Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Határozottan állíthatom, hogy az összes e témában történt törlés NEM TARTALMAZOTT egyetlen negatív felhangot, hozzászólást sem!
Mindegyik sajnálkozó és részvétet nyilvánító hozzászólás volt!
Lelked rajta, hogy ettől fosztotta meg kérésed az elhunytat.
Nekem még a régi öregek azt tanították, hogy a tisztességet meg kell adni.
Lehet hogy most már másképp járja, de akkor ez elég szomorú. :(
Nem titkolom, hogy volt vita a moderáció között, hogy mi is legyen, de bemondásod alapján törölve lett minden részvét nyilvánítás és egy elindult részvét topik is!
Tehát nem történt itt "belerúgás", ahogy te ezt előre eldöntötted!
Az "ocsmányságot" nem egy tisztességes és régi emberi szokás mögött kell sejteni!
Elnézést, de ez a tisztánlátáshoz nélkülözhetetlennek éreztem!
.....mert pontosan tudják, hogy néhányan milyen hozzászólásokra képesek.
na pont ezt volt kár beleszőni a hszbe. mert nem hiszem, hogy ebben napra készek lennének, max ez lett sugallva nekik.
( ha igaz egyáltalán a kérés és nem csak 1 benfenteskedő fontoskodás(a)
amúgy is kár prejudikálni valamit, amíg nem történik meg. (és még kínos is lehet)
ki az a tuskó aki ilyenkor még rúg egyet???
és ha van ilyen akkor az a közmegvetését valamint az akkor már jogosan kért moderáció szankcióit is élvezheti.
én nem olvastam a hszeket. de magamból kiindulva (akivel valljuk be nem volt felhőtlen a viszonya) minden hátsó szándék nélkül, emberségből részvétet nyilvánítottam a családnak és a barátainak.
mert ilyenkor az ember együtt érez, ennyi.
de ha erre nem kíváncsiak hát nem kíváncsiak. csak fura ez az előre aggódás ilyen indokkal.
Norinco!Most egy kicsit komolyan,félretéve a fórumos "pózolást"
Engem személy szerint megdöbbentett a hír!Várva a további információkat,jeleztem a "nagyérdeműnek,hogy bammeg van!El is indult valamiféle hírfolyam.(telefonok,emailok,fórumos hozzászólások)Mindenki hangot adott a megdöbbenésének!A fórumon rendre gyűltek a POZITÍV Hsz-ek!Ez eddíg szerintem így volt természetes!
Ekkor jelent meg a Te hozzászólásod,amiben a család kérését tolmácsoltad.Valljuk meg,ez cseppet sem életszerű,(erre akkor rögvest utaltam is,de abszolút él nélkül)Mindenki töröltette is a hsz-ét."Ügy "lezárva!
Majd látjuk a kéken induló topikot!Pontosan egy olyan embertől,aki ott volt,mindent tudott és jó kapcsolatokat ápolt.Annak,hogy ott bárki,bár akárhogy is tiltakozott volna ,nyoma sem volt!
Őszintén!!!!Te kívülről ezt hogy értékelted volna???
Ezek után SEM teljesen feszkóteremtési csíramentes mondatokkal jössz ide.Megerősítve még a "kiscsapat "igen "inteligens" tagjával!
Őszintén?én kissé provokatívnak látom,érzem az egész történetet.
De,amennyiben tévedek,vagy a szándékod(szándékotok) nemes és csak a stílus volt félreérthető(vagy ,az előzmények fényében én értettem félre)Úgy bocsánat!!!
Remélem,hogy később (is?)beigazolódik,hogy szükséges volt ez a "mea culpa"
A rosszindulatú megjegyzéseket rendben vagy hogy törölje a moderáció,-de a szabályos részvétnyílvánítások kit zavarhatnak?
A haláleset felülírja szerintem a múlt nézeteltéréseit súrlódásait,-ilyenkor a közösség kinyilvánítja együttérzését a halott és a Családja felé!!!!!........
Tényleg ne értem az okát a kérésednek,-ezt te jól átgondoltad?....
kedves pyton, neked is leírom: a családja kifejezett kérése, hogy ne jelenjen meg a fórumokon semmi, mert pontosan tudják, hogy néhányan milyen hozzászólásokra képesek. ezért, remélem érthetően írtam le. és ha elolvastad kérem ezt az egészet is törölni. soha nem gondoltam volna, hogy miért nem lehet elfogadni vmit, főleg ilyen helyzetben
Lehet,hogy a perspektíva teszi,de én innen nem láttam senkit,aki rugdalódzott,vagy akár csak rossz szót is ejtett volna elhunyt barátunkra,baj,vagy fegyótársunkra(kinek-kinek kapcsolata szerint)
Láttam viszont,olyat aki az első megdöbbenésbe,megrendülésbe vastagon beledisznózott!Tette ezt úgy,hogy odavetett egy sort,ezzel elindítva egy hullámot a nyugodt,csendes tó tükrén!
Az pedig,hogy a kéken "nem sikerült....."pedig te aztán igazán szeretnéd,küzdesz is körömszakadtodig,stb,stb háááát ez ,tudod... Nem ott kéne most is küzdened,nem pedig itt vergődnöd?!
a család kérése azt jelenti amit a két szó együttesen jelent. én nem tehetek arról, hogy neked nem volt olyan kapcsolatod vele, hogy ebben a helyzetben a családja mellett lehess. és mivel így van kérlek fejezd be effajta hozzászólásaidat, mert emberségből nem sikerül levizsgáznod.
a nethirlapon sajnos eddig még nem sikerült leállítani, viszont ott intelligens emberek nyilvánítanak részvétet és nem rúgnak még egy jót bele
tisztelettel kérem a moderációt, hogy ennek az ocsmányságnak vessen véget.
Kérlek ,áruljátok el,hogy mit vétettem,vagy mit vétett Szilágyi Áron olimpiai bajnokunk,hogy a vele kapcsolatos(off-ban)Hsz-em ilyen rövid úton kibaktátok?Melyikünk szúrja a szemeteket?
Nem mindig kényelmes vagy könnyű - mármint magaddal cipelni a félelmedet egy nagyszerű és ambiciózus utazásra -, de mindig megéri.
Ha nem tanulsz meg kényelmesen együtt utazgatni a félelmeddel, sosem fogsz eljutni egyetlen érdekes helyre sem, és sosem fogsz semmilyenérdekes dolgot véghezvinni.