Én szoktam olvasni hirdetéses újságokban, hogy vállalnak ilyen javításokat, meg egyszer egy ismerősöm sk. átfestette direkt ilyen festékkel a saját régi kádjukat.
Arabella
Üdv mindenkinek,
valamikor réges-régen már jártam itt,de azóta sajnos új munkakörbe - és net-távolba - kerültem,így nem tudtam figyelemmel kísérni kinek hogyan épül-szépül aháza,lakása.
Én nagyjából túl vagyok a lakásfelújításon;a parafa helyett kerámia padlólap lett,szép és könnyű tisztán tartani - pedig majdnem fehér - de télre jó meleg mamuszt kell majd beszereznünk,mert igen hideg.
És ami miatt idekéredzkedtem egy net-es gépre:az új fürdőkádon van két pici,gombostűfejnyi sérülés.Amikor megvettük tökéletes volt,valszeg beleejtettünk valamit a kádba,és így sérült meg.Szeretném kijavítani,nehogy később nagyobb baj legyen.
Van-e valami spéci anyag,amiugyanúgy bírja a vizet,mint a zománc,és nem is nagyon üt el a kád színétől?
Egyébként fehér lemezkádról van szó.
Előre is köszi.
bjuci
Kedves genarino!
Fogunk imádkozni (bár az közismert, hogy elég baj, ha az imádság tartja össze a falakat)!
Gyűjtünk egy brigádot katolikus, református, izraelita, muzulmán, buddhista, baptista, valamint különböző politeista és törzsi vallású hittestvérekből, hogy minél több Isten vigyázzon a házadra!
Kedves Arabella!
Úgy láccik, nem csak én leszek 1-re feledékenyebb. Semmi rúgásról vagy egyéb durvaságról nincs szó. 1 oldallal lejjebb te kérted, hogy dobjunk fel!
Én meg virtualice feldobtalak. Csak sajnos (szintén virtualice) nem tuttalak elkapni.
Kedves architect!
Ha nem tudnád, mi itt nem offolunk, hanem fenntartjuk a topicot, hogy mindenki lássa, és ha akar kérdezzen. Ha mindig közbeszólsz, senki sem mer kérdezni.
Fijjuk, kinek írtam én ma levelet?
Most már teljesen össze zavartok. Azt sem tudom, hogy most akkor mi az isten van, és mindjárt elalszom.
Tessék engem feldobni:)
Elnézést, tényleg nem részleteztem el. Századfordulón épített bérház Budapest belső kerületében. Körfolyosó vasaltbetonból (?) van (olyan beton, amiben vasak vannak, bocs laikus vagyok) Ezek a vasak vannak elkorrodálódva, továbbá az egész kb. 20 éve fel van dúcolva. A korlát az nagyon szép, kovácsoltvas. Nos, a dolog az elég bonyolult. Lehet, hogy jobb lenne inkább emailben részletezni...
Hacsek!
A mostani kisszobait a jövendőbeli konyhait.
Miért?
Ezuton közlöm az illetékesekkel, hogy lehet, hogy valami hiba van a szerverünkkel, mert befelé jönnek a levelek? de úgy tünik, hogy kifelé nem.
Körfolyosó miből van (kőlapok, vasbeton..)
mi tartja (oszlopok, konzolok, csak ugy lebeg..)
a korlátja miből van és miért nem dől ki?
Mi baja van a körfolyosónak (csúnya a burkolata, néhol leszakadt...)
stoki
A kéményhuzat mérésére nem ismerek exakt módszert, de ha nincs eltömődve, és elég magas (az előírásoknak megfelelő), biztosan jó lesz. Ha véletlenül mégsem, akkor még mindíg ki lehet cserélni az ominózus dobot egy sima kályhacső darabra.