Keresés

Részletes keresés

BFeri53 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 3293

"Az extraszisztolék száma a korral nő. 40 éves korig a „normális” felső határ 100/óra KES (N.B. kamrai extrasystole) lehet, míg ez 40 év felett 200/óra. "

Zámolyi Károly, Magyar orvos folyóirat

 

Ettől függetlenül szerintem nem "normális", ha gyakoriak.

Ki kell zárni a szervi elváltozást. Remélen, nincs!

Ezután ki kell figyelni az egyéb lehetséges kiváltó okokat.

(5-10 féle is lehet, főleg idegi, gerinc, hormonális, toxikózis pl gyógyó mellékhatás!, hasüreg nyomás,...)

Életmód váltással is lehet csökkenteni a gyakoriságot.

Előzmény: mezga geza (3290)
mezga geza Creative Commons License 2009.04.21 0 0 3292
Mar mint az a normalis vagy neked van annyi?
Előzmény: Mikkki (3291)
Mikkki Creative Commons License 2009.04.21 0 0 3291
Oszd el tízzel.
Előzmény: mezga geza (3290)
mezga geza Creative Commons License 2009.04.20 0 0 3290
Sziasztok

Szerintetek hany extraszisztolé számit normalisnak? Nektek mennyi szokott lenni?

Valahol azt olvastam, hogy 40 ev alatt 100/ora 40 felet 200/ora alatt normailis. Lehet ez?
Kaamilla Creative Commons License 2009.04.19 0 0 3289
Szia BFeri53
és persze mindenkinek üdv., de a BFeri a régi kedves ismeről, akinek sok jó tanácsot köszönhetek, és sokszor erőt adott.
Sajnos rég jártam itt, de hihetetlenül el sodornak az események, főleg a munka, ki sem láttam belőle, és a kötelezettségeken kívül, egy sort sem volt erőm leírni ide. Pedig úgy képzeltem a meghitt téli estéket, hogy többet írok. November - decemberben egész jó időszakom volt, elhatároztam, hogy teljesen pozitív leszek, és hiszek abban, hogy minden jó lesz. És amikor már tényleg túl voltam a szív ultrahangon, és nemrég a vérvizsgálaton, és ez jó lett, és a régóta gyötört szívritmus zavar is elmúlt, és a Carvetrendet szedtem pár hónapig, és úgy döntöttem abba hagyom, hiszen a vérnyomásom általában jó, csak a pulzusom volt mindíg magas. Most is ettől szenvedek általában (90-102) de erre még mindíg nem találtam megfelelő gyógyszert vagy gyógynövényt.
Az életem mindíg úgy alakul, hogy van egy hosszú időszak amikor kiegyensúlyozott vagyok, és vannak mélypontok, ez azthiszem a kimerültségtől van. Amin változtatni nem tudok, mivel muszáj sok olyan dolgok megoldanom, amitől teljesen kipurcanok, nincs időm sétálni, úszni, sportolni, és erőm sincs.
És akkor borulok ki főleg, amikor a számítógép mellől fel sem tudok állni, és papírhalmazok vannak körülöttem. Igaz amit írsz, hogy ezer oka lehet a ritm. zavarnak, és biztos a pulzusnak is, a rossz táplálkozás, mozgáshiány, amire úgyszintén az időhiány miatt nem tudok betartani, és csak ülök, vagy rohanok, vagy felfalom ami éppen van. Csak reménykedem abban, hogy egyszer rendet rakok magam kürül, és akkor ezekre is odafigyelek.
Ha minden ereményem "jó", akkor mit tehetnék, hogy a szívem "lecsillapítsam" hiszen, ez nagyon lefáraszt, kimerít.
Azért örülök, hogy te rendíthetetlenül itt vagy, és jelen vagy, és hogy jobban vagy mint korábban, és hogy tényleg el tudtál hagyni sok gyógyszert.
Minden szavad szívesen olvasom, és minden mondatodban nagy igazságokat vélek felfedezni, és remélem, remélem egyszer eljutok odáig, hogy többször itt lehetek. Üdv. Kamilla
kobres Creative Commons License 2009.03.01 0 0 3288
Sziasztok, végzős pszichológushallgató vagyok. A szakdolgozatomhoz egy kérdőív kitöltésére kérlek. http://psziszakdoga.fw.hu A kérdőív több standardizált kérdőív skáláit használja. A kitöltés után megnézheted az eredményed... Köszi Kobres
ptca Creative Commons License 2009.02.28 0 0 3287

Sok hasznos információ található itt

 

http://yourtotalhealth.ivillage.com/home

 

ajánlom figyelmetekbe.

 

ptca

illesibolya Creative Commons License 2009.02.27 0 0 3286
Szia! Édesanyámnak nem volt psorija, de az ízületei szoktak fájni már idősebb korában. De a májával és az epéjével voltak gondjai. És egyszer emlékszem gyerekkoromban ekcémás lett a keze, ami aztán meggyógyult. Azt mondta neki akkor a doki, hogy allergiás egy szobanövényre és ha azt kiiktatja, akkor meggyógyul. Primula volt ez a virág és tényleg elmúlt neki.
Igen, nézték a májamat, vesémet, a reumatológus vizsgáltatta. Nem találtak soha semmit, de szokott előfordulni, hogy véres volt a vizeletem, ezért nézették a vesémet. Meg a nagyműtét előtti katéterezés után nem ürült ki a festékanyag és akkor is bedurrant, gennyes-véres volt a vizeletem, úgyhogy amiatt csúszott a műtét. Azonnal kikezelték infúzióval, meg antibiotikummal, ami éjjel-nappal folyt és rendbe is jött. Azóta nagyon sok forrásvizet, rengeteg zöld teát iszom és nincs ilyen gond. Figyel a reumatológusom, látja, hogy mindig magas a májfunkció. De gyógyszer nélkül nem lehetek, mert akkor nem bírom elviselni a fájdalmat, fel sem tudok kelni.
Üdv.
Előzmény: BFeri53 (3285)
BFeri53 Creative Commons License 2009.02.27 0 0 3285

Kedves illesibolya!

 

Édesanyádnak is psorija volt és ízületi gyulladása? Neki mikor kezdődött?

A hajlam öröklődik, nem a betegség. Kell hozzá egy konkrét kiváltó ok is.

Valami történhetett a májaddal gyerekkorodban. Nekem például 20 éves koromban volt egy skarlátom, aminek a szövődménye toxikus májgyulladás volt. Azóta is magas a billirubin szintem. A béta receptor blokkolók szedése alatt nekem rosszabb lett a májfunkcióm, megemelkedett a húgysav szintem és a koleszterin szintem. Hálistennek én nekem nem volt ízületi gyulladásom, mert az ARAVA szerű gyógyók májellennesek, nagyon kemény, húzós szerek (lásd folyamatos laborkontrol).

 

Szó ami szó, abból, amit írtál, úgy néz ki, hogy neked először a májad betegedett meg, utána a hajlamod miatt ez előhozta a psoriasist. Igazából a psorit az is okozhatja, hogy a bőr alatt futó apró nyirokerek nem tudják felzabálni az elhalt sejteket. Pedig ez is a feladatuk lenne. A bőr pedig begyullad. A nyirokrendszer viszont a májjal működik együtt. Az ízületi gyulladás is kapcsolatban lehet a nyirokrendszer és a máj problémáival. Ez megmagyarázhatja, miért volt folyamatosan rossz a májfunkciód és miért volt folyamatosan gyulladás a szervezetedben. Az a kérdés, hogy valaha is vizsgálták a májadat? Csináltak hasi ultrahangot?

 

Azt írod, van egy jó orvosod. Ő tudja, hogy neked rh. artritised van és a májat súlyosan terhelő ízületi gyógyszert szedsz? Ha tudja, miért írta fel a Metoprololt, amely terheli a májat és artritist is okozhat? A koleszterinről nem is beszélve. Talán abból a sok-sok bétablokkolóból kiválasztana egy kíméletesebbet. Itt van a gyógyszered tájékoztatatójának egy részlete:

"A Metoprolol AL kezelés alatt a zsíranyagcsere zavara fordulhat elõ. Az összkolesz­te­rin többnyire normális szintje mellett a HDL-koleszterin szint csökkenését és a plazma triglicerid szint emelkedését figyelték meg.

Tartós Metoprolol AL kezeléskor egyedi esetekben arthropathiát (mono- és poly­arthritist) figyeltek meg.

Egyedi esetekben a szérum transzamináz (GOT, GPT) szintek megemelkedhetnek, illetve hepatitis alakulhat ki."

Próbálj meg az orvosoddal beszélni a májadról. Egyébként a máj közvetlenül befolyásolja a szívműködést is (nem fordítva!). A májfunkcióból a szív állapotára is lehet következtetni.

 

üdv BFeri53

 

 

 

 

 

Előzmény: illesibolya (3284)
illesibolya Creative Commons License 2009.02.26 0 0 3284
Kedves BFeri53! Nagyon jól esett, hogy utána néztél a dolgaimnak, ez egyfajta törődés azt hiszen a beteggel szemben. És ezek szerint figyelmesen is! A psorit valószínű a serdülőkor váltotta ki nálam 1974-ben. Azóta szenvedek tőle. És azóta rossz a vérképem is mindig, van, hogy nagyon rossz, most a gyógyszerrel tán kicsit jobb. Béta blokkolónak most a METOPROLOL nevű gyógyszert szedem, mert úgy nézett ki, hogy a Betaloc nem használt már. Lenolaj kapszulát még nem próbáltam, de lehet, hogy meg fogom. Egyelőre nagyon jó hatással van rám az OMEGA-3 mélytengeri halolaj kapszula és a fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszula kiegészítésként a gyógyszerek mellé. A januári kórházi vérvizsgálatnál a koleszterinszinten 4,2 volt. Nagyon örültem neki, soha ilyen kevés még nem volt. Egyébként azt hiszen, hogy ez az egész családi örökség anyukám részéről. (Már nem él szegény, 9 éve elvitte az infarktus.) Még egyszer köszi az észrevételeidet, tanácsaidat. Üdv.
Előzmény: BFeri53 (3283)
BFeri53 Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3283

Kedves illesibolya!

 

Mivel minden betegség összefügg, megnéztem, mit írtál magadról más egészségi fórumokon. Csak így lehet elképzelésem. Most már van.

Van olyan orvosod, aki átlátja az összes egészségi problémádat?

Érdekes lenne tudni, hogy hogyan kezdődtek a bajok valamikor 1974-ben.

Volt-e előtte valamilyen májbetegséged, vagy valamilyen erős stresszhatás (például vizsgázások valamilyen iskolában)?

Most milyen béta blokkolót szedsz?

 

Ismered-e a lenolaj kapszulát? Ez nem gyógyszer, ősrégi gyógynövény. Ezt nagyon ajánlom. Ez a pszorira, az artritisre, a szívre, az erekre, sőt a koleszterinre is hatásos. Olvass utána. Jó lenne rendszeresen enned egy kis őrölt lenmagot, a joghurtba, kefírbe keverve. Én 2 éve lenezek. A doki könyörgött, áruljam el, hogyan sikerült 22%-al csökkentenem a koleszterint, gyógyszerek nélkül!

 

üdv.

 

 

 

 

 

Előzmény: illesibolya (3280)
BFeri53 Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3282

Kedves szívgyenge!

 

Én sem akartam magammal foglalkozni, mert nem is volt időm hozzá. A gyógyszerek egy-egy mellékhatását egy-egy új betegségnek éltem meg, jó úton voltam a képzelt beteg státusz felé. Jártam a bőrelváltozások miatt a bőrgyógyászaton, az emésztési panaszok miatt a gasztro-enterológián, a köhögés miatt a tűdőgondozóban,...

Mikor felére csökkentettem a gyógyszereket, egy csapásra eltűntek ezek a betegség tünetek. Ekkor kezdtem el gondolkodni, hogyan lehetséges mindez?

Beleástam magam, de ne hidd, hogy kitölti az életemet! Más fórum is van!

Mivel eredeti szakmám kapcsán kedvelem a bonyolult rendszereket (SW:operációs rendszereket, HW:multiprocesszoros, asszociatív memóriás hálózatokat, ...), így az emberi szervezet működése, a gyógyítás kérdése egyre jobban kezdett érdekelni.

Az ember egy bonyolult rendszer. A 10 év alatt nem találkoztam olyan dokival, aki interdiszciplináris tudással rendelkezett volna. Senkinek sem jutott eszébe, hogy ezek a panaszok összefüggenek. Kénytelen voltam szétszedni és újra összerakni a rendszert!

Az internetet használva, 2 éve képzem magam, a laikus szintjén, mindig az elém kerülő témában. Nemcsak a hivatalos medicinát tanulmányozom, mert az embert kell gyógyítani, nem a 22000 hivatalosan ismert és kódolt betegség egyikét.

Egészségesnek képzelem magam. Képzett (képzelt) egészséges vagyok!

 

 

Ha abbahagyod a gyógyszerszedést, még semmi nem biztos. Ez sokkal bonyolultabb. Sokkal többet kell tenni. A régi életed visszatérésére és később a gyors és kegyes halálra sincs semmi garancia. Erről nem te döntesz, de kétségtelenül befolyásolhatod a sorsod.

 

Mindenképpen ajánlatos utánanézded a dolgaidnak. Megéri a ráfordítást. Ha közben olyan dolgokra is rájössz, amire neked nincs is szükséged, talán másokon segíthetsz vele.  

 

üdv. BFeri53

 

Előzmény: szívgyenge (3277)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3281

 ANYÁD MIÉRT NEM FOLYTOTT A DUNÁBA!?te egy nagy üres fejű hüje vagy! én nem követeltem , hogy ki az a Feri, csak érdeklődtem, mert van egy pár dolog amivel ne m értekgyet, de figyelek. MELLÉ fogtál, MERT ÉN MINDENKINEK A POFÁJÁBA MEGMONDOM A VÉLEMÉNYEMET!  Nem HÁTA MÖGÖTT PLETYIZEK, MINT AZT SOK NŐ -férfi csinálja!  tudod , ha nem lennék tahó, nem értem volna el amit,hála az égnek elértem!    Az országházban is sok tahó van és ők is elérik amit akarnak!   Ilyen világban élünk. Kár, hogy nem ismersz személyesen , akkor nem tudnál gyenge lénynek nevezni!  Persze nem is akarsz személyesen egy tahó nővel találkozni, MERT BESZ@RI VAGY! ENNEK ELLENÉRE SZÉP ESTÉT KÍVÁNOK!

Előzmény: szívgyenge (3276)
illesibolya Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3280
Kedves BFeri53! Igen, mindezeket a gyógyszereket is szedem még és nagyon szigorúan. Ugyanis magas a koleszterinszintem (a rosszabbik) és a dokik azt mondják, hogy az rakódik le az érfalakra és zárja el azokat. Köszi a jótanácsokat, mindezekről Én is tudok és igyekszem is minél jobban betartani. De sajnos néha elcsábulok. Sajnos azt hiszem, hogy a másik legnagyobb probléma a stresszes életmód, az orvosok is azt is okolják. De nem mindig lehet kiküszöbölni sajnos a mai világban. Köszönöm azért a jótanácsokat és ha valami mást is megtudsz, szívesen olvasgatom itt a fórumon, mert nagyon jó dolog. Jó lenne nem veszekedéseket olvasgatni. De természetesen, ha valaki olyat szól hozzá, akkor nyilvánvaló, hogy indulatokat is vált ki.
Előzmény: BFeri53 (3275)
illesibolya Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3279
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Igyekszem is betartani pontosan mindent, amit az orvosok előírnak. Sajnálom a párodat! Üdvözlettel: Ibolya
Előzmény: Törölt nick (3267)
szívgyenge Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3278

Nő ivarú=nőivarú

pipacscs ezt nem neked írtam, mert neked mindegy.

Előzmény: szívgyenge (3276)
szívgyenge Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3277

Kedves Bferi53!

 

Nem vagyok ideges. Miért lennék?

Már régóta klikkelek erre a fórumra, de nem írtam soha, csak olvasgattam. Tudtam, hogy előbb, vagy utóbb ilyen hangulat lesz, hiszen vannak emberek, akik elvesztették eddigi (képzelt)pozicióikat ebben a topic-ban. Én kiváncsi lennék mindenki véleményére, érveire és majd eldöntöm, melyiket fogadom el.

Pont mostanában gondoltam arra, hogy kérdezek is.

Olvasgattam, hátha találok választ a saját problémámra is. Én nem vagyok képzelt beteg, nem nagyon foglalkozok magammal. Megvan hozzá minden adottságom, hogy olyan mélységig belemerüljek a gyógyszerszerezés következményeibe, mint pl. Te. Nem szeretnék vele foglalkozni, mert kitöltené életemet, erre pedig nincs szükségem. Nem akarok hipchonder lenni, mert azzá válnék.

Szedek pár gyógyszert, de magamon érzem, hogy nem mindegyik tesz jót.

Akár éljek rövidebb ideig, de azt úgy, mint a gyógyszerszedés elött éltem.

Előzmény: BFeri53 (3274)
szívgyenge Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3276

pipacscs!

 

Segítek, ne kelljen nagyon sokat visszaolvasnod.

El kezdted követelni, hogy írja meg valaki, ki is az a B.Feri 53.

Ki az a B. Feri? LEGYENSZÍVES irja meg valaki, vagy FERI tájékoztas Te! (2009.02.21 22:28:40 © (3254)

Rá 40 percre újra felteszed a szónoki kérdést:

Csak azért kérem megint, hátha nem olvas vissza senki! KI AZ A B. FERI 53?

 

Válaszomban leírtam, hogy az egy nickname, éppen olyan, mint a pipacscs.

A megismételt kérdésedre gyorsan megjött kkmd-től a válasz. Olyan volt a válasz, mint a kérdésed. Mocskolódó.

Ez egy fórum, mindenki valamilyen nick néven szerepel, mint Te is. Akkor lehet valamit megtudni róla, ha kitárulkozik. Ha egy kicsit figyeltél, épp a B.Feri53-ról tudhatunk a legtöbbet. Akkor minek feltenni a provokáló kérdésedet: KI AZ A B. FERI 53?

Nyugis helyre vágysz, közben feszültséget indukálsz. Lásd kkmd válaszát. Vagy, az megnyugtatott?

 

Nő ivarú vagy, ennek ellenére útszéli, tahó stílusod van. Ne kelljen megkérdezned miért, alátámasztom pár Tőled idézett mondattal.

ha neked valami nem tetszik, huzzál már el a FR@NCBA!!! NE KÖTEKEDJ!

Mi a f@szt kötekedik ? Szerintem agyilag zokni! Miért nem teszi már valaki oda ahová való!?

Tudod, a névtelenségnek van egy nagyon rossz hozadéka. Olyanokat is lemernek írni egyesek, amit szemtől-szembe nem mernének kimondani. A gyenge lények ezzel vissza is élnek, úgy, mint te (nyugodtan írhatom kisbetűvel is, hiszen személyes névmás sem illik hozzád).

 

Az idézetek hibáiért elnézést kérek.

Előzmény: Törölt nick (3271)
BFeri53 Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3275

Kedves illesibolya!

 

Gondolom, nemcsak vérhigítót szedsz, hanem béta blokkolót, koleszterin csökkentőt is. pipacscs nagyon helyesen írta, hogy a te esetedben célszerű pontosan betartani az orvos utasításait. Emellett jó lenne ügyelni az étrendre és a testmozgásra, valamint a lelki-és idegállapotodra is. 

Az étrendet illetően úgy gondolom, jó lenne kevés hús (az is inkább hal), több gabonaféle (zabpehely, köles, hajdina, lenmag), több párolt zöldség, kis gyümölcs, elegendő folyadék. Kevés kenyér, kevés cukor.

A testmozgást illetően a napi sétára gondolok.

A lelki-és idegállapotot illetően jó lenne megtanulni lazítani, lehetőség szerint kerülni  a stresszt. Na és persze a remény. Reménykedjünk, hogy a tudomány nem áll meg. Lesznek olyan gyógyszerek, amelyek hatékonyabbak, kevesebb a mellékhatásuk. A nanotechnológia betör a gyógyszergyártásba. Előbb-utóbb hozzánk is eljut. Külföldön például már kapható olyan gyógyszer, tabletta, amely feloldja az elhalt szöveteket, vérrögöket, az érfalon lerakódott különböző képleteket. Trombovazim a neve, lehet, hogy az orvosod ismeri is.

 

 

 

 

 

Előzmény: illesibolya (3266)
BFeri53 Creative Commons License 2009.02.25 0 0 3274

Kedves szívgyenge!

 

Rosszkor klikkeltél ide.

Tudod, "nem vagyok ideges, fő a nyugalom!..."

 

Üdvözöllek téged is a fórumon.

 

BFeri53

 

Előzmény: szívgyenge (3270)
BFeri53 Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3273

Kedves pipacscs!

 

"Azt hittem, végre egy nyugis hely!"

Én cirka 1 éve jöttem erre a fórumra. Én is azt hittem, hogy ez egy nyugis hely, ahol tapasztalatot lehet cserélni, ahol tanácsokkal lehet ellátni az ide látogatót, ahol okosan, érvekkel lehet vitatkozni. Gyorsan kiderült, hogy vannak olyanok, akik nem szeretnek érvelni, hanem durvasággal mondják el a véleményüket. 

Szívgyenge is új itt, ugyanúgy mint te. Talán ő is egy nyugis helyet keresett. Nem szabad elfelejteni, hogy ide valóságos vagy képzelt szívbetegek látogatnak. A szívbetegség egyik gyakori okozója a sok stressz, idegesség. Toleránsabbnak kell lenni. Nem kell senkit sehova küldeni, sehova tenni. Ha nyugodtak maradunk, a fórum is nyugodt lesz. Vigyázni kell, hogy egy kis félreértés, egy kis túlérzékenység nehogy vihart kavarjon. Nincs rá szükség.

Inkább érdemi dolgokról írjál. Milyen érdemi állításokkal nem értesz egyet?

 

PS

Te kérdeztél rólam. Én válaszoltam. Most már tudod, ki vagyok.

 

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (3272)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3272

 Sok mindennel nem értek egyet az oldalon, de mi a baja a szívgyengének? Én még uj vagyok , TE, vagy ti biztosan már ismeritek!  Mi a f@szt kötekedik ? Szerintem agyilag zokni! Miért nem teszi már valaki oda ahová való!?

Előzmény: BFeri53 (3260)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3271
 Kezdem azt hinni, hogy rosz időben jöttem , rosz helyre!?  Azt hittem, végre egy nyugis hely! DE, AZT HISZEM , hogy TÉVEDTEM!  DE , ha neked valami nem tetszik, huzzál már el a FR@NCBA!!!  NE  KÖTEKEDJ!
Előzmény: szívgyenge (3270)
szívgyenge Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3270

Az egyenlőség lenne Neked előnyös.

Előzmény: szívgyenge (3269)
szívgyenge Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3269

Megpróbálok nagyon egyszerű lenni. Figyelj erősen, ne kelljen mégegyszer rákérdezned!

Kérdezted: "KI AZ A  B. FERI 53?"

B.FERI53= nick, mint a pipacscs=nick.

 B.FERI és pipacscs is egyenlő nick-el, de azért B.FERI53 nem egyenlő pipacscs-al. Tudom, Rád nézve ez előnyös lenne, de ezt a lehetőséget valahol elmulasztottad.

Előzmény: Törölt nick (3268)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3268
EZ egy kis magyarázatra szorul, légy szives!
Előzmény: szívgyenge (3264)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3267
Eszedbe ne jusson elhagyni! Sőt lehetőleg mindig ugyan abba az időpontba vedd be! Persze , csak ha élni akarsz! A PÁROMNAK IS  bypass műtéte volt, 7 évig élt, de nem szivbajban halt meg!  SOK erőt kívánok!
Előzmény: illesibolya (3266)
illesibolya Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3266
Kedves BFeri53! Nekem nincs semmi problémám a beírásaiddal. Szívesen elolvasgatok mindent, ami hasznos lehet. 6 évvel ezelőtt volt V-ös koronária bypass műtétem, tavaly októberben szívkatéter, 2 db ér tágítása újra, stent beültetéssel. Januárban vissza kellett térnem előjegyzéssel újabb 2 db ér tágítására, szintén stent beültetéssel. Nekem az orvosok nem engedik elhagyni a gyógyszereket, sőt a legutóbb azt mondta a műtétet végző doki, hogy életem végéig szükségem lesz a kétféle véghigítóra (Plavix és Aspirin Protect). Nekem nagyon úgy tűnik, hogy szükségem van egy jó orvosra és szerencsére találtam is.
Ez csak az én saját tapasztalatom, de természetesen mindenki más, én nem merem elhagyni a gyógyszereket.
Előzmény: BFeri53 (3263)
szívgyenge Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3265

Ez egy nyílt fórum. Mindenki azt ír, amit akar és mindenki eldönti, hogy mit fogad meg belőle. Írd le Te is a saját javaslataid.

 

   Egy műszaki zseni, akinek .....

 

Azon gondolkodj el, ha nem lettek volna műszaki zsenik, akkor még mindig a borbélyok gyógyítanának, természetesen csak akkor, ha egy műszaki zseni tervez, készít neki beretvát, ollót, stb.

Fejleszd jellemed, mert súlyos problémáid vannak.

 

Előzmény: kkmd (3262)
szívgyenge Creative Commons License 2009.02.24 0 0 3264
Egy nick, mint a pipacscs.
Előzmény: Törölt nick (3259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!