Akkor egy kis jó hír! Tegnap beszélgettem telefonon Stewekk kollégával!
Jelentem jól van, semmi komoly baja. Még fáj a térde, pláne mikor a doki jól megturkálja tűvel, folymatosan járnia kell kontrollra. Lassan elkezdődik a gyógytorna is, és nagyon bíztatóak a jelek, hogy minden rendbe jön, és rendben lesz minden.
Ez nem kimondottan sportmotorra való buksi, így én nem venném meg. Én amúgy is félek a felhajtható/leszedhető állú kupakoktól, mert nem tudom, kibírja-e, ha pofára esek. Pedig praktikus. Ennek a buksinak a hivatalos besorolása Jet, azaz inkább túrás/robogós. Vagyis nem biztos, hogy 200-nál jól éreznéd benne magad.
Véleményeket kérek ,nekem ez a sisak tetszik a legjobban.Lecsaolható az állrész és a hátuljára lehet felpattintani.Létezik feketében a fehér különböző változataiban ,full krómszinben és olasz nemzeti festéssel.
Hát elég gázos ha minden igaz akkor ABS nevű anyagból vagy ennek a keverékéből van és ha megfúrják ripityomra törik.Csak azért mondom mert műanyagokat javitok tizenéve.Ha a szervizben berajzolják én szivesen kifúrom ingyen ha kijössz hozzám.Spéci gép kell hozzá csak nagy fordulaton leket úgy kifurni hogy nem törik el.Fúrógéppel neki ne álljatok.
Bocs MatulA+,hogy csak most válaszolok,de egy kicsit összejöttek a dolgok. Köszi az infót.Nálam az a helyzet,hogy az 1 nívónyi 3600km alatt ment el ez kb.2.5dl. Én megnéztem a szervízszámlát és azon fel volt tüntetve az olaj neve,amit sikerült is beszereznem./Shell Advance Ultra 4T/Ezt rakták bele a Csiki-Begénél az 1000-es szervizen.Beszéltem a szerelővel is azt mondta,hogy ugyanolyan vizkozitású/10-40W/,fullszintetikus legalább API SG minőségű olajjal után lehet tölteni.Az olaj gyártója mindegy én konkrétan a Repsolra kérdeztem rá arra azt modták,hogy jó.Ezek az olajok 3000ft./liter körüli áron mozognak.Egyelőre ennyi.Sziasztok.
OK, akkor nem elfelejteni a vasárnapi tréninget! :)))))
Jönnek:
1. Frigyes Mester 2. Lucky Strike 3. Papa 4. kis_g 5,6. Csutka+1
Akkor talizzunk a Meki parkolójában (vagy akörül :)))))) Próbálkozom 8-ra ott lenni, bár én mindig elkések mindenhonnan... Tuti megint én leszek az utolsó...
Köszi, ez jó ötlet. Gondoltam rá, de arra nem, hogy ez bejöhet. :)
Hitelt nem akarok felvenni semmiképp. Casco, meg rengeteg kamat, stb.
Elsö körben bepróbálkozom Pécsen. Ha nem megy, akkor megyek tovább, de egyre több ellenérzésem van a K-Bikers-szel kapcsolatban. Jim Tonic is mesélte, hogy hogy járt velük, meg amúgy is messze van.
Az igaz, de szebb a színe és a rögzítő egyenesen jön a váz és a blokk csatlakozási pontjától, míg a gyárinál nem tudom, hogy így van-e. Itt mintha többen mondták volna, hogy nem sokat ért a gyári boruláskor meghogy elfáradt, az LSL - mint hallottuk - jól vizsgázott. Mindegy, most már körbejárom és meglátjuk, legfeljebb becserélem progresszív rugóra.:-)
Nekem is LSL van, de semmit nem kellett fúrni, az idom alá van felrakva. Sajnos már volt élesben használva. Eddig jelesre vizsgázott, azaz semmilyen sérülés nem lett a motor oldalán. (bal oldalra borulás kis sebességgel).
Háát, majd meglátjuk, várom az x-bike visszajelzését, hogy vállalnak-e garanciát, aztán ha nem, lehet hogy visszaadom a cuccot (remélem, ilyenkor azért visszaveszik). A fene se gondolta volna, hogy ez ilyen macerás.
Az eladás igaz, viszont, ha egy hajszálrepedést bevisznek az idomba, miközben fúrják, akkor már ott reped is tovább. :-((( Amit én el tudok képzelni, hogy dekopír fűrésszel szépen óvatosan kivágni, és utána az idomot megmelegíteni ahol vágták. :-)))))
Legfeljebb Budaőrsnél átmegyünk, ha nincs más. Viszont addigra nem lesz gombám, mert váratlan nehézségek adódtak, nem tudta időbe beosztani a szervíz (Papp Motors), aztán körbetelefonált a srác máshova, azok meg beparáztak az idom fúrása miatt, hogy arra nemigen vállalnának garanciát. Hogy miért nem, az nemigen derült ki, csak, mert nehogy baj legyen vele esetleg. Ugyan ilyen még sehol sem volt (az ellenkezője sem), de akkor se. Van valakinek ilyesmivel tapasztalata, hogy egy ilyen idom anyaga mennyire repedős egy 30mm-eres lyuk előállításánál? Gondolom, finom körkiszakítóval csinálnák egy központi lyuk kifúrása után.