Akkor a nemzetközit folytatva, Halkidiki félsziget, Gerakini, 95-ös 1,858€. Diesel 1,554. S(vélhetőleg Super) Diesel 1,654€. LPG 0,90€. Erősen javasolt Észak-Makedónföldön megitatni a lovakat annak aki idejön nyaralni. Odaát 75,50 makedón dénár a gázolaj és 83 a 95-ös. 61-el kell osztani ha €-ban akarja tudni akit érint! Aki forintosítani akarja az szorozza 6,34-el!
Valamikor a valasztasok elott volt egy irgumburgum, es akkor elkezdtek levinni, folyamatosan ment lefele. A valasztasnal ez megallt. Az lett kijelolve nulla pontnak. Szoval azota itt tartunk.
Szerintem engedd el az ügyet. Aki Röszke közelében lakik mindig tudja ki mennyit várakozik. Még annyi érdekesség, hogy a Border watcher kamerája Röszke autópálya határnál nem a magyar kilépő forgalmat mutatja, hanem a horgosi belépőt! Kerestem magunkat az élőképen és nyomokban sem találtam. Szerb belépéskor meg látom ott feketéllik a kocsim. A police.hu ugyanekkor 2 óra kilépési időt írt. Mondom a rendőrnek, "ja, elfelejtettem frissíteni". Ennyit a police.hu aktualitásáról! A BW. úgy gondolom használható. A szerb-makedón, makedón-görög határ előtt is érdemes volt megnézni. Segített elkerülni a szívást.
Érdekes(en alakul) a holtankoljak.hu tartalma. A főoldalon most véleményt olvashatunk arról, hogy "Újra forrong a levegő ... a benzinkutasok körül"... Szerintem az oldal feladata inkább az objektív tájékoztatás lehetne. A véleményt meg majd formájuk mi, itt a fórumon ;-)