Holnap este orgonás buli, a kecskeméti zenekarommal játszunk. Nagy szeretettel hívlak Titeket, most először jövünk Budapestre muzsikálni. Így már nem leszünk túl távol, hogy eljöhessetek meghallgatni, kikapcsolódni egy kicsit.
Budapest, Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy piros ajtó MÜSZI logóval.
Ez a koncert klasszis lett. A felvétel is jól sikerült, tiszta, dinanikus, extra lezlibasszussal. Ha ehhez hozzákeverem a szemből felvettet szinte profi hangzású lesz.
Ez azért lényeges mert ez a koncert nagyságrenddel felülmúlt minden korábbit. Méltó párja az annó legendás előadásoknak. Szerintem.
Egy normális waterfallt azért el tudtam volna bele képzelni, mint ezeket a "génmódosított" billentyűket (á la EXR/BK széria), de mentségére legyen mondva, méretéhez képest legalább jónak mondható a billentésérzet így is.
Április 13-án különleges műsorral támad a BéCséPé trió, azaz az eddig Kéknyúl trió néven emlegetett formációm. A meglepetést Vas Bence triója fogja jelenteni, akik a műsor szünete után fognak bemutatkozni!!!!! Tehát Egy este alatt két Hammondost lehet majd meghallgatni.
A helyszín: Jedermann café, Ráday utca 58 (?) Belépő 500 Ft. Remek, hangulatos kis jazz kocsmáról van szó.
Engedjetek meg egy kis reklámot. Tehtube is kíváncsi volt a kecskeméti orgonás bandára, de hát a távolság... Végre változás állt be, Budapestre megyünk muzsikálni.
19-én, pénteken a müszi-ben fogunk fellépni. Minden kedves érdeklődőt hatalmas szeretettel várunk!
3000 dolláros induló ára nem igazán a néphangszerek közt fogja képviselni, bár az is nyilvánvaló hogy lakodalmas billentyűket 1 misi felett is forgalmaznak!