Keresés

Részletes keresés

merges0001 Creative Commons License 2011.12.14 0 0 5412

Kedves lakótársak!

 

Ki tudja hogy hova tüntek a padok a parkből?Ellopták a hajléktalanok?

 

Üdv

Miriam

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 5411

Garzont vennék 10M-ért azonnali kp-ra. ecsipes@gmail.com

Bodzus Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5410

Nem tudtam, hogy ennek a topicnak az a célja, hogy el vagy kiadjuk a lakásokat... de ha már itt tartunk: egyszobás bútorozatlan lakás rövid távra kiadó a lakóparkban. Akit érdekel, írjon. Ez most komoly.:)

Amúgy viszont, figyelembe véve a telek árának a lakásárakban való megjelenését, az 5. ütem elég drága kutyafuttatót tart fenn... Persze, ők tudják.

Az én kutyám szegény már lassan három éve elpusztult, nagyon öreg volt. Mi soha nem hoztuk ide a kertbe, a 70 éves apukám, mert leggyakrabban ő sétáltatta, naponta háromszor vette a fáradtságot és elvitte a futtatóra.

De nyilván szörnyen kockafejűek vagyunk. Például sosem gyújtok rá dohányozni tilos tábla alatt. Beteges...

Előzmény: merges0001 (5408)


bee6 Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5409

Ez így van!!!!Köszönöm szépen Miriam

merges0001 Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5408

Sziasztok!

 

Én nem tudom ki melyik házban lakik.De azt gondolom ez most nem is fontos.A lényeg hogy ennek az oldalnak nem erről kellene szólni,mert így sem eladni sem kiadni nem fog tudni lakást ebben a lakóparkban.Ez egy társasház.Ahol el kell viselni ha, a gyerek a játszótéren játszik és reggeltől-estig kiabál,ha a szomszéd vasárnap kora délután fur,ha a kutya néha napján ugat.Ha valakinek ez nem tetszik költözzön falu szélére ahol 1 km-es távolságban nincs egy db szomszéd sem.Az hogy itt névtelenül irogatnak az meg egyszerűen szánalmas.Nekem van kutyám,macskám,gyerekem sőt még szomszédjaim is.Azt tudom hogy a kutyások legalább tisztán tartják  a parkot,nem úgy a hajléktalanok akik a kuka tárolókban laknak.Mivel itt lakom nem fogom a kutyámat egy nálunk jóvval messzebb lévő kutya futattóhoz vinni és a gyerekemet is ide hozom le játszótérre nem a bocskai útra.

Szóval most már zárjuk rövidre a témát.

Ez egy lakótelep és aki csendre,nyugalomra vágyik költözzön tanyára.

 

Miriam

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5407

Sziasztok!Ha van valakinek felesleges cipője (azért cipő,mert ruhából sok van már:) )azt én ingyen elszállítom a rászorultaknak,szociális dolgozó vagyok,akinek van irjon a szilay44@hotmail.com ra és köszönöm.

bavé Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5406

Az emberek nem úgy választanak lakást, hogy van-e kutya a házban, vagy nincs. A szép rendezett környezet, a jó műszaki állapot, közel a központ mégis nyugodt, csendes környék inkább ez a fontos. Hajléktalanok pedig itt nincsenek. A gyerekek nem sz...nak a fűbe mert pelenka van rajtuk!!! Az akin nincs az kibirja hazáig! Szerintem a vélemény nyilvánítás mindenkinek szíve joga, de nem kellene ilyen durván reagálni. Én vidéken nőttem fel 2 kutyánk volt, és reggeltől estig velünk voltak, vagy az udvaron, vagy a lakásban, és nem ugattak csak ha jött a postás:) A környék igenis egyre inkább kutya kakis, lehet, hogy nem a hátsó kert, de én is és a gyerekem is lépett már ott kutyagumiba:( A közelben több kutyafuttató van azokkal mi a gond? A békés egymásmellett élés megteremtés rajtunk embereken múlik és csak tenni kell érte, de a higgadt hangnemmel, szolidabb érvekkel többet lehetne elérni! Ami tilos azt meg be kell tartani, ez a szabály, ezzel nagyon vitatkozni nem lehet.

Előzmény: bee6 (5405)
bee6 Creative Commons License 2011.12.02 0 0 5405

Én azt nem értem hogy minek költöznek olyan emberek lakóparkba akik nem szeretik a gyerek zajt és a kutyákat,kutyaugatást??

Egy lakóparkban laknak kutyások,gyerekesek,van játszótér és kutyafuttató is,vagy legalább is egy olyan hely ahol kutyások vannak,amivel nincs is baj.Akit ezek zavarnak azok költözzenek el egy rét közepére aztán gazdálkodjanak ott,nyilván kakas kukorékolásra vágynak reggelente,bár csalódást kell okoznom,falun több a kutya:)Had világosítsam már fel az ilyen sötét embereket arról hogy a kutyák azért ugatnak mert nyávogni nem tudnak,ők így kommunikálnak egymással,így hívják játszani a másikat.Nem azért ugatnak mert lakásban vannak tartva,könyörgöm aki kertben tartja a kutyáját az jóformán le sem szarja mert ugye minek is,van kert nem kell sétáltatni,így szocializálódni sem fog.Sokkal többet vannak sétáltatva és jobban szocializáltak azok a kutyák akik lakásban élnek,mert felveszik a gazdájuk életritmusát.Ha meg valaki egész nap a kutya ugatást hallja,annak nem sok dolga lehet ha egész nap ráér otthon téblábolni,már elnézést!!!!Igen én is hallom hogy az 5.A ban azt hiszem a 6.on vagy a 7.en sír egy kutyus van mikor reggeltől-estig sír,mindig hallom ha otthon vagyok és jó lenne már ha a gazdája foglalkozna vele.Azt a szép vizslát én is szoktam látni,hallani és igen valóban nagy testű,de aki ért egy kicsit is a kutyákhoz az nagyon jól tudja hogy a vadászkutyák szinte mindig bent alszanak a lakásban mert ugye aki nem ismerné a mondást"fázik mind a vadászkutya"

Ezzel nem védeni akarom a kutyásokat de talán így kéne nézni a dolgokat,arról nem beszélve hogy a játszótérnél nem egyszer láttam hogy az anyuka oda szara.ja a gyerekét,és a hajléktalanok is oda piszkítanak,a kutyások legalább összeszedik a szart a kutyák után.

Egyébként meg hova kéne vinniük azoknak a kutyákat akik a nádorligetben laknak???Az ott a legjobb hely,és szerintem nem zavarnak senkit,nem piszkítják össze azt a részt,nincs szemét sosem,sőt már egy zacskóba gyűjtik a szemetet amit nem csak otthagynak.

Én azt mondom költözzön el akinek ez nem tetszik,lakóparkban élünk nem a sivatag közepén,kutyaugatás..........ugyan már!!!!

Vagy csak savanyú a szőlő babám:)))

Nyugdíjas Klára Creative Commons License 2011.12.02 0 0 5404

Első emeleti garzon lakás bútorozatlanul hosszú távra kiadó a Nádorliget 5. épületben. Érdeklőni: 06-70/2272-943.

szomi_szomi Creative Commons License 2011.11.30 0 0 5402

"Azt furcsállom, hogy azok, akik itt laknak, tökéletesen tétlenek a témát illetően, láthatóan évek óta:)"

 

Te nem ott laksz?

Előzmény: bullzaye (5401)
bullzaye Creative Commons License 2011.11.30 0 0 5401

Pontosan, a nyár volt a necces időszak. Gyakorlatilag - nap közben - megállás nélkül ment az ugatás, napkeltétől napnyugtáig (btw most csukott ablaknál is hallom az egyik kutya ugatását, bár nem a kertből jön. Borítékolom, hogy a szegény szerencsétlen "társasházi vizsla" az).

Azt furcsállom, hogy azok, akik itt laknak, tökéletesen tétlenek a témát illetően, láthatóan évek óta:). A helyzet maga annyira abszurd, hogy számomra teljesen érthetetlen, miként lehetséges, hogy a táblával is jelzett, a házirendben foglalt szabályt minden ellenérzés nélkül rúgják fel a lakótársak. Az, hogy a liftben pár napja egy tócsányi kutyapisa állt, még jót is lehetne röhögni (hogy honnan tudom, hogy kutya: szülő nem guggoltatja le a gyermekét a liftben, a víznek pedig nincs húgyszaga), ha nem azt az általános mentalitást tükrözné, ami néhány tulajdonos a magáénak tud. Nevezetesen a "más is megteszi, akkor nekem is lehet" és a "teszek rá, hogy kit mi zavar, engem is zavarnak mások".

 

Hogy mit lehetne tenni? Egy email-t elküldök a cégnek, aki felelős a közösképviseletért, hátha ők tudják a választ. Beszélni az udvaron rohangászó kutyák gazdáival már csak azért sem érdemes, mert ha valaki eljut oda, hogy a figyelmeztetések dacára az udvaron kössön ki, az nem fogadóképes az észérvekre.

 

- nem, nem utálom a kutyákat

- igen, szerintem egy társasházban ötcentis kutyáknak sincs helye

Előzmény: zsildi81 (5380)
lakásvétel Creative Commons License 2011.11.26 0 0 5400

Tisztelt Tulajdonosok!

A Nádorliget Lakóparkban szándékozom vásárolni 2szobás lakást a közeljövőben (akár azonnal).
Garázsbeálló előnyös lenne.
Tájolás, épület, emeletszám, kialakítás, stb. nincs megkötve.

Kérem, amennyiben rendelkezik ilyen eladásra kínált ingatlannal, írjon e-mailt a truck72a@gmail.com címre.

 

 

Tulip90 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 5399

Kösz, Joc!

Mivel az utóbbi hónapokban nem ott laktam, elkerülte a figyelmemet a kiírás.

Van, ahol már ezt teljesen készre csinálták? És hogy néz ki, jól?

 

Előzmény: joc_ (5397)
h.zsófi Creative Commons License 2011.11.20 0 0 5398

Sziasztok! Lakásom kiadó!

Nádorliget 7/a-ban első emeleti  (49 m2), garázsbeállóval vagy anélkül.

info@renomax.hu

 

joc_ Creative Commons License 2011.11.18 0 0 5397

Nem marad úgy.

A liftekben ki van/volt írva, sőt, valahol próbaminta is van hogy milyen lesz.

Előzmény: Tulip90 (5396)
Tulip90 Creative Commons License 2011.11.18 0 0 5396

Sziasztok! Egy kérdés:

A vezetékek cseréje miatt kivágott belső vakolatdarab az áramszekrények felett nálunk "be van csinálva", ami annyit jelent, hogy nagyon rondán körbe van cementezve-habarcsolva, vastag szürke keret. Ez most így marad?!?!?! Tudtok erről valamit, vagy máshol már be is van színezve?

Ugye ezt a "munkát" így nem veszi át a gondnok/közös képviselő?!?!?

Csibkebogyó Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5395

Sziasztok! Albérletett keresünk!!!

A XI.kerben keresünk albérletet hosszú távra, mert a Kelenföldi Református Oviba jár a kisfiunk és szeretnénk beljeb költözni, mert most a XXII. kerben élünk.

Ha valaki hal vmit, megkérlek jelezzétek felénk.

 

Email: meliton.czifra@gmail.com

 

Előre is köszi. Pá

zsuzsa.cz Creative Commons License 2011.11.10 0 0 5394

Sziasztok!

 

Eladó 80 nm feletti nagyteraszos lakást keresünk a lakóparkban, lehetőleg 3. emelet felettit. A leginkább a 7 C vagy D lépcsőház érdekelne minket (itt vannak a garázshelyeink).

 

30/227-5512

zsuzsa.cz@gmail.com

Kacs84 Creative Commons License 2011.11.06 0 0 5393

Kedves Mindenki!

Eladó, kiváló állapotú 50 nm-es lakást kínálok a Nádorliget lakóparkban, akár bútorozva.

A link: http://ingatlan.com/6072817

Az ár irányár!

 

josslein Creative Commons License 2011.11.05 0 0 5392

Keresek 50-65 nm-es lakást,teremgerázzsal és tárolóval.Készpénzes fizetés.Tel: Ricz György 30-485-64-54

hajduv84 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 5391

Kedves Lakók,

 

Fiatal, dolgozó pár keres miniumum 1,5 szobás kiadó lakást, hosszútávra a lakóparkban azonnali költözéssel.

Elérhetőségeink: +36-20-252-0852 vagy karoly.sarkadi@gmail.com

 

Köszönjük!

 

joc_ Creative Commons License 2011.11.02 0 0 5390

Csak szólok: ma délben is végigbüntették akik ott álltak.

Előzmény: szilardszaloki (5375)
Monika_M Creative Commons License 2011.10.28 0 0 5389

Eladó lakást keresek a Nádorliget lakóparkban a következő paraméterekkel: 50-70 nm2-es, nagy terasszal (8 nm2-től), minnél magasabb emeleten, de legalább a 3-on.  Lehetőleg utcára néző lakás érdekelne, de ez már csak másodlagos szempont.  
Az e-mail címem: monika.musko1990@gmail.com, kérem küldje el az elérhetőségét és felveszem önnel a kapcsolatot!

Köszönettel: M. Mónika 

Dzsaszper Creative Commons License 2011.10.28 0 0 5388

Üdv. Eladó napfányes, 41 m2-es erkélyes Stúdólakásom a NÁDORLIGET Lakóparkban. Átlag feletti kialakítású (üvegtégla berakások, sarokkád, olasz fautánzatú kerámiák). Konyhabútorral, konyhagépekkel, hűtővel, mosógéppel. 6. emeleti, K-DK-i fekvés. Ár 14.490.000 Ft. Azonnal költözhető, kiürített, bármikor megmutatom. Ingatlanosokkal nem foglalkozom... Info, képek: http://www.expressz.hu/ingatlan/lakas-haz/tegla/hirdetes-28691202/

Tel.: 06202644571, andras@corner29.hu

cimbóka Creative Commons License 2011.10.24 0 0 5387

Mekkora a lakásotok?

Ha esetleg van alaprajz, képek, akkor megköszönném, ha elküldenéd azokat e-mailben.A címem nyilvános.

Előzmény: bavé (5386)
bavé Creative Commons License 2011.10.23 0 0 5386

A mi lakásunk a Nádorliget u. 5.B-ben eladó. 1. emeleti, utcai, konyhabútor beépített, gépesített, hálóban gardrób, 20.000.000.-Ft-ért! Érd: 06303179018. Egész nap megtekinthető.

Előzmény: cimbóka (5385)
cimbóka Creative Commons License 2011.10.21 0 0 5385

Bocs, én csak egyszer kattintottam....

Előzmény: cimbóka (5384)
cimbóka Creative Commons License 2011.10.21 0 0 5384

Egy ismerős család keres lakást jó helyen 20 millióig.

 

Szerintem ez egy jó hely.:)

 

Ha van valakinek tudomása eladó, jó adottságú lakásról a Nádorligetben, akkor kérem jelezze.

cimbóka Creative Commons License 2011.10.21 0 0 5383

Egy ismerős család keres lakást jó helyen 20 millióig.

 

Szerintem ez egy jó hely.:)

 

Ha van valakinek tudomása eladó, jó adottságú lakásról a Nádorligetben, akkor kérem jelezze.

kemer2003 Creative Commons License 2011.10.19 0 0 5382

sziasztok,

 

Érdeklődni szeretnék, hogy UPC-t használ-e valaki a Nádorliget u 7-ből? Mennyire vagytok elégedettek, milyen sebességet nyújtanak a 25-ös internet csomaggal nálunk általában?

 

köszi, kemer

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!