Keresés

Részletes keresés

MatulA+ Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9370
Azt írtam, hogy "magán". :-)))) Tehát nem fogom itt a fórumon kitálalni a dolgot! :-))))

Előzmény: scr7 (9369)
scr7 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9369
Csak nem szül az asszony? :-)))))))))))))))
Előzmény: MatulA+ (9368)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9368
Nyomós az érv, de azért nem adom fel ennyire könnyen! Azért még rajta vagyok a témán, és szerintem sikerül megoldani. Meglátjuk....

Előzmény: Törölt nick (9364)
Monsta_ Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9367
Figyi, nem tudtam semmit csinálni, mert a célja egyértelműen az volt, hogy elüssön. Fékezés nélkül hajtott belém. Ezt már K-Boy is leírta.
Egyébként illetékes barátaimat már megkérdeztem, csak a közúti baleset veszélyeztetés bűncselekménye állna meg, a gyilkossági kísérlet nem.
Előzmény: Törölt nick (9361)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9366
Tökéletesen igaz amit írtál! Nem is vitatom, de mi van akkor, mikor az ember, csak 150 feletti tempónál tartja élvezetesnek a motorozást!?!?!?!?!!?!?!?!?
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Előzmény: k-boy (9355)
scr7 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9365

Monsta!

Na b@ssza meg! Nem olvasom 3 napig a fórumot, és ezzel a történettel szembesülök. Őszinte részvétem!

Az ilyen barmok miatt én is pipa tudok lenni. Engem is egy Skoda RS kóstolgatott, de én is félreálltam, és elengedtem. Persze két lámpával később megfogta a sor, és nagyon vigyázva (hátha van valami "okos" ötlete támad) eldöcögtem mellette.

Mindenki vigyázzon magára, és ha provokálják, akkor inkább hagyja az egészet, és engedje el a parasztját a fenébe.

Mottó:

Vezess úgy, hogy mindenki rád vadászik, és a véredet akarja!

Előzmény: Monsta_ (9357)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9364

Miért nem csodálkozom :-))))))))))

Azért sajnálom , biztosan van nyomós érv mögötte :-(

Előzmény: MatulA+ (9362)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9363
Nyugi! Motort hamar össze lehet kalapáni! Innentől már csak a te lelkeddel van, lehet gond! :-(((

Előzmény: Monsta_ (9335)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9362
Ha nem lenne baj akkor nem írnám. :-)))) Nem tudom mikorra derül ki. Azt se tudom meddig lesz motorom... Na mindegy...
Majd azért időben értesítek mindenkit, mondjuk kinek mi számít időben-nek. :-((((

Sajnálom srácok! Úgy látszik ez az én keresztem! Kiírok, tervezek egy túrát, de nem megyek el.

Előzmény: GABO-81 (9360)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9361

Részvétem !

Nem lehet ilyenkor igazságot tenni , de valószínüleg elengedtem volna azonnal , ahogy érzékelem a nyomulását...

Zsigulis cigányt is engedtem el már hasonló okból városon belül....

Azért megérte volna pofán vágni a barátnője előtt ( nem tudom mit) bizonyitani akarót...

Előzmény: Monsta_ (9357)
GABO-81 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9360
Matu!

Baj van?
Ez mikorra derül ki pontosan? Már h lesz e vagy nem?
Előzmény: MatulA+ (9359)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9359
Szasztok!

Nem tudom a motorozz.hu-n mennyire olvassátok a túra kiírást lényege, hogy MAGÁN jellegű okok miatt, eléggé kétséges lett a túra kivitelezése!

üdv.:

MatulA+

Repics Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9358
Jelentesd fel ez a barmot emberülési ksérletért.
Előzmény: Monsta_ (9322)
Monsta_ Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9357
Köszi Mindenkinek!

Az előbb beszéltem a szervízesekkel, akikkel jóban vagyok és azt mondták, hogy ha a rendőrök az én igazamat támasztják alá, akkor max az időt tudja húzni a srác, de előbb-utóbb mindenképpen az ő biztijére rendeződik a balhé...
Remélem inkább előbb, mert tényleg szeretném elfelejteni az egészet...

Üdv: N
Előzmény: zotya104 (9349)
k-boy Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9356

Érdekes és elgondokodtató adatok:

És a rendőrség szerint "csak" 45% ban hibássak a motorosok.

A balesetek száma az elmúlt években folyamatosan növekedett. 2005-ben 900 baleset történt és 64 motoros halt meg. Tavaly 875 balesetben összesen 89-en vesztették életüket.

Mondjuk ha azt nézzük, hogy a motoros szezon, csak ~6 hónap akkor tavaly minden hónapban 15 motoros halt meg!

Mondjuk ebbe a robogosok is beletartoznak, akik sokszor szintén életveszélyessen közlekednek.

"A közúti balesetekben leggyakrabban a keresztező irányban haladó járművek ütköztek. A második leggyakoribb baleset a gyalogosgázolás, melyek 7 százaléka halálos kimenetelű volt. Lakott területen kívül történt baleseteknél a leggyakoribb, amikor az egyetlen jármű szenved balesetet, például megcsúszás, farolás, borulás, pályaelhagyás miatt.

A balesetek 62 százalékát személygépkocsik, 10 százalékát teherautók, 9 százalékát kerékpárosok, 7 százalékát gyalogosok okozzák. A balesetek 92 százaléka a járművezetők hibájából történt. Leggyakoribb a sebesség helytelen megválasztása. A balesetek 67 százaléka lakott területen történt. Az autópályákon közlekedők a balesetek mindössze 2 százalékát okozták és az ezeken a szakaszokon megsérült személyek 32 százaléka külföldi volt. Az autópályák közül a legtöbb baleset az M7-en történt.

A balesetek 13 százalékának hátterében alkoholos befolyásoltságot mutattak ki. (nah ezeket nagyon sulyossan büntetném)"

k-boy Creative Commons License 2007.04.03 0 0 9355

tavaj egy kamion elözött ugy hogy nem érdekelte hogy jövök vele szembe, de szerencse hogy pont elfértünk.

A motorosokkal meg sokszor az a baj, hogy nagyon jól gyorsul a motorjuk, és ezt ki is akarják használni, de erre az autosok nincsennek és nem is lehetnek felkészülve.

vagyis sokszor az van, hogy összejön egy kisebb konvoj, mondjuk álljon 6 autoból.

legelől egy IFA vezeti a sort. Az autosok mind idegessek mert már 10 perce mögötte vannak. Jön egy motoros, aki tudja hogy ezt az egész bagázst lenyomja egy szemvillanás alatt. Az autos ugye belenéz a tükörbe, ekkor még nem látja, hogy a motoros ott van a legutolsó auto mögött. Aztán a motoros egyszer csak nekiindul elözni, de ugyanekkor az autos is kivág és máris kész a baj.

Néha egyébként mérges vagyok magamra hogy megvettem a motort, mert ugy 20 éves koromban megfogadtam, hogy végleg felhagyok a motorozással, ugyanis volt olyan nap hogy 1 óra alatt majdnem 2x is a vesztemet okozták az autok.

Jó igaz az elő esetben én is gyorsan mentem, de a fene sem gondolja, hogy egy trabantos gyerek egy mellékutcából kézifékkel kanyarodik ki egy kétsávos főutra, és a belső sávig csuszik pont elém.

A legrosszabb hogy nem is magammiatt agodok, persze én egyedi vagyok, mások sokkal többen vannak, szoval mégiscsak kár lenne értem :)

nah szóval legjobban a barátnőm miatt agodok mert ugye én felelek érte, bármi történik én vagyok a hibás, és nagyon nem szeretném ha miattam baja lenne.

Amugy ha belegondolok abba hogy tényleg sok az hogy három motoros halt meg a hétvégén, de arról nem beszélünk hogy hány autos, vagy gyalogos.

Bár azért ha azt nézem, hogy autos több van mint motoros, az arányok sajnos számunkra nézve rosszabb.

Még valami: én örülök annak is hogy egyre több a telepitett tarfipax, hátha egy pár büntetés után elgondolkodnak páran megéri e gyorsan menni.

Amikor minden nap Bp.-Kecskemét között ingáztam az autopályán komolyan modom 130km/h nál néha alig birtam elözni egy egy teherautót, mert mindenki 160 al ment.

És ami a legdurvább: egyszer lemértem hogy ezt a kb: 80km es autopálya szakaszon mennyi időt nyerek ha 130 helyett, én is 150-160 al autozok (este 11 körül, igy még a forgalom is elhanyagolható volt)

Az eredmény: 7,5 perc!!!  (mondjuk az egész út 36 perc 130 al)

És ezért a ~8 percért kockáztatnak az emberek.

Mennyivel egyszerübb lenne 5 percel korábban elindulni, ráadásul akkor még üzemanyagot is sporolnának.

Mcemru Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9354
hat nem semmi sztori!

az a gaz h ilyen ember jogsit kap mikor kozveszelyes, de amugy az eletben nem a volan mogott egy kis szar senki lehet tele fusztracioval, de majd vmi pszichomokus kielemzi ezt
bullmax Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9353
Én is nagyon sajnálom! Remélem nem tudom meg sosem, hogy mit tennék hasonló helyzetben. De elképzelem.
Előzmény: Monsta_ (9335)
w.csaba Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9352
Szia.Te mikor csináltattad?Ez is olyan hangos;?
Előzmény: bás (9315)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9351
Megfontolandó... :-)
Előzmény: kis_g (9350)
kis_g Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9350
Feltettem AVI-ban is, de az 26MB és a minőség sem tuti...

a szövegre érdemes figyelni!

Mostmár ebben a sportban is van kinek szurkolni.Május -1-én van minden évben a kunmadarasi gyorsulási verseny és motoros találkozó. Biztonsan mindenki hallott már róla.
Igazi nagy összeröffenés, magas belépőért. Nem igazán szeretem, de az idén összejöhetnénk ott. Nekem nem távolság átruccanni, de nektek egy jó kis túra az alföldre és mivel félúton van Debrecen és Pest között, lehet hogy még a Béemvés HG-apánkat is rá lehet venni !!!

Na meg Kiskunmajsától sincs messze, meg....a Balaton messze van! De ott nyomhatnánk egy örökrangadót :-)))
Előzmény: kis_g (9347)
zotya104 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9349

Monsta!

Csatlakozva az előttem szólókhoz, én is mielőbbi javulást kívánok (szerencse a szerencsétlenségben, hogy inkább csak a gépnek)!

Én is mindig azt mondom, hogy mi aztán lehetünk óvatosak, ha a többiek nem "partnerek". És sajnos tényleg az van, hogy egyre több az indulatból vezető, aki jogot érez arra, hogy vélt sérelmén eféleképpen vegyen elégtételt. Hol vannak már a jó kis szitkozódások, átkozódások... A fordos csávónak kívánom, hogy egyszer hasonló szituban hasonlóképp érezzen!

Mégegyszer is minden jót, üdv! Z

Frigyes Mester Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9348
Jó estét!
Kis_g: Milyen szett az ott, tudsz valamit róla? :-) Tudod, az f-esnek más a villaszöge, ezért azt is le kell csekkolni, arra jó-e.
Egyébként meg annyira nem sürgős, a tréningen is bőven elég volt a gyári.:-)

F.M.
Előzmény: kis_g (9347)
kis_g Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9347
Ez Angyal Zoli streetfighter (Szemöldök, Mókus) idei motorja. Eddig egy Honda CBR 600RR 2005 ment, ez helyett van a drágaszág... az MZ-k maradtak :-)

Nem igazán érezte még a vasat, de egész évben ezzel fog versenyezni, majd belejön.

A végén megkérdeztem tőle, hogy mi a véleménye: Jó kis motor, könnyű kezelni. Az eleje nagyon gyenge (a fékekre gondolt) ezért azt cserélni kellett, de aműgy OK.

A képen ajánlom Frigyes Mester figyelmébe az első villa szettet!:-)

Van egy 4 perces video a show-ról ( :-) ) a szokásos FTPn egy pár napig elérhető:
ftp://powerbizt.dyndns.org

user: power
pass: 1234

Egyelőre 3GP-ben van, mert mobillal csináltam...

Előzmény: kis_g (9345)
Sanitka04 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9346
Hát igen sajnos az a jellemző amit irtál a közlekedésről! Az RTL Híradójában volt egy riport! Szerintem le akarták húzni a motorosokat, de a rendőr bácsi most egy kicsit méllénk állt és monsta, hogy a balesetek kb. 40%-ában az autósok a hibásak. Az már az én véleményem, hogy ehhez még hozzá jön a 50-50%-ban hibás esetek és mindjárt 50% alatti a 100%-ban motoros okozta baleset. Egyébként a balesetek oka nagyrészt a figyelmetlenség és a nagy sebesség!
S
Előzmény: kis_g (9344)
kis_g Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9345
Mi ez a rondaság?????

Igen, ez is egy ER-6n...sárga :-)
kis_g Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9344
Na sziasztok!

Én is hazaértem a képzésről...ami kiváló volt, köszi Csuti a lehetőséget ill. az árkedvezményt :-)) A képeket megnéztem, jól mutatunk mindahányan. Lucky.nak külön elismerés hisz megfogyva bár de törve nem (vagyis igen és 1 lábtartó mínusszal) teljesítette a napi etapot (9-16óráig).

A balesetet sajnálom de azért jó hogy nem sérültél meg...ha meg el akarod adni akkor csak előröl fényképezd: Eladó kis esztétikai hibával :-))

Hozzászólás a balesetekhez:
a hétvégén 5 motoros halt meg az útjainkon! abból 3 egy balesetben (2 sofőr 1 utas)

Hazafelé tartva a 4-es főúton többször találkozatm ugyanazzal a hozzáálással:
Az előzésbe kezdő autósok nem hátrálnak meg ha jön szembe egy (magamfajta) motoros, folytatják tovább az előzést és gyakran be sem tudják fejezni, így 3 sávossá alakítva a 2 sávos utat amiből természetesen én (mi) kapom a legkisebb szeletet. Többnyire a nyomvájú oldalát! Villoghatsz dudálhatsz, integethetsz, hiába...
Remélem lassan hozzászoknak a nagyszámú motoros forgalomhoz és megszűnnek ezek szituk.

Csak óvatosan, Mindenkit hazavárnak!
Jim Tonic Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9343
Kár, hogy nem voltam ott, a srácnak mentőt kellett volna hívni. Sajnálom, KOMA. Tipp, keress valami javasasszonyt, aki voodooval, vagy valamivel kinyírja. Megérdemelné.
zsoltee77 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9342

Engem érdekelnek, küldd el légyszi az adatokat.

Monsta: Sajnálom ami veled történt. Egyszerüen elképesztö és felháborító.

Előzmény: Csutka2 (9341)
Csutka2 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9341
Nagyon jók lettek a képek a tréningen, elküldtem az érdekelteknek a letöltési paramétereket. Ha valaki más is kíváncsi a szelektálatlan képekre, akkor írjon, és elküldöm az ftp adatokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!