Azért az a kicsi játék jól jön nekem is :-))) ... , csak ne feledkezz meg rólunk teljesen , mert hiányzol , néha látogass be mihozzánk ide is ! :-*)...
Asszem rájöttem valamire , most a bejelentkezés mellett kikapcsoltam a pipát , h maradjon bejelentkezve , na ezt eddig is csináltam , de hatástalan volt , most viszont a pipa melletti kérdőjelre kattintottam , feljött egy új oldal , és erre kattintottam :
"Facebook fiók leválasztása az Indapass fiókról" ,
és most mintha ki tudnék lépni , de még tesztelem .., viszont elsőre az jött fel h
"a művelet elvégzésére nem rendelkezel a megfelelő jogosultsággal vagy vmi ilyesmi" ,
és akkor kattintgattam tovább , és mégiscsak beengedett !
Remélem más hátulütője nem lesz , és remélem most már akkor leszek benn , ha bejelentkezem , nem akkor ha az Inda úgy akarja ! Úgy legyen !
Ha beválik akkor minden ok részemről , azért kiváncsi leszek h az admin mit fog válaszolni erre a dologra , ill. én csatlakoztam egy másik hsz-hoz , akinek szintén ez volt a problémája , remélem kapunk választ mindketten ...
Lehet ő is ezt fogja javasolni , akkor követhetitek az utat ti is ill. ha nem kapunk választ akkor próbálkozhattok ti is az általam felfedezett úttal :-)))..
Én is csak lesek,hogy kiléptem és a következő belépésnél már nem kell,mert belépve vagyok.Most állítottam 3600 kilépési időt 100 mp-re,kiváncsi vagyok mi fog változni.
Mindig van ami nem stimmel,no de ilyen az egész élet.
Ma megvettem a koszorúkat,nemsokára megyek hajat festetni,aztán Gyuró hazavisz.
A hétvégén meg szeretném horgolni a sisakot(Mint anno a páncélsisak volt),meg elegalább egy gru sapit.Néztem,a meskán 2900 ft.http://www.meska.hu/ProductView/index/768493 A kétszeműt kérték az unokák.Sárga fonalat vennem kellett,mert sárgát nem szoktam használni,nem igazán a szinem.
Emike gyönyörűm a párnád,jó aprólékos munka.
Tinácskánk, jó volt nézni a kis vidiket ,nosztalgiáztam,amikor még én is arra jártam,de rég is volt(kb.8 éve),de szép volt.
Parajdon is voltatok(én nem anno)?Vettél is valami emléket?
Most találtam meg azt a gyapjú sapit,katicával van hímezve,amit akkor Hajnusnak hoztam.
Sziasztok, hozom ide a kávét..... nem sokáig leszek, mert megyünk a nővéremmel a temetőbe....
Egyébként én is mindig be vagyok jelentkezve..... legalább nem kell mindig újra csinálnom......
most meg a google chrome nem akar bejönni, ezt teszi velem már napok óta, most IE-vel tudtam ide bóklászni....
Erzsikém, vagy Dia, vannak kérések facebookon, szeretnének a csoportba belépni.... nincs most időm megcsinálni, megteszitek, hogy engedélyezitek a belépést?!
Még van egy csomó minden, amit el kell intéznem 7-ig. Mindjárt 6 óra...... jaj, ma nem ébredtem fel 4-kor, hanem 3/4 5-kor, kicsit késve vagyok, de 2-kor kukorékoltam..... hozom a kávét, és megyek készólődni!
Ztsz Erzsike, már régóta levelezek ez ügyben, mert én sem szeretem, hogy már be sem kell jelentkezni. Kezdetben kérte a címet vagy a nicknevet és a jelszót. Utána már be volt írva mindkettő, csak rá kellett kattintani. A mostani javítás után már egyiket sem kell, ha megnyitod a fórumot, már írhatsz is be. Most már kérdéses, hogy kik és hogyan léphetnek be a fórumra. Várom az illetékes válaszát ez ügyben, mert tegnap ment el a levelem.
Gyerekek mit tudtok erről az új renderről ?Naponta többször is , bejövök , és csodák-csodája be vagyok jelentkezve , pedig én tuti h az utsó hsz-om után KIJELENTKEZTEM !!!
Talán a facebookkal függ össze h be vagyok jelentkezve , de könyörgöm ott nem evvel a címemmel vagyok fenn ! Akkor ki a túró léptet be engem akaratom ellenére naponta akár többször is ????
Nálatok is van ilyen probléma !???Mert ha igen , és ez sokáig így lesz , akkor nem biztos hogy lesz kedvem tovább is idejönni !!! Lehet akkor hamarosan költöznünk KELL !
Írtam a szerkesztőségnek , nem tudom h jó helyre e ? De remélem így is fogok választ és megoldást kapni erre a problémára !
Amúgy szép estét mindenkinek , Emike szép a párnád , a belső piros fonal az színátmenetes , vagy több színből hímezted ?..
Jó éjt szép álmokat nektek , most eléggé pipa lettem , jobb ha inkább nem is írok többet , mert szépeket nem tudnék írni , na nem nektek , hanem erről az egész eljárásról ill. méltánytalanságról ....