, de azok csak ami ha lenne tudAtom MOM TUDÁT UT UNK? -fita csak örök egy egybe egyÉnek vagyunk, na most ha nem, Énekelhetünk, vagy egy krükk se, (1945 muris magyarull beszélni az ország hacc???) akkor LEIRTAK (KIIRTANDÓK???) bennünket, azaz MI AKIK ITT JÁNUK8:51? -na az ami mikor apuék becsengetnek, az ami ami mi mi mi...BÁ BÁ BÁ... BELL? - PÁ PÁ PÁ? -PÁL OTT PÁL ITT SZÁMIT SZÁM OTT SZÁM ? -BUXÁM? -becsngettek, csengettyü csendül sit piti pendül, nem le el dült? 3.: Tróha átléptük azt, ami most ...fita, most van egy TELJESEN HAZUG (JÁNUK8:44!!!) BANKDA, BAN KÁROK KÁRUK, PÉNZ BESZÉL KUTYA (SINTETÜKA -ARTIFAKA FARKA, ROBOT ICCA, SCZIBORGA?- AIDORK- UK )UGAT, DE AZOK IS, AKINEK ADNAK ENNI, (BÓNUS A JUHUS, COFFOLVA ABÁRDÖLVE? -MARCINGA JUH SUSHI SÜSÜ) és itt minden, hazuggságUK? Ezt most ugy, minden ami elmulik, az üszkös fekete, és az hogy fekete, nincs! -CSAK KÉP -KÉPZLTETIK, NINCSAK A CIFFRA KÉJLAKJAIK -NAGY DUZI KURVA KUPLERÁJAIK VIHNÁNCUK CUKIAIK??? - és most minden ami ITT KÉZZEL ÉS A GÉPEKET ŐK A TEREMTŐK? (SLOMIÓÉK, NEKÜNK A PÉNZ NYOMA JOGA,MEG CONTROLLA ROLLA RULLA -VILÁG ARMY TETEJE DZSUGANUK?) NEM HANEM AKI ÁBRÁM, NEKED ADTAM A FÖLDED, ÉS AZ EGY OLYAN SZEMET SZEMETEK SZURÓ TŐRKÉS TÖKE? -AMI A FA SZUK KIVERTE MINDEN ÁLDOZATI ÁLLATUKNAK A SZEMÉT, NA MEG TUD ÁT, fita itt...most fiteljuk meg hogy mit makkoknak mak mak mak...making money? -ami fita, ez az, hogy most ezt, miEeee... zitt te mit gondolsz, mit lehet ezekkel kezdeni? Na az a ÓHSÉBER IRÁS SIRÁS SÁRIS, és ahogy lent, tehát az hOGY HOL KEZDŐDÖTT AMI AHOL KEZDŐDÖTT, HOL, HOLE LEANDURUK? DURRR... Fita, te meg én fények vagyunk, és nehogy a disznód vissza a szarába pocsojájUK juhuk hukk? -tróha, abzullah miden nevet,számot-számat - számit? Nem vagyok benne, de te se, az ő ők ellettett??? -xexuhállatuk álom állomáNUK? Most ezt te is amit én, megtudod látni, és most LÁDD AKIT JE-ZOOS ZOOMBIZOOM ÁRUHÁZUK VÁGÓHIDJAIK -MÉHSZAR SZÉKEIK, FITA, NEM A HUSUK ÉS AZ Ő KÉPÖK MÁSUK, KUSSZ MÁSSZAT TOKUK VAGYUNK, AMI JÉZUS? -na a névvel mindig hadilápon -lábon valék, mert MI FÉNY? A MI FÉNYÜNK FÉNYE VAGY MEGETT A FENE? ZsENE BÜ-NUK,(BÜN TETŐK?) SZÓLALJON ZENGJEN A HARSONUK, AZ UR ISMÉT ELJÖTT? 1948? -DERBŐ? SZENT FÖLD DÖNG? Innnn...olyan hogy teremtő -ő ők, (fita a semmibull?) na meg fekete, ami az se? -csak HADIZSÁKUK bs HADOBA, MEG HÁTIZSÁKUK, A NYAKUNKBA, S VAN OLYAN MARHA, AKI CIPELI? VAN? Fita, a számozás, az kimodottam az állataik törzsköyvezése, azaz KELL E ADÓT FIZETNI? MEG KELL E HALNI? -ÉRTÜK? GIGAZOK!!! SZÁM ADÓK? ...oááá... ...a c2c-on, tegnap a TUDATRÓL FŐLEG, ami itt olyan nincs, és nem is lehet, és ezek csak addig, mig meg nem szünnek, vagy ezek hallanak engem, téged? -öd edd,a fekájukat? Fita, ez minden tudatlanság és az hazugságUK! -ne akaszd a fogasra lámpa vasra a KIRÁLY TYUTYU UK? .CSAK KLOÁKKÁ LUK? -VAGY SÁRA, MEGDÖGLENI HALNI HALLNI, LÁDD AZ ÉG ÉS FÖLD URA TEREMTŐJE ATÁM, HOL A GATYÁM? AKI K APJA, MARJA? VAN KALAPJA? MOCSINGA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...FITA, amit mára ettül független, de itt nincs egy szem, mely láthatná?-magát a (NAP) tükrébe? FÉNY FÉNYE? Jászól Szól? - JesszeMarink FÉNYE KÉNE? pro pro pro...
UFOzzuummm... miEeee... Fény -napok -fotonok (nanó napkorongok) növények a fotonok vizet csinálnak vizhangzik az Echó? -tarka réten táncra kelni haj hajja hajja...az égnek áll? 4.: Kávézzuummm... ami van, reggel még látom ugy, hogy hogy ho ho hooo... zitt az hogy teremtsünk ember? -ami képünkre, hason mászunk, most a teretmők? -apuék erősen becengettek, és amit karnék, hoogy egyre többen tudnunk vagy NUK? -a fentieinkkel, egy az egy (minden nátió megett ufósaik vannak!!!) kapcsolát? -fiteljál, a szem villanás se, át tudunk tudnánk, jaja ez itt van, nem az orunk előtt, hanem mi vagyuk mehemed, ti vagytok a tehenek? -szürkék fehérek feketék tarkák, meg ne fogd a tehén farkát? -Nem tudta ezt mehemed, és fel rugták a tehenek mek mek mek, mek mi meg eluindultunk Bicskének? FitEllah, ide ebbe miEeee... na előbb minden az szellemi -ellemi szinten, de megint figyelmeztetnek apuék,(az álmomról kéne?) ami fita, ezt én nem tudtam volna el hinni, hogy ezen a a aaa...na hogy nem ezzel érintkezükn, kezünk, a jobb ne tudja, hogy a bal a ball... zsebedbe, na az zsebünk, ona nanana... Amit megfigyeltem, egy DAM ot, ez az lenne, ha van homokzsák, homokIzsák, most mindegy mit csinálsz, de gondolsz magadban, most láttam az a fázist, jaja az a DAMuk? Nincsak tremtsünk embert, amit nem lehet, mert az van!? -ha látsz egyett... csengess be, tudod hol a telefon fülke? Fita az ember az a fényaurád vagy fekete? 5.: Nagyon ugy, hogy én is hülyének érzem magam, ez az hogy 1998 -2000 Szilveszter, a felesÉgem vett egy szar conputer, és gyere gyere te (papölő) lofejü, téritsd meg a magyarjaid,ami fita, ITT MI ÖRÖK PÁROK VAGYUNK,mint a falusi bácsink -nénink, ma is élnek, ha meg nem meg haltak? Na hadd temessék el a halotak, a halotAIkat, ÉS most... fita, azok ide jöhetnek, (de mi magyarok onnan!!!) mert a szellem világok jobban valóságok lóhus, husáng, lu fa?- juhfa, juhus bónus coffolva abárdölve? Zna most itt az hogy...Fita, akármilyen bárgyuság, ha a felesÉgem... ugy égett mtn a rongy, és te ténleg hülye vagy, azt hittem, hogy teszed magad,de te ugy szülöttél... NA fita, látta hogy meghaltam, ténleg, s hivni akarja a tüzöltőket te te te...a mentőt kellene, ez már gondoltam, de megszóllaltam, ne ne ne...na az a hangom vala! -még a testem teljesen kihült, dermedt!-de mikor a szivem beindult, pompálni kezdte a vérem, az fájt, hasitott... de minden ami fájdalom, bvégül is megszünik, kivéve ha te NEM AKAROD KINYITNI -AMIT HORR ...AZ HARMADOK SZEM, az az jogy mindenkinek van egy FÉNY TESTE, AMI AZ ABZOOLI ÖRÖK SZILÁRD, LÁDD A SZELLEM VILÁG AZ EHEZ KÉPES SZILÁRD! 6.: Na a feleségem, meg fiaim is, most is, mi a mia mia...gyere gyorsan, valami... mia, na mia? Te te te... te olyan hülye vagy, jaja mert nekem kellett volna a a aaa... csinálni, na ez igaz! (fita a kocsi meg szerszámok ahogy van a alkatrszei, az a feejembe,csak én ha nem magyarrull -nem akarom, azangol - rom romba tök, na a nemveket nem tudom, hanem hogy hogy müködik, bele látok) Fita minden nekünk kell, és csak amit te meg én meg mi csinálunk, ha emlékeztek én magamnak...itt, ki sem mondtam gondoltam, jaja nekünk! -mondja apu? Fite mit értek FÉNY TEST S VÉREM... NINCSAK ABBA BENNE MI FÉNYEKFÉNYE SZEMEINK FÉNYE MI SZÜLEINK, SULLYNK, (suly =font) ISKOLÁBA JÁR A KÁBA? -aztán szintén FÉNYÜNKFÉNYEK FÉNY TESTVÉREINK, na NEKÜNK, EZ MEGINT, ITT TELJESEN EGÉSSZÉGBEN NEKED NEKEM EGÉSZEK VAGYUNK!!! FÉNY!!! Fita, azt amit valóbank, A MAGYAR MAGYAROK TESTVÉRES KÖZÖSSÉG? Zna én nem tudtam hinni semmit, akartam, s itt van Csibink, majdnem megöltem, mert nem HISZEK AZ EGY ISTENBE HO HO HORRR... na ő ugy, hogy mi a fene, de szeretel...ugy beszélsz velem mint apu a pu? -vagy akik most, látod GONDOL LÁTOM ATOM LÁTOMBA ITT VALÓBAN,AKIK TUDNAK SZERETNI (fFÉNY) MAGYAR RULL? EGYÜTT, AZ A FÉNY, na itt amiket lebeirtam a Mi is ufok vagyunk, látod az aki Jézus = FÉNY, ÉS LÁTOD, EGY ÓRIÁS NAPTÜKÖRBE, VALÓSÁG TE IS OLYAN VAGY MINT ÉN!!! Zna megint, az hogy van most AZ ARANY EMBER PÁR, most köztünk van az élet fa!-most az, az élő természet, és most... a törzse fényből van!- mig az ágai levele, zöld és minden szinek szines, deörök zöld -ne öld? Zöld a a kukorica szár, mégis kapálatlan maradtál, aha nem jutott kapa? -nincs kaka? Fita, ezek a a aaa...fita ezek gyilkos robotok, ládd az utópina filmjeiket, transzformerek? -egyik fel falja a másikát? Ínnennn... No no no le tata, tele a gatya, ezt nem mi csináltuk, nem is tudjuk NUK? -haj be hó, hali hali hó! ... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Fény -napok -fotonok (nanó napkorongok) növények a fotonok vizet csinálnak vizhangzik az Echó? -tarka réten táncra kelni haj hajja hajja...az égnek áll? 1.: 10/17. A KÉP? A viz zizek izek izé izé... pára körzése, és a viz tisztaságán mulik (vagy nem?) minden, ami a tiszta növények, fája és faja tiszta, 9 Kis Ferenc, referenc,(LUsczi K?) ha nem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza? Az álmom, nagyjából állandóan azt érintenem, Óh égi fény, tünj fel már az ég övén, had lásson meg minden szem ember? -minden szem, azaz mag-szem? (magyarok) -áss aáss fény minden napfény világot -god han got han god teremt? Vissza 2018 -10 -21, hogy ugy jöttem oda, ahol a tiszta magyar tudatut tudát tud ut, napfénye nélkül, biuzon kard nyult a barlangomba, és kuss!!! -kusok vagyunk kussolunk? Jaja Kossuth ut Lajcsi,( NIM RŐD??? AZ A MAGYAR FÁJA TISZTASÁG!!!) azt izeni, na most bidi a rawatal, beszart a halot? Rawanyába temették roMOikat, (MOR MORA DÖGAIKAT) de most mindenki mi ki MO, sfelTámada HADA HADUK HAD UT... a HALÁL = ADÓ ADÓK S KODA? -MENÜNK TOVÁBB, VESZÜNK SKODÁT, VASÁRNAP KIRÁNDULUNK, JAJA A HIPP HIPP HIPP...A CSIPÓD? Ládd Jácob, lett belőle bice bóca? MOczar? -minden nemzetek ATYJA DE FIA? TELE A GATYA? TELESTAR TARRR... TARTOZOL, ÉS AZT TE HA ODA TARTOD IS, CSAK AZ ADÓSÁGOD GOD, ADÓ GOD -DOG, DÖG VAGY, AKIT MEGÖLSZ, A FIAD, TIED? Fitellah...a tied a zsákba macska? 2.: Bányás kislán, óhajt szivem, ki a szivetekbe is bányás banyás legyen, legend? Zna az álmom hosszu, és most nehéz le le le...fita, te álmoditál valamit, s egyáltalán, te emlékszel, ami most...a test ösztön xuku xuku xexuhukk állatuk, teremtsünk embert? Olyan hogy IDŐ UTÁZÁS, na az állatoknak (hod juhmAIdom a DaimMaidam, ládd a mojom idom, (fita nem robotoszkodik nekik?) okosabb bak? )csak XEXUÁLLÁT LÁT? -EMLÉKE VAN!!! Na előbb, hogy a HÜLLŐ FAJTÁJUAK, HOGY FORMÁLTÁK MEG AZ XEXY XIXI LÁDA LÉDY MADONNA, ELEDELÜKET, AMI LÁDD A HUS AZ TÉNLEG SÁR? -UGY AHOGY A BnLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, PORBÓL POR PORT? ESZEL, ÉSZ? -LESZEL ESZELSZ? - na most a MUMMY filmek, hogy a HORR...RORRR... hARCcosaik, mikor a KÉT KIGYÓ FEJ EGYIKÉT LEVÁGTÁK,(rögtön kinő???) AKKOR AZ AZ HORRORRR...MYYA, CSAK PORRÁ POOR VIHARRÁ VÁLIK? PORUKBÓL LETTÉL, (MANDRÓKÁIK) na itt ezek BÁNYÁSZOK, és most ahoz, az Ő ŐK TERETMENÜAIK, KELLENEK, ÉS AZOK VAKOK!!! -(GRA$$ GARAZ$ $$$... 00 $$$... GARÁZS GÁZSIK KIS ZSÁK NAGYZSÁK PESIZÁK KUK KUKUKKK... MO -MO /MOZIIK? )LETTEK,MIT ETTEK? ETETTEK FETTEK A FETEK A MIÉNK FEJETEK? -MEG VELÜNK, A VELŐNK LOVÉ MOÉ? Zna nagyon hosszas lenne, a ami van, az az hogy EZEK SZENY LELKEK! MIDNENKIT MINDENT MEG FERTŐZNEK, POZEZZSZÓLNAK? Fita most a palesztinok világszarta tüntetnek, és aki palesztint mond, az anti semmytha? -na most azok, nem kapnak mukát, tehát itt van az ERŐ, -azaz KI MI KI MOÉK?- adnak nektek enni? -fita, Ő ŐK A TÖRVÉNY GYEREKÉI ÉS BETARTÓAIK AITÓK AJTÓSTUL KAPUT? Fita, mindnenki lefizette eleve az ár át? -mert a törvényÜK? -ÜNK? -NEM LEHET BETARTANI? -CSAK ODA NE ROHANJAK, GOLGOTA ÉS KERESZT, AZ EGYETLEN UT UK? BUTUK? BÓTUK? MÁS KÉP? 3.: Na zitt van az erdő sürühe, nap sose járta, nem szól benne, csalogán? -gan ganuk, s csak gané DOM BOOK UK? Sóval, ZITT AMIT ÉN MEG LÁTOK, AZ TI IS VÉREBEK MAGYAR JOBBÁGY BÁRGYU KÖCSÖGÉIK,(ÉN IS?) VÉREM VÉREBEK VEREBEK MAGYAR PRO PRO PRO...PRO HONY PROSZLO PRO PRO PRO... GALAMBJAIM MAGYAR OK TURULL TULRULL MADARAK, CSÁCSOGJATOK? CSÁ CSÁ CSÁ... SÉP SZÉP A CSICSÁSOK, KIN KINBA VICCKET A PICHÁTOK, SZEBB A NAPNÁL, DE NEM siTiM piTiM vallagánál, főleg ha láng csóvákat vág a kipufoGója? Gója GOLYA gerlice, mitól véres a lábod... Fita, amiért vért izzadok, MERT UGY AHOGY ÉN, HALLOK HALLAK,(DUNNÁNAK OLTNAK TISZA, PARJÁN MANGYULAFA VIRGÁZIK KIGYÓ GYULA?) ÉS ITT AZ HOGY MI MAGYAR OK, MI SOSE HAGYJUK HAGYTUK, EL EGYMÁST, NA MOST MI MINDÖRÖKÉ HALLJUK, JUK JUHU HU HU HU...SZRÁNYA VAN, JUHUK HUKK, -EGYMÁS HANGJÁT ÁT!!! Ez szó szól leg szaroasabb értelméhben, hol vagyunk?-vagy, hogy vagy? ZNA ITT A MI FÉNY? (FÉM?) -FITA, leirtam vagy zázzor hogy mikor 1998 -bang, a feleségem vett egy szar nagyon szar volt, számitógépet, na én akartam volna csinálni MINDENT, MAGAM NAK NAK NAK...MAGUNKNAK NAK NAK NAK...KOPPOOGNAK AZ UFOSAINK AZ SZIVED KAKA PUJA, DE NEKED NINCS OLYAN,MERT CSAK ARANY ÓLOM KÖD KÖL KEL KELL GOD KOLD KULLÓ KULA GOULD - DÖG? (aran bornyuUK, bika, arany VárLak?) Fita, most ugy, du-tan, ugy hogy...na engedjetek mekk mekk makk makk ...making money? SloMO MOcsinga binga bringa...de ájj 4 kéz láb? -hasra, nem hanem hanyatt mindehogy meg kurnak furtak, a MachKina, machKina MacKaNUK? MACKÁRUK? --- ÁRUUK ÁRTÁNUK LEHETSZ, kérlek hogy légy az eném...big beng bank danggg... 3a a aaa... párom? -VárLak a kanyarba? Ezt igy nézne ki, hogy VAN EGY Í fa, Ifa, ami most azzal, az egy olyan, ládd a fa törzse az egy NAP KORONG OK? Na a Kirlán foton, amiben élő nan napok (szikra) ládd szikra nélkül (vegyél él, egyél fény!)nincs ember, csak puIAIUKAIK a pu? -fita, van a puq -pu1 -pu2? Na MikiMo Mucsink, NEM jön be a neve, hogy ha elérte egy önmgát megette (KANIBA BOLLGÓ?) a fene, feneke, hogy egy fenek lett, -annak van lehetŐsÉge, hogy a pu2? - ami ládd ...most jönne be, az ELŐSZÉL, hogy itt ha MINDEN EMBER EGYEN EGYENLÓ LOWUNK, LÓVÉ? -DE A SAJÁTJÁT? (NINCSAK AZ ÉN GYMÜLCSÖM?-MIG A DAMADAMUK?) Zitt én nem ufót láttam, hanem az vagyok, és ti is akik...fita, itt a kis Winterglaces... szeretek, és itt az a szó, fita, Ó TÉJNLEG FÉNY! Óh LÉgi fény, tünj fel már az Ég övén? Tróha engem senki, apuékon KONUK? - meg azok akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZ SZÓL SZÓL SZÓLAJOM MEG HARSOGJON...DEFŐLEG VILLOGJON VILLOGTASSUNY ...ÉLJEN? NA MEG OLYAN IS ŐSMERŐS, AMI TI IS FÉNY-ÉKEK VAGYOK, amit azonnal, a vasasok vasa sok, Mint (jézoom zoomBizom ÁRU HÁZAIK MÉSZAR SZÉKEIK, VÁGÓ HIDAIK? KÖVÉR KÖVEREBB DISZNÓODISZ ÓLJAIK RÖFFF...ÉHES DISZNÓÓDISZ MAK MAK MAK...MAKKAL ÁLMODIK JAJA DE NINCS FITYMA TÖBBET, FITYMÁSUK) sok ragyogó csillagUK,zna mig minden ember megtisztulva ( V V V...VILÁGOS MEG VILÁGOSODOTT...HA EGY SZEMSE TRÖBBET, BETTY?) magát meg tisztisz 666...ja, az a ruha rühe levetése lenne, ez egy olyan kibaxott állapotrohad rohasztó hell, fita az a TÜZ,(jaja tisztitó tüz?) azaz az ég, és addig ming van égetni való, velő valetUK, MI KI MÓ MO MO MO... BÜN TETŐK, ÉS TE VAGY A BÜNZSEBÜK ZSEBÜNK, SZÉGYENÜNK, LÁDD HUSUK HUS OD? - A HAMBERGER -FASIRTUKBA BABA BUBU UK? Zzzz... csak bele se kezdtem, azaz AZ HOGY ARANY KOR, az az hogy maga a FÉNY, az olyan ÁBRA, hogy mintha arany KÖRÖK de azok az az...ládd (A FÉNYE FÉNYEK FÉNYE EMBER SZIKRÁK RÁ RÁ RÁ... GOD?) ember forma? -na most, AZ ÉLŐ TERMÉSZET A NÖVÉNY VILÁG LETT, ÁT KOZVA, AMI TEGNAPELŐTT, POZZESZÓLVA,(NINCSAK CSAK AZ GÉNÜK GÉNUK?) NINCSAK MI IS UFOK VAGYUNK? SI ETTA, ETU LÁBA KÖZZÉ NYOMOK,, UFO.-k! -made (ha mad is, az csak mig a a madADÓD???-SZARADÓAIKAT KAT, le nem mossuk? -a gyalázatot, na most apuék, ez sem rossz, ha halljuk agymás HANG JÁT ÁT, HALOD A HAMGOM A HUN GOD?) halló halló itt a vas a ló, a nyerge feltörte a feneketek? Ínnnn... fita, amit hogy xo xo xo...na már mindeki tudja, és nem vidd tulzásba, amit téjnleg, mi mindent együtt gyiááá... örök egyet értünk ba ba ba... bla bla bla Bábel bell... csngettyü csendül... ...fita, mottanába. ládd most a tengnapi az holnap, de KINA? KIN KINBA A PNA, NE A NÉPEK AZOK MAGYAR OK ISTENATYÁNK GYERE KID,NEM AZ Ő ŐK GYIKAMO GYIMAKULA, HANEM MONDUK, HA EGY KEG SZÓ SZÓSZ? Nincsak, KINA NÉPE, LÁDD 80% KUK MANDRÓK, ÜNNÁLLÓ SAJÁT FÖLD MIVELŐK, PARASZTOK, na most MO MO MO ...MAIO ZZZ... ZOOMBI ZSITUN? Fita, miden ami a má-sik tesvéred allá há há há hájuk? ZNA MI AZ HOD EGÉSZ EMBER -EMBERISEGG... VICSOROG 666...Fita az ADÓZZ TATAIKAT? NA MOST CSAK EGY SZEM, SZILVA, DURÁNCAI MÁLLÉ SZÁJUK KISLÁNUK? MEGTUDZ CSALNI...PARANCSAL LOWAIK, A SZEMEM? HELLE? -LENNE? ...oááá... ...Kina, meg minden kin, az akik OSZD MEG ŐKET, ÉS BAXD MEG ŐKET, ÉS BAXXASAD AZ ALLÁ HÁ HÁ HÁ...VALÓKAT? - fita, hogy usa? -azt senki meg nem tudhatja, hogy MOM mama nem mummia? zNA MOST, EGY SZEM, AKIK LÁTNAK, FITA ÉN A FÉNYES ÉGIEINK... NEM LÁTTAM ŐKET, HANEM AZ VAGYOK,S HA ÉN? BINGÓÓÓ... KUN KUNUK BAJA? ... van egy TV. Story... érdemes szemes, nézni? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...zez tegnap előtt volt...zna ezek addig ming ijjeccgeczini tudnak, addig... de ezek eleve. akik csak ijjecgecizni tudnak dögök!!! -fita, át léptünk a küszöbükön... vissza nézünk, semmi siccka (szikra?) kubacka... kaka...