KÖSZÖNÖM !!! Vagyis egy ,,egyszerű,, elemcsere megoldja a mostani félfunkciót ? Miszerint lélegzik a drága, de nem azt mutassa, amit kell... Merthogy nincs elég táp, hogy tudjon szinkronizálni ? Vagyis érdemes pár kavicsért megvenni, mert jó lesz ? Nem azt akarom, hogy ezt igérd meg, csak hogy ez a valószínű...?! Az én döntésem, az én pénzem, az én rizikóm! De kell, hogy legyen %-alapom :-)
A "Lo" , ahogy írod, általában az elem betegségének jele. A rádiókontrollos óráknál elemcsere után a mutatókat pontosan délre kell léptetni, majd türelmesen várni, jó helyen/jó időben 3-6 percnyi idő.
Mivel én a vaterán csak veszek,itt jelzem hogy,eladó sorba került illetve megfelelő csere alapért elcserélem a2609H-s szerkezetű tényleg NOS Poljotot. Eredeti orosz paszportjával..Érdeklődés ,árajánlat Privátban.
Írtam a németórás topikra, de nincs válasz... Szóval van egy rádióvezérelt cucc, és akié, annak szivesen fizetnénk, kell a lóvé neki, nekünk meg beleférne. De nem sima ügy, és nagyon hulla-kuka darabot nem vennénk. Szóval kéne valaki, aki kicsit tud valamit arról a cuccról. Valaki...? :-)
MEGJÖTT !!!! KÖSZÖNÖM !!! Nekem kicsinek tünik, de lehet, hogy csak a látásom romlik :-) A Raketa viszont fullos, és asszem már annak is megvan a helye ! Délután megy a mesterhez! És amit még mellé pakoltál....!!!! Igazán hálás vagyok, és bízom benne, hogy tudom viszonozni :-) Tudom, ez jó embereknél nem azért van,hogy visszavárunk,hanem mert megtehetjük. No de akkor is... :-)
Értettem én azonnal :-) Csak leírtam, hogy mi megy otthon,nálunk : ,,na,mostantól nem veszünk roncsot,csak ami ketyeg, és mindene megvan!,, Aztán..?!!! ,,...ezt nem hagyjuk itt!,, :-) Pedig kéne, vagy nem. Jó buli ez :-) Ráadásul a piacozás jó. :-)
Ha nem hulla leszek este, felteszek képeket az alkatrészekről. Sztem szétbontott werkek, de vannak uj mutatók is, aranyok :-) Majd látjátok, és mondjátok, mik azok :-)
Én komolyan mondtam, hogy már a hátlapért megérte. De azt is komolyan gondolom, hogy a számlapot el kéne felejteni :-)
Vedd úgy, hogy nem volt rajta számlap, de ez csak az én véleményem.
Sokszor bosszankodom rajta, hogy mennyi donornak való órát eladtam párszáz forintokért. Most meg szaladozok fűhöz fához, hogy kéne egy korona, egy mutató, egy jó tok. De már nincs kedvem bespájzolni roncsokból.
Inkább komplett órákat igyekszem megvenni, ami azért nem sikerül mindig.
Ja, most találtam a KOLOC-omhoz donort az elveszett mutató végett. Természetesen az elérett plexi alatt olyan gyönyörű és ritka Wostok számlap lapul, hogy simán "NOS közeli" órát lehetne belőle csinálni :-))) Még az a szerencse, hogy billegőtörött, így nem fogom sajnálni szétbontani.