Sziasztok mi is társaságot keresünk közös naturista kenpingezéshez . Pesti pár vagyunk gyermekkkel és kutyussal. Szeretünk sátorozni kirándulni turázni és persze ruha nélkül lenni . üdv : fkkpár
Tegnap irtunk az Ányási Természetbarátok és Naturisták Egyesületet részére egy levlet családdal gyermekkel kutyával szeretnénk menni nyaralni sátorozni. A rendtartásban fel van tüntetve a kutyákkal való vislkedés, ezt megértem mert vannak kutyusaink régóta foglalkozunk velük sportolunk . Tudjuk a viselkedési módját szabályait , de azért megkérdezzük mit szólnak hozzá , Ezt a meglepő választ kaptuk :
Kimondottan kutyás fürdető- és sátorhelyünk nincs. A házirendünk alapján a kutyát csak megkötve lehet tartani és a tábor területén kívül lehet szabadon engedni. Augusztus a csúcsidő, így általában problémát okoz a kutyák jelenléte. Sajnálom, de nem vagyunk kutyabarát hely.
Ennyit a természtes gyerekes kutyás családról hogy támogatják , inkább a szó szoros értelmében kirugtak minket. Inkább irják ki hogy kutyát eggyáltalán nem lehet tartani a naturista részen!!
Ebben szeretnénk segitséget kérni ha valaki tud ilyen helyet legyen szives irja meg. köszönettel : Ildi
Jó hír: találtam még egy olyan szaunát Budapesten, ahol a kulturált (naturista) szaunázásra buzdítják a kedves vendégeket! A Harmónia Wellnessben (Bartók Béla út, Griff Hotel, Griff Squash és Fitness Club) a kifüggesztett szauna-szabályzat megtiltja a fürdőruhában való szaunázást, miközben – művelve az amúgy prűd magyar közönséget – leírja a forró műanyagok káros hatását az egészségre, mielőtt valaki „félreérti” a szabályzatot. Így aztán a közönség 80%-a valóban csak lepedőbe, törülközőbe csavarva magát megy be szaunázni, így a szégyenlősebbekre is tekintettel nagy meztelenkedés nincs. Mivel vannak, akik nem tudnak olvasni, akadnak bőven, akik mégis fürdőruhában jönnek be, de a trend javuló. (Bár, ha csak ilyen ütemben haladunk, kb. 20 év múlva talán elérjük a labancok szauna-kultúrájának színvonalát. :-( ) Csöndesebb időszakokban, amikor alig van vendég (pl. délelőtt) akár meztelenül is lehet feküdni és élvezni a szauna minden örömét. Gratulálok a Club-nak!
(Holnap délelőtt ismét ott leszek és élvezem a békét és a kulturált szaunázást!)
Még nem találtunk naturista barátokat, ezért megismételjük kérésünket, már a nyárra is gondolva: 42/44 éves pár Győr-Moson-Sopron megyéből ( persze ha messzebb laktok, az sem gond, megpróbáljuk megoldani) keres nudizáshoz, naturista szabadidős programokhoz ( strandolás, bográcsozás, szaunázás....) barátokat, elsősorban párokat.
Egy 35 éves, sportos testalkatú, hetero pasi vagyok Nagykanizsáról. Zala megyéből. Nudizáshoz. Kizárólag csak nudizáshoz keresek társakat. Általában Berénybe szoktam járni, de egyedül unalmas. Ha valakinek van kedve, nyugodtan írjon! Az email címem: sz.gabor1@yahoo.com.
Ha már ilyen szép nicknevet tudtál választani, azt is megnézhetted volna, hogy ez a topic a törzsasztalban van, ahol kultúrált emberek kultúráltan beszélgetnek.
Biztonságosnak szerintem biztonságos, Meg tudsz magadnak félre eső helyet is találni, de ha szényenlős vagy akkor nem ez a tuti neked, mert ez egy nyilvános ely és még ruhában is jönnek mennek
Gárdony csak tolerált hely. Van egy durván 1 m-es betoncsík a nádas és a víz között. A víz azonnal nagyon mély, hiszen kikötőnek készült. Semmilyen higiéniai lehetőség nincs. Nem egy Délegyháza (de írhattam volna bármelyik hivatalos helyet, csak Délegyházán már voltál).
Mivel erősen alkalmi látogató vagyok arrafelé a további kérdéseidre nem tudok válaszolni. Inkább ritkábban megyek, de a fizetős helyeket választom ahol legalább van egy kultúrált vízöblítéses WC.
A gárdonyi nudista parton mik a tapasztalatok hétköznap, mennyien vannak, és mennyire biztonságos nőknek egyedül? Nem szeretnék ismerkedni, szóba elegyedni senkivel, mert még "kezdő" vagyok és kicsit gátlásos... Köszi az infókat előre is! Üdv. N.
Én egy 28 éves srác vagyok, szintén budapesti, és szívesen segítek, magam is a nudizást imádók közé tartozom, akár szabadban, akár lakásban. Ha gondolod, keress meg, nudiotthon@gmail.com a címem.
én egy 22 éves budapesti egyetemista srác vagyok, aki érdeklődik a naturizmus, mint életmód iránt. Szeretnék beilleszkedni ebbe az életstílusba és közösségbe, de mivel az én családomban ez nem volt szokás, így kívül állóként nem egyszerű nekem a gátlásaimat (és a ruháimat) levetkőzni. Olyasvalakit/valakiket keresek, akik segítenének beilleszkedni ebbe az életmódba. Így ha van olyasvalaki itt a fórumon, aki bp. közelében lakik és hajlanadó lenne erre, az kérem vegye fel velem a kapcsolatot. És kérem tényleg csak valódi naturisták írjanak, ne exhibicionisták vagy szexpartner keresők, mert ezek engem nem érdekelnek. Köszönöm.
Szigetmonostorra csak párban lehet bemenni:-), július 5-én terveztem a barátnőmmel hogy megyek de neki közbe jött valami és az a nap(hétvége) kilőve:-(
Nagyon szivesen segitenék neked (és ezáltal te is nekem :-)) hogy egy normális, kulturált helyen napozzál meztelenül:-)
Szikin voltunk már többször a barátnőmmel de itt még nem voltunk/voltam. természetesen tudlak vinn-hozni! Nem szexpartnert keresek, nem kell megíjedned:-) normális pasi vagyok, felöltözve és meztelenül is "szalonképes" :-))
Ha érdekel az ajánlat, a címem : symy68@citromail.hu
Nem megyek ebbe bele. Ha épp nem egy kimoderálással ért véget akkor lejjebb biztosan található sok ilyen vita, de mindig közös álláspont nélkül fulladt ki.