Keresés

Részletes keresés

Fülöpmami Creative Commons License 2005.07.31 0 0 5655
most megy az HBO-n egy film, joszomszedi iszony cimmel. ajanlom a topiktarsak figyelmebe!
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.30 0 0 5654
Nem, de lehetne, tényleg:-)
Gondolom ott is feltűnne egy ilyen mutatvány...
Előzmény: Törölt nick (5652)
Ilyen Alak Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5651

Senki nem dobál meg senkit, amíg meg nem fújom ezt a sípot!

Még akkor sem - és ezt jól jegyezzétek meg - ha azt is mondja, hogy a cigány!

Előzmény: Törölt nick (5649)
Fülöpmami Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5650
aprokavicsot meg egy szakallat kernek szepen:))
Előzmény: Törölt nick (5647)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5649
megint kimondta!!! :-)

hamárittvagyok
Éjjel közepén hallom hogy valami majom leszabályozásig nyomja a gázt, de mintha nem haladna az autó. Mondom dögöjjémeg geci ott ahol vagy.
Reggel kinézek az ablakon :

balfasz

Jobbra az autó mögött a vízművek telke, nem ott lakik. Figyelemreméltó a mögötte beszakított kerítés, tehát a marhája berepülhetett, és kijönni nem tudott:-)
Előzmény: lujza (5648)
lujza Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5648

:DDDD

Rám akkor se dobáljatok, ha azt mondom: Jehova!!!

Előzmény: Törölt nick (5647)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5647
"kimondta, hogy jehova!! dobáljukmeg!!!" :-)))
Előzmény: lujza (5646)
lujza Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5646

Ühüm.. Mit kapnának ezért a polidiliben.... :))))

Épp most rasszistázták le OV-t, mert azt mondta az egyik beszédében, hogy a magyarok szeretnek dolgozni.

Ez rasszizmus!!! (Ez a kijelentés....)

Előzmény: Infomaker (5645)
Infomaker Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5645

Hú vigyázzatok, mindjárt jönnek a c.g.ny babusgatók :)

Előzmény: Fülöpmami (5642)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5644

És még azt állítja egy plakát, hogy minden második cigány szégyelli, hogy cigány.

Persze, a Váci utcában megkérdezettek közül...

Biovadász Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5643
Balázs béla utca, és környéke szép tanulmány, úgy épülnek az új házak, ahogy meg tudják szerezni a régit és kipucolni belőle az őslakosságot. Két lepukkadt braziltelep között puccos új építésű ház.
Sarkon állandóan unatkozó kisebbség, havonta csak egyszer van dolguk amikor a segélyt veszik fel.
Nem vagyok kicsi ember, de nem szívesen mászkálnék ott hazafelé éjszaka egy áttulórázott nap után, hogy az élősködők just for fun alapon pofán csapjanak mert éppen semmi más szórakoztató nem jut eszükbe.
Előzmény: murray (5641)
Fülöpmami Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5642
hat igen, hiaba lenne egy szep kis hazam egy kulturalt tombben, ha a kovetkezo sarkon mar gitarozo, ordibalo, szipuzo kanciganyokat latnek, igen megviselne.
csak az a baj hogy nagyon nehez oket kikerulni, allitom ha a holdra koltoznel, elobb utobb egy csalad ott is bekoltozne a kornyekre
Előzmény: murray (5641)
murray Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5641

télleg ilyen van? nem semmi.

én sem rajongok az "újépitésű a gettóban" formációért ez hülyeség.

ok hogy nem kell utazni de reggel kimész az utcára és már sikideg vagy ha szembejön veled egy szakadt hajléktalan vagy etnikum stb.

Előzmény: Biovadász (5640)
Biovadász Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5640
Hát azért még nem olyan rózsás a helyzet. Még mindíg kanbrazil bandák mászkálnak az utcákon, kisbrazilok bemásznak az újépításű ház elkerített kertrészébe, megtapizzák azott babakocsit tologató nőt, amikor annak ez nem tetszik, kővel dobálják meg (babakocsistul) amíg végre a biztonsági őr el nem kergeti őket.
Isten hozott ferencváros rehabilitált részein.
Szerencsére nem én lakom ott, csak pár ismerős (egyikkel történt meg a fenti eset) én csak szerdánként járok arrafelé.

De pár év mulva, ha végre leverik a környék összes lepukkant házáét és kiszorul az őslakosság, akkor tényleg jó lesz. Már csak addig kell kibírni. Összes többi kerület meg imátkozzon, hogy ne oda telepítsák azokat, akiket onnan elküldenek...
Előzmény: Ilyen Alak (5637)
Fülöpmami Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5639
egyutt erzek veled! en, miota elkoltoztunk a tatabanyarol az igenytelen allatok kozul mar nekem se remeg a kezem, tudok aludni, valahogy az egesz kozerzetem jobb. igaz hogy igy is kb ugyanannyira vagyunk pesttol, de ez a nyugalom, csend, normalis szomszedok mindent meger! es meg ha ez a buno a telket lekaszalna mogottem, akit egy ev alatt nem lattam itt egyszer se, akkor talan fuloppapi is kevesebb pzs-t hasznalna, az maga menyorszag lenne.
Előzmény: Törölt nick (5638)
Ilyen Alak Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5637

Igen, kifejezetten erre gondoltam, az emberek gyakrabban csúsznak lefelé, a környékek meg nagy ritkán, de javulnak.

Lásd a Ferencváros vagy a Terézváros rehabilitált részeit.

Előzmény: murray (5634)
Ilyen Alak Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5636
Enni fontos, de a saját tapasztalatom alapján mondom: nem sokat ér!
Előzmény: Fülöpmami (5632)
Spanci Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5635

Azért van amikor szerencse is van. A felettünk lakó űberprolik is csak egy ideig tudták csinálni kisded dolgaikat. Mikor már eladósodott a lakás, kénytelenek voltak eladni és új lakók költöztük. Kb. azóta szűnt meg a problémám.

Najó, van egy kis tüctüc, de kibírható.

Előzmény: murray (5634)
murray Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5634

van igazság amit mondasz de az emberek inkább csúsznak le mint emelkednek.

főleg ha pl vhol megjelenik egy cigánycsalád elkezd gettósódni a környék és a tehetősebbek egyből elmennek. aki marad annak az ingatlanja már kevesebbet ér és egyre kevesebb a lehetősége elmenni mert ki veszi meg ha kinéz az ablakon és tele a tér brazilokkal?

Előzmény: Ilyen Alak (5631)
Spanci Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5633
:oDDD
Előzmény: Ilyen Alak (5629)
Fülöpmami Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5632
ilyen alapon ne is egyel, mert ugyis ehes leszel. persze hogy garancia nincs arra hogy minden ugy marad ahogy latod, de ha elbol egy 30 fos romacsalad van a szomszedban,
szemethegyek a kornyeken, akkor talan koszi.....nem akarom kivarni mig megjavul a kornyek:)))))
Előzmény: Ilyen Alak (5631)
Ilyen Alak Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5631

A szomszédok szemrevételezése fontos, de sajnos a saját tapasztalatom alapján állítom: nem sokat ér.

Semmi garancia nincs arra, hogy a ma felmért állapot évekig fennmarad, ugyanis mindenütt van mozgás, a ma kedves szomszéd három év múlva toplák alkoholistává válhat, az aranyos gyerekből szemtelen kamasz lesz, az öregek kihalnak és mások jönnek a helyükre.

Az elmúlt évtizedekben sok helyen laktam, sokat tapasztaltam és láttam lepusztulni meg feljavulni egész környékeket.

Előzmény: Fülöpmami (5625)
H_G Creative Commons License 2005.07.28 0 0 5630
Ez jó volt! :)
Előzmény: Ilyen Alak (5629)
Ilyen Alak Creative Commons License 2005.07.27 0 0 5629

Minden reggel és délután merevrészegen a lépcsőn hortyogó embereket kell átlépegetnem a kálvin téren.

Ne igyál annyit és akkor nem leszel minden reggel és délután merevrészeg!

Merevrészegen akkor is veszélyes lépcsőzni, ha nem kell átlépni senit.

Előzmény: Biovadász (5617)
Fülöpmami Creative Commons License 2005.07.24 0 0 5628
eleg szegyen hogy ennyi mihaszna alkoholista semmittevo van. mert nem hiszem el hogy mindegyik onhibajan kivul kerult az utcara. vannak ugyan extrem helyzetek, akar iszonyu kilatastalanok is, de aki akar mindenbol ki tud maszni. dehat konnyebb a gondok megoldasa helyett kannas pimposra koldulni, buzologni, buszon undotr kelteni,
gyerekek jatszohelyen aludni, vagy lepcsohazba betelepulni. ilyenkor gondolok kegyelettel a KMK-ra. meg tatabanyan volt hogy bejottek es ossze vissza szartak a lepcsohazat, ha hajnalban dolgozni inultal a buzben atestel rajtuk, a kozos kepviselet meg a rendorseg csak a vallat vonogatta.
Előzmény: Trompipi (5627)
Trompipi Creative Commons License 2005.07.22 0 0 5627

Játszótéren nem szívesen engednék el egyetlen kutyát sem, már csak a kutyakaki miatt sem. A játszótér a gyerekeké. A kutyások menjenek máshova.

Az a szomorú, hogy nem lehet őket összeszedni és mondjuk közmunkára vinni.

Előzmény: Törölt nick (5623)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.22 0 0 5626
Az a legjobb, ha nincsenek is szomszédok.
Előzmény: Fülöpmami (5625)
Fülöpmami Creative Commons License 2005.07.21 0 0 5625
bar vallom egy ideje hogy lakas, illetve hazvasarlas elott a szomszedokat is szemrevetelezni kell, de ezekszerint mar az is szempont hogy ne oreg hazban elo bemalmozhato oregek legyenek!
Előzmény: murray (5620)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.21 0 0 5624

Naponta már kicsit gáz...ilyenkor meg össze kell fogni a lakóknak, csak sajnos manapság mindenki homokba dugja a fejét, ezért lesz az erőszakos bunkóknak terük. Haveromék is próbálták a a 04:30-0.15-ig tartó Kossuth Rádió hallgatást fölöttük szép szóval befejeztetni, nem sikerült.

Amikor baseballütővel szétverték az ajtót, utána csend lett.

Elegánsabb környéken "eladom a lakást a c.oknak" fenyegetés rettenetesen hatásos tud lenni...:)

Előzmény: Spanci (5613)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.21 0 0 5623

a, 1 db ellen hasznos lehet a megafon. Oda kell állni mellé, és folyamatosan ordibálni kell a készülékbe, a köztes időben zenét sugározni. Nagyon hamar megunják.

b, Játszótéri esetben kutyák...csak el kell engedni őket este, és órákon belül rend lesz.

Előzmény: Trompipi (5614)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!