Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Júúúúj, de durva ez a vitrin :) ! Elég kusza. De lehet majd megnézem a 43-as modelleket mögötte. Régen volt úgy rakva, de nem tudom. Mi van ha feltornyozom és rádől az 1:18-as gépekre :oO ???
Ez jó ötlet, csak megfelelő magasságú vitrin dobozok kellenek, hogy a felette lévő dobozt megemelje, ne takarja ki az alul levőmodellt és ne árnyékolja le teljesen.
Gyerekek ! Baj van ! Reggel egy levél várt a postaládában. A következő állt benne :
"Köcsögök ! Nálam van a kis haverotok ! Amennyiben viszontszeretnétek látni találkozzunk a szentéjemben és használjátok a 2 % kedvezményeteket valamint egy forró csókot kell hogy váltsunk. Ellenkező esetben ez a kis gyíkot ajánlott levélként adom fel nektek postán.
u.i. : jól bírja még a gyűrődést, nem vette még meg a dávid csillagomat és a GMP Ferrarit.
Szerintem dereknél töltötte a hétvégét. Megkapta a legnagyobbaknak járó 2 % kedvezményt és megvette minden modelljét az öregnek mert kellett neki, majd söröztek egy nagyot és diskuráltak a csajokról. Majd a végén Miki kapott egy VIP belépőt a mauzóleumba és most keblükre ölelik egymást :)
Amúgy Bútor autó leégése egyértelmű ha menézitek a videót. Már látszott hogy nem versenytempót ment az autó, de nyomta neki. Látszik az is hogy előtte a kipufogóból bazi nagy lángcsóva jött ki, úgyhogy a benzin szépen visszafolyt nem égett el és aztán ez lett belőle.
Hát az elején ódzkodtam tőle, azért is inkább a Röhrl-ös verziót vettem, emlékszel. De kellett egy Alen-es is, emrt KELL.
Igen én is észre vettem hogy egyre lejjebb mentek árba, ma voltam náluk, hát nem tudom mit csináltak, de azt mondta a figura több száz mellékletes modelljük van... Gondolom nem fogy, így lejebb mentek árba.