Sziasztok! Gyönyörűek a sáslilik! Hihetetlen hány féle színben pompáznak. Nekem nincsenek különleges fajták, így nagyon várom a képeket. Nálam ez nyílik, Hemerocallis fulva (vöröslő sásliliom).....
Hű, ekkora virágot még nem láttam, gyönyörű! Remélem nem szaktopikot nyitottál, mert akkor elveszett ember vagyok:)) Mikor megveszem még tudom a nevüket, de el is felejtem azon nyomban (őszintén nem fordítok rá energiát). Nálam még csak bimbósak, de néhány tavalyi kép (idén már bővültek, remélem, meg tudom majd mutatni).[image5:left
Nézelődtem a képtárban és rácsodálkoztam a pálmáidra. Ezek télállóak vagy cserepestől van a földbe süllyesztve és télen teleltetni kell? Nagyon szépek!
A kerted nagyon szép! Csodás növények! Aranyos kutyusaid vannak, szépen mutatnak a kertben. :)
Szia! De örülök, hogy nyitottad ezt a topikot:) A sáslilik a kedvenc virágaim közé tartoznak(benne vannak a top 3-ban:) Éppen ma délután nézegettem, milyeneket fogok még rendelni az ősszel. Ennek a Julie Newmar-nak a valóságban is ilyen nagy a virága?