Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Majd minden nap olvasom a leveleket, de mivel nem főzök kérdésem nincs, este amikor olvasok addigra az esetleges kérdéseket megválaszoltátok, így nincs miről írni. :)
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Már régóta, jó két éve szemzgetek ezzel a Horkai-féle meggymagozó / zúzó masinával. Mindig lecsúsztam a kivitelezéssel, mire találtam volna valakit aki esetleg elkészítené, már nem volt aktuális, kézimunkával már megtörtént a magozott meggy cefre készítése :( Kb. 100-150 liter meggy cefre + durván ugyanennyi cseresznye és szilva szokott lenni az éves átlag, kézzel eléggé időigényes móka.
Idén lehet, hogy kísérletezem az erjesztés utáni mag elválasztással, sokan így csinálják. (Vélemény?)
A kérdésem a következő:
Ha már sikerült egyet elkészíteni a magozóból, esetleg volna mód még egyre megrendelésre? Költség / idő terén mire számíthat a szegény ember?
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Hu......
Kapatam párat :)
Mindenkinek köszönöm!
Mivel továbbra sem tudok emilt küldeni, itt válaszolnék a feltett kérdésekre.
Stapika: igen, erre.
Tancsi: jövök haza a Tiszámról :)
Bocsi az offért.