Keresés

Részletes keresés

araknid97 Creative Commons License 2011.01.04 0 0 479

Nekem a harmadik és az utolsó jött be legjobban mert ezekbe társa is van Dexnek.A 3-ba nemjöttössze az hogy lumennel mi lesz az majd kiderül a folytatásba mert szerintem még nem végeztek egymással. Bár szerintem a többi évad se volt rossz. 

Előzmény: Cooper ügynök (478)
Cooper ügynök Creative Commons License 2011.01.03 0 0 478

Mesélj.

Előzmény: araknid97 (477)
araknid97 Creative Commons License 2011.01.03 0 0 477

hát nálam neméppen...

Előzmény: Cooper ügynök (474)
Gambrinus Creative Commons License 2010.12.31 0 0 476

Üdv, Cooper ügynök!

Nálam is pontosan ugyanez a rangsor.

Előzmény: Cooper ügynök (474)
Cooper ügynök Creative Commons License 2010.12.31 0 0 475

Cooper ügynök Creative Commons License 2010.12.31 0 0 474

Évadrangsor nálam:

2.

1.

4.

5.

3.

emilysliver Creative Commons License 2010.12.30 0 0 473

ahh, Debrába egyszerűen szerelmes vagyok, főleg az 5. évad óta, amit nem szinkronnal láttam! ahogy tolja a káromkodásokat, hát kihalok! bár magyarul mégis változatosabban lehet rondán beszélni =) mondjuk mégse szerettem belé... túl vékony. de nem? egy kicsit ízléstelen =o

Előzmény: Gambrinus (472)
Gambrinus Creative Commons License 2010.12.30 0 0 472

ami engem illet, nekem is a 3ik tetszett a legkevésbé. Valamint a Lument alakító színésznő szerintem nagyon jól játszott, hiteles volt, és a karaktere is jól ki volt dolgozva. Dexter meg hát, télleg negyszerű, itt is, meg a Six feet underban is egyaránt. Six fet underben nagyjából mindenki zseniális színészi alakítást nyújtott. Akit még nagyon csípek, az a Debra szerep. az is nagyon hiteles és őszínte. Hát most csak jót tudtam írni, sajnos.

Előzmény: emilysliver (470)
Gambrinus Creative Commons License 2010.12.30 0 0 471

Majd egyszer talán én is kérni fogok valamit...

Előzmény: arnyekxxx (467)
emilysliver Creative Commons License 2010.12.30 0 0 470

jó hát nekem nem tetszett, ez van. szerintem a 3. évad volt unalmas, az összes többi nagyon tetszett, ez az utcsó is. hja persze Dex bátyját is bírtam. mekkora incest sztorikat lehetne írni róluk (whooa, bocs).

mondjuk az elején Lument se csíptem annyira, csak fogtam a fejem, amikor nem szállt fel a repülőgépre, annyira irritáló volt, ahogy folyton csak szenvedett.. persze érthető az ő helyzetében, de akkor is. De ahogy Dexter megkedvelte őt, úgy én is. Tudod, amikor a biztonságiőr meg az a csaj szexeltek a másik szobában, és Lumen meg nyüszített és befogta a fülét, aztán Dex is.. hát nem mondhatod, hogy nem volt annyira lélekrezegtető! amúgy amikor ők ketten lopakodtak a lakásokban, meg amikor együtt gyilkoltak, abban volt valami intim. tudom, végülis ezt Dexter Miguellel is megosztotta, de mégis.. az nem volt ugyanaz. és itt most nem arra gondolok, hogy mert ő nem lány.

én nem láttam a csajszi színészi munkájában különösebb bajt, de hát nem értek hozzá, vagy mit tudom én.

azért Dexter mimikája olykor nem semmi! sokkal helyesebb így, mint Davidként a Six feet underben, bár persze a karakter miatt is, amit megformál, meg gondolom mert idősebb is.. nem semmi ahogy tolja, nagyon ott van!

Előzmény: celebrian (469)
celebrian Creative Commons License 2010.12.30 0 0 469

3. évad szar? Én imádtam Miguel Pradot és Jimmy Smits zseniálisan alakította. Szerintem volt olyan jó, mint John Lithgow. Nekem Lumen karaktere nem jött be és Julia Stiles már elnézést, de mit keres a színészi pályán??? Remélem nem tér vissza, borzasztó unalmas volt. Én bírtam Lilat és az icetruck killert is. Egyedül Lumen volt az, aki idegesített, bár szerintem nem a karakterrel volt bajom, hanem a tehetségtelen színésszel.

Előzmény: emilysliver (468)
emilysliver Creative Commons License 2010.12.30 0 0 468

sziasztok!

tegnap fejeztem be az 5. évadot (pár nap alatt megnéztem, és azt hittem, hogy kész van már a hatodik, nagyot csalódtam, mikor rájöttem, hogy nem, de mindegy =// XD)

huuuh áh nekem nem volt csalódás, nem is tudom, hogy a 4. vagy a mostani évadzáró után ültem-e nagyobb katatón állapotban a gép előtt.. hát szerintem, nagyon kész volt. én úgy reménykedtem, hogy hepiend lesz, mármint hogy Dexter meg Lumen együtt maradnak, és mostantól együtt fognak roncsizni, mint Bonnie és Clyde.. de komolyan, és Dexter annyira boldog volt =( sajnáltam szegényt.

nekem van egy olyan érzésem, hogy a kövi évadbn nagyobb szerepet kapnak majd a gyerekek, Astor vagy Harrison..

amúgy szerintem Quinn tudja, hogy Dexter sáros.. alapból csak Debra miatt állt le a basztatásával.. de mivel most kimentette őt, ezért békén fogja hagyni.. amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy Quinn ebben az évadban sokkal vékonyabb, és megviseltebb, mint az előzőekben.. idősebbnek tűnik.. amikor ott a szórakozóhelyen volt, és fűzte a csajokat arra gondoltam, bűn, hogy ez a pasi leakad egynél, de az élet már csak ilyen. amúgy annyira aranyos volt, amikor először mondta Debnek, hogy szereti.. ^^

tetszett nekem ez az évad, úgy ahogy volt.. egyedül a 3. évad volt, mi elég szar volt szerintem, alig szenvedtem át magam rajta.

arnyekxxx Creative Commons License 2010.12.27 0 0 467

Örök Hálám!

Előzmény: Gambrinus (466)
Gambrinus Creative Commons License 2010.12.25 0 0 466
Előzmény: arnyekxxx (465)
arnyekxxx Creative Commons License 2010.12.23 0 0 465

Üdv!

Tud valaki magyar feliratlelőhelyet az 5. éved 2. feléhez?

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.21 0 0 464

"Quinn ezzel 100%-ra biztos lehet benne hoyg Dexter a sorozatgyilkos de legalább is gyilkos"

Nem hiszem, hogy Quinn-ben ez tudatosult, inkább arra gondolhatott, hogy mégiscsak jó arc ez a Dexter és működik az összetartás, hiszen másodszor is segített rajta. Az első alkalom ugye akkor volt, amikor Quinn eltett egy kis pénzt, Dex meg nem szólt egy szót sem. Viszont akkor asszem még nem voltak haragban egymással.

Előzmény: MartonkaFull (461)
stuncenpudli Creative Commons License 2010.12.20 0 0 463

Szerintem azaz remélem, hogy Lument nem írták ki teljesen és abban is hogy a főszereplő házasságának a ége nem fogja a filmbéli Dextert befolyásolni ugyanugy mint ahogy az írók egy részének kidobása se m:S

Előzmény: Gambrinus (462)
Gambrinus Creative Commons License 2010.12.20 0 0 462

ŰTegnap este végre megnéztem én is. Tetszett nekem a befejezés. A lefejezős szál valóban elvarratlan, hisz az egyik elkövető ha jól emlékszem elmenekült. Vagy nem? Ill. Ez a robotzsarus dolog: szerintem nagyon jó karakter volt a fickó.

Hogy legközelebb mi, lesz azt nem tudhatjuk. De valami lesz...

MartonkaFull Creative Commons License 2010.12.17 0 0 461

Ohh é nnem aggódnék ,tutira nincs ott lezárva semmi sem, figyeld meg hogy még lesz ott 1-2 csavar, a Quinn ezzel 100%-ra biztos lehet benne hoyg Dexter a sorozatgyilkos de legalább is gyilkos, a 3-as gyilkosa, és gondolom mint debrí ha nem is tudja ki felett de szemet hunyt és elengedte Őket ugyanígy működik Quinn is, modt jön egy kis nyugi meg jópofi, de quinn már csak iylen így is muztatták be, higgadt, de becsületes a végtelenségig és nagyon jók az ösztönei.

Lumennek(Styles) meg grat már a jelölésért is tuti, hogy dúrván oda tette magát ;)

Előzmény: Mrs Tremond (459)
franatic Creative Commons License 2010.12.16 0 0 460

Stuncenpudli! Pont azért írtam, hogy cslaóka az előzetes, mivel úgy vágják össze, hogy biztos nem az fog történni, amit abban az egy percben gondolni vélünk. :)

Ezt a lefejezős szálat szinte el is felejtettem. Mindig volt a főszál mellett valami kisebb bűntény, nem csodálkozom azopn, hogy ilyen hirtelen elvágták ezt is. Szerintem Qiunn lezárta annyival, hogy Dexter tett neki egy szívességet, és cserébe Dexter nem jelenti fel a bekamerázásért. Vagy valami hasonló. majdnem lebukós jelenet tényleg nagyon jó volt. Szinte úgy voltam vele, hogy most, vagy soha, Dexter neked véged van :D

Nem lepődnék meg azon, ha Lumen nem térne vissza. Elvégre Ritat is seperc alatt kiírták, még a színésznő volt felháborodva, hogy erről neki nem is szóltak előre.

Remélem nem csak a jelölést, hanem a díjat is megkapja Golden Globe-on :)

Mrs Tremond Creative Commons License 2010.12.16 0 0 459

Plusz azt se értem, hogy Liddy meggyilkolása most akkor miért is van elintézve? Azért a véren kívül más is kapcsolta Quinnt Liddyhez (a telefonhívások és hogy Liddy az ő nevét írta a könyvbe, amikor a megfigyelőszettet elvitte), akkor most megnyugodnak abban, hogy nem lehet tudni, ki ölte meg?

Meg az elején elég sokat szaroztak a lefejezős sorozatgyilkossal, aztán az a történetszál hirtelen kikopott, ami nem egy elegáns húzás a készítők részéről.

Ha én írnám a Dextert, a következő évadban egy olyat csinálnék, hogy Dexternek nem sikerül bedobni egy hullát a tengerbe, és megtalálják a hullát, és nyomozás indul, és valamiért egy ártatlan vadidegenre bizonyosodik rá, hogy ő volt a gyilkos és Dexter megpróbálja kiszabadítani a börtönből vagy valami.

Előzmény: Mrs Tremond (458)
Mrs Tremond Creative Commons License 2010.12.16 0 0 458

Na, családi okok miatt csak tegnap este nézhettem meg az utolsó részt. Olyan volt, amilyenre számítottam: nagyon jó, de azért távolról sem ütött akkorát, mint az előző évad lezárása. Azért amikor Debra megtalálta őket a nejlon mögött, az Egy Kurva Jó Jelenet volt.

Quinn karaktere az egész szezonban iszonyúan bejött, ahogy meg volt írva, meg a pasi is, akitől alapvetően egyenesen viszolygok, de van benne valami, amitől szerintem fizikailag nagybeteg ember benyomását kelti, amiért valamiért kicsit mindig sajnálom is, plusz nem gonosz, hanem igaza van, tehát ezért is sajnálom, meg bizonyos szögekből még jóképű is, de alapvetően egyenesen viszolygok tőle, és ettől nagyon jó lett az egész.

Kicsit mondjuk idegesített, hogy a szülinapi zsúron bejelentették, hogy most Debra megoldotta a Barrel girls case-t, hát azt nem nagyon fogtam, hogy ezzel miért oldotta meg. Lehet, hogy benne volt, csak nem figyeltem oda?

Lument nem hiszem, hogy visszahozzák a következő évadra. Eddig egyik Special Guest Star (Rudy, Lila, Prado, Trinity) se érte meg a következő évadot, igaz, Lument legalább nem nyírta ki, de attól még, hogy Golden Globe-ra jelölték, nem fog visszatérni. John Lithgow-t is jelölték tavaly, meg is nyerte, mégse támadt fel.

Plusz nem tudom, olvas-e itt valaki ilyesmit, de ugye Dexter és Debra egy házaspár az életben, a sorozat forgatásán ismerkedtek meg. Na most benyögték, hogy válnak. Kíváncsi vagyok, hogy ennek lesz-e hatása a sztorira. Valószínűleg nem, de én mindenesetre már várom, hogy Debra rendesen rájöjjön, hogy Dexter mit csinál és nézzen szembe vele. Én az utolsó évadot azzal zárnám le, ha egyszer vége lesz, hogy Debra lesitteli Dextert életfogytiglanra. Vagy Miamiben van halálbüntetés?

Előzmény: Dr_Akula23 (457)
Dr_Akula23 Creative Commons License 2010.12.15 0 0 457

Én is abban reménykedem, hogy Lument nem írják ki , mert Julia Stiles most lett Golden Globe díjra jelölve ezért az alakításért (ha jól tudom). Én nagyon bírtam ezt a szerelmi vonalat, meghát Rita már úgysincs...

MartonkaFull Creative Commons License 2010.12.15 0 0 456

Igen-igen tisztába navgyok vele, de az oylan szép lezárás lenen azaz az olyan lezárás lenne, de szerintem valam ioylasmi lesz hogy ő is kijelenti, hogy najó leáll nincs rá szüksége és a végén pedig észrevesz valakit és olyan tudjátok milyen szemmel néz rá :)

Ennyi idő után tuti ne mtud leállni, de nekem Lumen is gyanús és kétlem, hoyg ennyivel lezárták volna a Lumen vonalat...

Előzmény: Törölt nick (455)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.14 0 0 455

"hogy megjavul az olyan jó lenne :)"

Wishes are for children.:))))

Előzmény: MartonkaFull (454)
MartonkaFull Creative Commons License 2010.12.14 0 0 454

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILERES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uhh nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de nekem nagyon bejött végre megnéztem Tegnap éjszaka és uuuhhh, nem gondoltam volna hogy a Lumen lelép és ott hagyja bíztam benen hogy a köv évad kettejükről szól majd, ellenben sok kis okosságot bölcsességet mondott, így lezárásként! Számomra még mindig marad a No1!

A köv évadban hogy mi lesz az külön kívánmcsivá tett ami majdnem biztos hogy talán a legeslegvége az lesz hogy megjavul az olyan jó lenne :)

Fafara Creative Commons License 2010.12.13 0 0 453

jobb legvégét vártam :(

stuncenpudli Creative Commons License 2010.12.13 0 0 452

KICSIT CSALÓKA???

Én láttam több előzetest is és rémálom..kb olyan az előzetes mint az egész sorozat feszült és ötletes, pont ugy vágják meg hogy mintha elárulna valamit közben meg totűl más fog történni csak úgy van megvágva...

például volt az a rész amikor Lument elvitte és bezárta, majd megszökött na akkor is úgy vágák meg mintha Lumen valóban meg is szökött volna és feladta Dextert de legalább is elmenekült közben meg hasonló sem volt, csak ügyesen megvágták, ez az előzetes pont olyan, én sem láttam még az utolsó részt de tuti hogy nem bukik le Dexter a következő évadban egészen biztos hogy a kettejük "munkájáról" lesz szó...

Előzmény: franatic (449)
DanGer88 Creative Commons License 2010.12.13 0 1 451

Így van, a legjobb sorozat. Nekem bejött az 5. évad is, a lezárás is remekre sikerült, bármi lehet a folytatásban, kíváncsian várom mit találnak ki.

Előzmény: Törölt nick (450)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.13 0 0 450

Lecsekkoltam a zárást, még mindig ez a legjobb sorozat, úgyhogy a világ nem fordult ki magából.:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!