Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.09 -3 0 6

Az ateistákon mit lehet cikizni?

 

Hozz már lécci egy kis cikit az ateistáknak! :)

Előzmény: ErkölcsTan (5)
ErkölcsTan Creative Commons License 2019.01.09 -2 1 5

Őket, illetve azt a vallást/álvallást is cikiztük, csak ők bírják az ateisták után a legkevésbé a személyiségépítő kritikát.

Persze, ha egy-vagy több karikatúra veszélyt jelent bármely ideológiaára, akkor az az ideológia értéktelen.

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.09 -3 0 4

Xenu is eljön?

ErkölcsTan Creative Commons License 2019.01.09 -3 1 3

Brian: – Figyeljetek kérlek! Kérlek! Egy–két dolgot tisztáznunk kell!

Követők: (egyként kiáltják) – BESZÉLJ! HALLJUK MIND A KETTŐT!

Brian: – Nos... Mindnyájan tévedtek! Nem kell követnetek engem! Nektek nem kell követni senkit sem! Nektek önállóan kell gondolkoznotok! Ti mind egyéniségek vagytok!

Követők: (egyként kiáltják) – IGEN. MI MIND EGYÉNISÉGEK VAGYUNK!

Brian: – Ti mind különbözőek vagytok!

Követők: (egyként kiáltják) – IGEN, MI MIND KÜLÖNBÖZŐEK VAGYUNK!

Az egyik követő: – Én nem! (Jegyzi meg valaki bizonytalanul, de a többiek lehurrogják.)

Brian: – :– Mindent magatoknak kell megoldanotok!

Követők: (egyként kiáltják) – IGEN, MAGUNKNAK KELL MEGOLDANUNK MINDENT!

Brian: – Pontosan!

Követők: (egyként kiáltják) – FOLYTASD!!!

Brian: – Nem! Épp ez a lényeg! Ne hagyjátok, hogy bárki megmondja mit csináljatok, különben... jaj, ne... (Brian anyja behúzza az ablaktól. A tömeg csalódott.)

ErkölcsTan Creative Commons License 2019.01.09 -3 0 2

A Szórakoztató Valláskritika név mögött nem egy személy van. Jómagam (IGe) csak az indítója, alapítója alapértékeinek őrzője és motorja vagyok.  Ez egy mozgalom. Bárki a részese lehet, ha a mozgalom alapvetéseit el tudja fogadni és annak vallja magát. Belépés, tagnyilvántartás stb természetesen nincs. Mozgalmaknál nem szokás. Kilépés sincs. Nem vallja magát annak és  ennyi.

 

Eddig már eléggé nagy tömegek (százezres nagyságrendben) voltak ránk kíváncsiak különféle netes oldalakon. Mozgalmunk különféle más neveken és módokon is nagyon elterjedt. Másokat is inspiráltunk hasonlóakra, mint amit mi teszünk. Ezt mi természetes folyamatnak tekintjük és nem plagizálásnak, vagy hasonlónak. Bárki csinálhat hasonlót, örülünk neki. Bár volt egy volt tanítványaimból és együttműködőkből álló ateista csoport, amely szerette volna ezt és a nevünket is lenyúlni és csak ateista mozgalomként és nem ideológiai függetlenként folytatni. Nem hagytam és nem is sikerült nekik. Némileg ára, következményei is voltak a történetnek, de ez ezzel jár.

 

Itt egy már nagyon sok helyen előszűrt és bemutatott, megvitatott Best Off kép-anyag kerülne, inkább minőségi, mint mennyiségi bemutatásra. Az egyik közösségi oldalon már több mint 10 ezer képünk volt, amiből eleve 4 ezret töröltem, mert gyengének ítéltem meg őket. A maradék hatezerből is csak a legjobb néhány száz kerülne ide terveim szerint. Persze ez csak az én tervem. Amit bárki majd folytathat.

ErkölcsTan Creative Commons License 2019.01.09 -3 0 1

A majdan itt elhelyezett képeket némi megkötéssel közkincsnek tekint/em -jük.

A mi szellemi termékünket és azokat is amelyek mások készítettek szintén hasonló megkötéssel való szabad felhasználásra, mi csak továbbközöljük, és azokat is amelyeket mi egy csapattal csak magyarosítottuk.

 

A felhasználás feltételei:

 

Non profit célra magán és közösségi szervezetek részére szabadon felhasználhatóak. Ránk való hivatkozást sem kérünk. Szabadon módosíthatóak is. Az adott módosításhoz viszont már nem biztos, hogy adjuk a mozgalmuk  nevét. Ilyenkor azt kérjük, ha ott van esetleg név-logóként, akkor levenni, eltakarni.

 

Nem járulunk viszont hozzá semmiféle profitorientált termékben való megjelenéshez és felhasználáshoz engedélyünk és előzetes hozzájárulásunk nélkül. Továbbá nem járulunk hozzá semmiféle politikai és jogi eljárásban való felhasználásához sem. Nem célunk támogatni, vagy igazolni, vagy megcáfolni semmit sem, semmilyen izmust, vagy ideológiát sem a képjeinkkel. Ezek csupán szórakoztatóak elgondolkoztatóak és az egyén saját logikai és szellemi fejlődését mozdítják elő.

 

Briannal értünk egyet a Brian élete című filmből:

Mi mindannyian egyéniségek vagyunk!

Nekünk nem kell követnünk senkit sem.

ErkölcsTan Creative Commons License 2019.01.09 -4 0 0

Szeretjük az ÖnNullázást is:-)

A sajátságos világnézeti mozgalom indítója magam valék itt a képen. Egy tévéadásból vettek ki és szerkesztettem a Mémet. Ahol éppen az ateista ellenVallást cikizem. Az ideológiai egyensúly miatt.

Tehát senki se jöjjön arctalanság és névtelenség kritikákkal. IGe

 

ErkölcsTan Creative Commons License 2019.01.09 -4 0 topiknyitó

Indításra készenlétbe lett helyezve a topik. Még egyeztetést igényel, hogy működhessen.

Illetve a működési metódusát is még előre pontosítjuk. Addig lehet társalogni arról, hogy kell-e, vagy sem egy ilyen téma és világnézet.?

 

A nevetés a legfőbb szentség mert a Bölcs és a Biztos eltűri. Aki meg nem elég bölcs hozzá, azt remélem bosszantjuk. Az ateizmust egy ellenvallásnak tekintjük, így azt is cikizzük. A vallások bírálata, kritizálhatósága, vagy a velük szembeni emberbarát szkepticizmus, ugyanolyan alapvető emberi jog, mint a gyakorlásuk.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!