Keresés

Részletes keresés

inkorrekt.ellenes. Creative Commons License 2016.08.18 0 5 3712

kedves norinko!

"mert pontosan tudják, hogy néhányan milyen hozzászólásokra képesek"

ez most komoly? a "családja" ilyeneket tud? és mindezt előre?

és hányan vagytok a családban?

és honnan tudják -előre- hogy valakiről rossz vélemény lesz?

esetleg adott rá okot?

na hagyjuk inkább, mert a jelek szerint nem jött be a "családi" előjelzés.

más.

akkor innentől te veszed át a "tömeg" szerepét?

vagyis te fogsz bólogatni, lájkolni, helyeselni, tiltakozni, bejelenteni a moditopikba MORDOR intésére?

lenne ezt tisztázni, vagy még nincs meg az utód?

apropó

hogy lehet az hogy "csapat-család" nem jelentetett meg semmit társuk elvesztéséről?

jó ilyen csapatba lenni, tudván, hogy ha valaki eltávozik, akkor ennyi lesz a végtisztesség........

T. moderáció!

szerintem nem írtam fent semmi sértőt, semmi olyat amit ne lehetne megcáfolni, elutasítani, illetve helyesbíteni.......

ha valaki megcáfolja akkor itt nyilvánosan visszavonom amiket gondolok és leírtam..........

köszönöm odafigyeléseteket!

Előzmény: norinco (3696)
nedolaci Creative Commons License 2016.08.16 -3 1 3711

"én nem tehetek arról,hogy neked....l"  DE! norinco,de!VASTAGON!!!!!!! ;-(

Előzmény: norinco (3693)
nedolaci Creative Commons License 2016.08.16 -3 1 3710

Igen!Ez a bemondásos alap,minimum"furi" volt!   Főként a "kéken IS induló búcsú oldal fényében.;-(

Előzmény: 'öreg'huszár (3706)
python 357 Creative Commons License 2016.08.16 0 0 3709

Ok!......Köszi........

Előzmény: 'öreg'huszár (3708)
'öreg'huszár Creative Commons License 2016.08.16 -1 4 3708

Nem moderátori állásfoglalás volt, hanem egyszerű korrekciónak (pontosításnak) szántam.

Elvileg ez egy kibeszélő. :)

Előzmény: python 357 (3707)
python 357 Creative Commons License 2016.08.16 0 0 3707

Köszönjük az állásfoglalást azok nevében akik részvétet nyílvánítottak itt a fórumon!!!!!.........

Előzmény: 'öreg'huszár (3706)
'öreg'huszár Creative Commons License 2016.08.15 0 7 3706

Üdv!

Határozottan állíthatom, hogy az összes e témában történt törlés NEM TARTALMAZOTT egyetlen negatív felhangot, hozzászólást sem!

Mindegyik sajnálkozó és részvétet nyilvánító hozzászólás volt!

Lelked rajta, hogy ettől fosztotta meg kérésed az elhunytat.

Nekem még a régi öregek azt tanították, hogy a tisztességet meg kell adni. 

Lehet hogy most már másképp járja, de akkor ez elég szomorú. :(

Nem titkolom, hogy volt vita a moderáció között, hogy mi is legyen, de bemondásod alapján törölve lett minden részvét nyilvánítás és egy elindult részvét topik is!

Tehát nem történt itt "belerúgás", ahogy te ezt előre eldöntötted!

Az "ocsmányságot" nem egy tisztességes és régi emberi szokás mögött kell sejteni!

Elnézést, de ez a tisztánlátáshoz nélkülözhetetlennek éreztem!

Jó egészséget mindenkinek!

nzsolt18 Creative Commons License 2016.08.12 -2 2 3703

és az meg egyenesen hihetetlen, hogy egy tragédiából és az együttérzésből is vitát lehet generálni... 

Előzmény: nzsolt18 (3702)
nzsolt18 Creative Commons License 2016.08.12 -1 3 3702

.....mert pontosan tudják, hogy néhányan milyen hozzászólásokra képesek.

na pont ezt volt kár beleszőni a hszbe. mert nem hiszem, hogy ebben napra készek lennének, max ez lett sugallva nekik.

( ha igaz egyáltalán a kérés és nem csak 1 benfenteskedő fontoskodás(a)

amúgy is kár prejudikálni valamit, amíg nem történik meg. (és még kínos is lehet)

ki az a tuskó aki ilyenkor még rúg egyet??? 

és ha van ilyen akkor az a közmegvetését valamint az akkor már jogosan kért moderáció szankcióit is élvezheti.

én nem olvastam a hszeket. de magamból kiindulva (akivel valljuk be nem volt felhőtlen a viszonya) minden hátsó szándék nélkül, emberségből részvétet nyilvánítottam a családnak és a barátainak.

mert ilyenkor az ember együtt érez, ennyi.

de ha erre nem kíváncsiak hát nem kíváncsiak. csak fura ez az előre aggódás ilyen indokkal.

nedolaci Creative Commons License 2016.08.12 -2 1 3701

Norinco!Most egy kicsit komolyan,félretéve a fórumos "pózolást"

Engem személy szerint megdöbbentett a hír!Várva a további információkat,jeleztem a "nagyérdeműnek,hogy bammeg van!El is indult valamiféle hírfolyam.(telefonok,emailok,fórumos hozzászólások)Mindenki hangot adott a megdöbbenésének!A fórumon rendre gyűltek a POZITÍV Hsz-ek!Ez eddíg szerintem így volt természetes!

Ekkor jelent meg a Te hozzászólásod,amiben a család kérését tolmácsoltad.Valljuk meg,ez cseppet sem életszerű,(erre akkor rögvest utaltam is,de abszolút él nélkül)Mindenki töröltette is a hsz-ét."Ügy "lezárva!

Majd látjuk a kéken induló topikot!Pontosan egy olyan embertől,aki ott volt,mindent tudott és jó kapcsolatokat ápolt.Annak,hogy ott bárki,bár akárhogy is tiltakozott volna ,nyoma sem volt!

Őszintén!!!!Te kívülről ezt hogy értékelted volna???

Ezek után SEM teljesen feszkóteremtési csíramentes mondatokkal jössz ide.Megerősítve még a "kiscsapat "igen "inteligens" tagjával!

Őszintén?én kissé provokatívnak látom,érzem az egész történetet.

De,amennyiben tévedek,vagy a szándékod(szándékotok) nemes és csak a stílus volt félreérthető(vagy ,az előzmények fényében én értettem félre)Úgy bocsánat!!!

Remélem,hogy később (is?)beigazolódik,hogy szükséges volt ez a "mea culpa"

python 357 Creative Commons License 2016.08.12 -1 2 3700

A rosszindulatú megjegyzéseket rendben vagy hogy törölje a moderáció,-de a szabályos részvétnyílvánítások kit zavarhatnak?

A haláleset felülírja szerintem a múlt nézeteltéréseit súrlódásait,-ilyenkor a közösség kinyilvánítja együttérzését a halott és a Családja felé!!!!!........

Tényleg ne  értem az okát a kérésednek,-ezt te jól átgondoltad?....

nedolaci Creative Commons License 2016.08.12 -2 0 3699

Téged pedig te kis "úriember"nem kitiltani,hanem kiherélni kellett volna!  ;-DDD

Előzmény: marcony (3697)
norinco Creative Commons License 2016.08.12 0 0 3698

kérlek írj rám

Előzmény: marcony (3697)
marcony Creative Commons License 2016.08.12 -1 2 3697

Akárcsak most te, egyszer-kétszer már én is nyilvánítottam véleményt róla.

Tömörebben.

Igaz, ki is tiltottak érte.

Egyre többen megértitek, hogy mennyire igazam volt.

Üdv:

M

norinco Creative Commons License 2016.08.12 -4 0 3696

kedves pyton, neked is leírom: a családja kifejezett kérése, hogy ne jelenjen meg a fórumokon semmi, mert pontosan tudják, hogy néhányan milyen hozzászólásokra képesek. ezért, remélem érthetően írtam le. és ha elolvastad kérem ezt az egészet is törölni. soha nem gondoltam volna, hogy miért nem lehet elfogadni vmit, főleg ilyen helyzetben

Előzmény: python 357 (3694)
nedolaci Creative Commons License 2016.08.12 -2 1 3695

Lehet,hogy a perspektíva teszi,de én innen nem láttam senkit,aki rugdalódzott,vagy akár csak rossz szót is ejtett volna elhunyt barátunkra,baj,vagy fegyótársunkra(kinek-kinek kapcsolata szerint)

Láttam viszont,olyat aki az első megdöbbenésbe,megrendülésbe vastagon beledisznózott!Tette  ezt úgy,hogy odavetett egy sort,ezzel elindítva egy hullámot a nyugodt,csendes tó tükrén!

Az pedig,hogy a kéken "nem sikerült....."pedig te aztán igazán szeretnéd,küzdesz is körömszakadtodig,stb,stb háááát ez ,tudod... Nem ott kéne most is küzdened,nem pedig itt vergődnöd?!

python 357 Creative Commons License 2016.08.12 -1 2 3694

Miért akarod te töröltetni a részvétnyílvánításokat?????

Akár a kéken is?.....

Mi az oka?

Sokan ismerték,-aktív tagja volt a közösségnek,ember volt hibákkal erényekkel mint mindannyiunk!!!.....

Az ocsmányság az,-amit te művelsz!!!!!!!!

norinco Creative Commons License 2016.08.12 -5 0 3693

tisztelt topictárs.

a család kérése azt jelenti amit a két szó együttesen jelent. én nem tehetek arról, hogy neked nem volt olyan kapcsolatod vele, hogy ebben a helyzetben a családja mellett lehess. és mivel így van kérlek fejezd be effajta hozzászólásaidat, mert emberségből nem sikerül levizsgáznod.

a nethirlapon sajnos eddig még nem sikerült leállítani, viszont ott intelligens emberek nyilvánítanak részvétet és nem rúgnak még  egy jót bele

tisztelettel kérem a moderációt, hogy ennek az ocsmányságnak vessen véget.

köszönöm.

Előzmény: nedolaci (3691)
python 357 Creative Commons License 2016.08.12 0 2 3692

Ott már részvétet nyílvánítottam napokkal ezelőtt!.......

Nem sokkal azután,-hogy a topicot megnyitották!!!.

Előzmény: nedolaci (3691)
nedolaci Creative Commons License 2016.08.12 -2 1 3691

A "szentcsalád"-nak,mint tudjuk,igen nyakatekert az "észjárása".

De hát lelkük rajta!! ;-(

De mindegy is!Ha akarsz néhány búcsúszót,Indult erre egy külön topik!(nem minden fórumon tiltották le "a család kérésére")

Előzmény: python 357 (3688)
nedolaci Creative Commons License 2016.08.12 -1 0 3690

Tényleg!!! NA mi?

Előzmény: Törölt nick (3687)
nedolaci Creative Commons License 2016.08.12 -1 0 3689

Nagyon szépen köszönömszépen!!!! ;-) (még így,a kissé pikírt megjegyzés ellenére is)

Meg kell mondjam,hogy mérföldkőnek érzem!!    (remélem,nem csalatkozom!)

Igaz,már kissé aktualitását vesztette mint hír,de akkor nagyon jó hír volt na!!!!!Én legalábbis igen nagyon tudtam neki örülni!

Előzmény: 'öreg'huszár (3686)
python 357 Creative Commons License 2016.08.12 0 3 3688

Üdv!.....

Az elhúnyt  tényleges Családjának semmi köze nem volt a részvétnyílvánítás törlésének kéréséhez!!!!!.....

A "CSALÁD"-nak viszont  igen!!!!!! Ez cirka két ember,-mindannyian tudjuk kik ők!!!!!!

Részvétnyílvánítást töröltetni egy elhúnyttól???......:((((((

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.12 0 0 3687

Tényleg értelmezni kéne mi volt ebben a törvény? sértő?

'öreg'huszár Creative Commons License 2016.08.12 0 0 3686

Előtte is utána is a "család kérésére" mentek a radírok, közte volt ez is.

Ha én törlök, akkor én is csaptam volna agyon, mert nem volt világos (megint) mit is akartál akkor ott közölni.

De hogy legyen kellemes Pénteked visszaállítom, hagy értetlenkedjen ott az az egy beírás.

Kellemes hétvégét (is)!

Előzmény: nedolaci (3685)
nedolaci Creative Commons License 2016.08.12 -2 1 3685

OK!Virágnyelv!De ha nem értitek,mert virágnyelven idiótáskodtam,akkor mi is az a szabályosságostalan benne,amiért "bármi ÁRON"radírozni kellett?;-)

Mert ugye volt benne szabálytalan,esetleg törvénytelen is?Ugye nem csak úgy megszokásból,vagy netán valamelyik család kérésére?Ugye nem?

Előzmény: 'öreg'huszár (3684)
'öreg'huszár Creative Commons License 2016.08.12 -2 0 3684

T. fórumozó!

Nem találtam olyat ami "Szilágyi Áron olimpiai bajnokunk"-ról szólt volna.

Ha valamilyen virágnyelven írtad akkor nézd el nekünk, mert mi csak magyarul értünk.

Előzmény: nedolaci (3683)
nedolaci Creative Commons License 2016.08.11 -1 1 3683

T.Moderáció!

Kérlek ,áruljátok el,hogy mit vétettem,vagy mit vétett Szilágyi Áron olimpiai bajnokunk,hogy a vele kapcsolatos(off-ban)Hsz-em ilyen rövid úton kibaktátok?Melyikünk szúrja a szemeteket?

Vagy csak a szokás hatalma?

nzsolt18 Creative Commons License 2016.08.11 0 2 3682

kedves Modik 

hihetetlenül túl tudtok lihegni dolgokat......, mi a tök baj volt a hszeimmel az offban ? 

ráadásul megint az értesítő nélküli törlés a barom user meg találja ki mit vétett. 

nzsolt18 Creative Commons License 2016.08.05 0 0 3680

Nem mindig kényelmes vagy könnyű - mármint magaddal cipelni a félelmedet egy nagyszerű és ambiciózus utazásra -, de mindig megéri.

Ha nem tanulsz meg kényelmesen együtt utazgatni a félelmeddel, sosem fogsz eljutni egyetlen érdekes helyre sem, és sosem fogsz semmilyen érdekes dolgot véghezvinni.

Elizabeth M. Gilber. 

.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!