Keresés

Részletes keresés

maribor Creative Commons License 2021.11.23 -1 6 208972

Képzeld, Alkesz, milliárd adóforintokkal töm minket az állam, MSZMP pártigazgató a klubelnökünk, ujjlenyomatot és nyálmintát kell adni belépéskor, de ez hagyján. Most kitalálták, a Megyerin a családi szektorban tilos köpködni és káromkodni, csak szovjet úttörődalokat lehet énekelni.
Irigyellek titeket. Az elnyomottaknak nem kell ennyi magaláztatást elviselni. Ti biztos már forradalmat csináltatok volna, mint 56 őszén tettétek, hogy büntetlenül visszakaphassátok a neveteket és a színeiteket. Még a Lazio ultrái is rólatok énekelnek.

Előzmény: IVÓ (208970)
Miller a sör Creative Commons License 2021.11.23 -2 2 208971

A nagyot mondás a facebook fórumokon megy Maris....

Előzmény: maribor (208968)
IVÓ Creative Commons License 2021.11.23 -1 5 208970

Nagyítót tettél a vonalzóra?

Előzmény: maribor (208968)
IVÓ Creative Commons License 2021.11.23 0 0 208969

THX

Előzmény: mpharom (208967)
maribor Creative Commons License 2021.11.23 -6 0 208968

Nem tudom. Régen az enyém 22 cm volt.

Előzmény: IVÓ (208966)
mpharom Creative Commons License 2021.11.23 0 0 208967

a mérete állitolag nem változott, de 2 méterrel a Megyeri út felé el lett tolva, azért tűnhetett fel, hogy változtak a kapuk és lelatók közti távolságok.

igen, ezek szerint 2001 óta nem középen volt a szektorokhoz képest a pálya.

Előzmény: IVÓ (208966)
IVÓ Creative Commons License 2021.11.23 0 0 208966

Off:

 

Néztem a meccseteket... Jól láttam, hogy kisebb (rövidebb) lett a játéktér? Ha igen, mekkora volt előtte a pontos méret, és mekkora most?

Előzmény: maribor (208955)
polovcev Creative Commons License 2021.11.22 0 2 208965

Külön megnéztem az utolsó hat mérközésünk statisztikáit. Kizárólag a Vidi meccsen löttünk kevesebbet kapura, mint az aktuális ellenfelünk, de az a meccs egy anomália, hiszen az emberhátrány ellenére nyertünk. Ezek alapján kijelenthető, hogy a legnagyobb problémánk a helyzetkihasználás. Ezzel nyilván nem mondok újat, hiszen hétről-hétre látjuk.

Összeszámolva azonban rettenetesen riasztó. 45 kaput eltaláló próbálkozásra jutott 8 találat. Ezzel szemben a szintén 8 kapott gól 21 helyzetből jött össze. A bajnokság elején főleg, de azóta is rengeteget kritizáltuk (én is) a védelmünket és Banait, de a számok alapján egyértelmű, hogy elöl van a probléma. Kevesebb, mint 20%-os hatékonysággal csak saját magunkat verhetjük meg. Nyilván szerepet játszik benne a mentális faktor, hiszen minél többet hibáznak, és minél kevesebb pontot szerzünk, annál nagyobb a nyomás. S ott van a szerencse is, néha  akapufáról kifelé pattan a labda. Ez része a játéknak. 

 

Ezért nem is értem, hogy miért olyan támadókat hozunk állandóan, akiknek gyenge az értékesítési mutatójuk. Rendben elismerem, nem ülök le minden mérkőzés után újra átszámolni, hogy ki és mennyi lehetőséget hagyott ki, és előfordulhat, hogy Viana Kisvárdán minden harmadik helyzetéből gólt szerzett, de valahogy nehezen hiszem. Tavaly rúgott 4-et, tavalyelőtt 8-at, azt megelőzően pedig hatot. Ehhez jön még összesen tíz előkészítés. A kupameccseket nem számoltam bele, mert ki tudja milyen ellenfelek ellen játszott. Ez önmagában még nem lenne baj, de a többiek számai hasonlóak. Beridze és Tallo tavaly profi karrierjük legjobb évét zárták (Szimplán a gólok száma alapján). Kone két éve gólkirály volt, de tavaly és idén közel sem hozta az elvártakat. Egy keret elbír egy gyengélkedő támadót, de azt már nehezen ha minden csatár gyenge hatékonysággal talál be. Ráadásul ez ellen az edző sem sokat tehet, hiszen látszik, hogy vannak helyzeteink, s nem arról van szó, hogy lefociznak minket a pályáról.

 

 

 

 

Akárhogy is. A liga állása akár csak tavaly vagy tavalyelőtt. Ahogy fentebb is említették van 4 gárda amelyik a dobogóért játszik - bár szerintem az edzőjét vesztő Várdára még rájárhat a rúd-, a bajnok és mindenki más kapar a bentmaradásért. Szerintem a Loki, az MTK és -többségében- a Honvéd szarabb focit játszik mint mi, a Gyírmót pedig el fog fáradni,mert még ez a gusztustalan Kuttor féle foci sem tart ki örökké. Persze mindez semmit nem jelent és semmit nem ér, amíg NEM találunk a kapuba!

Seejay Creative Commons License 2021.11.22 0 0 208964

Egyetértek . Belegondolva , hogy zsebben volt 2 perccel a lefújás előtt a zete meccs is , utsó perc ,  középkezdés , gól , iksz lett .  Vagy a végig bekkelő  mtk ellen a végefelé vezetést szerzünk ,  elkezdtünk balfaszkodni , és helyzet nélkül egy akkora blama góllal vertek minket a 92. percben ... Aztán ahogy Pakson kikaptunk, pedig sokkal jobban kontrolláltuk a meccset , mint ahogy tőlünk erősebb csapatok szokták Pakson mostanában , asszem' a görög meg Banai hozta a szopót  ... Debrecenben 2 góllal vezettünk emberhátrányban , aztán a VAR szobában intézték a többit , iksz....  A Kispest ellen is irányítottunk vezettünk 1-0-ra,  kaptak egy tizit , és gatya lett a játék képe iksz lett . Mindig nagy belerakott mezőnymunka után valami balfasz rövidzárlat vitte a meccseket , illetve nem tudtunk a padról minőségben ráfrissíteni . Talán a sok játéklehetőség miatt lassan alkalmasak lesznek a fiatalok az nb1-re , és akkor ez is változhat , bár inkább a kezdőben kapnak helyet . 

Egyedül a makik , meg a Gyirmót ellen nem volt közünk a játékhoz , az első valamennyire a belerakott lóvé arányait mutatta , a második viszont egy totál dekoncentrált meccs volt , amit elbasztunk hátul , abból mind gól lett .   

Ami nagy baj , hogy túlságosan Mitrovics , és Beridze-függő a témadójáték , az utóbbi nélkül nem tudunk helyzetbe kerülni . 

  

Előzmény: Skywalker. (208963)
Skywalker. Creative Commons License 2021.11.22 0 3 208963

A Gyirmóttal az a nagy baj, hogy pont mi vagyunk az egyik, akiket képesek voltak megverni. Felfoghatatlan, hogy ott mit össze balfaszodtunk, de szerintem az egy kivételes furcsaság volt és azért nem az a jellemző. 

+ bízhatunk abban, hogy az MTK menthetetlenül össze fog most esni, ha még meg is néha a felsoroltak egyikét-másikát, plusz egy-egy bravúros pontrablás az élbolytól, mint a Vidi ellen is és máris picit szusszanhatunk és szerintem ezek azért simán benne is vannak a csapatban most. Az nagyon nem valószerű, hogy az egész bajnokság alatt mindig csak a másik csapatoknak legyen szerencséjük.

Előzmény: Seejay (208962)
Seejay Creative Commons License 2021.11.22 0 1 208962

Azt gondolom  ,hogy túl sok mezőnymunkát tettünk bele a játékba mostanában ahhoz képest hogy mennyire szarul állunk , de különböző okok miatt elmaradnak az eredmények . Én ebben a bajnokságban már nem mernék kiesőkre tippelni , mert télen valahova jön egy új edző , hoznak neki 3 játékost , és a kiesőjelölt csapat tuti középcsapat lesz . Jelenleg szerintem mi játsszuk szemre a legjobb focit ezek közül , de nem párosul  eredménnyel , ez pedig azért aggasztó , mert egy Gyirmót képes pontszerzésekre , még úgy is , hogy inkább kiszúrnád a retinád , mint hogy megnézzél 20 percet a meccseikből . 

Az idei meccsek adhatnak majd valami támpontot , még simán az általad is említettek elé kerülhetünk , akkor tényleg kijöhetünk a gödörből . Nagyon kell egy jó téli felkészülés , ahol nem szabad beragadni . A téli erősítésekben nem hiszek , Kantabadouno , meg el el-Ghanassy után max egy szatyor menekültet várhatunk , akik tavaszra alkalmasak lehetnek beállni a 85. percben .

Croizet , és Tallo felőlem mehetnek amerre látnak , de akkor kell egy támadó, mert Viana is tök felesleges . Begyűjtöttük az összes 3 gólos csatárt , és csodálkozunk hogy nem találjuk el a kaput .   Jevtovski felépülhetne még a középpályán . 

 

Előzmény: Skywalker. (208958)
Miller a sör Creative Commons License 2021.11.22 0 0 208961

Bocs, a negyvenet a Loki topicban olvastam, úgy látszik ott is szeretik a költői túlzásokat.

Előzmény: Skywalker. (208960)
Skywalker. Creative Commons License 2021.11.22 0 5 208960

De mégis összeszedettebb benyomást keltünk, mint ezek.

A mostani bajnokságban nincs releváns különbség a csapatok nagy része között, kivétel a nergecik, Fehérvár, Kisvárda, Puskás, Paks. A többinél meg az nyer, amelyik aznap finomabbat reggelizett. Legalább 6 pontot elszerencsétlenkedtünk idáig. Ha az itt lenne, nem paráznánk ennyire. És ezek a pontok ahogy elmentek, úgy jönnek is majd vissza szerintem.

Ez a 40 kapura lövés, ez érdekes. Én ugyan egymilliót írtam :D de az eredmények app "csak" 27-et mutat, úgy már jobban hangzik :D

A következő forduló lesz izgi: minden riválisunk nehéz ellenfelet kap, kivéve a Honvéd, aki minket. Na most kéne észnél lenni!

Előzmény: Miller a sör (208959)
Miller a sör Creative Commons License 2021.11.22 -3 0 208959

Egyértelműen? Ezért szereztünk ezek ellen egyetlen győzelmet. Engem valahogy a szombati meccs sem győzött meg, ki hagytunk szinte mindent egy olyan meccsen ami egyszer van a szezonban. Kérdés mikor lesz ilyen szerencsénk még egyszer, hogy egy hozzánk hasonló képességű csapat ellen kapunk közel 60 perc emberelőnyt, ráadásul úgy, hogy kivételesen nem vagyunk hátrányban. 40 kapura lövésből született 3 gól. Ki ellen tudunk még egyszer így dominálni? 

Előzmény: Skywalker. (208958)
Skywalker. Creative Commons License 2021.11.21 -1 7 208958

Elnézegetve a hétvégi meccseket, Debrecen, Gyirmót, MTK: ezek egyértelműen szarabbak még nálunk is. Ez előbb-utóbb az eredményekben is meg fog mutatkozni és ezek előtt fogunk szerintem végezni a bajnokságot. De talán még a Kispestet is ide lehetne venni.

Croizet: OK, hogy jelenleg a legjobb játékosunk, de az sem járja, hogy akármit megengedhessen magának. Oenning meg hogy máshogy fegyelmezze, ha nem így? Bár, tippem szerint ezt is leszarja Croizet..., dehát akkor meg mit is várhatunk tőle a pályán?

 

Előzmény: Seejay (208950)
Miller a sör Creative Commons License 2021.11.21 -2 0 208957

A két Stieberből ha jól tévedek már csak egy van nálunk (az amelyik valaha focista volt, a másiknak a Budaörs is magas szint). Az nb2-ben légiós nem nagyon játszhat illetve ha játszik akkor elesünk az MLSZ pénztől, azt meg a sóher belga nem fogja beáldozni.Croizetnek pont azért kellene játszania, hogy amikor egy év múlva lelép ne egy kieső csapat maradjon itt. Egy Katona a kutyának nem fog kelleni, ő majd el bohóckodik az nb2-ben. Ha még lehet menteni a helyzetet akkor ne ilyen faszokkal kisérletezzünk, pláne ne játssza ez a fogalmatlan szar edző a sértődött királylányt, az ő sara is ez a helyzet, nem is kicsit.

Előzmény: polovcev (208956)
polovcev Creative Commons License 2021.11.21 0 1 208956

Katona azért nem volt rossz. Ok, hogy a 9 debreceninél csak nehezebb ellenfelünk lesz idén, de mikor játsszon ha nem most? Tényleg jobb lenne ha Croizet játszana, de ő egy év múlva úgy is lelép, Katona meg egyenlőre marad, van abban logika, hogy lehetőséget kap.

Ha meg úgy alakulna, hogy jövőre alagsor, akkor a légiósok (majdhogynem) mind távozni fognak és akkor nem fog ártani 1-2 olyan játékos aki azért már látott felnőtt meccset. Nem optimális helyzet, de mikor volt nálunk utoljára olyan? Mert ki maradna? Banai, Simon meg a két Stieber. Esetleg Pauljevic. Szakály és Mitrovic visszavonulnak, a többiek meg mennek isten hírével.

 

 

 

Előzmény: Miller a sör (208952)
maribor Creative Commons License 2021.11.21 -1 0 208955

Most utoljára nem, hanem aki a katisört, meg a villányi a bort regisztrálta vicces kedvében.

Peterszky a honlapot csinálta. A legártalmatlanabb figura, akivel valaha találkoztam.

Előzmény: Miller a sör (208954)
Miller a sör Creative Commons License 2021.11.21 -1 0 208954

A Colos volt? A kis geci :-)

Előzmény: maribor (208953)
maribor Creative Commons License 2021.11.21 0 0 208953

Kéred peterszky telefonszámát?

Előzmény: Miller a sör (208951)
Miller a sör Creative Commons License 2021.11.21 0 0 208952

Mégha Croizet esetében igazak is a pletykák, a nagy kérdés az, hogy az egyik legjobb játékosunkat jegeljük, miközben Katona játszik a helyén. Sajnos a két magyar ,,fiatalunk,, nemhogy a bezzeg időkben, de még 5 évvel ezelőtt is csak a tarcsiban lettek volna cserejátékosok.

Előzmény: Seejay (208950)
Miller a sör Creative Commons License 2021.11.21 0 1 208951

Sajnos nem tudom, valami átkozott fradista törölte a fórum visszaszámlálót!

Előzmény: PETRUSZ1 (208949)
Seejay Creative Commons License 2021.11.21 0 5 208950

Croizet és Oenning között többször is volt nyilvános edzésen nézeteltérés .  Croizet jön-megy , valami sztárnak érzi magát , ezerrel pörög a divat , a bulizás , ő ilyen rosszfiú-művészlélek kombó szeretne lenni , aki ha Angliában játszana , akkor a The Sun 3 oldalas cikkeket hozna le róla , hogy kinek a társaságában tölti az estéket , meg milyen autókkal jár , stb . Kint ez egy iparág , amire rá is játszanak a játékosok , csak hát ő a 12. helyezett Újpestben akar Hollywoodosat játszani , amire alkalmatlan a közeg , másrészt azért a sztártól is messze van . Abból is voltak hisztik , hogy Oenning hosszútávon támadóként tekintett rá , Yohan pedig középpályás elsősorban . Ilyen mentalitással jobb ha nem mérgezi a csapatot , van bajunk elég .

 

Tallo mióta megfenyíti Oenning, azóta többet sérült , mint amennyit játszik . 3 meccs után mondtam , hogy ő egy kibaszott féke a csapatnak . Jól veszi át a labdákat , jól tartja meg , sokszor beleteszi a munkát , de semmi haszna a gólszerzésben . A támadóink emberhátrányban vannak, mert ő az oldalvonalnál , meg a felezőnél kavirnyászik , ha meg a tizenhatosra kerül , lövés helyett passzol , passz helyett meg lő , de azt meg úgy,  mint egy serdülő gyerek , a fejesei meg fél méterrel mellé meg kettővel fölé szállnak . Ő nem középpályás , de nem is támadó , ilyen poszt nincs amin ő játszik . Összjátékban erős , jó a fizikuma , de nem komplex játékos.  

 

Oenning egyik héten szar edző , másik héten meg jó. Most hogy különböző platformokon olvasok , mindenki pozitívan ítéli meg , eddig ő volt a szar . Ok 10 emberrel nyomta a Debrecen , de ennyire nem szoktak összeesni , ez osztálykülönbségnyi dominancia volt . Emlékeztetőül  , Augusztusban mi voltunk emberhátrányban Debrecenben , plusz a bíró +VAR kombó sem egyenlő arányban ítélte meg az ítéleteket , mégis 2-0-val fordultunk , és jobban is játszottunk , igaz nem bírtuk ki a 35 fokban -1 emberrel , normális cserék nélkül végig azt a 92-93 percet .  Mikor MO-t megítéljük , akkor látni kell miféle ganéj főnöke van , aki leszarja azt is ha a csapat legjobbját az 5. fordulóban adja el , és ifi játékossal kell pótolni , de azt is ha 2 hónapig tulajdonképpen nem lehet cserélni . Egy ilyen vékony keretnek a nemzetközi + plusz a bajnokság is sok volt , és belekerültek egy negatív spirálba . Így csúsztunk hátra . Ha nincs a nyári K.liga , ez a játék így a 6-10. helyig elég lenne(ami nem sok) , olyan 6-8 pontunk hiányzik . 

Én is azt mondtam pár hete , hogy Oenninget el kell küldeni , és nem azért mert jó , vagy mert szar edző , hanem azért mondtam akkor , mert a csapatnak új impulzusok kellenek , ha nem tud nyerni . 

Ugyanakkor a jó ég tudja , ki lenne az utódja , annyi bohóc ült már a belga alatt a kispadunkon , miért lenne az most másképp ?  Jön a Honvéd , MTK , Paks , zete  az idei évben ,  januárban meg a makik , Gyirmót kombó. Itt el kell dőljön a sorsa , de lehet  a mienké is . Felzárkózunk , vagy visszacsúszunk . Ha nem kerülünk feljebb , akkor mennie kell , és mégegyszer : nem azért mert jó vagy rossz edző . Pontok kellenek 9, 10 , 11 vagy akárhány játékossal is játszik az ellenfél . Pont leszarom a játék képét  .

PETRUSZ1 Creative Commons License 2021.11.21 -1 2 208949

Még hány nap? :)

Előzmény: Miller a sör (208937)
polovcev Creative Commons License 2021.11.21 0 1 208948

Én azt hallottam, hogy magatartási problémák miatt van konfliktus közöttük. Ordibálás edzésén, késések, efféle dolgok. Mondjuk érthető ha Croizet duzzog, mert szezon elején jól nyomta és joggal kezdett. 

 

Az én véleményem szerint a német taktikájához túl sok a támadó a keretben. Beridze mindenképpen kezdeni fog, mellé jön Kone/Tallo ami rendben is van. Viszont Simon, Stieber és Viana mindig padozni fog. (Édes Istenem ez utóbbi milyen helyzetet hagyott ki!) Croizet-nek kezdenie kellene, mert jobb játékos, mint Katona, még úgy is, hogy én speciel örülök, hogy utóbbit megpróbálják beépíteni. 

 

 

Előzmény: btete (208945)
Miller a sör Creative Commons License 2021.11.21 -6 2 208947

Ennek a fasz németnek mennie kell amíg nem késő. Ezt a meccset sem a kitűnő taktikánk nyerte meg, hanem a 37. percben beköszöntő emberelőny.

Előzmény: btete (208945)
wizardry8 Creative Commons License 2021.11.21 0 6 208946

Egy csepp vérből is ki lehet mutatni. Gondolom így csinálták. https://www.csaladleszunk.hu/prosta-check_prosztata_gyorsteszt_111

Az szép lett volna ha lehúzott gatyával, előrehajolva sorba állították volna a szurkolókat a lelátón és jön az egyik rendező gumikesztyűvel. 

 

Azt mondta a riporter 40 helyzete volt az Újpestnek! Mikor volt a Real Madridnak vagy a Balyer Münchennek ennyi helyzete? Soha!

Előzmény: maribor (208943)
btete Creative Commons License 2021.11.21 -2 3 208945

Mi a helyzet Croizetval ki tudja ? Megint az Ujpest II-ben fog játszani ? Múltkor három gólt lőtt. Mi a baja vele Oenningnek.?

Stiebert is jegeli.

A Debrecen még nálunk is gyengébb.

Skywalker. Creative Commons License 2021.11.20 0 0 208944

Engem akkor érdekfeszítene ez igazán, ha nem csak férfiak lennének érintettek ebben (márbocsánka)

Előzmény: maribor (208943)
maribor Creative Commons License 2021.11.20 0 0 208943

Kár, mert érdekelt volna, a lelátón hogy oldják meg az ilyet.

Előzmény: Skywalker. (208942)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!