Előkerültem a tréningről. Elöljáróban csak annyit, hogy ezt egyszer mindenkinek érdemes lenne megcsinálni. Bővebbet később, meg talán a többiek. (Mindenesetre motoros rendőröket oktató motoros rendőr elől nem érdemes menekülni.):-)
Nem tudom, mi lesz velem holnap, az előző két napot kerítés- illetve teniszpálya építéssel töltöttem, rendesen meg vagyok macskásodva. Remélem holnapra jobb lesz, mert ez így elég keserves. Motorgarázst én is néztem, elég jó áraik vannak.
Ez komoly, hogy tegnap óta senki nem szólt itt egy szót sem!?!?!?!?!!? :-((((( Ma gurultam egy kellemeset. Most nagyon jól esett, és élveztem is! Melegedik az aszfalt!!! :-)))))
Én motorx-es vagyok. Eddig jó volt, de a 12E-res szervízen csúnyán lehúztak, ezért el is vesztettek, mint oda járó szervizeltető. A motor átvételével nem volt gondom és olcsóbb volt vagy 150E-rel.
Válaszolt a K-Bikers az emilemre, és elégé meglepödtem. Sehol nincs a 150-200e Ft-os árkülönbség. 1,67M névre írva+elsö szervíz. Ennyit bárhol adnak. Érdekes. 1,45M az alapár, amire még rájön a regadó, meg a névre írás.
Ellenben a Motor X 1,56M-ért adja névre írva. A garival és a motor származásával kapcsolatos kérdéseimre még nem reagáltak. Velük van valakinek tapasztalata?
Szasztok. Elmentem ma megcsináltatni az 1000-es szervizt.El kell ,hogy mondjam pozitivan csalódtam a Kamoto-ban.Kedvesek és türelmesek voltak.Lecserélték az olajat ,olajszűrőt,áthúzgálták a csavarokat,kérdezték,hogy nincs-e probléma a mocival.Mondtam ezt a rezonanciát 4500 környékén a szerelősrác meghallgatta aztán kipróbálta.Nem talált semmi problémát.Olaj nélkül fizettem mindezért 8000 ft-ot.Ahogy hazajöttem már szedtem is le a gyári dobot aztán fel a RAPTORT némi állitgatás lambdaszonda felstekkel és próba.Hát mitmondjak nem gyenge a hangja ha alapjáraton hirtelen kis gázt húzol olyat durran mint a KTM-ek a kutyám rögtön be is pucolt a kéglijébe.Hétvégén lekattintom és közszemlére bocsátom.
W.Csaba: Köszönöm a felajánlást, ha az X-bike nem vállalja be 3 hónap garanciával, lehet hogy élek vele (bár akkor az is lehet, hogy visszavetetem a cuccot). Ha megyek, legalább lesz egy kis kirándulás meg némi eszmecsere.
Az eredeti képhez képest már ez is agyon van világositva, sajnos ez már 18h körül készült, és ha tovább világositom akkor az a minőség rovására megy.
Amugy csak 10 perc volt összedobni, igazából a megfelelő hajó megtalálása többidőt vett igénybe. Több időt most nem is volt kedvem rászánni mert piszkosul fáj a fejem.
:)
Ha ennyire tetszik akkor itt egy kép a nyaralásunkról.
Remélem ez is teszik :)) Mi is vittük magunkkal a kis csintalan házi kedvencünket. :)
k-boy, ez eddig szép és jó, csak a hölgy, fejtetőjénél igencsak látszik a kivágás:))) De próbálkozásnak nem volt rossz! Meg egy picit sötét a kép, lehetne rajta kicsit világosítani!!!:))))
Halihó!!! Gondoltam rakok be két képet, kedv csinálónak. Aki jön a Balcsi kerülő túrára, ilyen klassz "művész" képeket tud majd csinálni a mocijáról:)) Csodaszép háttérrel:)
Én is oda fogok menni (érni), de ma már nem leszek NET közelben és szombaton sem, ha változna vmi, vagy nem érnék oda, hívjatok, vagy küldjetek sms-t köszi!! 06*30*687*2022
Nekem semmi bajom a nyitható sisakokkal, elvileg nem szabad nekik kinyilni esésnél, maga a héj pedig többféle verzioban is kapható.
Ez a bukó nekem is tetszik, de azt hittem hogy csak egyszerüen hátrahajtható az állrésze. Ha tényleg ugy müködik ahogy leírtad, hogy le kell szedni és hátra kell csatolni, akkor ne vedd meg. Vagy legalábbis készülj fel rá hogy ezt a nyitási lehetőséget, max 1x fogod használni aztán soha többet.
Mert szerintem senki nem fog megálni az ut szélén azért hogy bukót levegye, szereljen 1 percet, aztán bukó fel és mehet tovább, aztán ha gyorsabb szakaszra érsz ott az egészet vissza szerelni. Mert azért 100km/h felett már jó az állrész, vegyük csak az egyszerübb eseteket, ha Pl szembejön egy cserebogár.
Amugy a simán nyitható sisakok szerintem nagyon jok, ha meg kell állni valakivel beszélni, nem kell levenni, csak egy katintás és már is érthetően tudok beszélni.
Pl: Haverom megáll mellettem a lámpánál ő tisztán ért engem, de én semmit nem értek abból amit ő dünnyög a zárt sisakja mögül.
Akkor egy kis jó hír! Tegnap beszélgettem telefonon Stewekk kollégával!
Jelentem jól van, semmi komoly baja. Még fáj a térde, pláne mikor a doki jól megturkálja tűvel, folymatosan járnia kell kontrollra. Lassan elkezdődik a gyógytorna is, és nagyon bíztatóak a jelek, hogy minden rendbe jön, és rendben lesz minden.
Ez nem kimondottan sportmotorra való buksi, így én nem venném meg. Én amúgy is félek a felhajtható/leszedhető állú kupakoktól, mert nem tudom, kibírja-e, ha pofára esek. Pedig praktikus. Ennek a buksinak a hivatalos besorolása Jet, azaz inkább túrás/robogós. Vagyis nem biztos, hogy 200-nál jól éreznéd benne magad.