sztem ki van csukva!
1 ez egy parknak néz ki
2 az iskola mögött nincs ennyi hely
3 73-ban (gondolom az a kő is a parkban állt) sztem a környéken már az összes ltp-i ház ott "pompázott" vmilyen formában
Szia! Nem mondtam, hogy a férje, a férjét Kutaliknak hivják, lehet a testvére, vagy más.
A baj az, hogy sem egyik, sem másik - mármint a polgármester asszony sem - nem tesz egy lépést sem, ha bemész panaszkodni, hogy az uj lakó kivágja a Te gyümölcsfáidat. Nem csak kivágja a
fákat, hanem szemetet önt az ajtódba. Az uj lakó cigány. Pedig kötelességük a polgárok élet és vagyonbiztonságáról gondoskodniuk. Azt mondja, menj a rendőrségre, vagy a biróságra.
Szerintem első lépésként az Igazgatási Osztálynak fel kellene mérnie a helyzetet és megpróbálni a lakókkal beszélni!
Többé nem fogok a Kutaliknére szaavazni!
Sziasztok!
alufolia, én úgy tudom, hogy Kardos Zsuzsa férje fogorvos,valamelyik Zuglói Lapokban olvastam.
Egyébként azon én is csodálkoztam, hogy "nálunk" bújkálnak a bűnözők, mi pedig nap mint nap arra járunk!
Igauzad van, de a héten már kétszer láttam rendőröket ott is dolgozni, talán a felszin is tisztulni fog egy idő után, ha sűrűn jár arra a "hivatal"....
Mielőtt félreértenének néhányan: a nénike azért nem zavar, mert ha jön a rendőr, vagy a közterületes, nénike fogja kosárkát, benne kaporkát és balra el, nem marad utána semmi szemét...
Nem igazán, állandó a mocsok utánuk... Nincs erre valami rendelet? Félre ne értsetek, nem a nénike zavar a kis kosárával, meg a 6 csomó kaporkájával, hanem azok, akik doboz szám hozzák a zöldséget, és ha futni kell, minden szemetüket ott hagyják... bocs, de mivel állandó útvonalam, nagyon zavar...
Bizony, ennek már én is akartam örülni itt nyilvánosan, hát, sokkal jobb érzés végigmenni az aluljárón, sőt, a metró kijárata előlis eltűntek. Felbukkantak viszont odafönt, a trolimegállóknál, meg a bérletárusitó ocsmányság körül, de ott valahogy jobban eltűnnek...
Ahogy Rejt? mondaná, csak a kákán is csomót keres?k nézik azt, hogy alkalmas-e a delikvens arra amire majd exkluziv szerz?dést köt, hogy felvehesse majd a tisztességes végkielégitését.
Ösztönlénynek épitünk egy Ráckertet.Nem? Ha már idejött.
Báróczy. A Rónáig kb 10 perc gyalog, utána 7-es, persze, de nem 78-as, ezért még a Rudastól is gyalogolnom kell. Éjszaka jobb lesz, mert az éjszakai pont a Rácnál áll meg. Persze, autó, mondhatnátok, de úgy nem tudnék sörözni.
Egyébként jó hely, pláne családdal, és az az igazság, hogy eleve eldöntöttük, hogy Zuglóban keresünk lakást, így az elmúlt 2 hónapban alaposan megismertem Zuglót. (Azelőtt is persze)