"magd uram,ha nincsen szolgád" Hát egyedül szoktam cserélni,és hazudok,ha azt mondom hogy meg se kottyan!Szerencsére erőből nincs hiányom! Azért van mikor akad egy kis segítség is! Még csak 14 hónapos,de a kombájnért nagyon oda van.
Annyit még hozzátennék a dologhoz sokan ígérték hogy jönnek remélem mindenki eljön,ha igen akkor nagy buli lesz,de azt sem kell elfelejteni hogy ez lesz az első,és ha nem telesen úgy jönnek a dolgok ahogy terveztem akkor legfeljebb barátibb találkozó lesz,stabilmotor,hadikerékpár ,morzsoló,daráló,traktor,lovasaratógép,nagymotor már van nagyon reménykedek a dologban hogy jól sikerül.
Ez számomra nagyszerű hír! eléggé sokan jelezték a jövetelt remélem sokan leszünk,olyanok is akik azt sem tudják merre van Mzőkövesd.ha minden jól megy jövőre Hollandiából is jönnek. mindenesetre az elsőt megtartom-juk ,aztán levonom a következtetést és meglátjuk mi lesz.hogy nézelödő is legyen ne csak a veterános kollégák,meghírdettük a halasi újságban is.
Az idő természetesen kicsit hűvösebb éjszaka után ,napsütéses nappal!
Ez nekem csak az ebéd miatt fontos,de biztos lesz egy csomó aki jelezte hogy jön a végén nem jön és olyan is lesz aki egy mukkot sem szólt és egyszercsak ott terem majd valahogy megoldjuk.csak keress meg mert a kajajegyeket én osztom
Szép szombat estét mindenkinek! Kissé félve írom, de érdekelne engem is. Nem vagyok benne biztos, hogy összejönne, meg veterán gépet sajnos nem igen tudnék vinni. De megfogott a dolog, ahogy a hangulatát elképzeltem.:D Szóval ha feliratkozok, de mégsem megyek el, az nagy probléma? Köszönöm előre!
Nos kis porsche helyzetjelntés. A sárvédőket levestettem, bár az egyengetést eléggé elnagyoltam, így persze hullámos sokhelyen. Mindegy, azthiszem lesz még rosszabb is, mert ugye azzal tolat neki először az ember mindennek :) Első kerekek festése még mindíg nincs kész.