Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

rossz ló Creative Commons License 2015.02.14 0 0 1258

Ez az igazi maffia!

Gátlástalanul átverik az eladót és a vevőket!

Ezzel miért nem foglalkozik a NAV?

wishes Creative Commons License 2015.02.14 0 0 1257
Nagyon de nagyon ritka sajnos:( markakereskedesek is atveresek?
fvcc Creative Commons License 2015.02.14 0 0 1256

Kerüld a neppereket, és lehetöleg első - valós - tulajtól próbálj vásárolni

Előzmény: wishes (1255)
wishes Creative Commons License 2015.02.14 0 0 1255
Sajnos nagyon elkezdtem kattogni a dolgon... mindenhol csak atveresre lehet szamitani ebben az orszagban:(
gsis Creative Commons License 2015.02.14 0 0 1254

Igazad van , senki nem tud " kibújni a bőréből " .

Előzmény: fvcc (1253)
fvcc Creative Commons License 2015.02.14 0 0 1253

Ha nyugodt életre vágysz, akkor nem.

Ha meg mindegy, akkor nyugodtan. Legalább lesz programod a köv. évre.

Előzmény: wishes (1252)
wishes Creative Commons License 2015.02.14 0 0 1252
Azt mar eszrevettem hogy nem akarjak megvenno a kocsimat :D de venni sem erdemes toluk? Kineztem egy ket kocsit a neten naluk.
mikropit2 Creative Commons License 2015.02.12 0 0 1251

Nem arra, hanem arra, hogy ha megnyitod a képernyőfotót, amit csatoltam, akkor miközben az AAA autóról fórumozunk nem túl pozitív hangnemben, a kép jobboldalán az AAA autó reklámja fut! :-)

Előzmény: gsis (1248)
35c14hajcsár Creative Commons License 2015.02.07 0 0 1250

Még egy találó szóösszetétel:

ÁLLATI ÁTB*SZÁS ÁLLANDÓAN Ez az ÁÁÁ Autó

Előzmény: 35c14hajcsár (1249)
35c14hajcsár Creative Commons License 2015.02.07 0 0 1249

ÁÁÁ = Álnok ÁLÁNTAS ÁUTÓKERESKEDŐK

Sok sok Prágai cég........bemutatószervezők, direkt marketingesek,  akik filléres termékeket vagyonokért adnak el nyugdíjasaink becsapásával.

ORANGEWAY buszjáratok, akik vagy mennek vagy nem mennek, vagy lerobbannak útközbe és nem is intézkednek mentesítőjáratról.

Capital Parnerts ahol milliárdokat tüntettek el MAGYAROK pénzeiből.

És még sok sok hegyitót cég aki ide csak a haszon érdekébe jön.......de nem szabad feledni, MAGYAROK segítenek ebben.

Senki sem tesz semmit, nekik mindent szabad!

VÁLASSZ MAGYAR CÉGET  ez az egy amit tehetünk.

Engem is átvertek, megvezettek, ugyan nekem csak egy napomban és egy fél ország átautózásába került a dolog.

Szemét mocskos társaságok

Ennyi

Előzmény: Tyson7878 (1246)
gsis Creative Commons License 2015.02.06 0 0 1248

Ha még visszább olvasol , akkor találsz ennek a " VÁRAKOZTATÁSI " / kidöglesztési időnek többszörösét

elszenvedő ügyfél beírást is , ha erre gondoltál .

Előzmény: mikropit2 (1247)
mikropit2 Creative Commons License 2015.02.06 0 0 1247

Kettővel lejjebb olvasom, hogy Morning Show-ban megy a reklám.... Na nem ahhoz kell a pofa, hanem ehhez :-)

Képernyőkép csatolva:

Tyson7878 Creative Commons License 2015.02.04 0 0 1246

Egy Tróger,Hazug,Koszos,Büdös tele Cseh Tróger Csicskákkal,minősithetelen intézkedés!!!!Ez ellen nem lehet semmit tenni??? Nagy AAA AUTÓ Fóti telephely!!!!!Ilyeneket miért engednek az országba???Kérem aki nem akarja hogy átverjék,legalább 50 km es távolságból kerülje el őket............ez csak egy tipppppp....!!!

agnes 11 Creative Commons License 2015.02.01 0 0 1245

Csatlakozom az előttem szólókhoz, minden igaz amit leírtak. Sajnos nem néztem meg előbb a fórumot.

A mi sztorink:

A fiam kis Corsa-ja van fenn a NET-en, és azt az árat mondták neki, amit hallani akart. Az autókkal kapcsolatban én ritkán intézek bármit, úgyhogy a fiamra és a férjemre hagyatkoztam. Nem is mertem sokat mondani, csak annyit hogy nekem gyanúsak, mert egy kereskedő sem mond árat telefonba, mindig hangsúlyozzák, hogy azt akkor miután megnézték. Úgy voltam vele, hogy legfeljebb elmegyek Pesten vásárolni.

Szombaton du. elindultunk és fél ötre értünk oda. (Útközben többször hívtak telefonon, hogy mikor érünk oda.) Csak ott tudtam meg hogy külföldről hívogatnak.

Lepukkant váró, tükörfóliás ablak, több várakozó ember. Ajtónyitásnál a zárt részben ing-nyakkendő szövetnadrágos fiatal srácok, akik közül többen nem pestiesen beszéltek. Közölték, hogy várnunk kell egy órát, amit nem értettem mert útközben minek hívogattak akkor? Ráadásul ha megbeszélt időre megyek, utálom ha várakoztatnak.

Két órát bírtam cérnával, azt is csak amiatt, hogy a családom ne engem okoljon amiatt, hogy nem sikerült eladni az autót.

Ekkor jött ki az egyik nyakkendős tájszólásos gyerek, akitől megkérdeztem, hogy most mégis mi van? Még két előttünk lévőt emlegetett, amit nem értettem, mert nem voltak előttünk érkezettek a váró részen.

(Volt a TV-ben egy amerikai film, amiben ugyan ez a szisztéma volt a várakoztatásra, szintén autóvásárlás témában.)

Eljöttünk, és még a boltjárás sem sikerült. Akikkel a váróban beszélgettünk, hasonló "jókat" meséltek.

Ma néztem körül a NET-en:

A cég honlapján a gyakran ismételt kérdések között találtam:

A cég többségi tulajdonosa:  Abris Capital Partners    Prágai központ

Nekem egy hasonló nevű, szintén prágai központtal működő Bróker cég jutott eszembe, akik ellen a NAV és a PSZÁF is eljárást folytatott. Lehet hogy csak rossz emlék, amit a telefonos kapcsolatfelvétel idézett fel.

Ja még valami:

A férjem azért nem nézett semmit, mert a Class FM-en megy a Balázsék műsorában reklámjuk.

Remélem jól megkérik a hirdetés árát, mert rendesen piszkolódik az Ő nevük is.

Solera Creative Commons License 2015.01.29 0 0 1244

Egy ilyen próbaúton én is majréznék... :)

HUN_Frankie Creative Commons License 2015.01.27 0 0 1243

Ezek után teljesen mindegy is, baj nem történt, többet oda nem megyek és pont. Sem mint vevő, eladóként meg pláne nem.

Előzmény: Törölt nick (1242)
HUN_Frankie Creative Commons License 2015.01.26 0 0 1241

Rutinosan nem ment fel rá. Szóltam is neki, hogy bár nem szoktam meg a jobb egyet, tehát lehet, hogy ezért is markolom a majrévasat ilyen görcsösen, de abban biztos vagyok, hogy egy számomra idegen, lakott területen kívüli, közvilágítástól mentes szakaszon szemerkélő esőben nem kellene a kocsi határait feszegetni. Erre is volt egy frappáns válasza, ám ekkor megkértem, hogy most vagy lelassít 100 km/h-ra, vagy helyet cserélünk. Ekkor kilőtte a tempomatot és finoman lefékezte a kocsit.

Félreértés ne essék, nem az autó miatt aggódtam, mert az jó. Megy is ha nyomják neki, pusztán amiatt aggódtam, ha esetleg történik bármi velem, illetve a kocsival, akkor kié a felelősség, hiszen én nem írtam alá semmilyen beleegyező nyilatkozatot a próbaútról...

Tömören ennyi.

Előzmény: Törölt nick (1240)
HUN_Frankie Creative Commons License 2015.01.26 0 0 1239

Valóban jól jött, hogy megemelték, ugyanis ezt tényleg nem vettem volna észre, mert otthon a viakoloros fűtött garázsban nem láttam olajfoltot alatta... :)

A facebookon még folytattam a diskurálást néhány barátommal, idéznék pár gyöngyszemet onnan is engedelmetekkel:

Egyik hölgy ismerősöm:

"Mi egy makulátlan Seat Ibizat árulunk, felhívtak hogy megnéznék de menjek le Fótra. Mondtam, hogy ha megakarják nézni akkor jöjjenek hàzhoz ezert nem utazok 2 orat. Visszahívott, hogy rendben de akkor fel milkaval kevesebbről indul az ár. Nem akartam belemenni, hogy ha a Fót-Solymár táv neki fél milka akkor nekem is... Inkább barátságosan elkoszontunk egymástól "

Barátom és köztem folytatott beszélgetés:

annyira meghallgattam volna, ahogy neked vetít autószerelésből...    madár...  Hogy őszinte legyek, tudott újat mondani, mert amikor kettesben is kiforgatta az autót hidegen és a turbó geometriájáról (?) kezdett magyarázni, akkor éreztem, hogy kicsit remeg a jobb szemem és görcsbe rándul az öklöm, DE! jó nevelést kaptam anutámtól, ezért megúszott egy alapos verést és azt, hogy elássam valahol a sötétben dunakeszi és fót között, ahol épp a "próbautat" tartottuk 140-el, tempomattal 4. sebességi fokozatban...

Hozzáteszem, ez a 14. autóm, versenyeztem gyorsasági szakágban, szóval valamicskét értek az autókhoz és ez nem merül ki a használati útmutató fellapozásában. Az ottani dolgok érthetők, mert kereskedők, és csak őszintén sajnálni tudom azokat az embereket, akik ott kényszerülnek hagyni az autójukat, anyagi gondok miatt. Viszont maga a tálalás gusztustalan, és kicsit sem nevezhető embereinek.

Előzmény: Törölt nick (1237)
Jam Clerk Creative Commons License 2015.01.26 0 0 1238

Köszönöm ezt a topikot. Autó eladása előtt állok, és kaptam már pár telefont az aaaautó-tól.

Sokat segítettetek :)

HUN_Frankie Creative Commons License 2015.01.26 0 0 1236

Üdvözletem mindenkinek!

Elmesélném a történetemet én is, talán más okul belőle. Tragédia nem történt, tehát aki ilyesmiről szeretne olvasni, az hagyjon is fel ezeknél a soroknál a történetemmel, mert igen tanulságos napot (7 órát) töltöttem a fóti AAA Auto telepén...

A történet ott kezdődött, hogy elkezdtem hirdetni az autómat, amely egy 1. gazdás 2009-es Peugeot 407 kombi, 2.0 HDi motorral, 6 seb. kézi váltóval, nagyon sok földi jóval, két gyári kulcs, szervízkönyv, 2 garnitúra gumi, hibátlan technika. Az autót új kora óta csak és kizárólag én használtam, tehát pontosan tisztában voltam a portékám tulajdonságaival, illetve "hibáival".

Megérkeztem 12:00-ra a telepre, majd kérték, hogy adjam be a forgalmi engedélyt és várjak türelemmel, sokan vannak előttem. Mondom rendben, bár nem értettem, hogy a forgalmit miért adjam le előre. Nem értetlenkedtem, bementem, kopogtam, beadtam, majd leültem a pörkölt szagú váróba. Ez nem vicc, bármely metró aluljáróval felvenné a versenyt az ottani "tisztaság". Eltelt egy, majd még egy óra. Kérdem a velem szemben ülő kicsit feszült, szintén autót eladni szándékozó férfit, hogy mióta vár itt. Mondta, hogy 11-re érkezett, ekkor volt 14:30. Bekopogtam, majd megkérdeztem, hogy mennyit kell mégis várnom. Ekkor közölték, hogy már csak hárman vannak előttem, maximum egy óra. Mondom rendben, ha már eddig itt ültem, akkor az az egy óra már meg sem kottyan... Itt követtem el az első hibát, hogy nem kértem ki a forgalmimat és nem húztam haza. Tehát, ekkor volt 14:45. Ugorjunk egyet az időben, mert a sok tévékettős nyugdíjas sorozattól kicsit elbutultam, míg a váróban ültem. Sem Esmeraldával, sem a Macska című igen színvonalas spanyol szappanopera rejtelmeivel nem untatnék senkit, elég volt nekem... Hatot, azaz 18:00-át ütött az óra, kilépett az irodából egy a Magyar nyelvet erősen törő "úriember", a forgalmimmal a kezében, majd mondta, hogy: "pözsónégyszázhét"... Mondom jelen, mehetünk. Bemutatkozás, autót körbejárás, felszereltség feljegyzetelése, szervízkönyv elvétele. Miután megtudtam, hogy az autóm kívül egy ledurrant bontószökevény, mindenhol horpadás és karc(!), elindultunk a próbakörre. Itt követtem el a második hibát, akkor kellett volna a papírokat elvennem és elhajtani a csávót a szlovák kóchengeres faszára... Natehát. Beülünk, magára szabja az autót (ülések, tükrük, kormány), mondom nincs gond, remélem nem prágáig megyünk próbakörre, állítson be mindent bátran, csak haladjunk. Mondanom sem kell, az üszkve 6 órás várakozás alatt volt ideje kihülni az autómnak, ellenben bemelegednie már kevésbé... Kikanyarodtunk a telephelyről, majd trepni (gyengébbek kedvéért, padlógáz) az első körforgalomig. Ekkor udvariasan megkértem, hogy ha lehet, vegye le a jobb lábát a gázról, mert nem biztos, hogy egyes fokozatban hideg motornak olyan jólesne a 4000-es fordulat. Erre azt a választ produkálta tört magyarral, hogy neki meg kell nézni, hogy nem csúszik-e a kuplung. Ja, mondom semmi gond, de azt 3.-ban is tudja ellenőrizni, üzemmeleg motornál. Ilyen hangulatban telt a próbakör, mondanom sem kell, kicsit megfeszültem, mire visszaértünk a telepre. Ekkor felállt a műhelyben található emelőre, megemelték az autót, majd odahívott engem is, hogy nézzem már meg, olajos a turbó... Aláállok, felpillantok, valóban olajcseppes volt az egyik védőlemez, de abban biztos voltam, hogy nem a turbó a hibás, hiszen az olajat nem eszi, gyönyörűen húz, nem füstöl. Mondom rendben, bár a próbakör alatt elmondta, hogy ő autószerelő otthon (szlovákia). Kérdem tőle, autószerelő vagy igaz? Mondja igen. Kérdem: akkor a próbaút alatt úgy érezted, hogy szar a turbó az autómban? Ekkor csak nézett, választ nem kaptam, megkért, hogy fáradjak ki az emelő alól, mert végeztünk az átvizsgálással. Mondom rendben. 15 perc és lekérdezik a központot, hogy mennyit tudnak adni az autóért. 20 perces várakozás után, behívtak egy bőrfoteles, kávégépes, igazi parasztvakítós kis irodába, ahol hellyel kínáltak. Ekkor jött a feketeleves: az autóm kívülről ütütt-kopott, furcsa volt a váltója, valamint turbóhibás is ezért 1.100.000.- forintot tudnak adni, de azt most és azonnal, készpénzben, természetesen ebből jön még le a 44.900.- forintos ügyintézési díj, amit a kifizetendő összegből vonnak le!!! :) Felálltam, megfogtam a kabátomat majd megkértem, hogy adja vissza az autóm papírjait, és haladjunk, ő jobbra, én balra. Megkért, hogy üljek vissza és beszélgessünk az árról, alkudjunk meg. Mondom neki, a legudvariasabb énemmel, hogy olyan messze vagyunk egymástól, mint Makó-Jeruzsálemtől... 2.000.000.- forintért hirdetem az autómat, ami műszakilag hibátlan, de a lökhárító két sarkán van valóban 4-5 karcolás. Az eurotax ára  2.100.000.-. Kereskedők, keresni akarnak, ez természetes, de ez az ár pofátlan. Kért még 10 percet, hogy egyeztessen a kollégával, hogy mennyit tudnak adni az autóért maximum. Újabb 15 perc... Visszajön, 1.400.000.- ez a vége. Ecsetelte, hogy az autóm turbóhibás, ennek a javítása minimum 200.000.- forint, meg a fényezés javítása is legalább 100-150.000.-. Megtudtam, hogy az autómat ők 1.650.000.-ért tudják csak meghirdetni, mert ez a típus ennyit tud a piacon. Ekkor megkérdeztem, hogy miért éri meg nekik kifizetni részemre 1.400.000.- forintot, majd az ő elmondása alapján rákölteni még legalább 400.000 forintot és eladni az ő elmondása alapján 1.650.000.- forintért, 150.000.- forintos bukóval... Erre csak hebegett, habogott, hogy megpróbálhat még egy árat. Újabb 10 perc, 1.550.000.- forint a végső szám. Mondtam, hogy ennyi pénzért ha eladnám, akkor belekerülne az adás-vételi szerződésbe az , hogy a jármű turbó és kuplunghibás, valamint az, hogy ezek a hibák miatt nem vállalok semmilyen nemű felelősséget, nem hogy 12 hónap szavatosságot, ami a saját ÁSZF-jükben benne van? A kérdést nem értette, egész pontosan ekkor ő már csak egy felvásárló volt, nem tudott erre választ adni. Megköszöntem a lehetőséget és erélyesen kikértem a papírjaimat. Már ki sem kísért, csak rábökött az ajtóra, hogy arra van a kijárat. Korrekt. 

Konklúzió: egyértelmű, hogy kereskedők, pénzből élnek, mint mindenki más. Ők is a nyereségből élnek, nem a szép szemükből, vagy a jó modorukból, mert akkor éhen halnának és ez nem vicc. Csak annak javaslom a látogatást ide, akinek nagyon sok ideje van, illetve nagyon kell neki a pénz az autójáért.

U.i.: másnap elvittem a szerelőmhöz az autót és a turbó olajzó csöve megrepedt a csatlakozásnál, ahol "könnyezett" az olaj, csőcsere és láss csodát, sehol egy csepp olaj. Mellékletként becsatolom a linket az autóról, hogy lássák, tényleg nem egy bontószökevényt árultam. :)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/407/peugeot_407_sw_2.0_hdi_premium_6_seb._kezivalto._panoramateto-8584175

HoolJoey Creative Commons License 2015.01.25 0 0 1235

Egy jó tanács mindenkinek! SOHA ne adjátok ki a kezetekből a forgalmit! Ilyet nem kérhet egy kereskedés, csak abban az esetben ha megveszik az autót! Maximum bemutatni kell hogy valós a kocsi forgalmija. Én is vittem be autót igaz más kereskedésbe, és ott egy bemutatás kellett ami nyilván részükről is érthető, de el nem vették amíg meg nem egyeztünk!! Elvenni a műszaki vizsgán veszik el, vagy a rendőr. Kerüljétek az ilyen kereskedést, azért szerencsére van korrekt is!

csak1szermondomel Creative Commons License 2015.01.23 0 1 1234

Üdv!

A napokban került a bíróságra a kereset. Nagyon sok időbe és pénzbe került eddig az ügy de most már végig visszük, írok majd ha lesznek aktualitások. 

Az AAA Autó semmilyen megkeresésre nem reagált, mi küldünk nekik 2 levelet, az ügyvéd egyet. Kétszer ajánlottuk fel a békéltetést a felesleges pereskedés elkerülése végett de válasz nélkül maradtunk.

3 napos pénzvisszafizetés nincsen, tévhit! Netes rendelésnél van 14 nap (az is akkor ha max. kipróbáltuk de megvan az eredeti csomagolás, hogy utána még újraértékesíthető legyen) de személyes vásárlásnál legfeljebb akkor ha a kereskedő külön felajánl ilyen lehetőséget. Itt amúgy pont a 7 napos csere állná meg a helyét amit annyira reklámoztak de az ÁSZF pontokra hivatkozva dobják vissza az ügyét, mint nálunk. 

Felveszik a jegyzőkönyvet és 30 napon belül reagálnak erre. Azt a jogot is fenntartják, hogy akár 30 napig az autó ott álljon a telephelyükön, amíg méltóztatnak egyáltalán felmérni az autó állapotát, nemhogy megjavítani azt. Én 1 hétig parkoltattam az autót ugyanott ahonnan a trélerről letoltuk de elhoztam mert csak hitegettek és már egyáltalán nem bíztam bennük. Arra játszanak, hogy általában az emberek nem tudják 30 napig mellőzni az autójukat, ha meg elviszik a telephelyről akkor ők mossák kezeiket, hogy pedig igenis megakarták azt javítani de legalább átnézni, kideríteni a hiba okát és napokon belül lezárják a reklamációs jegyzőkönyvet. Onnantól kezdve pedig saját tapasztalatunk szerint elfelejtenek, nincs válasz - mintha nem is álltunk volna kapcsolatban. 

Amit ilyenkor tenni lehet:

1/a:kivárja a 30 napot, ott áll az autó megjavítják, minden ok.

1/b:kivárja a 30 napot, ott áll az autó de nem javítják meg mindenféle kifogásokra hivatkozva és kérik, hogy vigye el onnan mert akár tárolási díjat számolnak fel

2:elviszi az autót (vagy oda sem vitte) fenntartja a szavatossági reklamációját jegyzőkönyvvel, megjavíttatja maga (számlával természetesen) és próbálja behajtani a javítás költségét (nem lesz könnyű, én ebben a cipőben járok) 

3: megjavíttatja, lenyeli az extra költséget és soha többet nem foglalkozik az AAA Autóval és persze figyelmeztet akit csak tud, hogy ők is így tegyenek.   

Az ügyvéd eddig kb. 230 ezerben van, és még messze nem látjuk a végét. Úgyhogy a pereskedést csak azoknak javaslom (a saját káromon tanulva) aki bírja pénzzel, idővel és idegekkel.

Ezt nagyon kevesen bírjuk és az AAA is tudja ezt, ezért olyan az üzletpolitikájuk amilyen. 

Utólag én mindenképpen békéltető tárgyalást kezdeményeznék már a legelején az illetékes békéltető testületnél. Minden legyen tökéletesen átláthatóan dokumentálva, a reklamációs jegyzőkönyv, a diagnosztika - javítási árajánlat vagy számlák, szerződések, felszólító levelek (ajánlott szelvénnyel, vagy tértivevénnyel) esetleges hangfelvétel ha személyesen intézett dolgokat és ígértek ott Önnek valamit. A békéltetésen lássák, hogy maga mindent megtett, hogy rendezzék a panaszát. 

Amennyiben a békéltetésre el sem mennek, csak maga jelenik ott meg akkor azután fogadjon ügyvédet, a békéltetés jegyzőkönyvét és azonnal pereljen! Állítólag akkor sima ügye lesz, mert a bíróságok nem szeretik ha plusz munkát kapnak és méltányolják ha valaki csak végső esetben fordul hozzájuk. Az AAA Autó pedig tapasztalataim szerint direkt rosszhiszeműen jár el!! 

Remélem sokaknak hasznosak voltak soraim és tanulnak az esetemből, hibáimból, tapasztalataimból. 

Előzmény: bosszankodo68 (1230)
örült1999 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 1233

Üdv mindenkinek.

Leírnám a sztorimat az aaa autóval.

A minap meghirdettem az autómat az olx en és egy titokzatos sms után felhívott egy 

úriember aki közölte velem hogy a leegyeztetett időpontra nem jelentem meg a hirdetett Toyota Avensissel mondtam neki hogy valami tévhitben van mert velem senki nem egyeztetett időpontot sehol,erre mondja nekem hogy biztos a kolléganője irt be du 3 órára mondtam neki hogy vidéken vagyok tuti nem tudok menni. Erre azt mondja hogy soron kívül megnézik az autót és azonnal kifizetik a 1.650.000 et az autóért.

Tehát elindultam a telepre hogy utána járjak ennek a sztorinak, egy irodába érkeztem ott közölték hogy várni kell mondtam az embernek hogy nagyon siessen mert nem érek rá.

Annyira sietett hogy majd csak 2 órát vártam majd kijön és közli hogy van még egy ember előttem aki vár,kérdem tőle hogy beszéltem egy hölggyel aki akcentussal beszélt azt mondta hogy gyors ügyintézés folyik. erre bemegy az irodába és hagy ott büdösödni.....

Felhívom a spanomat mondom neki hogy hol vagyok  és mit akarok éppen csinálni megjegyezném hogy ő is autókkal kereskedik vagy 15 éve, erre a válasza hogy amilyen gyorsan oda mentem azzal a lendülettel húzzak is onnan mert ez egy lehúzós brigád és csak én járhatok rosszul,de ahogy letettem a telefont már jött is valami brigádvezető aki elakarta kérni az autó papírjait na ná hogy nem adtam oda eljöttem megköszönve hogy nem  néznek verébnek.

Azóta folyamatosan hívnak telefonon kétszer elküldtem őket az anyukba de nem adják fel ez méltó példa arra hogy mindig kérdezzük körbe az ismeretségi köreinkben lévőket mert sajnos ez egy olyan ország lett ahol vízre visznek és szomjan jössz haza. A magyar törvények nincsenek kiterjesztve kellőképpen egy ilyen esetleges csalás sorozatra ezért mindenki legyen óvatos mert ott basznak át ahol tudnak.

U.i: Kedves aaa autó én nagyon örülök hogy nem lettem az egyik peres ügyfelük ezuton is gratulálok azoknak az anyaszomorító magyar kollégáknak akik egy kicsi sikerpótlékért befogják a szájukat. de gondolom azért vagytok itt mert a szlovákokból már nem tudtok több pénzt kivenni.

üdv örült 

fvcc Creative Commons License 2015.01.21 0 0 1232

Mivel annyira szép a hazudozás, nagyon sokan!

Előzmény: JILING (1231)
JILING Creative Commons License 2015.01.21 0 0 1231

esőmentes szép napot!

Hihetetlen hogy a Class FM-en a morning show alatt megy a ganék reklámja, jelenleg ez a leghallgatottabb reggeli rádióműsor!!!

Kíváncsi vagyok vajon hány ember dől be a töménytelen hazudozásnak!!!

bosszankodo68 Creative Commons License 2015.01.20 0 0 1230

Tiszteletem!A tegnapi hozzá szólótól (csak1szermondomel)szeretném meg kérdezni hogy bírósági tárgyalásig esetleg békéltető testületig el jutott e már vagy esetleg feladta.Ezt azért kérdezem mert én is ebbe a helyzetbe vagyok.

desplaca Creative Commons License 2015.01.19 0 0 1229

utólagos engedelmeddel elküldtem a leveledet a Totalcar-hoz.  hátha ráharapnak :)

Előzmény: csak1szermondomel (1224)
gsis Creative Commons License 2015.01.19 0 0 1227

" Vérszagra gyűlik az éji vad "  - azért jöttek vissza mert lehetőséget láttak a sok anyagilag szorult helyzetbe

került család , ember lehúzására . A  topikon tökéletesen látható a hsz - ek alapján , hogy tarolnak .

Előzmény: B.GY (1226)
B.GY Creative Commons License 2015.01.18 0 0 1226

Minek jöttek ezek vissza? Egyszer már eltakarodtak az országból.

Előzmény: Mewo (1225)
Mewo Creative Commons License 2015.01.18 0 0 1225

Szép történet, mindenképpen vigyétek végig, mert a tanulópénzt kifizettétek már, vesztenivalótok szerintem nincs.Én a helyetekben megkeresnék egy autós szaklapot is ezzel a sztorival.

Mocskos egy bagázs, a leggusztustalanabb nepper fogásokkal.Komolyan mondom, hogy a legalja is jobb már ezeknél.

Előzmény: csak1szermondomel (1224)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!