Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Miért katasztrófa? Én ISO 6400-ig bármikor nyugdtan használom a D700-at. Raw-ból hívva, ha esetleg zavar a zaj, gyönyörűen kiszedhető az NX2-vel. de legtöbbször szűrni se kell. Mást tapasztaltál? ISO 6400, F/2.8, adott megvilágítás, ami a teremben volt,
könnyen lehet, mert amikor arra panaszkodik vki, h zajos az égbolt a D300-on vagy D90-en, akkor szinte mindig az az oka, h föltekerte az élesítést a kamera Picture Control menüjében (a feltehetően tényleg erősebb szűrőt ellensúlyozandó), ami pedig egy buta élesítés, így a zajt is szépen kiemeli
okosabb (küszöbértéket használó USM) élesítéssel már persze nincs ilyesmi
sokak szerint a 10 Mp-es CCD kevésbé volt zajos alacsony érzékenységen, mint ugyanott az új CMOS (ha így is van, szerintem olyan enyhe különbségről van szó, ami alapján nem érdemes típust választani/kizárni)
azt senki sem vitatja, h nagy érzékenységen a CMOS teljesít jobban
Eladó egy profi Tamron SP 28-105mm f/2.8 LD Wide-Telephoto objektív nikon bajonettel (adorama.com) Ár:145.000 Ft. Nikon MC-30 digitális távkioldó 19.000 Ft
- Sigma 150 f2.8 macro: szintén zenész 100e (félretéve)
- Micro-Nikkor 60 AF-S f2.8 objektív. Újszerű, minden tartozékkal, (lassan már csak) 9 hó Nikon Hungaria gari van még rá. Kb. 7-800 expó készült vele. Ára: 95e, mely fix (és utolsó).
(Tovabbra is) elado egy 2006 augusztusi Nikon D50 kit (vaz + 18-55 obi) kb. 19.000 expoval, minden tartozekaval, + 1GB SD kartyaval. A gep szep allapotban van, magyar gari volt ra, tehat a szervizben ingyen takaritjak a CCD-t (par hete takarittattam ki egyebkent). Budapesten kiprobalhato, atveheto.
Iranyar: 55.000Ft
Erdeklodni a krakko.z kukac gmail pont com-on vagy hetven 524 otvenharom 51-es szamon lehet...
Új objektív vásárlása miatt eladó egy AF-S VR Zoom-Nikkor 24-120mm f/3.5-5.6G IF-ED objektív. Kifogástalan, karcmentes állapotban van. Minden tartozéka megvan és adok hozzá egy HOYA Pro1 Digital Protectort is a frontlencse védelmére. Ár 110.000 Ft...
SB-900-ra váltás miatt eladó 1 db Lambency diffuser (Gary Fong Lightsphere-2 CLEAR másolat) négy különböző színű kupakkal és egy eredeti Gary Fong WhaleTail Reporter Basic System minden tartozékával. Nikon SB-600-ra és SB-800 biztos, hogy jók, de hasonló méretű más vakukra is használhatók. Mindkettőt csak párszor használtam a típusváltás előtt. Az első 4000 Ft, a második 10.000 Ft...