Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Kedves Mester!
Lehet, hogy szép csendben felnőtt az a nemzedék, aki csak olvasta a "Reggeli-nket" de nem írogatott, hanem csak megfogadta, és a szerint főz... !?? :))
Üdv!
Nem kell eltávolítani, ilyent soha senki nem tett almánál és pont ezért nem tudjuk, hogy milyen mag nélkül ám, ha sok türelmed van te leszel az első akitől értékelést hallhatunk, ha még is másképp döntesz :)!
Higítani akkor kell, ha szimpla az üstöd és leégne a túl sűrű cefre.
...valóban nem láttam még sehol ilyet, de azért nem mondom, hogy akkor nem lehet jó!!!...ez egy teljesen új út a pálinkafőzés terén (legalábbis nekem)...lehet, hogy valaki már (vagy többen is) kísérletezett ilyennel, csak nekik nem sikerült jó eredményt elérni...azt már látom, hogy én ilyent biztosan nem csinálok, mert ilyen sok lukat nem szeretek fúrni, inkább lemezt hengerítek és forrasztgatok...DDD...
...egyébként én mindíg hiszek az újnak, egészen addig, amíg meg nem győznek az ellenkezőjéről...