Azok kedvéért akik vasárnap később jöttek ,tájékoztatásul b eteszek egy képet. ( Sándor barátunk eljött mert azt mondta-" Ott a helyem ahol a barátaim vannak").Elhozta magával a kis trónörököst is de őt lepattintotta valahova,hogy a kis szemüvegessel kettesbe melegedhessenek,én meg odapofátlankodtam.Őneki könnyű volt nem volt ott a neje.
Nagy volt a buszmegálló ámulata, mikor nevetve beköszöntünk... és a birtokra visszakanyarodáshoz tolatni se kellett... :-))) Anyósom ilyesmiken is volt soksok évig kalauz, kérlek, tegyél a Trafópálcánkra egy belső fényképet róla.... hadd örüljön kicsit.
Ezúton is szeretném megköszönni a halasi szervezőknek az élményekbe bővelkedő tegnapi napot!
Sok ismerőssel találkoztam, s ennyien még nem utaztak a buszban , mint a városkerülő úton. Nem is hallottam a motort, csak a fordulatszámmérő alapján kapcsolgattam.A legérdekesebb számomra Dutrancs mester Cs615 hengerfeje volt.
Rali úrral is megismerkedhettem személyesen is, sőt be is mászott a kékvillám kormánya mögé egy fotó erejéig.
Mi 480 km-t mentünk aznap az öreg Csepel motor segítségével.
Szoktam olvasgatni a topicot, szép dolgok vannak itt. Teszek be én is egy képet.
Hétvégén dolgoztunk ezzel (EO-2621/A) a jószággal Kemencén a kisvasút telephelyén. Motorikusan teljesen korrekt, a váltóproblémája és minden egyéb nyűge két év alatt szép lassan megszűnt, most hétvégén újult meg az elektromos rendszere pl.:-)
Egyébként ahogy elmentettek pöccre indult a gép,kiment a kövesig ott megint leállt bemérgelte magát a tulaj aki egyébként Csaplár Zsoltnak hívnak és terepjáróval hazahúzta. egyébként eladó az ezredes ha esetleg valaki nagydutrát venne! nálam jelentkezzen
Ne bánkódj, egy életen keresztül mesélheted a történetet... A tulaj úgyis tudja, hogy mi történt, hamarosan ideér hozzászólóként, és kimos a... aaaa... szóval a pácból, na.
Köszönöm mindenkinek aki részt vett a Dezsi emlékére rendezett gépes találkozón, Halason, endrebá hozzányúlt az ezredes dutrához legalábbis megkőzelíette mindjárt nem is akart menni,de más részről,nagyon elégedett vagyok,remélem jövőre is sikerül megrendezni Még egy gondolat a tisztánlátás végett én csak segítettem megrendezni,de a munka az A Dezső barátom érdeme,a megrendezett helytől kezdve az ebédig
Helló Trakkee! Valóban sikerült a tavasszal vásárolnom egy Porsche Super 308-ast. 3 hengeres, 38 LE-s, hydrokuplungos, de igen rossz állapotban volt. Kb. 600 munkaóra után elfogadhatóan néz ki. Most már csak a feliratokat kell pótolni és az elektromosságot bekötni. Íme a különbség!!!