A 2006-nál Úgy indult a vas hogy elment addig a boot hogy válassz országot, vagy valami ilyesmi , és ott még engedte hogy kiválasszam a magyart, de rögtön utánna azt irta : válassza ki a navigálás nyelvét de ahhoz már nem adott képet sem és csak resetelni lehetett. Reset után viszont futott a progi,
Amúgy a 2006-osnál az infinity mappában csak 2 file van: AYGSHELL.DLL és INFINITY.EXE
A kártyán már nem tudom pontosan mert sajna letöröltem , de azt hiszem egy igo mappa és egy 2577 mappa volt.
Csak biztatásképpen, Elindul a progi, és futnia is kell, de valamiért a nyelvi fájlok betöltésénél zakkan, meg. Ez új hiba és számomra érthetetlen, mert nem találkoztam ilyen problémával, és nem is olvastam erről máshol sem, hihetetlen!!!
Próbáldd meg kitörölni a "save" map-ból a fájlokat, csak az üres mapákk maradjanak meg, indítsd újra.
Ha nem műkszik, takaríts le mindent a My Flash disk-ről, tedd fel a My Flash Disk-re, amit küldtem, a Storage Card-ra a gyökérbe!!! A kártyára közvetlenül tedd fel a másikat az IGO8 könyvtárat kapcsold ki a kütyüt, indítsd újra.
Naon rendesek vagytok hogy így segítetek egy ismeretlen embernek bár egy ilyen fórumnak ez a lényege ha esetleg valakinek gondja lenne mio c710 el szóljon abban már van gyakorlatom!
Mindenkinek, aki nem olvasott vissza fórumban, közlöm, a Frankye..., által közölt linkek nem működnek!!! Én töröltem, mert hibásak voltak. Ha visszaolvastok, kijavíthatjátok, nagyon egyszerűen, vagy megvárjátok, amíg a helyes adatok elérhetőek lesznek...
Mindenkitől elnézést kérek, hogy vagy 2 napig nem voltam. Köszönöm, megkaptam a linkeket, haladgatok a szöveggel, reményeim szerint a hétvége előtt fenn is lesz.
A hibás működésre:
Javaslom, kezdd egy HR-tel, és takaríts ki mindent. A kártyát formázd le (PC Win alól, simán formázható kártyaolvasóval), az Infinity mappát teljesen töröld ki, majd tedd fel újra, immár a megfelelő tartalommal. A "database error"-t akkor írja ki, ha a data.zip, az iGO és az sys.txt nem azonos verzióhoz való. Első körben nézd meg, hogy jó data.zip van-e fent, illetve az igo.exe-ről mind a flash memóriában, mind a kártyán készíts egy-egy másolatot, "application.dat" néven! Nagyon fontos lépés! Ezután, ha minden fent van, nyomj egy SR-t, és utána indulnia kell az iGO-nak!
1. Az Infinity mappában a data.zip 10 Mb körüli, és mellette van a data1.zip ami 6 Mb körüli. Azt kell data zip-nek átnevezni, a másikat lehet törölni!!!
2. Az SD Card IGO8 mappában data1.zip-ként van a data.zip.
TESSÉK átnevezni, hogy mindkettőn a 6 Mb-s data.zip legyen.
Én megpróbálom kijavítani, és újból feltenni.
Elnézést, a bakiért, nem volt szádékos, csak a csökkentés miatt összekeveredett