Szerintem ennek a topiknak kb annyi értelme van mint bármelyik szélsőjobboldali megnyilvánulásnak...ha vki megmondja nekem, hogy mi köze a vezető stílusának (IQ-jának) a kocsi típusához, akkor marha boldog leszek. S mint ahogy már sokan említették előttem is...ugyanugy van skodásból is barom, meg BMW-sből is normális. Lehet, hogy a topci nyitójának volt valami kellemetlen esete egy bmw-sel, de emiatt általánosításba fogni sztem meglehetősen nagy egyszerűségre vall.
Látom nem értettétek mire gondolok.
Apámnak is van BMW-je, használom is, tudom miről beszélek.
Te is tudod, hogy másképp kezel a forgalom egy nagy sötét BMW-t, mint egy Suzuki Swift-et. Ez sokakat csábít arra, hogy ne csak éljenek ezzel a lehetőséggel, hanem visszaéljenek.
Ennyi.
Az autó általában sokkal jobb, mint az úton közlekedő járművek, de én nem arra gondolok, hogy mész mint állat. Az velem is előfordul.
GGG
Méghogy aggresszív béemvés... És mikor a trabantos lelőtte a kamionsofőrt? Avval mi van? Az joviális cselekedet volt? Ehhez képest az, hogy mi néha fitogtatjuk a gépeink teljesítményét, kiscserkészekhez méltó cselekedet...
Egyébként meg sokkal több "bátor" 1.9PDTDI-s VW konszernes gépsort látok az úton. Vagy akár mondhatnám a legújabb divatot, mikor anyunak beújítanak egy dzsippet, mer' az jó, oszt' hadd szóljon... Megy mint a meszes, fingja nincs a kocsija képességeiről, de még inkább túlbecsüli a saját képességeit, és mikor a butaság szorgalommal, meg lehetőséggel párosul, akkor abból komoly bajok születnek.
Nem vagyok agresszív BMW-s nem!!!
A qva életbe takarodjon mindenki előlem!
Ne, húú, ne előzzön meg senki!!!
Ne írkáljatok semmi rosszat a béemwésekről, mert rosszul jártok! A qva életbe, nem bírom! ÁÁÁÁÁÁ
Nem vagyok agresszív, hányszor kell még elmondanom?
Ne baszogassatok! Nem vagyok agresszív! Nem én nem! Hol vannak a gyógyszereim? A qva életbe...
elgurultak...!
Sajnos van egy ilyen agresszív vezetésre csábító hatása, és itt nem arra gondolok, hogy jobban nyomod neki, mert lehet... Sajna többeknél láttam már. valószínűleg az imidzs által nyújtott védelemből fakad.
GGG
Tegnap 5.-iknek állok a lámpánál.
Zóld. Elindulunk. Erre a 2.-ik kocsi után KERESZTBE elöttünk áttép a tilosban kb. 80-al egy mikrobusz. Talán Renault Espace. Úgy ment,hogy fel sem tudtam ismerni. Olyat satuzott mindenki,hogy majdnem eltoltuk egymást és hátúlról is majd lebontottak.
Egy pillanatra átvillant az agyamon,hogy utána kéne menni,jól kirángatni és megrugdosni az ilyen tetüt...
Aki már csak azt látta volna,az biztos azt hitte volna,hogy egy agresszív BMW-s vagyok...és közben tényleg:DDD
De még egy ekkora barmot...remélem mielőbb megdöglik az ilyen és senkit nem visz magával...
Szia Bálna,
S-betűs, sajnos mindig az ábécé végén. Egyébként egy hétre rá kűtték a papirost.
Az egészet elintézhettük volna levélben, megspóroltam volna 350km-t. Na mindegy legalább az autópályán oda is és vissza is /ontopic/ lenyomtam néhány agresszív béjemvést és egyebeket../offtopic/ meg újból megnéztem ki tudom-e akasztani a sebességmérőmet.
Üdv,
Tibi
most mennem kell
amugy nem.volt 1 ilyen emailem is hogy king george@...de mar nem talaltam,tobbire nem emlekszem
amugy 2 nevem a george-bocsi gyorgy amit nem hasznalok
Ez igy van.
Én is korábbra kerültem;)
Pénteken jelentkeztem és köv.hét szerdán már hivtak is,hogy jó-e a péntek?
Szóval 1 hét alatt megvolt;)
Engem csak kb. 1-ig nyúztak,bár én B betűs vagyok;) Nem tom az utcsók meddig voltak.
Te milyen Tibi vagy?:)
Nekem is olyan 10-12 rongy rémlik.
Mármint, ha jelentkezel a vizsgára, a jelentkezési lapon adj meg egy elérhető telefonszámot, mert a megüresedő helyeket azokkal töltik fel, akiket el tudnak érni és meg tudják kérdezni, hogy elfogadható-e nekik a korábbi időpont.
Üdv,
Tibi