Van egy ismerős lakatos (igaz Hajdú-biharban) aki ilyen rostákat készít kombájnokhoz. Ha érdekel valakit,most hétvégén megyek haza,megkérdezhetem a telószámát.
Néha azért jusson eszedbe, hogy a régi szép idők... na azok éppen most vannak neked-nektek. Erő van, egészség van, pénz is csurran-cseppen azért... Erre az időre fogsz majd szívesen visszaemlékezni... és jó emlékek lesznek...
"magd uram,ha nincsen szolgád" Hát egyedül szoktam cserélni,és hazudok,ha azt mondom hogy meg se kottyan!Szerencsére erőből nincs hiányom! Azért van mikor akad egy kis segítség is! Még csak 14 hónapos,de a kombájnért nagyon oda van.
Annyit még hozzátennék a dologhoz sokan ígérték hogy jönnek remélem mindenki eljön,ha igen akkor nagy buli lesz,de azt sem kell elfelejteni hogy ez lesz az első,és ha nem telesen úgy jönnek a dolgok ahogy terveztem akkor legfeljebb barátibb találkozó lesz,stabilmotor,hadikerékpár ,morzsoló,daráló,traktor,lovasaratógép,nagymotor már van nagyon reménykedek a dologban hogy jól sikerül.
Ez számomra nagyszerű hír! eléggé sokan jelezték a jövetelt remélem sokan leszünk,olyanok is akik azt sem tudják merre van Mzőkövesd.ha minden jól megy jövőre Hollandiából is jönnek. mindenesetre az elsőt megtartom-juk ,aztán levonom a következtetést és meglátjuk mi lesz.hogy nézelödő is legyen ne csak a veterános kollégák,meghírdettük a halasi újságban is.
Az idő természetesen kicsit hűvösebb éjszaka után ,napsütéses nappal!