waaaaa !!!! :-))) ÉN: Megveszem szajrét a piacon, haza avászkodok, lefujom ezzel a cuccal, és fogkefe...finoman...és már a szag, kosz, baci...minden lemosva....és ha véletlenül bekerül a tokba, akkor sem roncsol, rombol...semmit, mert elpárolog, szobahömérsékleten. A víz se marad benne :-) De van másik felhasználása is, pl szagtalanit... :-) Nics erőszak, ha nem kell ! És még 1x KÖSZÖNÖM !!! Várom a cuccot! Ill várjuk, mert a Kedvesem szerint is fullos lesz ezzel a számlappal !
Gödöllő és aglomeráció :-) Kaptunk ajándékba alkatrészeket, volt órástól, azokat majd felteszem ide, képeket. Mert nekem gőzöm sincs, mi mihez és jó e.. :-) És nekünk csak max ilyesmi kellenek, mint számlap, mert minden mással az órásmestert zaklatjuk :-)
UHHH :-) Legyen... :-) De úgy, hogy Te adsz címet, és megyek a cuccért ( Gödöllőről ), és cserébe elfogadod ezt :
Rá van írva, mi van benne. És hogy mire lehet használni ? Bármire :-) Én pl tokot szoktam tisztítani vele, és bármit, aminek nem árt a szesz. A igazán öreg plexit ,,megmattítja,, , de eddig csak 3x volt ilyenem. Ez 3 db órát jelent :-) Ezek amugy is olyanok voltak, amin cserélni kellett :-) Szóval... Ha lehet, így megoldhatnánk :-) Persze, címem is van :-)
Kösz! De ezeknél klasszissal jobb a te cuccod. Még agonizálok egy kicsit, de azért egy árat írhatnál ( gyugyuka2@vipmail.hu ). És esetleg valamit cserébe, hogy ne a pénzt mozgassuk...esetleg? :-) Van pár 23 köves cuccom, Luch, Raketa... de azokat nem adom ! :-))
HÁLÁS VAGYOK ! KÖSZI ! Nemtom...valami nem kóser rajta... Aranyozott tokban fullos a fekete, és van is ilyenünk, Raketa, Slava...stb. De ebbe szerintem vagy kék, esetleg setét-zöld, vagy valami szálhúzott ezüst kéne....
Az automata Slava-n van egy kis aranyos rész, és a számlap sem annyira kontrasztos,megy hozzá. A Wostok meg full króm, ha benne van a fekete-fehér, akkor olyan ,, halloween ,, -es :-) Pl. egy sötétzöld , fehér indexekkel és mutatókkal verné a biztit :-)