Szeretnék versenyeken részt venni a közeljövőben, ha valaki tud ajánlani akár Magyarorosztágon, akár a közeli országokban jó versenyt, informáljon! A Velence 10 X jófpoga lehet, ilyesmire gondolok a Pilisben, Bükkben, Ausztriában. Köszi Ilona
de ha jól tudom az defekt ellen nem véd, csak gyorsan eltömi a lyukat, de szerintem max. tüskés picit lyukig jó....akkor meg úgyis érdemesebb leszedni a külsőt, mert hiába foltoz, ha a tüske bentmarad a külsőben.
Viszont a kevláros védelem eléggé "bombabiztos" a tüskék ellen.
Bizony a Koralpe végig átlagosan 10%-os. Néhol, rövid szakaszokon 15-17% is (tábla szerint is)
rengeteg fotót csináltam, fent is az úszkálóm felhőkről is, a gerincen hihetetlen erős volt a szél, nagyon erősen kellett fogni a kormányt!
Ezután kapaszkodtam még fel a Weinebene-re, no ott is akadt kb 2 km-n át 13%-os szakasz, 6 km/ó-val. Durva!!
Első nap a Gaberlsattelen keltem át, ma pedig Klippitztörl-ön jártam még: itt is volt 3 km 12-13%-os. kb 800m hosszan végig direkt kiállva hajtottam, 5,7-6 km/ó-val!
Folyt köv részletesebben holnap.
ÖRÜLTEM, H A LEGKÖNNYEBB ÁTTÉTELEM 30*34 HELYETT 28*34 :-)
Régen jártam erre, de most van miről beszámolni (azért még ez is "tanulótúra" volt, de "látványosabb").
Volt egy 2 napos tekerésünk egy évfolyamtársammal (egy schwin - avenue-val jött). Soltvadkertről indul(tam) (Ő kiskőrösi), és első nap végén már Siófokon aludtunk. Paksnál mentünk át a Dunán, komppal. Egy kis esti városi bringázással együtt nekem 166km volt ez egy napra. A tényleges 155km-es utat kb. 10.5 óra alatt tettük meg. Mind ketten éreztük, hogy ha a tüdőnk nem lenne kikészülve (mély levegő ilyenkor szóba sem jöhetett ;-), akkor simán el tudnánk menni a 200-ig.
Attól független, hogy nem a legszebb vidékeken mentünk, viszonylag élveztük. Az első 30-40km volt a legrosszabb, mert azt az utat már ismertük. De amikor már az ismeretlen várt ránk, egész érdekes volt.
A második nap már egyedül mentem (Győrig, bár ebben terv szerint is volt egy kis vonatozás is), mert Gabi Siófokon maradt a családjával, a nyaralójukban (azaz elkísért egy darabig, onnantól már visszafelé tekert). Füredig mentünk együtt a körúton. Füreden szétváltunk (egy hosszúra nyúlt, de hangulatot megadó defektszerelés után). Én Veszprém felé indultam.Vszprém előtt közvetlen az én hátsóm is elkezdett "nyúlni". 20 perces izzadt defektezés után továbbmentem. A városban újra felütöttem a kereket. A vasútállomásig úgy-ahogy volt, mentem el. De a 2.5 órás vonatra várás alatt azt is megcsináltam. Ez a vonaton megint leeresztett, de amikor Nyúlnál leszáltam (Győrtől pár km-re), felpumpáltam, és 3km-t így haladtam. Ott újrafújás közben a szelep megadta magát, így a céltól 6 km-re muszály volt lemálházni a gépet, és gyalogolni, amíg szüleim értem nem jöttek (Győr-Ménfőcsanakon voltak már ekkor nagyszüleimnél).
Erre a napra 60km jött ki.
Képekkel, és talán egy videóklippel is (eléggé kezdő lesz) lesz egy túraleírás a honlapomon, csak ahhoz kell venni egy adatkábelt, mert már régebben elhagytam a sajátom.
Az a kérdésem, hogy Ti milyen gumikat ajánlotok? Most 622 25C-s Rubena országúti gumiaim vannak, de ilyen szintű terheléshez gagyik (pedig csak 4-5kg-os cuccom volt). Másrészről nem szeretnék 28mm-nél vastagabb gumikat, mert az "aszfaltélményt" nagyon szeretem, amihez a vékonyabb külsők az ideálisak.
A defekteket levéve úgy érzem, hogy egy jó túragépem van, ami hűséges, és jó eséllyel eljuttat a végcélig.
Üdv mindenkinek! Ha esetleg valaki mostanában menne fel a Koralpe-re,készüljön fel,hogy az utat hosszú szakaszon javítják,és fel ven marva az aszfalt.Tegnap Gabriel barátommal voltunk fent,illetve,mivel én előbb indultam,a csúcs alatt 80m-el (sűrű felhőben,5m-t lehetett látni)olyan szélvihar kergetett le,amilyenben még nem kerekeztem.Néhány gyalogos is a talponmaradásért küzdött...Gabriel meg egy órával később szép időben felment. Az út egyébként kemény,hosszú és unalmas,kivéve az utolsó 4-5 km-t,ahol már tényleg hegyen érzi magát az ember.Aki esetleg nem leküzdeni akarja a hegyet,csak egy jót bicajozni,felviheti a bicajt kb. 1650m-ig kocsival,onnét igazán szép,és az út is lezárt a közforgalom elől.
Sok-sok évi könyörgés, cselezés, csábítás és persze 20 évnyi példamutató férji viselkedés :-) után sikerült hitvesemet egy aszfaltos 60 km-es bicajtúrára befűzni. Vác-Zebegény-Vác kerékpárúton. Közben fagyi, végén ebéd. Jó hangulatban zártuk, megállapodtunk, hogy lesz folytatás.
Hitvesem egy 18 kilós, porlepte, agyváltós Csepel Cruiserrel jött, amin sok éve a hajtóművet kicseréltette velem 34 fogúra, hátul meg 24 fogú lánckerék van. A gumijai 2.2 collosak. Ezek ismeretében a 20-as átlag nem is rossz :-)
Az én emlékeim már már 10 évesek, de hegyet senki nem hordott el. Ljubljana után, hosszú, lapos, unalmas szakaszra emlékszem. Untána azonban kezdődik az emelkedő, Postajnáig. Nem mondanám könnyünek, de leküzdhető. Erőléttől függ. A társaságombol, még a kezdők sem tólták a biciklit, de mindeni emlékszik az emelkedőre. A Postojnai kempingben, bár én sátraztam, sokan kemény, kavicsos talaj miatt nem tartják alkalmasnak a sátrazásra. Vigyetek valamit, amivel kalapálni tudtok.
Akkor tájt, egész Szlovéniában csodálatosan jó minőségü utak voltak, kivéve, Postojna környékén néhány szakaszt, amely a régi M7-eshez hasonlítható a leginkább. Nagy beton "kockák" kissé elmozdúlva a helyükről. Az csúnyán rázott, de már biztosan megcsinálták.
Sokat segítettél, bár már olvastuk a beszámolóidat. Csak kerestünk más forrásokat is, mivel boltokban nem találtunk szlovéniai kerékpáros útikönyvet. Lehet nem magyar kiadásban kapunk kint.
Egyébként nászút lesz, első közös kerékpározásunk.
Még 1x köszi!
Peti
U.i.: Még csak annyi, hogy emlékeid szerint kezdőknek is abszolválhatóak az emelkedők a Ljubljana-Postonja-Trieszt-Koper-Isola útvonalon? Milyen minőségűek az utak?
Én valószínű a jó öreg montimmal megyek, országútit még csak ma hozta meg a posta, alig várom, hogy hazaérjek, és megnézzem, kipróbáljam :)
7 óra, 100km, 1000m szint :) Jól hangzik. Természetesen túrázni akarunk, és nem végigszáguldani a távon. Fényképezni persze hogy megállunk! Én sem bírom ki fényképezés nélkül. És egy sör is befigyelhet valahol a táv végefelé, ha úgy állunk majd idővel :) Vagy majd a csúcson! :D Csak oda fel kell cipelni. A másik két embert, Orsit, és Bandert még fűzöm, de nagyon hajlanak a dologra!
Majd jelentkezem, privátban is, csak egyelőre még ezt a pünkösdi hétvégémet is meg kell szervezni :)
ha jól veszem ki az itinerből, odafelé kb. 7 óra áll rendelkezésre a 100km/1000m aszfalton való teljesítésére. Ebbe nekem beleférne néhány megállás (kaja, pisi, fénykép, video) is.
Elfogadható az rendezőelvként - a tempót és megállásokat illetően - hogy cél a 7 óra alatti teljesítés Cervena Skala-ig? Vagy - afféle országúti kerékpárosként - nyomni akarjátok végig?
Virsli gumival is lazan fel lehet jonni a murvas reszen (es le is). Pilisben Predikaloszekre, Pilis tetore (delrol!) ennel rosszabb murvas utak vezetnek fel, es virsligumis csapattaggal tobbszor megjartuk (egyszer sem kaptunk defektet).
Izelitonek par kep tavaly majusbol, ezeken a murvas ut is latszik. murvas ut KHra
Gabriel8 nak igaza van, virslivel nem lehet lefele dhzni a murvan, es 15km/h val akar 20-25 percet is igenybevehet a leereszkedes...
Most találtam rá a honlapra, remélem jó helyen járok?:)
1 hónap múlva szeretnénk a Ljubljana-szlovén tengerpart túrát megtenni kerékpárral. Mennyi idő alatt teljesíthető szerintetek, milyen szállások vannak útközben, stb.?
Minden érdekel, írjon, aki volt már arra cangával! Ja, és a legfontosabb, hogy mennyire kiépített kerékpárúttal? Az a baj, hogy magyar nyelvű Szlovénia kerékpáros útikönyvet nem találtam a boltokban.
Nemrég találtam rá a fórumra (pár hónapja kezdem újra felfedezni a bicajozást) és mostanra sikerült átrágnom. Annyi jó útvonalat ajánlgattok, hogy egy fél élet is kevés...
mephisoft: nagyon csecse a tuhu-wiki kombód
csiga papa: 2-es mellett hol van konkrétan az a kerékpárút? Csak Hont-tól kifelé a határig?
fölfelé sem örülne neki a kerék, lefelé pedig akkor csak 15 km/ó-val jöhetnél a köves szakaszon. Amikor mi voltunk - olvashattad - a 3. srác vékonykerekű montival volt, szinte országúti féle külsővel és lefelé 2 defektje is volt, igaz downhillezett :-) lazán suhant el mellettünk :-)
Viszont ha mondjuk óvatosan mész és vállallod, lehet, h 1 defekttel megúszhatod oda-vissza :-))
OK! Benne vagyok, menjünk júni2-3! Menjünk! Én magamat tutira mondom, de lehet, hogy hozok még egy vagy két embert, ha nem baj. Nem kell félni tőlük, jó arcok, és bírni is fogják. Attól már jobban félek, hogy én fogok nagyon megmakkani odafelé, dehát ezért is szép az egész! :)
Viszont lenne egy kérdésem, GyG olvastam a beszámolódat a Kralova Hola-ról, írtad, hogy nincs mindenütt aszfaltozott út a hegyre menet, országútival, keskeny gumikkal mennyire gáz a dolog, abszolút felejtős?
Akkor júni2 szombat reggel találkozunk a pályaudvaron, részleteket addig megbeszéljük. Másik két embert mikorra mondjam meg biztosra? Szállásból preferálnék valami olcsóbban, de igazából mind1.