:-) Tavaly augusztusban indult a ,,játék,, . A cél az volt, hogy veszünk nekem szülcsinapcsira egy órát. ,,Keressünk a neten ! ,, Az lett belőle, hogy rendeltünk Lettországból a kedvesemnek egy kocka Slavat, aranyos , fekete számlappal . Ezzel indult :
Mára túlléptük a 200 Db-ot, és ezen felül van pár SwissMade is, mert óracsomagban néha van, és van mostmár 3 db Jantar is :-)
Elég nagy ,,szerencsével bíró,, gyűjtőpáros vagyunk... :-) Szóval...miről ismerem fel, külsőleg, a 2200-ást ? Ha a szerkezetet látom, az már OK. De megbontás elött ? Poljot, és irgalmatlanul vékony ? Vagy van jellegzetessége, első ránézésre azonnal kiszúrható ? Pl. az egyik vimpel úgy került hozzánk, hogy semmi jelzés, se számlapon, se hátlapon..sehol.. Bontás után nyálelválasztás azonnal beindult...! :-) De addig semmi nem volt látható ( nagy Poljot mellett kocka ) :
Ennél tiszta volt egyből :
Szóval mit nézzen a vándor,hogy felismerje a 2200 -át ?? :-)
waaaaa !!!! :-))) ÉN: Megveszem szajrét a piacon, haza avászkodok, lefujom ezzel a cuccal, és fogkefe...finoman...és már a szag, kosz, baci...minden lemosva....és ha véletlenül bekerül a tokba, akkor sem roncsol, rombol...semmit, mert elpárolog, szobahömérsékleten. A víz se marad benne :-) De van másik felhasználása is, pl szagtalanit... :-) Nics erőszak, ha nem kell ! És még 1x KÖSZÖNÖM !!! Várom a cuccot! Ill várjuk, mert a Kedvesem szerint is fullos lesz ezzel a számlappal !
Gödöllő és aglomeráció :-) Kaptunk ajándékba alkatrészeket, volt órástól, azokat majd felteszem ide, képeket. Mert nekem gőzöm sincs, mi mihez és jó e.. :-) És nekünk csak max ilyesmi kellenek, mint számlap, mert minden mással az órásmestert zaklatjuk :-)
UHHH :-) Legyen... :-) De úgy, hogy Te adsz címet, és megyek a cuccért ( Gödöllőről ), és cserébe elfogadod ezt :
Rá van írva, mi van benne. És hogy mire lehet használni ? Bármire :-) Én pl tokot szoktam tisztítani vele, és bármit, aminek nem árt a szesz. A igazán öreg plexit ,,megmattítja,, , de eddig csak 3x volt ilyenem. Ez 3 db órát jelent :-) Ezek amugy is olyanok voltak, amin cserélni kellett :-) Szóval... Ha lehet, így megoldhatnánk :-) Persze, címem is van :-)