Ezzel szemben a helyes tippsor: Ascoli - Sampdoria 1 Cagliari - Milan 2 Empoli - Roma 1 Inter - Livorno 1 Juventus - Messina 1 Lazio - Fiorentina 1 Palermo - Chievo x Parma - Treviso x Reggina - Lecce 1 Siena - Udinese 2
Igaz nincs benne egy nyomorult iksz sem, de nekem tetszik.
Remélem Isten fogja a hétvégén, én majd szurkolok, mert nem leszek tv előtt a hétvégén. Sajnos. Viszont megnézem mindjárt, hogy otthon játszik-e a Vfb...
Hát nem tudom te mit néztél, mert nekem nem ez az összeg szerepel, hanem valami száztizenakárhányezer!
Majd egyeztessünk, mert ennyiért szerintem érdemes lenne elmenni, mondjuk tuti, hogy az asszony nem akar majd itthon maradni, úgyhogy vinnünk kell őt is!
Nem lenne jobb egy saját út autóval és jegyet nézünk valamelyik irodánál?
Hát Faszikám, ahogy itt a tippeket elnézegetem nem nagyon tudok mit hozzáfűzni.
Talán a Roma és a Lazio meccs. Ezek háromesélyesek, így bármi elképzelhető. Inkább egy vendég, vagy egy hazai szokott ilyenkor bekövetkezni.
A Treviso egyszer elkapja valakinek a torkát, lehet hogy most jött el az ideje a felemelkedésüknek. Úgyhogy akkor mégis tudtam hozzáfűzni, és most leírom, amit gondolok.
Ascoli - Sampdoria 2 vagy X (2) Cagliari - Milan 2 (2) Empoli - Roma 1 (X) Inter - Livorno 1 (1) Juventus - Messina 1 (1) Lazio - Fiorentina 1 (X) Palermo - Chievo 1 (1) Parma - Treviso X (1) Reggina - Lecce 1 (1) Siena - Udinese 2 (2)
Na erre varjál gombot!!!
Szerintem felezd meg a különbségeket, és a tied a döntés, hogy a különbségek közül, melyikünk tippjéd teszed be, de legyen azért az enyéim közül is.
Zárójelben a te tippjeid. A fixek nyilván adottak, a 4 (vagy 3) különbözőt pedig kombinlád a kettőnk tippjéből. Ennyit tudok mondani. Holnap még tudok reagálni, estétől már nem nagyon vagyok elérhető vas. estig.
Persze hogy jól éreztük magunkat, ezt majd párszor megismételjük!Remélem!
Na a szeánszról annyit, hogy én ma tippeltem, majd nyálazd át, írj véleményt majd válaszolok hogy mi van, de minél hamarabb reagálj, nehogy el kelljen ugornom mongyuk Moszkvába, aztán nem tudom feladni a szelvényt!
Na íme;
Ascoli - Sampdoria 2 Cagliari - Milan 2 Empoli - Roma x Inter - Livorno 1 Juventus - Messina 1 Lazio - Fiorentina x Palermo - Chievo 1 Parma - Treviso 1 Reggina - Lecce 1 Siena - Udinese 2
Na tegnap jöttem meg Spiltől, de egyből lecsaltak zenélni a garázsba, meg ittunk is rendesen!Szóval ma pihi, meg csajozok, de nemsokára megyek feladni a mixet!
Bakker ezek a splitiek micsoda gyönyörű helyen laknak!Az volt az érzésem, hogy Olaszban vagyok!Meg az a tenger, pálmafák áááhh......
A Hajduk stadion állat nagy, és kb 100 méterre van a tengertől!
Hát nagyon fasza az biztos!
Na ha itt vagy írj vissza gyorsan, mert mindjárt húzok!
Én az Ascoli meccsre bármit tennék, csak nem ikszet.
Jó az a Parma, oda inkább 2-est tennék, de ha akarod az X-et, ám legyen...
Messina nem kap ki otthon a Samp-tól, oda inkább tenném azt az ikszet, de akár még el is fogadom a vendéget, ha nagyon erőszakoskodsz...
Az Udine nem nyer a nácik ellen, na ezt veheted kézpénznek. Ide inkább ikszet tegyél, és akkor én változtatnék ennyit. Ezt odaadom az előző kettőért cserébe, ha úgy jó neked.
A többit elfogadom (bár nyerni fogunk a rohadékoknál, majd meglátod) és igaz, hogy nem ezt fogom tippelni, de akkor én ezt adnám fel:
Ascoli-Parma x (itt akartam a vendéget) Chievo-Treviso 1 Fiorentina-Livorno 1 Juventus-Inter x (elkenjük a szájukat...) Lecce-Cagliari 1 Messina-Sampdoria 2 (a Messina otthon nen rossz ne feledd) Milan-Reggina 1 Palermo-Empoli 1 Roma-Siena 1 Udinese-Lazio X (ezt változtattam a te hazaidról!)
Na faszikám már ma beteszem a tippjeim, mert minél hamarabb fel kellene adni a szelvényt!Ki tudja mennyit leszek itthon a hétből!Már előre tudom hogy szerdán Szombathelyre megyek, csütörtökön meg Splitbe!Fogalmam sincs mikor jövök haza!
Szóval igyekezz átnyálazni, és jelezni hogy mi a véleményed, ha lehet, holnap megpróbálom megnézni!
De most is visszarittyenthetsz valamit ha még bennt vagy!
Na pápá!
Szóval:::
Ascoli-Parma x Chievo-Treviso 1 Fiorentina-Livorno 1 Juventus-Inter x Lecce-Cagliari 1 Messina-Sampdoria 2 Milan-Reggina 1 Palermo-Empoli 1 Roma-Siena 1 Udinese-Lazio 1
Inkább használnánk értékes információ cserére ezt a lehetséges csatornát, de a te normálatlan megjegyzéseid és értelmi passzivításod miatt nem lehet érdemben megvalósítani azt!