Ja, hazaértem a pontőrködésből. Meg ettem is. A tegnapi ebéd maradékát.
Pontzárás után pont lekéstem a buszt. Úgyhogy stoppoltam. Ha lenne kedvem, felháborodnék, miért is van az, hogy pár napja, spagettipántos, magasan záródóban csak lassan akartak felvenni, bezzeg ma, pontőrös pólóban (mélyen megformált szerep volt a mai) pikk-pakk elhoztak. :) De inkább nem háborodok fel, akkor is jó volt, most meg még jobb.
Nem igazak, ez rémhír. Az ÁNTSZ hivatalos vizsgálata semmiféle egeret nem talált, csak egy rakás egérürüléket. :-) És a Tesco be is jelentette, hogy büszke erre az eredményre.
Utóvacsora: cigánycseresznye kutyasétáltatás közben, a sötétben. Így legalább én nem láttam, mennyire kékül a szám, más meg nem nagyon látta, milyen úrinőmódra eszem...
Nem is igazodtak el rajta könnyen :) Párszor előfordult, hogy ide-oda raktak valami falat vagy betont, aztán visszabontották és máshol újráztak, aztán mégis inkább, ahol előbb volt... És ezt már a vége felé, szóval nem abban a fázisban, amikor lényegében helyben kicseréltek egy korábbi épületet (gondolom engedélyeztetési okokból).
Nem tudom. Ez még a viszonylag elviselhető, de a trend nem jó.
Amikor egy éve ideköltöztem, csend volt, nyugi, és reggeli közben ráláttam Erzsire meg a libegő nyiladékára úgy, hogy közben nem voltam szem előtt. Egy hét múlva elkezdtek építkezni. Azóta kitartó zajongással sikerült egy elég jellegtelen, de viszonylag csúf épületet belebarkácsolni a Hárs-hegyi panorámába. Meglepő, hogy elkészült, mert jellemzően 1-2 idegbeteg melós rohangászott körülötte töketlenül, miközben 6-8 másik tróger a házunkat nézegette. Ez eleve nem volt megnyugtató. Plusz kivágtak egy fát meg egy kétméteres tégla kerítést, amitől simán rám látni az utcáról. Ez nagyon nem tetszik. Máshol volt már kockázatmentes betörésem, pusztán azért mert jól kifigyelhető helyen laktam.
Miután egy éve építkeznek a bérleményem mellett, és egyre nagyobb a pánik, így egyre több az ordítozás meg azextrém időben elkövetett fúrás-favágás-légkalapálás-műkőfűrészelés, kezd elegem lenni a nyár örömeiből. Például egyáltalán enm dob fel, hogy a konyhámban dübörgő aszfaltszag van, sőt az éjjel kettőkor üvöltő Sound of Silence-nek se örültem.