Egy 2007 es 1.4 benzines partnernél, van lehetőség átírni a szervizt 30000km ről 15000km re, ha igen hogyan ? Obd bluetooth olvasóm van, azzal meglehet csinálni, vagy más kell hozzá? Soknak tartom ezt a periódust...
Önindítót cseréltem még az ősszel, azóta a km óra és a számláló nem működik, illetve az ablaktörlő sem vált ütemszabályozott módra folyamatosról, ha megállok.
A motortérben a hűtő és a motor között egy vékony zöld vezeték lóg a kábel kötegből, de nem találtam honnan szakadt ki.
Szia.Ha profilgumi van benne akkor reménytelen.Bontóban veszel másik csöveket és kicseréled.De az sem egyszerű mert melegíteni kell,különben törik.Kiiktatod a csatlakozót egy átlátszó müa.csővel.Ehhez el kell vágni sajnos és bilincselni.Nem egy szép megoldás de még mindíg jobban néz ki mint amit te csináltál.:-)Ha még ott is látod a levegőt akkor el kell indulni a tank fele a hibakeresésben.
2003-as 2.0 HDI Partnerbe szerelt már valaki 240 V-os állófűtést?
Elsősorban az érdekelne, hogy van-e valami fagydugó, amibe a "merülőforralós" rendszert be lehet rakni, vagy csak a klasszikus fűtéscsőbe kötős megoldás létezik?
A szívócsőbe van az a gyors csatlakozó. Ebbe van két tömítőgyűrű. Erre lenne szükségem . Mert az átlátszó csőbe látszanak a levegőbuborékok és hosszú idő állás után nehezen indul. Ezt most betekertem , megpróbálom kizárni a problémát. Vagy valakinek valami tippje hogy hol szívhat levegőt?
Ilyen tömitőgyűrűt, tömitő karikát nem találok sehol, Bárdinál se ismerik. Köszönöm
Sziasztok! Következő kérdéssel fordulnék hozzátok: Adott egy 2014-es évjáratú Partner. Kicseréltem benne e gyári CD-s fejegységet. Most nem működik a tolatóradar, vagyis biztos működik, csak nem ad ki hagjelzést... Megoldható ez a probléma anélkül, hogy visszatenném a gyári lejátszót ? Előre is köszi!
Ennél jobbat nem találsz, esetleg a különböző oldalak között találhatsz pár 100 forint eltérést. Gugliba írd be méretpontos csomagtértálca.Berlingoé is jó a partnerbe!
Egy 1999-es 1.9-es diesel partnerről van szó. Először egyenesben, lassú gurulásnál tapasztaltam, hogy leállt az autó, mindenféle rángatás stb. nélkül. Utána egy helyben álltam, majd lassú kanyarodás közben éreztem, hogy nincs szervó, nem jár a motor. Percekig próbáltam indítózni, mire beindult. Utána egy kanyar előtt is megcsinálta, mikor bekuplungoltam, éreztem, hogy a kanyarban ismét nincs szervó, de amint felengedtem a kuplungot, a lendületes gurulás miatt egyből be is indult. A minap pedig egy parkolóban akartam indulni, de ismét nem indult.. 4-5 indítás után az akksi fel is adta, nem tekerte. Bebikáztuk, hazajöttem. A saruk elég oxidáltak voltak, azokat megtisztítottam, az egyik oldalt ki is cseréltem. De a menet közbeni leállásra szerintem nem magyarázat az akku.. Szerintetek az mitől lehet?
sziasztok , 2008, Partner, 1,6 HDI. gázadáskor és levételkor, a motor és váltó ránt. már 4db váltótartó bak lett cserélve, és még mindig csinálja. motortartó gumi bak lehett? és melyik. van valakinek jó tipje. Előre is köszi.
Kedves Látogatók !Érdeklődöm, hogy hol lehetne megnézni , hogyan kell a partner első lámpáját kicserélni.
Sajnos elakadtam a lámpa alsó csavarjának kioldásával- mert látszólag lehetetlen helyen van az első lökhárító rögzítőcsavarja ,amit elvileg előtte le kellene venni ahhoz, hogy a lámpa rögzítő csavarjának kitekeréséhez... üdv.
Sziasztok.2003 as 2.0 hdi partnerem van a 90 lovas rhy motor koddal kis teher ,váltót kellene cserélnem.Valakinek esetleg tapasztalati,hogy melyik tipusé jó e pl.307 vagy esetleg citroen???