Keresés

Részletes keresés

Mare di Scilla Creative Commons License 2009.09.26 0 0 118
Szia!
Köszönjük a képeket!
Nagyon örülünk, hogy Huba ilyen szerető otthonra lelt nálatok!
Üdv
Adrienn
Előzmény: csillag virág (109)
UJOKA Creative Commons License 2009.09.25 0 0 117
Szia! :)
Előzmény: Szórcsómó (116)
Szórcsómó Creative Commons License 2009.09.25 0 0 116

Sziasztok

Mi már régota ismerjük egymást de nekem kevés idöm van ideülni.De most sürüben nézegetem a képeket meg amit irogatok olyan érdekes dolgokat olvastam.

Kis Alfi Creative Commons License 2009.09.25 0 0 115
Kedves Csillagvirág Család!

Örülünk, hogy személyesen is találkozhattunk!
Huba jobb helyre nem is kerülhetett volna, ahogy figyelt Rátok, az mindent elárult.
Látszik rajta, hogy már teljesen kinyílt, jó érzés volt igazi családban látni!!!

Azért, az is jól esett, ahogy örült nekünk... :-))))
arwenleo Creative Commons License 2009.09.24 0 0 114

Szia!

Köszönjük szépen a képeket, annyira látszik Hubán, hogy boldog nálatok.

arwenleo Creative Commons License 2009.09.24 0 0 113

Szia!

Köszi, hogy írtál a Nellyről is. Ezerrel drukkolunk, hogy sikerüljön.

Előzmény: Törölt nick (107)
UJOKA Creative Commons License 2009.09.24 0 0 112
Felvonulás az Állatok Világnapján!

Idén is lesz felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából a korábbi években már megszokott módon, útvonalon és időben.
A felvonulás október 4-én, vasárnap 10 órakor indul (gyülekezés 9 órától) az V. kerület, Bazilika melletti parkolóból és tart a Hősök teréig az Andrássy úton végig haladva.
A felvonuláson lehetőség szerint olyan állatokkal vegyenek részt, melyek jól bírják a hosszú menetelést, a tömeget és a forgalmat; egészségesek és nem agresszívak sem más állatokkal, sem emberekkel.
Kérjük, hogy a kutyák után mindenki szedje fel a "végterméket", hiszen a felvonulásnak az is célja, hogy megmutassuk: lehet kulturáltan állatokat tartani és mások bosszantása nélkül utcára vinni.
A felvonulás rossz idő esetén sem marad el!

UJOKA Creative Commons License 2009.09.24 0 0 111

:)

Aranyos képek, köszönjük szépen!

Kyra-kutty Creative Commons License 2009.09.24 0 0 110
Kedves Csillag Virág!
Nagyon köszönöm, hogy írtál! Rendesen megkönnyeztem!
Millió puszi Nektek!!!
Üdv, Ildi
Előzmény: csillag virág (102)
csillag virág Creative Commons License 2009.09.24 0 0 109
eggyütt a családenyémnagy vagyok mi?adod idegyönyőrümHubus és gazdimacikámremélem most sikerült feltölteni a képeket mert tegnap nem ment.
UJOKA Creative Commons License 2009.09.24 0 0 108
Drukkolunk, ez tényleg nagyon klassz lenne! Remélem sikerül!
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.23 0 0 107
Sziasztok :)
Akkor írok pár szót a mamáról Nellyről is.
Drága jó kutya, kedves, szelíd, minden konfliktust kerül a menhelyi kutyákkal; ennek köszönhetően szinte egész nap szabadon kinn lehet a kennelből a kicsikkel együtt. Szabadon jár-kel az egész menhely területén -persze a kapu zárva- miközben 8 csapat kutya váltja egymást az udvari sétában :)
Este persze beteszik őt is szépen a kennelbe, a házában alszik, biztonságban. És neki/nekünk most ez a legfontosabb. Hála Istennek, úgy alakult, hogy az a lány, aki ott volt az út mellett amikor megálltam érte, hogy befogjam, beleszeretett és örökbe szeretné fogadni. Mivel ő külföldön él jó időbe tellik majd mire a kutyust magával viheti, hiszen addig oltás, chippezés, útlevélkészítés várja és persze a picik elválasztása is időbe kerül. Eddig fizette az orvosi költségeket és rengeteg élelmet, konzervett vett a kicsiknek hiszen ők leginkább most azt ehetnek. E-mailben és Sms-ben tartjuk a kapcsolatot, természetesen mindenről hírt adok neki, addig is amig visszajöhet Nellyért. Ezért látjátok a plakáton a kicsik hirdetését és a mamáét nem. Nagyon remélem, hogy minden sikerül és Nellyből világutazó lesz :) KIérlek drukkoljatok neki és a piciknek, hogy jó gazdájuk legyen :)
Tin-Tin
Előzmény: arwenleo (103)
UJOKA Creative Commons License 2009.09.23 0 0 106
Szia PePitaLuPita!

Köszi a híreket, képeket, nagyon jó, hogy ilyen jól vannak a kis mentettkék! Remélem hamarosan lesz nekik is jó gazdijuk! A mamájuknak különösen drukkolok, sokat szenvedhetett szegény!
Üdv, Andi
Előzmény: Törölt nick (101)
UJOKA Creative Commons License 2009.09.23 0 0 105
Szia Csillagvirág!

Szívből köszönöm, amit írtál, nagyon meghatódtam és rettentően örülök!
Én is úgy gondolom, hogy nagyon egymásra találtatok Hubával, ő Rátok várt egész eddigi kis életében!
Kívánom Nektek, hogy nagyon sok boldog évet töltsetek el együtt!
Üdv, Andi

Várjuk a képekeket is!
arwenleo Creative Commons License 2009.09.23 0 0 104

Szia Csillag Virág!

Nagyon örülünk ezeknek a jó híreknek. Az ilyen hírekért érdemes a kutyamentéssel foglalkozni. Reméljük még sok örömötök lesz a Hubával. Olyan jó olvasni, hogy mennyire szeretitek Hubát. Köszönjük szépen a beszámolót. Ha lesz időd, légyszives irjál majd.

arwenleo Creative Commons License 2009.09.23 0 0 103

Szia!

Köszönjük mi is a képeket, nagyon aranyosak a picik. Reméljük jó gazdihoz fognak majd kerülni. A mami hogy van?

Előzmény: Törölt nick (101)
csillag virág Creative Commons License 2009.09.23 0 0 102
Sziasztok először is köszönöm a linket hogy én is tudjak ide irni.Másodszor pedig én azaz a családommal eggyütt mi vagyunk a Huba gazdija.Most már mondthatom hogy a gazdija mert ,már végleg nálunk maradhat.Eleinte nagyon vissza huzódó volt nem igazán közeledett felénk sőt inkább elvonult föleg a gyermekeimtől.De mára ez már változott állandóan mellettünk van mert beengedtem Hubust a konyhába,igy mig én sündörgök addig ő mellettem szunyokál.A gyerekekkel is nagyon jól kijön már nem menekül el tölük.Sokat szoktunk sétálni menni ami nagyon tetszik neki sokat játszik gazdival,kezd igazán beilleszkedni és elfogadni minket hogy mi vagyunk az új családja.Nekünk ő a szemünk fénye és elmondani nem lehet hogy mennyire őrülünk hogy Hubus a mi kutyusunk lehetett.Nagyon szeretettre méltó illetve vágyó és egyszerűen imádni való ahogy nézni tud az emberre azzal az ártatlan kis bambi szemeivel.Hiába lehet hogy ezért lett Hubus az én nagy macim.Imádom.Mint Fruzsi irta át estünk már életünk első fürdésén is és nem volt vele semmi gond,szó nélkül türte.Már megszokta a helyet is nálunk mert úgy védi a területét hogy csak na.Akárkit nem hagy szó nélkül elsétálni a kapunk elött.Szóval azt szerettem volna elmesélni hogy nagyon egymásra találtunk mi a Hubussal és mára már egy igazi nagy család lettünk.Fogok még irni ahogy az időm engedi addig is Szép napot mindenkinek.Töltök fel egy pár képet  is!!
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.23 0 0 101

Szisztok!
Elkészült a pici pomázi mentettkék -közös pártfogoltjaink - :) hirdetése.
Remélem látható lesz a kép, amit beszúrok. Ha mégsem, akkor a következő weboldalon megnézhetitek: http://gallery.site.hu/u/Tin-Tin/mentett_kutyusok/
Mégegyszer köszönet mindenért. Remélem hamarosan gazira lelünk :)
[url=http://gallery.site.hu/d/10782362-1/HIRD02.jpg?][img]http://gallery.site.hu/d/10782364-2/HIRD02.jpg?[/img][/url]

UJOKA Creative Commons License 2009.09.23 0 0 100

Gazdit keresünk Kubának!

Családi okok miatt keresünk gazdit Kubának.

4 éves, ivartalanított, chippel ellátott leonbergi keverék, a színe eltér a megszokottól,  ő fekete-cser színű.  Emberekkel szemben kissé félénk természetű, de akiket már ismer, azokkal barátságos. Más kutyákkal él együtt, és séta közben is szokott kutyákkal találkozni, soha nem volt agresszív. Macskákkal is találkozott, őket sem bántotta. Gyerekekkel szemben is barátkozó, velük barátságosabb, mint felnőttekkel. A termetéhez képest mozgékony és gyors, igényli a sétát, a szaladgálást.
Imád fürdeni, minden nyáron kap egy kis kádat és szeret benne feküdni. Autóban is szépen utazik.

Egy olyan család lenne az ideális, ahol nem várnak tőle kizárólag házőrzést, mert ha kerítésen kívülről félelmetes is, ahogy ugat, de amint bemennek az udvarra, ő inkább elvonul. Tehát családi kutyának alkalmas, rengeteg törődéssel, szeretettel!

Érdeklődni: www.leonbergerteam.com

06/20/497-7526

Kyra-kutty Creative Commons License 2009.09.22 0 0 99
Kétszer meggondolom a hozzászólásaimat, mert annyira lassú lett a gépem, de megint nem bírom szó nélkül, szóval Enciatis amit írtál azt nagyon köszönjük! Az előző hsz-omban tulajdon képp mindegyik kutya nevét és befogadó gazdáját odaírhatnám. Köszönjük Nektek és a többi családnak!!! De helyettünk minden nap megteszi a négylábú :)))
Puszi
UJOKA Creative Commons License 2009.09.21 0 0 98
Szeretnénk megköszönni Kirják Jóskának a HLT-nek nyújtott mátészalkai segítségét!
Köszike!!!!:)

UJOKA Creative Commons License 2009.09.21 0 0 97
jav: kivihettük

Előzmény: UJOKA (95)
Kis Alfi Creative Commons License 2009.09.21 0 0 96
Sziasztok Enci&Ati!

Örülünk, hogy Bumszli továbbra is teljes jogú családtag nálatok! Ez valóban egy sikertörténet!!!

Üdvözlettel: Kis Alfiék
Előzmény: Enciatis (94)
UJOKA Creative Commons License 2009.09.21 0 0 95
Sziasztok Kedveskék!

Köszönjük, hogy ezt írtátok! :)
Azt kívánom, hogy nagyon sok évig boldogítson Benneteket! Hálás is azért, amit nap mint nap átélhet Veletek, valószínűleg az exnél, a sintérnél megtűrt állat volt, dísznek jó volt, meg enni is kapott. Aztán ennyi.
Örültünk, hogy simán lemondott róla, így mielőbb kivihetük onnan. De sosem felejtem el a rácsok mögött.

Szép napokat együtt!
Üdv, Andi
Előzmény: Enciatis (94)
Enciatis Creative Commons License 2009.09.21 0 0 94
Sziasztok Leótartók,Leómentők,és Mindenki!Néha Mi is NET közelben vagyunk,így pötyögünk pár sort.Olvasom a hozzászólásokat,hogy látszik a kutyusokon a gondoskodás a szeretet, nyugodt a pofijuk,szép a bundájuk,stb.És Ti csak a képeket látjátok!Nekünk örökbefogadóknak a szemünk előtt megy végbe a lelki változás.Az "arcukból"áradó szeretet,hála nyugalom a nap 24 órájában!Gondolom Többeteknek ez nem újdonság,csak Nekünk mert csak február óta van nálunk Bumszli.De így teljes csapat!Nagy űrt tölt be nálunk,vigyázunk rá,Ő meg ránk.Enciatis.Sziasztok!
Kyra-kutty Creative Commons License 2009.09.21 0 0 93
Goldácskát nagyon jó látni! Köszönjük a képeket!

Má' nem akarok ömlengeni, de tök jó érzés belegondolni, hogy van egy élet, hosszasan teng leng egy helyen valahogy ahogy egyik nap múlik a másik után.
Aztán történik valami, hipp hopp, pár lökött kétlábú csinál valamit, de igazából csak össze köti A-t B-vel és aztán az élet folytatódik máshol ahol sokkal sokkal jobb mint eddig, egész más és ezt le sem tudja tagadni ez a kutya akinek a külseje akkorát változott, hogy öröm nézni!
Ez így ahogy van nagyon jó!
Puszi Rózsika!
Előzmény: UJOKA (90)
Mare di Scilla Creative Commons License 2009.09.20 0 0 92
Golda remekül néz ki, és Bumszli is!
Nagyon jó látni ezeket a képeket! :)
UJOKA Creative Commons License 2009.09.20 0 0 91
Golda mintha egy subát vett volna fel! :)-egy vékony, szőrtelen és jelentéktelen (bocs) megjelenésű kutya volt.
Most nagyon szép!
UJOKA Creative Commons License 2009.09.20 0 0 90
Golda gazdijától, Rózsikától érkeztek képek nagy örömömre!
A kutya elképesztő változásokon ment keresztül, a tekintete, a szőre csodás lett! Nagyon jól megvannak már Szultánnal, a másik leonbergivel is, ez látható a képeken is! :)

Rózsika ezt írta:
"Sokat játszanak már együtt is. A macska már szabadon mászkál, még néha egymástól pár méterre fekszenek.Golda imád már úszni. Már nem csapkod, hanem ügyesen úszik a Dunában..."

UJOKA Creative Commons License 2009.09.20 0 0 89
Hellóka! Pár képet teszek fel a saját állatkáinkról, ma készültek, szép nyárutóban napoznak. Brúnó előtte úszott egy jó nagyot, aztán később leselkednek az ablakon (na nem mintha nem jöhetnének be, de ott az ebéd illatai szállingóznak kifelé...) és aki szereti a cicókat, annak pedig Perec minitigris képét küldjük szeretettel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!