Hihi :) Az anyukája nevét nem tudtam, köszi, hogy leírtad! :) A társkeresős oldalra reagálva, oda rég tette fel magát, azok a képek róla szörnyűek :) Szerintem akkoriban nem volt önbizalma, de most is olyan, mintha nem lenne tisztában azzal hogy mennyire jól néz ki :)
Bárcsak a műszempilla lenne a legnagyobb gonja Reninek, de szegény tényleg reménytelenül elveszett lélek.
Annyira bömbölt tegnap Dennis második helyén, mintha minimum a csaja lenne, de legalább valami hatalmas cimborák. Van egy olyan érzésem, hogy a döntő után soha többé nem látja Dennist, sem Fannit. Nem azért mert nem akarná, de azok konkrétan leszarják.
Az egyetlen, akivel kapcsolatban marad az legfeljebb Maci lesz vagy esetleg Vikcsu.
Nekem Reni abszolut utolsó helyen van a szimpátialistán, ami az egész VV7-et illeti. Szorosan Maci mögött.
Nyugdíjasoknak kellene egy való világot csinálni, jelentkezés 60 év felett, lenne egyetemi tanár, gyári munkás, kisnyugger, randi a kandalló mellett, nőcsábász vén kujonok, tortát sütögető nagymama, lehet az sem lenne kevésbé érdektelen. Szavazhatnál Józsi batyára meg Hilda nénire, akik a villában találták meg a szerelmet.
Nekem tetszett, jól összeszedted. A Reni-Fanni féle viselkedést, amikor Zsú visszament, én már el is felejtettem, de abszolút jogos. Jók az új kategóriák is. +1
Oké-oké, meggyőztetek. Legalább annak is utána tudtam nézni, mi az a "Badoo", látom egy társkereső oldal ÉS! Ha Dávid lányt keresett, akkot nem meleg! :D
A "Hotornot" is egy társkereső oldal. Már csak az fura, hogy egy jóképő gyerek így keres/ett párkapcsolatot? Ez azért érdekes, mert állytólag Anettel ő "kezdett ki".
Én nem akartam vitatkozni Dávid nevén, csak feltünt, hogy a mama Mikli, ami kimondva, "majdnem Mittly". :D
Robin elso interjujan is tortent egy elszolas, szerintem elegge ketertelmu lett egy mondat.
Valahogy ugy hangzott, hogy mennyire jolesett neki, amikor bekerult a villaba, amit addig kivulrol nezett.
Én is szoktam összeesküvés-elméleteket gyártani, de most ebben nem keresnék.
A beköltözések idején tele volt a média egy lányról szóló hirekkel, akit még a beköltözés előtt kizártak a játékból. Az ő helyére került be Robin, hirtelen előszedték. Akkor nyilatkozott is erről, hogy neki is meglepetés volt, hogy szóltak, hogy mennie kell. Igy aztán őt nem zárhatták el a hirek elől, mint a tobbieket.
Chat még ma - Dávid Mittly, 26. Általános leírás: Sportos jóképűnek mondott, sármós, jószívű, kedves, türelmes, odaadó srác vagyok, aki keresi azt a lányt, ...
Oké, biztos igazad van, hiszen Te vagy a legnagyobb Robin fan, nem vonom kétségbe.
Anyukája különben MIKLI BÉLÁNÉ Kovács Klára. A Mikli és a Mittly kimondva elég hasonló hangzású, azt hittem, az tévedett, aki a wikire tette ki a nevet.
Legyen tehát Mittly Dávid. Én Dávidként nem is tudom elképzelni, a Robint szoktam meg.
Most láttam a Lacis interjúját, ott viszont a végén elröhögte magát, nem bírta a saját hülyeségét végigmondani :D
/Tudom, gonosz vagyok, de én jókat szoktam az"interjúin" röhögni, Fanni volt a legjobb, aki rögtön az első kérdésnél levette, h nem kell komolyan venni :)/
Sajnálom,hogy nem nyert a Dóri,de egy normális srác nyert,és a lópofájú cigány kurva simogathatja a racka birkákat otthon,csak ne jöjjön át a határon.Maradj romániában büdös.
Mivel elhagyta őket Robin édesapja, és az anyukájának új párja, talán férje van, szerinted megtartotta a nevét? Mittly Dávid a neve, megtaláltam a facebookját (archiváltként, most már nem nincs úgyse, de majd ha fent lesz újra, beteszem!) fent van instagramon, Mittly a neve ott is, fent van a Badoon, Mittly Dávid a neve ott is. Ha beírod a google-be azt, hogy Mittly Dávid rögtön ad ki pár dolgot, hogy vízilabdázott...
"Edinával a kezdetekkor meg volt a kölcsönös szimpátia, de később csalódtam benne, utána inkább Laci bosszantása miatt közeledtem felé"
Azert a nagyerdemu kozonseg egy resze sem volt vak (hiszen 40 valahany % vilagosan latta:) hogy ez az Edinas story IS reszerol csak kamu volt - vagyis rosszindulatu jatszadozas....:)
Na de sokan elhittek es a tobbi svindlijevel egyutt bekajaltak... :D
Amugy gratulalok Robinanak!
Ott volt megcsinalta.
Honapokon keresztul osszezarva masokkal es vajmi keves visszajelzessel arrol, hogy hol is tarthat a kozvelemeny palettajan.
---
En inkabb Denisznek adtam volna a fonyeremenyt, mert o kozel sem volt annyira sumak, mint Robina.
Robin nyert és kész. Valaki túltaktikázta, valaki nem csinált semmit, valaki túl tapló volt. A RTL mentette a menthetőt, ha ennyi gyökér, tapló vállalhatatlan figurát beválogatott, az állandó káromkodás, piálás, és a végén hogy szépítsék a bizonyítványt, kihozták azt, aki még a legnormálisabb közülük.
VV1: Szabolcs, VV3: Miló, VV7: Robin, 3x a jógyerek nyert.
Azért akármilyen hülye is lett utólag, tuti Alekosz volt bármelyik közül a legfaszább játékos, akin dőltél a röhögéstől. Attól is sok függ, kikkel vagy egy szériában, ő sem ment volna sokra Olivér, Éva és Szandika nélkül.
A győztesnek gratulálni kell és nem ócsárolni, ugye Fanni??? Azért nem fog sose nyerni egy ilyen tirpák figura, még ha sokszor szórakoztató is.