Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Huzamosabb ideig távol leszek , tehát jövő hét végéig áll az ajánlatom!
FWB 300 s Tasco 3-9×32- es távcsővel + 1000 db lövedék 55 000- ért ELADÓ!
További khttp://imgfrm.index.hu/imgfrm/5/2/7/9/THM_0008055279.jpgérdésekre e-maihttp://imgfrm.index.hu/imgfrm/5/2/7/9/THM_0008055279.jpgl-en válaszolok.
Jólét! Van egy eladó amerikai, Crosman 1008 Repeatair CO2 patronos, 4.5 mm es kaliberű légpityu. Visszarúgásmentes. 350-375 fps (láb/mp) Nyolcas tár, single és double action.
A képtől eltérően barna markolathéjjal. Ára: hétezer
Ahogy Steve is mondja, ja, ja! :-) Én annak idején, tizen pár éve kivettem belőle mert túlságosan gyengének találtam... De szerencsére nem dobtam ki. Majd tavaly tavasszal egy Haenel 303 Super kapta meg. Valami nagyon jó dolog! Kellően erős, nem recseg-ropog, nincs rugóhang, nem rezonál és a dupla 2.5 mm anyagvastagság miatt később is gyengül ki. Kár, hogy nem gyártanak már ilyen faxa minőséget...! :-(
Tiszteletem, a FEGYVER-szekrény, és a kétrészes acél szerelék eladva. Még van a SLAVIA-631 hibátlan állapotban, a HW77-hátsó-nyílt irányzék, és elírásra került, nem Hatsan, hanem NORCONIA-hátsó nyílt irányzék, az alacsony szerelék, az 5,5-ös lövedékek, DIANA75-hordozó-láda, valamint fegyveralkatrész, vagy pisztoly tárolására kiválóan alkalmas-lemezkazetta. +3670/6739875 gayer.attila@gmail.com
szvsz pedig alsókaros fix csövű fég. ebben még két rugó volt összecsavarva. lemez a felhúzókarja és nekem ugy tünt, hogy az lg14 kistestvére, ugyanúgy kell tölteni mint az lg14-et, kis lepke elfordit, lövedék belepotty, lepke visszafordít. pontosat majd sergant biztos tud mondani
Eladó a képen látható gyűjteményem állvánnyal együtt. A felső képen a legalsó, gyűjtőknek is ritkaság: Diana 16-os típus. A gyűjtemény egyben 300 ezer Ft, de külön is eladó, vagy értékegyeztetéssel személy autóra cserélhető. Érd: 0630232-1252, vagy csorivadasz@freemail.hu