Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 0 0 425

Vovával semmi baja, sőt az egyik bizalmi embere (Eleknek is), aki akkor is 40 perceket játszik, ha nem tud jót csinálni.

Vovával még az első junior időkben haverkodott össze, amikor Golovin belépett az öltözőbe, mindenki felöltözött már, ő meg még a cipőjével bíbelődött, majd elnézést kért. Aztán ez hagyomány lett, vagy babona, mindig ő vette fel utoljára a cipőjét, azután, hogy belépett az edző. Egyébként Elek is elmondta, hogy komoly hajlama van rá, hogy ő jelenjen meg utoljára, amikor már mindenki ott van a pályán. Ekkor Elek általában a maga stílusával "megsürgeti".

Lehet, ilyen junior babonák kellenének, mert valaki csúnya átkot szórt a válogatottunkra, talán Rasmussen volt az elküldését követően, vagy még Tadic mester a pekingi negyeddöntő után...

Előzmény: Gojira (420)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 -1 0 424

Fejben van vele probléma még mindig, mert amúgy mindene meglenne, hogy világklasszis legyen.

Sajnos nála is előjönnek a rossz beidegződések stresszhelyzetben, ezt láttuk pl a Buducsnozt vagy a Ljubljana ellen (első meccs), vagy az Eb-n a horvát meccsen (vagy a szerbek elleni olimpiai selejtezőn, és még számos válogatott meccsen).

Ezt kivételesen nem kenném Vovára, eddig nála nyújtotta a legjobb teljesítményt a válogatottban, Eleknél és Rasmussennél rosszabb volt...

Előzmény: Gojira (420)
btamas70 Creative Commons License 2023.03.04 -2 0 423

A szakma nemzetközi versenyképessége halad lassan, de magabiztosan lefelé, és ezért kerülnek a válogatottba egyre rosszabb képzetlenebb generációk.

Előzmény: Bamberg58 (403)
ducikenyér Creative Commons License 2023.03.04 -1 3 422

Trefilov-kaliberű edzők kellenének a magyar bajnokságba és a válogatottba. Na akkor nem lenne ez. Úgy leordítaná az unott képű játékosokat, hogy ihaj. 

Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 0 0 421

Igen, 2/3 körül lőtte, ami nem jó. Mondjuk Kuczora is csak picit lőtte jobban, kb ugyanaz volt a hatékonyságuk hetesből, csak Kuczora mezőnyből sokkal rosszabb volt, kb azt a hatékonyságot hozta, mint most Klujber...

Előzmény: Igazság80 (419)
Gojira Creative Commons License 2023.03.04 -2 2 420

Azért biztosan van arra magyarázat, hogy miért nem tudja megközelíteni se azt a teljesítményt, mint amit nálunk nyújt. Egy lehetőség az, hogy Zizi vagy Lekic még mindig klasszisokkal jobb, mint a válogatott irányítónak kinevezett játékosai. Vagy van valami problémája Golovinnal, amit még maga előtt sem tisztázott. Vagy a válogatott meccsek előtt az ellenfelek kicsi Klujber babákat készítenek, és tűvel szurkálják :-))

Előzmény: Tonio 2.0 (416)
Igazság80 Creative Commons License 2023.03.04 -3 2 419

Ő a fő heteslövő, csak ez a státusz torzította fel 50 % környékére a hatékonyságát ott is, ráadásul azokat sem lőtte akkor jól, mert a 15/10 (ha jól rémlik)   az nem túl acélos ha 3 hetesből fixen kihagy valaki egyet...

Előzmény: Tonio 2.0 (416)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 0 0 418

Nem volt konszenzus, én pl nem tartottam jó ötletnek, a tapasztalatlansága miatt.

Igaz, számos más esetben meg én tévedtem, pl a legfrissebb, hogy meggyőződésem volt, hogy ma jobbak leszünk és nyerni fogunk.

Bíróval amúgy tudja valaki, hogy mi van?..

Előzmény: Bamberg58 (414)
Bamberg58 Creative Commons License 2023.03.04 -11 1 417

Mondjuk egy Mezőkövesdi X Y gimnázium örülne egy ilyen lehetőségnek szerintem.

Ne becsüld le mert onnan jött a Fradiba a Csörgő gyerek.

Lehet mėg tőlük is kikapnának, ha küzdeni kéne a matyó virtus ellen.

Főleg ha lesz még tét is.

Inkább az idősotthon csapatát javasolnám..;-))

Előzmény: Igazság80 (415)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 -1 0 416

Egyébként az Eb-n sem volt kiemelkedő a hatékonysága, igaz a horvát meccs nagyon lehúzta.

Előzmény: Igazság80 (415)
Igazság80 Creative Commons License 2023.03.04 -2 4 415

Ezért aztán megérte ily messzire utazni.   Talán valami gyerekcsapat ellen kéne meccselni hátha jönne némi siker.))

Mondjuk egy Mezőkövesdi X Y gimnázium örülne egy ilyen lehetőségnek szerintem.

Most csak azért 1 valakivel foglalkozok, mert épp ő a frissen választott legjobb magyar játékos, nem fogok megfeledkezni a többiekről sem. 

Tehát:  a nemrégiben legjobb magyarnak megválasztott játékosunk, Klujber Katrin  a német "B" és talán nem túlzunk nagyot, a lengyel "C" válogatott ellen mezőnyből mindössze 23 (!)   %  hatékonysággal lőtt kapura,  és mellette ismerjük a védekezését ugye...

Na ha a legjobb ilyen....

Bamberg58 Creative Commons License 2023.03.04 -11 2 414

Én is Golovint akartam, konszenzus volt, itt a fórumon.

Szánom, bánom, bár a játékosok, edzők felelőségét sem kéne vitatni.

Előzmény: Gojira (413)
Gojira Creative Commons License 2023.03.04 0 3 413

Én is Golovint akartam, és csúnyán tévedtem. Szerencsére nem az én felelősségem - a baj az, hogy szemmel láthatóan senkié.

Előzmény: Tonio 2.0 (412)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 0 1 412

Nem mintha nagy tétje lenne, hiszen ez egy fórum, döntési kompetenciák és felelősség nélkül, ahol a vélemény szabad, de akik Vova kinevezését támogatták, helyeselték, azok közül egyelőre csak codi és hatosfalat írta be (korrekt módon), hogy hát, lehet, hogy ez nem volt jó döntés, pedig a fórumozók döntő többsége szinte őt követelte, mert a gyerekekkel jó volt.

Én már akkor is úgy éreztem, hogy nagy rá ez a kabát (ahogy Mátéfira is az volt), sajnálom, hogy így lett.. Ki kéne nevezni Eleket vagy Gyurkát. Szerintem mondjuk egyik sem vállalná, Vovát nem akarják megpuccsolni, vagy egyáltalán ehhez a nevüket adni, mert jóban vannak vele, illetve a magyar kispad forró krumpli, nem véletlen, hogy Elek eldobta magától, Vova, ez a naiv-szent őrült viszont elvállalta, ami hülyeség volt, élete végéig edzősködhetett volna az MTK-ban. Persze szakmai igazgató még lehet...

Bamberg58 Creative Commons License 2023.03.04 -11 2 411

Már torna előtt is így láttam és tartom:

Vova mérhetetlen elfogultsága a kapitányi munkája rovására megy, erre jön még a diplomácia teljes hiánya.

Nem biztos, hogy nem azzal járnánk jobban, ha ezen, pl a németek elleni barátságos meccsen, egy komoly, vállalhatatlan, Bietigheim  szerű ruhát kapnánk és végre kirúgnák, ahogy a EB-után is célszerű lett volna.

Egyetlen esélyünk, most is az, mint Tokió előtt, néhány idősebb játékost visszahívni.

Tomori,Kisfaludy és Planéta még utoljára segíthetne, aztán utánuk a vízözön, maradnak a TAO-junior bébik és velük az összeomlás.

Előzmény: Tonio 2.0 (409)
Bamberg58 Creative Commons License 2023.03.04 -13 1 410

2021-ben pl Golovinnal vertük őket

Meg voltuk olimpiai ezüstérmesek is.,;-))

Ezt a csapatott egyedül Jerabkova is verné, még akkor is ha 7 az egy ellen játszanánk.,;-))

Előzmény: Tonio 2.0 (407)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 0 1 409

Abszolút mélyponton vagyunk, én még ilyen gyenge magyar válogatottat nem láttam.

Előzmény: objektív3 (404)
Berkut11111 Creative Commons License 2023.03.04 -1 2 408

Ez volt már,  hogy Hajrá Magyar Kézilabda!?

Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 0 2 407

Luzumova még játszik a válogatottban? Meg Knedli, aki szintén kb 34 éves?..

Azért, mert mi szarok vagyunk, nem lesz a csehekből zseni, 2021-ben pl Golovinnal vertük őket.

Előzmény: Bamberg58 (401)
handy001 Creative Commons License 2023.03.04 0 2 406

Vegyél valami erősebbet is .

Előzmény: objektív3 (404)
Bamberg58 Creative Commons License 2023.03.04 -12 1 405

Be kell vallani Pálingernek volt igaza, Golovin túl fiatal, kb óvodás.;-))

Kíváncsi vagyok rá mikor lépnek? Vagy marad továbbra is a káosz?
És mikor vonják le az ő felelőségüket és húznak el a tégla barátnőjével együtt?

Ha már ugye az agitprop főnök is távozik....;-))

objektív3 Creative Commons License 2023.03.04 0 1 404

Talán először fordul elő, hogy nem tudok mit írni, ez a jó hírem van, csá, megyek bevásárolni, bor is lesz...

Bamberg58 Creative Commons License 2023.03.04 -12 2 403

Egyszerűen botrányos az egész csapat..főleg a kapitány.

Gondolom, beugrónak, jön vissza Elek, meg a Tomori-Kisfaludy páros is, egy ideig még tudjuk húzni az időt, de az nem nekünk dolgozik mert egyre rosszabb generációk jönnek.

Elek meg az öregek, utoljára összerántják őket.

Mondjuk nem ártana Golovin Szilágyi nevű barátját sem kirúgni mert az is egy nagy kókler..

Taliga007 Creative Commons License 2023.03.04 -1 3 402

Ha Nonót, Szanit és még Vamoszt dicsérnéd meg, Márton Gréti hibátlanul lőtt, és még Papp-pal is elégedett vagy, akkor hogy a fenébe kaptunk ki kétszer? :D

Előzmény: Tomasz42 (398)
Bamberg58 Creative Commons License 2023.03.04 -12 2 401

Ez a lengyel B válogatott, ettől a csehek fényévekkel jobbak.

Pont olyan vagy mint Golovin, beakadt lemez ott hogy nem jutottak ki, pedig van már négy klasszisuk.

Mala,Knédli,Jerabkova, Luzomova és az új átlövőjük..mindez semmiből.

Nekünk már nem a román, cseh a vetélytársunk..

Izland, Svájc,Portugália, ez a szintünk, tán még Szlovákia, de ezt már félve mondom ki.

Előzmény: Tonio 2.0 (391)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 -1 2 400

Hát igen, de így újra összeállt a legendás Klujber-Kiss Niki páros, ketten összesen 4 tiszta ziccert / hetest rontottak el a második félidőben, de Kuczora is rendkívül gyenge volt.

Előzmény: val2 (397)
monti011 Creative Commons License 2023.03.04 0 2 399

Bezzeg a lottó számokat nem találom így el…. :( Két vereség, ahogy vártam.
Marhára remélem, hogy legalább az Izland elleni selejtezőt megnyerik. De az elmúlt 2 napban látottak alapján komoly félelmeim vannak. Ez a csapat biztos nem lesz ott az olimpián, örüljön, ha a VB-re sikerül kijutni.

Tomasz42 Creative Commons License 2023.03.04 0 4 398

A szurkolók előtt le a kalappal, a többit hagyjuk! A junior válogatott meccse klasszisokkal jobb volt ehhez képest. Vova cseréit sem értem. A végén nem vitte vissza Vámos Petrát, akivel legalább némi esély lett volna fordítani. Mintha feladta volna idő előtt a meccset... Nonót, Szanit és még Vamoszt dicsérném meg, Márton Gréti hibátlanul lőtt. Sajnos a tegnapi után Niki is hibázott többet, de vele is még elégedett vagyok a két meccs tükrében. Eddig Vova mellett voltam, de ez nagyon vékonyka a vb előtt. Valamit sürgősen ki kell találni. Semmi értelme nem volt ennek a tornának, még a stabilan jól játszóknak is elmenőben van az önbizalmuk... A szlovén meccshez képest még inkább visszaestünk a játékban is.

val2 Creative Commons License 2023.03.04 -1 3 397

Csak azért kaptunk ki mindkét meccsen mert Albek nagyon hiányzott. :D

Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.03.04 0 5 396

Az a probléma, hogy kb 1 hónap múlva jönnek az Izland-meccsek, túl közel vannak.

Rasmussent amúgy ennyiért már megpuccsolták volna...

Előzmény: codi1993 (392)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!