Lusta vagyok, úgyhogy idézem magamat egy másik topicból a csatlakozási problem megoldására:
"Nekem 128-as kártyám van azt kb 6 perc alatt lehet felrölteni... A törlés 0 idôt vesz igénybe... Volt gond a géprekapcsolással XP alatt, de csak egy ikont kellett kiixelni a beállítások/vezérlôpult/rendszer/eszközök/usb eszközök/utolsó fülnél..."
Annyival egészíteném ki, hogy ha nem W98-ad van, akkor a szoftver lemezét jobban teszed, ha csúzlival átküldöd a szomszéd kertjébe, vagyis semmi szükség rá, sôt jobb ha nem használod...
Egyébként frissítéseket/infókat találtok a www.mydivaplayer.com -on... Állítólag az új SW gyorsítja valamennyivel az áttöltést az USB 2.0-ás alaplapoknál... Persze az is lehet, hogy már van újabb...
Még mindig a letöltéssel kapcsolatban:
Azt már többen észrevettük, hogy Win 2000 és XP alatt lassan tölti fel a memóriát.
Próbálta már valaki ezt a lejátszót Linux -al ?
Hátha az gyorsabban tölti.
A Creative MuVo -rol olvastam, hogy azt Win98-on, a hozzá adott driverrel sokkal gyorsabban lehet feltölteni mint XP-n az XP driverével.
Szia!
Nekem is elő szokott ritkán fordulni ez.De akkor ujra kiveszem,és bedugom megint,és minden jó.
Esetleg ujraindithatod a gépet.Feltételezem telepitetted a sofware t hozzá,ha az elöbbiek nem mennének talán azt is ujra lehetne rakni.
Segítsetek légyszíves!
Pár napja vettem meg ezt a lejátszót, de van egy kis-ill. lehet, hogy nagy?- problémám. Rádugom a gépre, aztán a szerkentyű simán bekapcsol. Nem USB-t ír ki, mint ahogy kellene, hanem elkezdi játszani a zenét. Record és hold állásban pedig a record jelenik meg a kijelzőn. Miért lehet ez??
A gépem elég új, lehet, hogy ez egy régebbi típus és valamiért nem támogatja a gép? Bluetooth szintén be van kötve, az is 1.1-es, de az megy. A porton a 2-es fényképezőt is simán kezeli. Mi lehet a gáz? Hmm?
Hivatalos infó a forgalmazótól:
"a legujabb tipusú DIVA az 512MB CF kártyát lát rendesen illetve mint CF adapter is használható a PC hez kötve.
USB 1.1es szabványt támogat és ezzel ideális esetben 8-900Kbyte/sec adatátvitelre képes az eszköz"
Tervezek vásárolni egy Diva Mp3 lejátszót.
Az lenne a kérdésem, ti mekkora CF kártyával használjátok ?
Mekkora a legnagyobb kértya, amivel már próbáltátok ?
Én használtam egy ilyet diktafon célra és nagyon bejött. Kb. 5-6 méterre az
előadótól az övre akasztva is tökéletes, teljesen érthető felvételt
produkált. Néhány esetben még távolabbról is sikeres felvételeket alkotott
(ellentétben néhány egyszerű kazettás diktafonnal). Ami még tetszett, hogy
van benne valamilyen szintű beszéd kiemelés, ami kiszedi a környezeti
zajokból (padtársak :) ) az előadó beszédét.
És amit eljátszottam néha, hogy az előadó nem engedte a felvételt ("Ne
tegyék már ide az asztalra ezeket az izéket!"), akkor is jól ment, mint
fenti is írtam az övre erősítve.
Én a kronosnál (www.kronos.hu) vettem 24e-ért, de ahogy nézegetem most sem lehet olcsóbban kapni... :)
Sajna nekem csak 128-as kártyára volt anno pénzem (14e-volt egy évvel ezelôtt, most 6e :( ), de szerintem a 256-os a legideálisabb (az 512-est, már tényelg jelentôs ideig töltené fel USB 1.1)!!!
A Sony füles nagyon jó lesz!!! :) Én is a régi Pana walkmanem fülesével nyúzom... :)
Meggyőztél :)) venni fogok :)
csak még nem tom hol a legolcsóbb :) te mekkora kártyát vettél hozzá? szerinted 256mb-os elég hozzá?
te hol vetted és mennyiért?:)
van 1 sony fülhallgatóm itthon az yó lesz sztem hozzá :)
Nem kell parázni a kinézet miatt, mert semmit nem jelent!!! Én már régóta használom a sajátom és meggyôzôdésem, hogy ennél egyszerűbb és nagyszerűbb playert nem találtok ma!!! Nem kell hozzá semmi, csak rádugod másolod és hallgatod.. Ennyi az egész!!! :)
A minôsége számomra (utazáshoz) tökéletes és a hangereje is elegendô... Én is sokat paráztam a vásárlás elôtt, de kár volt... Ha esetleg ellopnák, vagy elhagynám, vagy elejteném, azonnal vennék egy újat, ahogy a pénzem engedné... :)
Ami biztos, hogy már a vásárlásból hazafele érdemes hozzá venni egy fülest, mert amit hozzá adnak az kkhhmm.... :)
Hali!
Na végre honap meglesz a szekentyű.Igérem írni fogok,hogy milyen a cucc.Amúgy én is néztem ugye ezeket elötte,és azért erre esett a választásom,mert lehet bele nagy méretü CFet tenni,meg nagyon kicsi 39 gr.Az üzletben kiprobáltam picikét,és a hangja erösnek tünt.Az egész szerkezet akkora ,mint egy 500 ftos müanyag ébresztőóra.Igaz a hatása is,de valszeg ezért ilyen olcsó,mert a lényeg benn van,és nem kinn.A gombok többfunkciósak ezt még majd be kell lőni mi mire való.
256 mega jo lesz bele asszem nekem is.Ugy fél,és 1 év mulva ugyis veszek bele még 512est olcsóért.
üdv