Kérdezz, van itt pár okos segítőkész ember. Három dolgot nem szeretnek: ha valaki illegális dolgot kér, illetve ha valaki egy kérdést sok topicba tesz bele.
És kodekpakkot soha, sehova sem teszünk fel.
Szevasztok. Van egy gondom az XP és a Wi-Fi határán. Vettem egy uesbés wifi-sticket. A gépen Windows XP Pro SP3 van. Az installálás gond nélkül ment, a konfigurálásnál viszont komoly gondok adódtak. Csak a konfigurációmentes vezetéknélküli hálózat szolgáltatással működik. A gép bekapcsolása utáni bútoláskor élő internetkapcsolatot mutat a gép, viszont a bútolás végén megszakad a kapcsolat és csak az említett szolgáltatás újraindításakor éled fel. Ezt minden indítás után el kell játszani.
Igen, csak az XP-ben nincs alapból szolgáltatás lista. Ehhez fel kell tenni valami programot. Ilyen például a Prio, ami beleteszi ezt a Feladatkezelőbe, vagy lehet használni más programot, mint például a ProcessExplorer.
Egyik hm beépített folyamat vár valamire, tipikusan egy netes lekérdezés eredményére, a felület betöltése addig felfüggesztődik.
Hibanaplóban szokott lenni szép üzenet. Mely szerint "a folyamat eredménye egy másik folyamat eredményétől függ, ezért az utasítás nem hajtható végre".
WinMediaPlayer legyalulva, csak a mag maradt meg, IE legyalulva, szolgáltatások fele kilőve.
tűzfal, ICS kilőve) gyakorlatilag fele xp. Még a pasziánsz se fut, :-) a driverek nem telepítő exével vannak, hanem driver integrálással. Nvidia vezérlőpult nincs, csak driver, hangkártya is így, tehát semmi plusz nem indul. A telepítő cd-t NLitével csináltam 3 éve, és
ugyanez a cd lett használva. Teljesen le van csontozva. Ezért nem értem, mi változhatott meg?
Lehet hardveres valami, gyengélkedik valami, de egy 3év 4 hónapos cucc csak nem adja meg magát
Köszönöm szépen, eddig kb. 2 nappal ezelőtt így volt, de most ez igy nem működiK. A jelenlegi böngészöm után a Mozilla fierefox böngészőmnél viszont az Általad javasolt szerint működött. Jelezték is az Időlépnél, hogy valamit változtattak a dolgokon. Még 1x köszönöm a segítséget.
Segitséget szeretnék kérni. Az Időkép web lapon az országos időjárás szines térképen atz egyes városokra rálépve a kurzorom négyes nyilat mutat. Szeretném ha nem lenne négyes nyil. Szokta mutatni az egyes városokat, kiirva hőmérséklettel, de most ez a négyes nyillal rámenve nem jön. Mit tegyek?