Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
A 24-et én is kvázi "későn" fedeztem fel, az első évadot végignéztem, plusz a második elejét. Utána a külső vinyóm bemondta az unalmast, természetesen elveszett minden, amit ott tároltam - azóta valahogy nem prioritás, hogy a 24-et újratöltögessem :-)
Kicsit csalódás volt a rész, időhúzásnak éreztem, de azért kellőképpen megalapozta a finálét. Kicsit több Job és Sugar feltűnést elbírna a sori, Job jelenetei egytől egyig zseniálisak.
Az. Meg babaprojekt. -:D a pocaklakó szótól még ölni is tudnék :))) (ha lebabázok, istenbizony Ti lesztek az elsők, akik tudni fogják, ha akarjátok,ha nem! :D)
Annyira ízesen írsz róla, hogy még akkor is belenéznék, ha eddig nem tettem volna meg. Igen, hozzá kell szokni a szereplőkhöz.:)) A szexes jelenetekkel amúgy alapvetően semmi bajom nincsen, csak játszom a sznobot, ez a főszereplő csaj annyira dögös, hogy szívesen nézem akárhány jelenetben.:D
Már észrevettem, hogy mi mostanában ritkán értünk egyet. :))) Nyilván nem a legjobb karakter volt a fazon, de pár részre még elnéztem volna a kettősüket.
dehogy volt. rossz kopipészt volt. nálam nagyon kilógott. erre az írók is rájöttek, szvsz. egyedül azért áll meg a két lábán, mert párban voltak. a másik tette hozzá azt, ami alapvetően hiányzott belőle, az eredetiség. a másiknak viszont annyi volt ebből a szószból, hogy simán átlöttyinthetett belőle neki;)
egyszer, ha vége lesz, csinálok egy montázst ezekből a szenzációs jelenetekből. tele van a film vele. egyszerűen tökély, ahogyan ezeket koreografálták képileg, hang és zeneügyileg. beszarás!!!!
A másik csókában is volt potenciál, de hiányozni nem hiányzik; a szuszogós dzsesszikamegszállott pedig... kőkeményen odavág. A legjobb, amikor még nincs is a képen, de a szuszogás már jön a fülbe, ójjé! :D
Amúgy én csípem azt amikor csak úgy mutatják az ilyen mellékszereplőket. Hogy mondjuk ül egy szobában. Anno ilyen volt a félarcó legény is a Gengszetrkorzóban.