Akiket fölsoroltál biztos maradnak(Boticsellinek jó nagyot kell hazudni,h. Zsóti ne kerüljön sittre,de ebben profi). Lehetne jó kis csavarokat kitalálni,kérdés a forgik mire lesznek képesek. Plusz ott van a Vili bá féle vonal. Csak nehogy az legyen,hogy az öreg álmában éjjelenként megjelenjen Manyus a söprűjével, meg az intelmeivel!
Mikor a riadó miatt ki kellett menniük, akkor a szálló előtt nem volt kazal, sem medence. Kérdés hogy Boticselliék ablaka merre nézett. Én azt mondom ha egy másik valakire esik jobb fordulat mint bármi más. Persze az is kérdés Bartát ki akarják írni vagy sem. Mert ha valakire ráesik Boticselli akkor nem lehet eltitkolni. Bár azt nem tudom ha Boticselli meghal, akkor azt hogy a faszba akarják a forgik eltitkolni. Úgyhogy szvsz kilőve hogy Boticselli meghal. Mert ha Bartát "beírják" a börtönbe akkor gyakorlatilag kiírják. Arról meg felröppent volna hír, hogy megy Boticselli és Barta, ahogy Magdimumusról is írtak. Meg a többiről is előre írtak. Tehát szerintem Boticselli megmarad. E körré is lehet izgalmas fordulatos történetet írni. Hogy mászik ki Barta, mit szól Linda, mit vall Boticselli ha felépül (mert felépül az tuti). Mit mond el Randa ha megtudja hogy Boticsellit baleset érte. Linda mit mond ha megtudja ki árulta el. Na meg Zsófi mit tesz. Meg a ház.
Miért?Mindig az van,hogy a BK-ban minden elképzelhető(nemrég Manyus életre csókdosása),ez most miért olyan lehetetlen? Lehet,hogy a szállodának vannak lovai.
Szerintem a medence felejthető, olyan közel nem lehet a falhoz. Inkább valamiféle ponyvás teherautó vagy ilyesmi, ami éppen ott áll meg, ahová Boti zuhan egy szál fütyiben.
Vagy Bálint. Hozzá még csak nem is kellene korábbi színész visszahozásával bajlódni, hisz eddig sem játszotta őt senki, bárki megfelel a szerepre, aki úgy néz ki mint egy negyvenes férfi.
Kvízkérdés: - Vajon így folytatódik a történet? (És Botond orrából folyik a vér, újraélesztik, koponyatörés... - nnna, akkor valószínűleg nem. Lehet, hogy mégis medence van alattuk?)
Ha csak így nem... De létezhet az, hogy egy ilyen ezerszer felhasznált panelt bedobnak? Különben tökmindegy, a csúcsgagyi megy ezerrel, és mindig sikerül túlszárnyalni az eddigi legnagyobb marhaságot vagy képtelenséget egy még nagyobbal... Mi marhák meg nézzük...
De Jockey nem halt meg. Vagy igen???????????? Mert akkor én arról lemaradtam. Emlékszem többször meglőtték, de csak Bobbyra emlékszem hogy Pamela álmodta a halálát.
Majd lesz egy nagy fordulat, mint anno a Dallasban. Vilibá elalszik a tévé előtt és verítékben úszva arra riad hogy Magdimumus rázza és szidja hogy miért nem kapcsolja le ha alszik, és egyébként is hogy gondolja hogy sörözik.......:))))))))))
Na, hát ezért lehetetlen, hogy Magdi anyus bármi módon visszatérjen, ugyanis a helyszínről egy ezüstszínű, lezárt dobozban /nevezhetjük koporsónak is a tárgyat/ vitték el. Ha ott akár 1-2 óráig nincs levegője, akkor nincs az a történetíró, aki épeszűnek lenne nyilvánítva Magdi mumus feltámadása esetén. Csak ezért kérdeztem.
Ez a Vilibá bohóc ruhában való visszatéréses verziója azért sem lesz helyénálló, mert sose láttam itt Mátyás téren, hogy megkérdezik az idegentől: "Segíthetek?" Legalábbis Gézától...
Rózsába csak a ház lakói mehetnek? Pedig gyakran vannak idegen arcok! :))))))))
A TVR7-ben van egy cikk Magdi néni búcsúztatásáról. Ott kész tényként kezelik, hogy meghalt. Na meg ha csak kómába esett, akkor miért koporsóban vitték volna el?
Amúgy meg minek kellett Ernő bá meg a költözés? Anélkül is meghalhatott volna. Vagy végleg bevonul kolostorba vagy leköltözik vidékre, de továbbra is sárkány marad, így Vili bácsi visszajön. Vagy újra összejön Ernő bácsival, és kimegy Kanadába. Számos megoldás lehetett volna anélkül, hogy meghaljon, és mégsem legyen ott a BK-ban!
Rendezhetik a számlát bejelentkezéskor is, de ezt nem szokták erőltetni. Ha a vendég úgy látja jónak, a végén fizet. Mondjuk ez a gyakorlat szállodánként eltérhet, de nagyjából így van. Botond mindenképpen a saját nevén jelentkezett be. Büszkén és érthetően mondta a recepciósnak a Kertész Botond nevet, így foglalta le a szobát. (Máskülönben a helyszínen milyen névre hivatkozva kapja meg a kulcsot? De ezt mutatták, ezért tény.) Érdekes jelenet volt, amikor Vanda bement hozzájuk, annyit csinált összesen, hogy felnyitotta a laptopot, amiben totálképben ott volt a kitalált szálloda fotója és telefonszáma. Mint az életben... Zsolt nyilván a lányára leselkedő veszélyekre hivatkozva, élet-halál kérdéseként mutatva az esetet kapta meg a megrémített recepcióstól a szobaszámot. Végül is ez még esetleg elfogadható, bár van olyan íratlan szabály, hogy a hotelek nem adnak információt a vendégekről.
Azt nem tudom,mikor kell fizetni a szállodákban mostanság. A Zsóti orditozva rontott be, őrjöngve megfenyegette a recepcióst, h. mondja meg a szoba számát. Az meg ijedtében elrebegte,mert be volt igérve pár pofonofon(azt meg már tudjuk milyen Zsóti módra). Igen, de fölvetődik az is,milyen néven jelentkeztek be, mi van, ha vmi kamu nevet mondott Boticselli.
Felmerülnek olyan kérdések, amik lehet csak nekem problémák. A forgiknak nem. Nézzük egy kicsit tüzetesebben.
Kivesznek egy szobát (ha előre kell fizetni egy szállodában akkor semmi gond) egy fiatal pár. Beront egy felbőszült valaki a recepcióhoz, és megkérdi a szobaszámot. Nulla kérdés nélkül megmondják. Mert ugye egy szállodában mindenki rohangálhat mint a mérgezett egér. Ha semmit nem kérdez csak felrohan, honnan tudta a szobaszámot. Vanda csak arra érdeklődött rá hogy ott lakik vagy sem Boticselli néven egy "szatír". Ha kérdezett és nem mondták, akkor hogyan találta meg a szobát. De ezt hagyjuk is. beront a szobába, lekergeti az egyik lakót, a másikat (potenciális fizetőt) meg lehajítja az emeletről. Ki fizet a végén?????????????? Ha előre kell fizetni akkor bocsi.........semmi gubanc.
Lindára nem eshetett Boticelli, ideje se volt leérni, mert nyilván nem az utcán v. udvaron öltözött föl mindenki szemeláttára. Szerintem életben tartják a sunnyogót, igy jó nagy cirkuszt lehet kavarni Zsóti-Linda-Vanda-Zsufi szinten. Na a Házról nem is beszélve! Igazi kéj lenne Manyus-tragédia után a másik ármány!Hű lenne elfoglaltság munka helyett a kedves lakó-és pletykatársaknak. Daniszan lehet,h. tud majd segiteni a rejtélyek megoldásában,mert mint tudjuk nála van a Rózsa rajza. Sajnálom meleg van!
Szerintem, Botondra már nincs szükség, el akarták távolítani a sorozatból. A pártfogója meghalt, Vilibánál mégsem lakhat, hisz Magdi anyus félrelépésére emlékezteti, kiírták a sorozatból. Karaktere úgyis zavaros, a vagány autótolvajként érkező srác egy alamuszi nyuszivá változott, népszerűsége kicsi. Zsolt meg simán megússza, azt mondja, a gyáva Botond úgy megijedt tőle, hogy kimenekült az erkélyre és pánikjában kiugrott előle, pedig ő nem is akarta bántani, csak elbeszélgetni vele. Persze ehhez az kell, hogy meghaljon az ugrástól. Linda meg majd háborúzik Vandával. Bár lehet, hogy Linda inkább elhúz, úgy látom szereplőválogatást hirdetnek 15-18 év közti fiúk-lányok számára.
De azt nem hiszem hogy a forgírók ennyire jók, egy ilyen fordulatot kitalálni szvsz meghaladja a tehetségüket. Ráesik Boticselli Lindára, és Linda időleges bénulást kap, Boticselli meg medencetörés- sel műtőasztalra kerül. Aztán ugye egy szál faszban (köntösben) dobta ki Barta, mi van ha amputálni kell valamit pl. "minden bajok forrását"............ Nagy királyság lenne ha az eunuch Boticselli tologatná az időlegesen lebénult Lindát a kórházban.
Mikor felgyújtották Andi éttermét? Az szvsz más tészta. Itt kurva sok ember tudni fog arról hogy Boticsellit kidobta az ablakon. Nagy mázli ha nem a saját lányára dobta.
Faszság ez az egész. Szünetek előtt a szálakat minden évbe megpróbálják látványosan gyengén felpörgetni. Egész évbe semmi ilyenkor meg a feje tetejére áll a világ.
De viszont az eltussolás csak addig műkszik míg a gennyeslelkü Vanda el nem fecsegi hogy ő mondta el Zsótinak a dolgot. Gondolkodni tuti nem fog előtte. Mert nincs mivel. Ha elfecsegi hogy kvázi ő a ludas a ledobásban, akkor mit szól ehhez a ház? Magdimumust viszik ki koporsóban ennek a kis luvnyának meg csak azon pörög az agya hogy tegyen keresztbe Boticsellinek. Ezt a faszságot az anyja tuti nem, de talán még Klaudia sem nézi el. Akkor még ott van a "gerincbajnok" BalfaszBandi. Lacafasza elkotyogja hogy tudott a dologról, de épp a tragédia elkerülése végett nem szólt Zsoltnak. Ez a kurva meg épp azon volt hogy Boticsellit Zsolt leckéztesse meg. Csak rosszul sült el. Aztán mit szólnak Kertészék? temetik Magdianyust meg futnak a kórházba? Májkit lehet nem érdekli különösképp, de viszont Nóra nem fog röhögni rajta, nem veregeti vállon Vandát. Aztán ott van Zümi meg pengearcúKinga. Lindáról nem is beszélve, ha megtudja hogy a barátnője küldte rá az apját. Hát nagyon nehéz lesz eltussolni.
Képes, mert csak a pofája nagy,amúgy gyáva a fiú,mindig sunnyog. Zsótitól meg pláne rettegni fog,mert úgyis el tudja "intéztetni",h. személyesen hozzá sem ér...többet.
Kompromisszumot kell kötni! Linda ráveszi Botondot, hogy tusolják el a balesetet, cserébe nem akadályozza majd Zsóti bácsi a kapcsolatukat. Ez csak tipp, de van realitása.
Nekem is pont tegnao jutott eszembe, hogy elmaradt most a Clau-Zsóti-Miki-Valter-Nóra ingatlanügye. Pedig azt hittem, hogy lesz belőle valami most a szezonzárás előtt.
Annak idején,Peti beharangozásakor sz.r keverő, sok kellemetlenséget, bajt okozó csibész gyerek. Egyenlőre tanfolyamra járhatna a nővérkéjéhez. Iszonyú szemét ez a csaj. Hogy nem foglalkozik most senki a Klau-Valter-Mikike-Zsóti vonallal?!
Kár. :o( Pedig már bíztam valami "Megölték Kenit! Szemetek!"-típusú végkifejletben. :o) Azért remélem valami kigyúrt, ukrán maffiózóra pottyan, aki épp betépve smárol a csajával, ha már medence.
Vanda már elég sok sz*rt kavart. Büntetésből Claudiához kéne költöztetni, akkor nem fúrhatná állandóan az öccsét. Persze, akkor is sokat járna a Mátyás király téren, de nem állandóan.
Nem tudom hova fog esni, de az tuti hogy nem Lindára. Nem ekkora tehetségek a forgírók. Mert gondoljunk csak bele. Barta nem látta hova dobja. Azt sem látta hogy az ablak hova néz. Ezzel az erővel lehet az ablak pl. a bejárat fölötti szoba, és a lánya épp kilép, mikor érkezik Boticselli. Két legyet egy csapásra.
Dehát milyen drámát várjunk ezektől, akik Magdimumus rendes izgalmas kiírását sem tudják megoldani(kiötölni).
A kép szerint Botika nem biztos, hogy medencébe érkezik majd augusztusban, de azért addig még bármilyen operatőri baki történhet. :o) Ha mákja van (márpedig a sok pisis tinilány biztosan hozza a nézettséget nekije), akkor pont ott kezdődik az űszőmedanszié az ablaka alatt. Én azért bízom benne, hogy valami éles kontúrokkal megáldott "new art" gránittömb áll ott, leleplezés előtt, letakarva lepedővel, hogy hatásosabb legyen a vértócsa rajta. Olyan még úgysem vót, hogy 1 hét alatt 2db. BK alkalmazottat nyírjanak ki. :o)
Ha ez a Vanda dolog Amerikában történik, akkor a Vandát, egy jó ügyvéddel felszerelkezett Boticselli, ha életben marad beperli gyilkosságra való felbujtásért, mert mindenki tudta, így Vanda is, hogy ha rajtakapja a lányát Boticsellivel akkor abból emberhalál lesz. És ennek tudatában mégis felbőszítette Bartát.
De nem kell aggódni, egy bocsival el lesz intézve, mert Claudia mellé áll a pénzével és olyan ügyvédet bérel hogy csuda........:))))))))) Ugyanis Claudia sem Boticsellit, sem Bartát nem szereti. Hogy most egy csomó ember kerül bajba vagy bánatba (Kertészék már úgyis sírnak, Zsófi, Linda, Bartáról és Boticselliről nem is beszélve) Claudiát nem hatja meg. Belül örülni fog hogy az unokája mekkora tehetség "egy mondattal két legyet ütött".............
Ha nem biztos, hogy meghalt, akkor miért viszik el koporsóban? Nem horror ez, hogy utólag kopogjon a fedelén!
Sokkal reálisabb lett volna, ha mentőbe rakják, és lélegeztetőgépre kötik, megy a mentő, és sípol a gép...
bip-bip-bip-bip-bip-biiiiiiiiiiiiiiiii...
Minden eddigi BK-zárás közül ez lett a legéletszerűtlenebb. Sőt, még BK-szerű sem lett. Ld. Vanda árulkodása. Remélem, majd megkapja érte a büntetését!
Azért egy koporsóból már nehéz felállni. Apropó, szerintetek mi volt az, amiben elszállították Magdi anyust? Nekem mindenképp valamiféle koporsónak tűnt, csak hogy már megint Abszurdisztánban érezzem magam. Az mindenesetre biztos, hogy nem kaphat benne levegőt órákig...)))
Nem értek egyet, mert nem életszerütlen. Akkor a rendőrnyomozók nem vitték volna be a Vilibát. Nem hülyék, sőt a forgírók se. Mert nézzük csak. A Vilibá egy tornász testalkat, hajlékony és rugalmas. Semmi baj a derekával, és a lábát ha a feje főlé nem is de az álláig fel tudja emelni. Tehát simán meg tudja rúgni a feleségét azt a boszorkányt a háta közepén. Ha teszem azt két lépcsőfokkal alább áll, akkor meg nem is kell nagyot emelni a lábán. Persze akkor fenn akadhatunk a távolságon, de látjuk hogy Vilibá egy magas hosszúlábú alak aki másfél méterre is is el tud rúgni és az hatásos is. Látjuk tehát hogy Vilibá, a tettes, képes véghezvinni ezt a cselekményt úgy, hogy rúgás közben nem veszíti el az egyensúlyát, mert nem öreg és mozgásban nehézkes, hanem atletikus gyors mozgású kisnyugdíjas, aki a nyugdíj után is pincérkedik, tehát fizikailag rendben lévő terhelhető egyén. A nyomozók a kihallgatás közben arra is rájöttek hogy Vilibá egy nagyon is hipnotikus rábeszélő képességgel rendelkező nyugdíjas, aki képes rábeszélni a feleségét hogy fordítson neki hátat, maradjon nyugodt, és tűrje a hátbarúgást. Ez természetes a nyomozók számára, hisz az elhunyt testhelyzete világosan mutatja számukra hogy az elhunyt nem oly módon fordított hátat az elvetemült tettesnek hogy lépett lefelé a lépcsőn (tehát távolodott) hanem szépen bizalommal eltelve várta a halálos rúgást. Persze akkor még ott van a postás kérdése. Akinek a sértett azt hazudta hogy lesett a lépcsőn. Természetesen ha később elő is kerül és azt vallja hogy a hölgy magától esett le, nem felmentő vallomás, mert nem látta az esetet, az elhunyt pedig még a hipnózis hatása alatt mondta neki hogy megbotlott. A remek felkészült nyomozók ezt a Vilibá bajuszkájának a mozgásából tudták meg hogy a tettes professzionális hipnotizőr, mert ők is majd elkábultak, csak a magasfokú (titkos)kiképzésnek köszönhető hogy nem hatott rájuk a delej. A lenyomat erős kontúrjait pedig nagyon könnyű magyarázni. Ezt bizonyíthatóan Vilibá pillanatnyi koncentráció kiesése okozta , mert az elhunyt elméje egy pillanatra kiesett az ellenőrzése alól és ellenállást tanúsított, és ezért maradt meg az éles jól kivehető és azonosítható kontúr. Természetesen ezt a felkészült nyomozók, akik oktatnak az amerikai rendőrségnél is helyszínelést, és szakmai tanácsadók számos amerikai sorozatban, pillanatok alatt átlátták, és helyesen foganatosították a letartóztatást.
Vitatkoznak. Állnak a lépcső tetején . A férfi begurul s indulatában úgy meglöki az asszonyt, hogy az bukfenceket vetve leszédül a lépcsőn. Szóval meglöki - kézzel.
Ahhoz ogy hMagdi hátulról teljes lábbal legyen letaszajtva ahhoz neki háttal kell állnia és indulni lefelé a lépcsőn Vilmosnak pedig a maga 60 évével úgy megrúgni, hogy a cipő teljes lenyomata egyenletes rajzolatot hagyva megmaradjon az otthonkán.
Biztos hogy lehet találni olyan szöget és távolságot, hogy a lerúgás kivitelezhető legyen, de egy hatvanas férfitól életszerűtlen.
Egyébként sztem baromira elrontották a forgik ott, h nme Manyus esésével fejezték be a dolgot. Boti esése meg Vilibá bevitele korántsem olyan feszültséges. Túl sejthető. Manyus még a kiírással együtt is izgalmasabb volt, h kóma v halál, v ad absurdum azonnal feláll.
Indíték csak a Vilibának volt. A nyomozók és Barta szerint is. Manyus megcsalta, negyven évig terrorizálta, meg akarja örökölni a házat stb....... A forgik decemberig csinálnak ebből egy szép nagy rétest. Aztán karácsonyi ajándékként felbukkan a postás, és tisztázza az öreget. Persze addig a szereplők nem váltanak ruhát, és ha lehet Ziminek még ócskább pulcsija lesz. Persze ez nem fog feltűnni a házban senkinek, mert a mosakodást csak Daniszanon kérik számon. Ha így megy tovább decemberre Timike is lehet az udvarlójával jelenik meg a karácsonyfa alatt az éneklésnél. Lehet addigra elkészül a Hospice ház a másik sorozatban, és Boticsellit odaviszik bennlakónak. Linda lehet bánatában mert nem sikerült a kufirc, felkeresi a zárdát ahonnan Magdimumus eljött és beáll noviciusnak. Bartának hamubasűlt pogácsát visz Zsufi a börtönbe, amibe Klaudia hashajtót csempész. Attila csinál egy gyereket Nórcinak, de a felbőszült üzletfelek Májkinak segítve illegalitásba kényszerítik és ott marad a két gyerekkel. Májki felajánlja a segítségét amit Nórica elfogad, és egy forró hancurt nyomnak le a fa alatt az éneklés után, mikor már lefeküdtek a gyerekek.
én úgy oldanám meg, hogy statisztákkal helyettesiteném őket, féloldalt mutatnám őket vagy hátulról. Mónikára pl nem nagy kunszt hasonlitani hátulsól vagy oldalról. (feltétel persze: barna kiegészitők a feketéhez.) Elfogadható magyarázat ugyan mi van ha valaki nem jut el az anyukája temetésére? Főleg a négyből két gyerek esetében? MAx a tartós kóma vagy börtönben csücsülés. De talán még azokat is kiengedik ilyenre.
Ez az, hogy az még nem bizonyíték! remélem Vili bá kártérítési pert fog indítani, nyilvánosság előtt történő megszégyenítés miatt a "Kalamár város" XXIV. kerületi rendőrei ellen!
Igen, a Magdi anyus ruháján lévő cipőnyom rontja Vili bácsi helyzetét, de hát ez így lett megcsinálva. Elnézést a többiektől a túltengésért, már itt sem vagyok!
Ezt már én sem értem régóta. Egy jól menő vendéglő-tulajdonos, elfogadható külsővel tucatszám találna magának hasonlóan jó, üresfejű csajokat, akiket eltarthat, nem világos, miért ragaszkodik épp Zsófihoz. Illetve értem, Kiss Ramónának jelenleg futó szerződése van, nyilván jól fekszik Kalamárnál, ezért még sokáig betölti a funkcióját.
Orsi beszólása a nyomozóknak csak azt bizonyítja, hogy tényleg nincs egy normális, reálisan gondolkodó, épkézláb ember a sorozatban. Csupa degenerált, ostoba, logikátlanul és épeszű ember számára elviselhetetlenül viselkedő, a mások viselt dolgaival foglalkozó, vérpletykás sültbarom, akik ráadásul minden konfliktust a ház előtt beszélnek meg. Vagy kijönnek a házból és akkor, vagy megérkeznek valahonnan és akkor, nekünk, nézőknek, hogy mi is "értesüljünk" a dologról. Az ostobaság netovábbja volt most is, amikor Zsolt és Zsófi hazaérkeztek a tanácsadásról, akkor támadtak egymásnak, erre a hazaút nem volt elég. Ez a sorozat is, mint a legtöbb, ott követi el a végzetes hibát, hogy mindenáron fordulatos, izgalmas cselekményt akarnak kreálni a szereplőknek, ezért életidegen, lehetetlen és abszurd jelenetekkel töltik fel a filmet, hogy mi, nézők ne unatkozzunk és állandóan kíváncsiak legyünk a folytatásra. Meg lehet nézni, mennyi bűnügyi jellegű esemény van rövid idő alatt, mintha ez egy lakótömbben mindennapos lenne...
Gondolod, hogy ilyesmire fordítanak majd gondot? Én nem feltételezek ilyesmit. Max. annyi lesz, hogy nem értek rá, pl. Mónikánál épp valami EU parlamenti ülésszak lesz, ahonnan nem lehet ellógni.
Ja, és mi van a postással? Ennyire fasza gyerek hogy otthagyja a vénasszonyt a földön? Még akkor is ha az öreglány bizonygatja hogy jól van, nem segíti fel?
Meg ez a Zsótigyerek. Kihajít az ablakon valakit, oszt mint aki jól végezte a dolgát leporolja a kezét és megy a dolgára? Mi a faszt gondol? A lányát leküldi, a fiút meg utána dobja, és senkinek nem fog feltűnni? Szépen elmennek haza, Linda meg nem is kérdezősködik? Meg amúgy is. Köpenyben ment le a Linda az autóhoz? Mert nem láttam hogy felöltözött.
Most reggel néztem meg a tegnapi részeket, hát nem semmi. Szegény Vilibá valszeg arra baszik rá hogy rettegett Magdimumustól. Nem mert szólni hogy rálépett a tiszta köpenyre. A rendőrök meg megtalálták a hátán a lábnyomát? Az öreg miféle szarba lépett előzőleg, hogy egy tiszta konyhában olyan tapad a talpára amit utána jóval meg lehet találni?
Szebb estét! A gyerekemet igyekszem nem túl sokat TV-ztetni, de azért esténként összedumálunk a fürcsi után, hogy: "megnézzük Magdianyust?". Na most akkor mi lesz velünk esténként? :o( Egy béna kis Botondozással vagy Vandácskázással csak nem etethetem meg szegénykémet Manyus monumentalitása után! Amúgy meg Zsóti szerintem kicsit túlreagálta ezt weekendet, de reméljük csak a műugró VB-re készítette fel a kis fitnesszgurut ezzel a laza dobással.
Figyeljétek meg, még az is előfordulhat, hogy jövő ilyenkor már az lesz a szezonzáró epizódban, hogy Bandika finoman odasímul az addigra már mutatós bakfissá cseperedett lányka mellé, és gyengéden megfogja a kezét, amit András és Miklós a hátuk mögött véletlenül kifigyel és ahogy ekkor ők egymásra néznek.....snitt.
Ejnye, vérfertőzés? Idáig süllyednének? :P
(Mert igaz, hogy nem András a biológiai apja a Bandroidnak, de Zoli ugyanúgy testvére volt Mikinek)
A feltételes szabadlábra helyezés vagy a próbaidő nem csak egy bizonyos időre szól?
Mivel ebben a sorozatban furcsán múlik az idő ezért úgy vélem, hogy ha volt is ilyen Barthának akkor annak már le kellett telnie.
Mert nézzük csak: a Bartha még jóval azelőtt szabadult ki, hogy Nórika, akiről ugye évekig azt beszélték, hogy márpedig nem lehet gyereke, valami csoda folytán mégis megfogant. Mivel a lányukat játszó kislány most már olyan 5 éves forma lehet, emiatt Bartha szabadulása óta - a sorozatban futó homokóra - szerint legalább 7-8 évnek is el kellett ár mtelnie.
Alighanem Nórika lányáról majd hamarosan ki fog derülni, hogy génhibával született és kiütközik majd rajta a gyors öregedés betegség tünete. De az is lehet, hogy földönkívüli no ez persze magyarázhatná éppen Nórika csodás teherbeesését.
Mert amíg egy nyomorult sorozatbeli nap sokszor egy hétig is előttünk pereg, eközben a Berényi-lány exponenciális gyorsasággal öregszik.
Figyeljétek meg, még az is előfordulhat, hogy jövő ilyenkor már az lesz a szezonzáró epizódban, hogy Bandika finoman odasímul az addigra már mutatós bakfissá cseperedett lányka mellé, és gyengéden megfogja a kezét, amit András és Miklós a hátuk mögött véletlenül kifigyel és ahogy ekkor ők egymásra néznek.....snitt.
Eddig azért életszerűbbek voltak a záróepizódok. Bányaomlás (Zsóti, Indián)), baleset (Tóni, Noémi), Emberrablás (Kanga), de ez???
1. a.Nem igaz, hogy halálról beszélnek, amikor még nem biztos, hogy meghalt, ha klinikai halál, akkor meg nem lehet beszélni gyilkosságról. Miért nem ma esett le Magdika? Nem lélegzik, eszméletlen, rámondják hogy meghalt, hívják a mentőket (biztos, ami biztos alapon), és vége... (folytatás a nyár végén) b. jobb ötlet lett volna, ha elindulnak a házba, és útközben baleset éri őket...
2. Árulkodni nem BK-szokás.* BK-szokás a pletyka és a véletlen lebukás.
Ötletek mára: a. Vanda maga megy oda, és nem akar eljönni, ezzel elrontja az estélyüket. b. Botondot hívják otthonról (Géza), és felveszi, megtudja mi van, de ezzel lőttek az estének. Baleset is érheti visszaúton, sokkos állapotban. c. Kint vannak a hotel előtt, vagy az erkélyen, pont arrafelé mennek haza Zsótiék, mert mér ne, egy presszó van a Rózsa, egy főút van Bp-en, mert miért ne.Utána jöhet az erkélyjelenet... d. Zsófi belenéz a laptopba, látja a hotel nevét, és elkezd gondolkodni, hogy vajon ki nézte.Ebből indul el a kavarás...
A magyar rendőrségre amúgy is inkább az jellemző, hogy családon belüli erőszaknál még a valós eseteket is elbagatellizálják, nemhogy még ők kreálnának eseteket ott, ahol nincs és senki nem is sugallja ezt nekik. :/
Csak ha egy szinésznő aki megérte már a korát és ilyen jol alakitott sok éven át egy sorozatban, akkor egy fikanik ne azt monjda rá, hogy "szart hagyott maga után"
Éppen hogy nem Magdianyusról , hanem Fodor Zsókárol beszélt
Néhány szereplő nekem se a szivem csucske, de azért mégse nyilatkozom igy róluk
Ezt az álszent bandát! Most hirtelen "mintha mindannyiunk anyja lett volna",meg "megvédett a Karótól és kent lekváros kenyeret". Amúgy meg mindig lerázták,hogy "jól van Magdika majd megbeszéljük,de most sietek".Mondjuk idegesitő volt,de a "gyerekek" sokat köszönhettek neki. A Géza meg ne pattogjon, hogyha ő otthon lett volna nem gyült volna föl ennyi munka. Miért?Egészségesen se segitett neki takaritani, nemhogy sántikálva.
Mer gondolatot olvas??????? De mi a Kinga gyanúja? Ő kit kombinált ki gyilkosnak? Ill hát tudjuk, h Gézát kombinálta ki megint főgonosznak: miatta nem ment ki... ja, mert anyira akart..., szal zsák a fótját...
Igen, a krimikben ők a láthatatlan járkálók. Sosem emlékeznek rájuk. Egyébként gyakice így is van. Ezeket nem jegyzi meg az ember, csak a személyes látogatókat.
Mondom, h életszerűtlen... most különösen... a postás nem kiabál fel... Vilibácsi nem kiabál... Kinga nem megy ki... sztem élesben úgy felejtette volna el a rosszullétet, h csak na, ha ekkora izgalom van... pont a Kinga nem megy ki a nyanyához?????????
Rendőrök lábnyomot véltek felfedezni. Fura hogy azonnal Vili bára gyanakodtak (mondjuk Orsinak köszönhető).
A dolog szépsége az, hogy Orsi kihallgatása előtt kérdezték meg Vili bá cipőjét? Hogyan terelődött rá a gyanú?
A másik meg az, hogy nem indokolták meg, hogy miért kell a cipő! Vili bának, vagy az özvegy férjnek joga van tudni! Vagy ez is a XXIV. kerületi egyedi törvény része?
Meg miylen alapon??????????, Amiylen tisztaságot tartott a nyanya, nem lehet szabadszemmel már látni azt a lábnyomot, ha igen, azt a forgik erőltetik, életszerűtlen, anélkül meg mire fel?????,
ez a Nóra nem valami nagy ász szinésznő (nem most esik le,de amikor bánatos, mindig feláll a szőr a hátamon. biztos hiányzott a sirás- és egyéb bánatfajták-órákról)
Kezdek arra hajlani, h mondja meg vki, mi történt tegnap, és mi lesz ma a második részben, de ne kelljen megnéznem... Ez vmi óriási bünti???? Ui, mit vétettem????!!!!
Hát... aki van olyan hülye, h a saját szeme helyett az (szintén saját) idióta feltételezgetéseinek és paranoiájának hisz.... Tiszta Lipótmező.... Ezért zárták tán be, mert úgyis kint vannak többen? ;-))))))))))))
Magdianyus visszatér! Titokban elrabolják a hulláját, amit (akit?) egy szalmabábura cserélnek ki. Temetéskor a családnak ránézésre nem tűnik föl a csere, Tilda egy könnyes puszival búcsúztatja és megjegyzi, hogy milyen száraz a bőre... Egy titkos kísérlet keretein belül takarítókiborggá fejlesztik: halott szövet a favázon, beépített partvissal, portörlővel és mosószeres tartállyal. Külön Vilibácsinak gombnyomásra előbúlyó szopólyukkal, ami rendelhető fogsorral vagy anélkül is. A nyelve helyén pohártartó tálcával, orrba aplikált sörcsappal. A bal szemébe videoprojektor kerül beültetésre, amivel 3 méteres képátmérővel vetíthető a szoba falára a meccs. (a jobb szembe a távirányító kerül elrejtésre) Hogy a bőre ne ráncosodjon tovább, színtelen cipőkrémmel kell kezelni havonta kétszer, a visszeres lábai helyére viszont zongoralábakat műtenek, mert a 10 centis gombás lábkörmei folyton felkaristolgatták a parkettát. Azonkívül gurulva gyorsabban viszi ki a szemetet, s hozza be a pizzát. Jobb keze helyére multifunkciós manipulátor (igazából egy svájci bicska) kerül, melyet a "KAJA"-szó emelt hangú kiejtésével lehet aktiválni. Felvágja a húst, aztán bevarrja a sebet... Ugyanakkor bal kezének kampójával kipiszkálja Vilibá fogából az ételmaradékot és röptében szúrja agyon a legyet. Vágül, a néhai matróna aranyeres segglyukába kerül a porszívó szívócsonkja. A legújabb, Tornádó 2000 tip. szívómotor a hasába kerül és arról a 30 kilós akkumlátorról üzemel, amit a Magdikiborg a hátán cipel. További részletek a nyári szünet utáni epizódokban.
Az meg még érthetetlenebb hogy Barta ennyire hülye legyen. Döntse el mi kell jobban. Miért is baj ha Zsufi sikeres? Ami szvsz tuti nem fog bekövetkezni, tehát kár érte aggódni.
Talán nem egy sorozatot nézünk. Bartának nem az volt a gondja, hogy Zsófi sikeres vagy nem. Csak jól a saját dugába dőlt, mivel a pincért le kellett(?) csapni, a másik svindlis ügy miatt, aztán erre valami magyarázatot is kellett kitalálni Zsófi számára, mikor eljött a kérdőrevonás ideje. Barom Barta pedig – jobb ötlet híján – bevállallta, hogy neki lelki komplexusa van, holott mint tudjuk, egészen más volt a háttérben.
Szerencsétlen Barta ördögi körbe kerülvén, még a pszihonéni előtt is magyarázkodásra kényszerült, akit még jól meg is akart vezetni. Csak az meg dörzsölt néni, rögtön átlátott Barta fején, amitől annak jól felment a vér az agyába, Zsófi pedig elgondolkodva nézett, mint akinek agy is van a fejében, időszakosan.
Magdi anyus balesete fölösleges színjáték volt. Nem lett volna elég, hogy eltűnik a világ szeme elől abban a zárdában, ahol istenhívőként 8-9 hónapig nem akar látni senkit? Mi a francnak volt szükséges ez a logikátlan baleset?
Hülyébb kérdéseket nem bírsz feltenni? Igaz, nem is lehet.
És milyen indokkal vagy csellel küldi oda????? Azzal hogy "figyelj, akarsz jó műsort látni, akkor menj ide meg ide, és látod ahogy Boticselli dugja a lányod".
Ezt elegánsan is meg lehet oldani. Tűzriadó van? Akkor lehet kinn van a Hiradó stábja. megláthatja a hírekben is, hogy a lánya kinn van az utcán Boticsellivel egy szál köntösben.
Igen. És ebben a sorozatban minden "lakó" a másikkal van elfoglalva, csak egymás ügyeit lesik és lecsapnak még a gyanúra is. Szörnyű. A pletykának és a rosszindulatnak valami olyan félelmetes keveréke a Barátok közt, amit máshol még nem tapasztaltam. Munka semmi vagy alig, a szereplők többsége folyton a Rózsában /vagy otthon, esetleg a ház előtti téren/ tartózkodik és amint értesül valamiről egy másik szereplővel kapcsolatban, vagy ha csak sejt valamit, rögtön elmeséli az első embernek, aki szembe jön. Na meg a tipikus "de ne mondd el senkinek, jó?", ami után kb. 2 perc múlva már a fél ház tud a dologról.
Vanda Zsoltot küldené oda? Nem jobb lenne, ha ő lepné meg őket? Azt hittem, hogy az lesz! Meg amúgyis most kint vannak az utcán a tűzriadó miatt. Azt hittem, hogy ott látja majd meg Zsolt őket!
...és akkor éppen Fodor Zsóka önkéntes szabadsága, pihenője időtartamáig, bő 8 hónapig tart majd a kóma. A Story Tv-n nyilatkozta, hogy valószínűleg valamelyik határon túli színházban fog addig játszani, ily módon kipihenve a sorozatbeli fáradalmakat. Pénze van dögivel, mert most adta el a házát és újra nem kellett költenie. Ez rejtélyes, viszont anyagi szempontból remek, 15-20 millió a zsebben, gond egy szál se.
Felteszem a nagy kérdést. Tudom sokan tíz mázsa virtuális követ szórnak rám, de akkor is. Nem érdemelne meg Vanda hatalmas nagy pofonokat? A tesójától, Lindától, Boticsel- litől stb......... Tudom hogy csúnya dolog lenne Boticsellitől szájba verni, de a való életben rég kapott volna. Vagy a tesójától egy félig telt pillepalackkal leverni, annak nyoma sem marad.
Itt ebben a sorozatban mindent csak dumálva torolnak meg, aztán ha valami kiderül "bocsi-bocsi" oszt minden megy tovább. Pedig ha egy egészséges pofon eldurranna máris más lenne a megítélés. Aztán csak két három napig fújnának pl. a tesójára ha végiggondolnák akkor még helyeselnék is.
igaz, ebben a házban Vanda a legnagyobb genya. Még soha senkivel nem volt érdek nélkül kedves és mindent mindig megbosszul. Igazán kiírhatnák már csak tartok tőle, hogy az operatőr barátja miatt nem fogják.
Következő rész (2009. július 24.) Kingának meglepetése van Géza számára. Vajon Vilmost miért tartóztatják le? Zsolt vajon megöli Botondot?
----
Lélekvándorlás! Jön az új takarító! Vili bát, máris le fogják tartóztatni? Az még nem lehet bizonyíték, csak gyanú! Zsolt Botondot? Hogyan? Miért? (Talán volt valami látható előzetesben ez ügyben ? :P)
A korábbi hsz-emmel ellentétben Kertész nénit ismerte. Viszont "cserbenhagyásért" felelhet, mert szólhatott volna a Vili bának. Vagyis a postás is gyanúsítottként kerülhet fel a listára.
Azért nem olyan hülyék a rendőrök! A nyomozóknak azt is ki kell nyomozni, hogy adott napon ki volt a körzetben postás. Idegen nagyon nem lehet, mert Vili bát ismerte.
Bár a XXIV. kerületben érdekesek a jogszabályok, törvények, történetek....stb.
de a posta elutazott nyaralni es utana meg masik postas lesz. vagy valami. mielott bekapcsolnak az oreg fustost, akkor fog csak elokerulni es megmenteni vilmost. addig meg a nepharag.
Eleve már a gyilkosság feltételezése is igen röhejes a sztorilájnerektől de ha még meglincselik Vili bácsi az lesz igazán az abszurditás. Komolyan néha elképedek mennyire hülyék írják nap mint nap ezeket a történeteket. Kalamár meg a leghülyébb ha ezekre mindig rábólint.
Vili bácsi véletlenül lépett rá Manyus otthonkájára a konyhában,mert le volt esve a földre.Még szólt is, miért nem vesz föl másikat. Orsi megpróbálhatta volna az újraélesztést,pont azért mert nem érzékelte a pulzust a nyakon. Addig az az oktondi, buta Laci hivhatta volna a mentőt,de csak állt ott, mint egy rakás sz...Bezzeg utána ott fontoskodott az udvaron. Pletykázásba,semmittevésben viszont csúcs.
Sok rajongóban máris kétségek ébredtek Magdi anyus balesetével kapcsolatban. Sokan úgy vélik, nem tragikus véletlen okozta kedvencük halálát, hanem felszarvazott férjének, Vili bácsinak is volt némi szerepe abban, hogy a házsártos takarítónő jobblétre szenderült. Újabb fordulatokra számíthatunk a sorozat szezonzáró részében.
mondjuk nem vagyok benne 100%-ig biztos, de eloszor hanyatt erkezett, majd felult+postas es utana pedig hason/feloldalt volt, amikor vilmos megtalalta, nem? (ok, nem csak fel szemmel kene neznem, amikor ilyen izgalmak vannak :) )
Azért ezt meg lehet magyarázni. Jelen pillanatban úgy áll a dolog hogy nincs tanú. A postásról meg nem tudnak. A bejelentés a mentőknek szólt, és úgy tudom Zűrsi szólt a rendőrségnek is. Hogy miért nem tom. Majd a mentősök értesítik a rendőröket, hogy haláleset történt, ők már nem viszik el, és akkor jönnek a hszállítók és a rendőrség (aszem hivatalból kötelező) ha nem egyértelmű a halál oka. Kijön a mezei zsaru, de ő nem helyszínel. Valszeg azért jöttek a nagyfejű "okoskák".
De mire kiderül hogy baleset volt addig lehet Vilibát meglincselik. Hogy ki? Gejzu,Tilduska elmondására, miszerint az öreg nem nagyon akarta visszafogadni, és lehet ő segítette le a lépcsőn. Mert hogy ezt megkavarják az tuti. Ebből még jó részek is kisülhetnek, ha jó székely paraszt módra el nem basszák.
az azert elegge kerdeses, hogy mit kerestek ott nyomozok. azok csak ugy per-has nem maszkalnak ki balesetekhez. bar ennyi erovel a rendoroket se ertem, hisz a halal megallapitasa a mentoorvos feladata. bar, ha csak ennyi logikatlansag lenne a bkban....
Én nagyon sajnálom, hogy Magdi néni nem lesz többet. Színt vitt a sorozatba. Házsártos volt és pletykás, mindenkinek beleszólt az életébe, de összetartotta a családját és akinek tudott,segített.
Nem beszélve arról, hogy ki fog mostantól takarítani? :)
Azt nem értem hogy ennek a Bangának nincsenek izmok az arcában? Egy fikarcnyi mimikát nem tud produkálni, olyan merev a pofája mint a márvány. Rémületes.
Most aztán jön a Vilibácsi letartóztatása. Már ha a nyomik rendesen végzik a melót, és megtalálják a lábnyomot. De miért is ne találnák, ha egyszer mutatták hogy Vilibá rátaposott. Tilduska meg majd azonnal elhiszi hogy a "nagyapus" megmerényelte a nagyanyust.
Tuti a befejező pillanatban jönnek az öregért a rendőrök.
Lehet, hogy csak a gazdasági világválság miatt rúgják ki a régi szereplőket, mint a Jóban, rosszban. Elvégre egy új szereplő örül, ha bekerül a BK-ba, nincs nagy pofája sokat kérni.
Magdi anyus éppen a 12-es korhatárkarikának megfelelően távozott a sorozatból.
Senki nem verte a fejét péppé egy péklapáttal, nem rugdosták agyon vasalt bakanccsal, amely halálnemek ugyan stílusosak lehetettek volna, de mi meg tudunk békélni a kompromisszummal, melynek révén akkor látjuk legközelebb, mikor a hátunk közepét.
És ha belegondolok, hogy erre az első megjeleése óta szüntelenül vágyom, elégedett vagyok...:)
Én annak a mondója vagyok, Magdi néni nélkül nincsen barátok közt sem! Am. meg a szereplőt alakító Fodor Szóka csak 8 hónap szabit akart, amit a rendező nem engedélyeett, és inkább azt mondta, hogy mehet! De ezért megkéne kövezni! XD Először eémegy a fiatalság, lásd. : Emma, Ricsi, Tóni, Noémi-szerepcsere, mostmeg aze gyik legjobb szereplő! :S Igazságtalanság!
Kalamár Tamásnak valljuk be van stílusérzéke: szegény Magdi anyust éppen saját névnapján, július 22-én görgették le a lépcsőn.
Ez volt az ő borzongató névnapi ajándéka.
Más. Valahogy stílustalan az egész. Az egyik legkedveltebb szereplőt egy ilyen borzalmas módon nyifálnák ki? Hogy majd mindenki úgy emlékezzen rá később a sorozatban, hogy jaaa a Magdi néni, az ugye aki kitörte a nyakát????
Meg aztán olyan rossz üzenete lenne a dolognak, hogy egy idős ember, aki amúgy éppen kezdene még szerethetőbbé válni, így múljon ki....Nem, Magdinak ennél kegyesebb halál jár(na) majd ......egyszer.
Igazából ez a találgatósdi hoz médianyilvánosságot a retekéknek, annak mi értelme, hogy egy hónapig találgat a nép, és majd szeptember elején jelentik be, hogy igen, Magdit kiírtuk.
Persze ez is lehetséges forgatókönyv, mert így egy hónapig lehet siratni Magdikát, "fel lehet készülni" a temetésre, amivel akár kezdődhetne is az őszi évad....
Emellett szól, hogy nem haraggal a szívében távozott, hanem lelkében békével és szeretettel az ő Vilmosa iránt.
Valahogy nekem az az érzésem, hogy nem hal meg hanem kómába esik, gyanús ugyanis, hogy a bulvárban nem arról szóltak a hírek Fodor zsókáról hogy kiírták volna a sorozatból.
És mivel holnap lesz a nyári szünet előtti utolsó rész, betettek egy kis izgalmat, éppúgy mint annak idején, amikor Miklóst a jég alá lökték, egész nyáron arról beszélt a fél ország, hogy most meghalt vagy sem.
Mivel a nézettséget fent kell tartani jól jön majd most is, hogy egy hónapig mindenki találgat, a zöldségestől kezdve a postásig.
Magdi anyus megcsúszik, legurul pár lépcsőt, ott marad. Postás jön, addigra felült, tudott pár szót váltani, nem kért a postás segítségéből, postás elment, utána mintha érezte volna itt a vég. Vili bánk jön le, Magdi anyus már elterült...
Botika ingyenélő,naplopó. Mindenkit kihasznál,becsap.Először azon morfondirozott Géza befogadja-e,most már Tildáék nyakára mászna. Az a vigyor a képén meg... A csajok már az ágyból sminkben, tűsarkúban kelnek föl.
Kell egy kis kitérő is néha. Igen, ismerem az efféle nyomorgásokat, önsajnáltatást. Pár éve Lang Györgyi adócsalásáról cikkeztek a lapok, valami 300 millió feletti összegről volt szó, de nem néztem most utána. Szintén valami 360 milliós adótartozást emlegettek az újságok Győzikénél, akinek többek közt ingytlanügynöksége van. A múltkor mondta, hogy vagyonának közel felét "eltőzsdézte", ez legalább 150 milliót jelent. De nem kell csodálkozni, egy-egy Győzike-sorozatért uszkve 40 millió kap a "sztár" ugyanettől a tv-től, mert valami miatt ennek a tv-nek fontos, hogy odaadja ezt az összeget. Magdi anyus balesete fölösleges színjáték volt. Nem lett volna elég, hogy eltűnik a világ szeme elől abban a zárdában, ahol istenhívőként 8-9 hónapig nem akar látni senkit? Mi a francnak volt szükséges ez a logikátlan baleset? De sebaj, legalább látjuk Tildát mély dekoltázsban és Kingát tűsarkúban, tökéletes sminkben sajnálkozni. Jut eszembe: nem tudja valaki, minek kellett visszahozni Szabó Erikát a sorozatba? Szólt Kalamárnak, hogy kéne még pár százezer forint?
Az meg még érthetetlenebb hogy Barta ennyire hülye legyen. Döntse el mi kell jobban. Miért is baj ha Zsufi sikeres? Ami szvsz tuti nem fog bekövetkezni, tehát kár érte aggódni.
Baromi érdekes hogy miért nem akarja Gejzu hogy vidékre költözzenek a szülei? Idáig mindig azt mondogatta hogy hagyják őt békén élni az életét. Most akkor hajrá. Hogy Boticselli miért van kiakadva érthető. Az már kevésbé hogy púposka miért veszi félvállról a dolgot ha Boticselli utcára kerül. Majd kitalálsz valamit. - mondja púposka. Megyek Szegedre. Na jó ötlet? - vágja rá Boticselli.
Meg azt bírom - bár már erről volt szó itt - hogy otthon a legdivatosabb ruhában mosnak, főznek, és magassarkúban. Én max vadiúj cipőben járkálok itthon, hogy szokja a lábam... :-/
A ruhákról jut eszembe. Az a pulóver vagy mi a szösz, amit Zirmi visel megint divatos cucc? Mert én ilyet csap képen láttam a 60-70-es évekből. Tudom retro, de ezen a gyerekemberen még nem láttam divatos cuccot.
Se fürdés,se kézmosás, ruhaváltás talán a nőknél(pl.Klau), ha esznek 2 falat után fölpattannak,elrohannak. Viszont bárki,bárhova belép,azonnal indul inni valamit. Timike meg néhány nap alatt ismét nagyott nőtt. A Nóra 5 percenként rohangálhat ruhát venni(pedig ő sem eszik).
Off: Ma egy japán étteremben vacsoráztunk. A szomszéd asztalnál a Lindája vacsizott egy társasággal. Eddig még csak a Hoffer Józsit láttam közelről. A gyerekeim azzal hülyéskedtek, hogy odamennek hozzá, és a fülébe súgják, hogy Misi meleg...
Elképesztő milyen bénák a forgik. A postás még beszélget is Vili bácsival, utána ott hagyja a szemmel láthatóan rosszúl levő Manyust. Pedig csak föl kellett volna kiabálni az öregnek,jöjjön gyorsan baj történt a feleségének.
Na , máris felvázolták a következő évad első nagy "sztoriját". Gondolom miután Manyus leszédül a lépcsőről valaki meglátja a lábnyomot a megtaposott otthonkán és Vili bá' mehet a dutyiba. Majd azt hiszik , hogy ő rúgta le a lépcsőről ( nem mintha nem lenne rá oka :-D )
Csala Zsuzsára visszatérve. Azt siránkozta hogy éhezik, már a kutyától is meg kell válnia mert nem tudja élelmezni, hálát ad az úrnak hogy szerepelhet Anettka műsorában egy kis alamizsnáért. Most kiderül a turpisság a kölcsönről (hogy honnét van mikor mikor nyomorog) és akkor néz nagy bociszemekkel, és öngyilkos akar lenni mert kiderült hogy adót csalt. Ha az összes adócsaló öngyilkos lenne a művészvilágban hirtelen elnéptelenednének a tévék, meg a falusi művházak.
De. Azt hiszem vannak igazán nyomorgó művészek is. Paudicsra gondolok. Ő egy másik véglet. Nyomorog mert amíg futott a szekér eltapsolta a pénzét. Most bezzeg kiabál. Igazándiból őt sem nagyon tudom sajnálni. Ostoba nagyképű ember ne kiabáljon ha lemegy a függöny.
Manyus távozása jól össze lett kutyulva. Gondolom azt akarják elérni, hogy egész Magyarország a képernyő előtt reszkessen. Csak azt nem tudom, mikor lesz az elsötités?
Nagy igazságokat írtál. A hazai sztárok egytől-egyig komoly vagyonokat halmoznak fel pályafutásuk alatt. Abból élnek, hogy mindenhol ott vannak és jó pénzért mindent elvállalnak, főznek, játszanak, versenyeznek és akkor ott vannak a nagy mennyiségű vidéki fellépések. Mindezeket keményen leszámlázzák, hisz ők vállalkozók, költségként leírnak minden elképzelhetőt, utazást, étkezést, ruhát, bármit. Természetesen a pénz bankszámlán gyűlik, van miből kölcsönözni idős korban akkor is, ha a nyugdíj nem veri az egeket. /Jelzem, sokan összetennék a két kezüket, ha hasonló összegeket kapnának nyugdíjasként./ Meg hát a nyugdíj fölött továbbra is felveszik a nyilván nem aprópénznyi honoráriumokat. Pár éve arról olvastam, hogy Verebes István 30 milliót adott "kölcsön" a fiának, Havas pedig annak az eladósodott falunak kölcsönzött, ahol katonáskodott.
Én nem szeretem Májkit, de Attilát a hunt utálom. Ha választani kell (a két rossz közül) akkor inkább Májki szívassa meg rendesen a kisBerényit. Aztán ha eközben Nórának is koppan a nagy orra, csak hab a tortán.
Ha lenne Májkinak esze , akkor valahogy rávezetné Daniszant hogy Attila az oka hogy őt nem "hagyják békén". Aztán elmagyarázni neki hogy a tv szétverése nem oldott meg semmit, míg Attila feje egyben van.
Most már csak az kell a boldogságomhoz, hogy Attila a hun, azon kívül hogy kurogatja Nórát, még alakítja az apát Májki lányának. Úgy mosolygott a reggelinél, azt hittem valamit beszól a gyereknek.
Most ezt nem gondolták komolyan a forgik ugye????????????? Egy volt drogos nő, Pesten, a körzeti orvoshoz megy fcsillapítóért, és bociszemeket mereszt mikor az kioktatja, és nem ír fel neki. Miért nem megy egyből az "árushoz"? Az olyan tuti hogy a következő adagot már házhoz is szállítják ha kéri.
Annak alapján, amit Fodor Zsóka mondott további sorsáról Manyusként, nem hal meg ("azt mindenki tudja, hogy Magdi anyus szivós). Esetleg 8 hónap kóma? Ha ma gurul, szép ajándék Magdolna napra.
Hát igen, a kertben senki nem látja hogy sört meg pálinkát iszik, mert barátot azt tuti nem szerez. Egy vidéki kis faluban a pesti "népeket" egyből barátok serege veszi körül.
Szerintem Manyuséknak nem kell bérleti díjat fizetni. Egy ősrégi részben volt erről szó, hogy Zoli végrendeletében az állt, mindig maradhatnak és talán ingyen. Ez volt a Berényiek hálája.
Utálom, hogy mindenki panaszkodik, hogy nincs pénze, aztán kiderül, hogy dehogyis. Két nyugdíjas egy házmester lakásban, igenis nem csóri, most meg Csala Zsuzsáról derült ki, hogy kölcsön tudott adni 20 milliót, de sírt a Nap-keltében, hogy milyen kevés a nyugdíja, egy kedves rajongó segíti havonta, hogy fizetni tudja a rezsijét, ez több, mint egy Kossuth díj, mondta könnyes szemmel...
Igen ez is kérdés,de ha Nóra beleegyezik,a lakást fönt kell tartani,házimunka stb. Csak nem a Linduskát költöztetné be? Bár, Anyus az akrobata mutatvány után eltávozik, Vili bácsi marad.
Önző dög ez a Botika,csak az jár az agyában,hogy kiken élősködhet tovább. Nem lesz az, hogy "mi az ebéd,na,húzok mert dógóm van=sűrgős csajozás,szélhámoskodás. Tessék munkát keresni, pl. Vili bá' helyén a Rózsában.
Most én is láttam az előzetest! Magdi anyus az otthonkájában megy fel a lépcsőn, de észreveszi, hogy egy papírgalacsin van eldobva mögötte, visszamegy - A csudába! - felkiáltással, de ahogy hajol le és lép visszafelé megbotlik, fordul, és tényleg hanyatteseik! Szerintem is fejre. Azért ennyi idős korában tudhatná, hogy a lépcsőn visszafelé nem hajolunk le, főleg menet közben.
Mindez ötvözve a Danit alakító Váradi Zsolt hihetetlenül tehetségtelen színészi játékával, aki mára olyan szintre tornázta "fel" magát, hogy még Linda is jobban nyomja tőle.
Az RTL TV műsorában még nincs jelezve a feketézés. Hány mp-el elötte szokták jelezni a "drágák"? Egyébként lebukfencezés közepette mégse a nyakát töri az illető,hanem a combcsontját,kaphat egy embóliát és az viszi el.Időseknél főleg.
A skizo is annyira sokféle lehet, h egyesek tudják magukról. Még akkor is, ha egyesek ezt vitatják, a Föld lapossága is volt már hivatalos állásfoglalás :-)))))
Nyilván. Soha nem tettek említést ilyesmiről, így jelezték a nemsokára bekövetkező történéseket. Beszéltem több hozzáértővel. Azt mondták, teljesen kizárt, hogy egy skizofrén tüneteket mutató ember tisztában legyen a betegségével és erről még kedélyesen beszélgessen is. Szóval még egy ordító, buta, hozzá nem értésről tanúskodó hiba. De hát úgyis biztosak abban, hogy a nézők együgyűek, tehát ez nem szempont.
Pedig tuti hogy Boticselli meg a púpos Tilda bebeszéli neki, hogy miatta nem figyelt a nagyanyus, mert ő csak azzal foglalkozott hogy látványosan a nagyanyus előtt igya a sörét, meg szerelje a pecabotot.
Figyelj, ha te hanyatt leesel a lépcsőről, és nem a nyakad, csak a combnyakod töröd, megeszem a kalapom :-)))) Lépcsőfordulóban hanyatt: tuti fejszétverés... minimum 8 hó kóma.
Most nézem a Por(t)ost! Vacsorázni fogunk! Remélem nem Benkő féle kajával (ismétlések)...
És a szomorú az, hogy marathóóóni sem lesz... Nem elég, hogy összevissza volt a műsorkezdés, fekete képernyővel is jutalmaztak minket, mint hűséges nézőt erre extra jutalmat kapunk!!!! EZ NEM IGAZSÁÁÁÁG!!!!!
Valóban pár hónapja arról cikkeztek ,hogy a Magdit alakító Fodor Zsóka visszatérhet a sorozatba,de hát úgy látszik még se térhet vissza! Más megoldást is lehetett volna választani! De,hogy meghal e ez csak Aug.végén fog kiderülni,mert szerintem a pénteki rész végén fog lezuhanni a lépcsőröl!
Üdvözlök Mindenkit! Régóta olvasgatlak Benneteket,de most irok először. Nagyon bosszant ez sok büntettgetés, ráadásul különböző időpontokra teszik. Az RTL miért nem ad lehetőséget,ahogy azt a másik csatorna teszi az ő sorozatával,később nézhető neten.
Akkoriban nagy cikkek voltak, hogy ő a sztár, és körülötte forog a sorozat, ő viszi a hátán a többieket, és emiatt sokkal több gázsit "kell" hogy kapjon. Egyébként a "buzival"(Misi) is emiatt nem szeretik egymást. A főzősversenyben is a fejéhez vagdosta ezeket. Egymás fejéhez pontosabban. Egyik állította hogy ő a "sztár" a másik meg vitatta.
Aztán még Lóri a szaxis is így "múlt" ki. Követeléseire a válasz.........halál. A többieknél nyitva hagyták a "lehetőséget". Nem mint a másik sorozatban. Ott nyissz-nyassz a "sebész" levágta oszt passz............:)))))))))))
De a lópofával elszaladt a lova, és egyre több gázsit kért, a rendező és producer pedig így vetett véget a B.K-ban a karrierjének. Ha ez karrier.......... De a Mumusnanyus más tészta.
Pontosan. Miért nem lehet megmondani az unokának hogy utazzon szépen haza, és prédikáljon megértésről a volt férjről, Palikáról. Botondék szerint a nagyapus nem akar megint boldogan élni. Tilda miért nem tud boldogan élni Palival? Az öreg ha ilyen barom, megérdemli hogy a mumus visszajött.