Keresés

Részletes keresés

margarita402 Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2473

Nevetséges. Minden további nélkül meg tudnak állapodni a pártok a közös jelöltekben, ahogy ez a legtöbb helyen a háttérben meg is történt.:-) Az előválasztási bohózat  marketingcélokból történik, semmi másért.

Előzmény: Jaka46 (2457)
8 óra szórakozás Creative Commons License 2021.08.30 0 0 2471

Dehogyis, csak a gyurcsányozás van nekik kiadva (időnként sorosozás, tudod, ez ugyanolyan)

Bolsikám...

Nincs kiadva...

Ellentétben ballibbel, van jópár millió ember ebben az országban, akik nem akarják elveszíteni azokat az eredményeket amiket a polgári kormány eddig elért, és "kiadás" nélkül is igyekeznek megvédeni.

Előzmény: kígyószisz (2465)
templier Creative Commons License 2021.08.30 0 0 2470

"Tehát azt vitatom, hogy ők névtelen senkik lennének"

Akiket a kimenekített nevesebb Fidesz politikusok (pl. Gulyás Gergely,v Kocsis Máté, Varga Mihály) helyett indítottak, azok Fidesz szinten jelentéktelen figurák.

Fürjes Balázs is egy utolsó esélyt kapott, ha bukik, akkor megkapja a selyemzsinórt, mint az a 15. kerületi figura, akinek már e nevére sem emlékszem.

Előzmény: kígyószisz (2451)
margarita402 Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2469

A lakosság 70,5%-a városban él. Nem tudom, minek lovagolsz a kistelepüléseken, amiknek ráadásul egy jó része gyakorlatilag elővárosként funkcionál, rettentő butaság, hogy a jobbiknak kizárólag ott van támogatottsága, vagy hogy mozgóurnát kéne kivinni. A jobbikot mellesleg több, mint kétszer annyinak mérik, mint a momentumot.

Előzmény: kígyószisz (2456)
8 óra szórakozás Creative Commons License 2021.08.30 0 0 2468

Szerinted,a Gyurcsánytól tart a legjobban Orbán.

Ha kormányváltás lesz, akkor az a világ jön vissza, amit gyurcsány képvisel.

Lehet, igazad van, talán nem Gyurcsánnyal kellene cimkézni...

Végülis tök mindegy... Ha Orbán bukik, akkor megint külföldi kezekbe kerül minden.

Talán mert az ellenzéki oldalon Gyurcsány az egyedüli írástudó, a külföld is vele üzletel.

Ha itt kormányváltás lesz, akkor az lesz amit Brüsszel akar:

Kerítésbontás,

Migránskvóta

LGBTQ az ovodákba

Családtámogatás megvonva

Közművek megint nyugati kezekbe

Az "oligarchák" cégei úgyszintén.

Az EU-nak nem egyenlő partner kell, hanem gyarmat.

És ezt Gyurcsány értette meg a legjobban.

Előzmény: Jaka46 (2463)
Politicar Creative Commons License 2021.08.30 0 1 2467

Csak az Orbánozás van nekik kiadva (időnként Mészárosozás, tudod, ez ugyanolyan), hiába lerágott csont és nem érdekel senkit, nincs új témájuk, maradnak ennél.

Előzmény: kígyószisz (2465)
Politicar Creative Commons License 2021.08.30 0 0 2466

Nem tudnak megszabadulni Gyurcsánytól, és ez nagy hiba.

Nem hiba...  ;) 

Előzmény: 8 óra szórakozás (2460)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2465

Dehogyis, csak a gyurcsányozás van nekik kiadva (időnként sorosozás, tudod, ez ugyanolyan), hiába lerágott csont és nem érdekel senkit, nincs új témájuk, maradnak ennél. 

Előzmény: Jaka46 (2463)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2464

Sajnos, ez nem mond sokat, sőt, semmit. 

A parlamenti választási többség az egyéni választókerületekben dől el. Amelyik párt ott többet nyer, mint a másik, annak a listás eredményeknél kevesebbje lesz, szóval, ez bonyolult. 

Előzmény: bromboveri (2461)
Jaka46 Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2463

Szerinted,a Gyurcsánytól tart a legjobban Orbán.

Előzmény: 8 óra szórakozás (2460)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2462

Szerintem akkor is lenne előválasztás, de így nem tud kifarolni egyik párt sem belőle :) 

2019-ben még szó sem volt arról, hogy hogyan kell indulni majd a parlamentin, mégis volt itt-ott előválasztás (igaz, túl kevés helyen, ezen változtatni kell legközelebb).  

Előzmény: Jaka46 (2457)
bromboveri Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2461

2021 augusztus

8 óra szórakozás Creative Commons License 2021.08.30 -1 2 2460

Török Gábor:Előválasztás nélkül esély sem lenne a kormányváltásra.

Előválasztással sincs.

Nem tudnak megszabadulni Gyurcsánytól, és ez nagy hiba.

Előzmény: Jaka46 (2459)
Jaka46 Creative Commons License 2021.08.30 0 0 2459

https://24.hu/belfold/2021/08/30/torok-gabor-ellenzek-elovalasztas/

Török Gábor:Előválasztás nélkül esély sem lenne a kormányváltásra.

Jaka46 Creative Commons License 2021.08.30 0 0 2458

https://24.hu/belfold/2021/08/30/feltortek-szel-bernadett-kampanyfonokenek-autojat/

Feltörték Szél Bernadett kampányfőnökének autóját.

Jaka46 Creative Commons License 2021.08.30 -3 1 2457

Az előválasztásra költött pénz miért lenne pocsékolás?

Ha az Orbán-kormány nem változtatta volna meg a választási törvényt,akkor nem lenne előválasztás, így viszont előválasztás nélkül nem váltható le a jelenlegi kormány,ha nincs hatpárti összefogás akkor nincs remény a nyerésre.

Előzmény: Gondoskodó szülő (2455)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -2 0 2456

Akár ennyi is lehet. Nem annyi (egyelőre). 

A pártok majd összeadják, ahogy eddig is összeadtak már valamennyit, nem is keveset. 

Viszont ez alátámasztja, amit tegnap írtam: Jakab hívei a kistelepülésekről nem fognak tudni előválasztani - hacsak online nem -, merthogy biztos nem mennek ki minden faluba mozgóurnával. 

Előzmény: Magyarok közt európai (2453)
Gondoskodó szülő Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2455

Van pénz pocsékolásig!

Előzmény: Magyarok közt európai (2453)
Jaka46 Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2454

https://444.hu/2021/08/30/nyomoznak-ket-ember-ellen-akik-ellenzeki-aktivistakra-tamadtak-balmazujvarosban

Nyomoznak két ember ellen,akik ellenzéki aktivistákra támadtak Balmazújvárosban.

Hogy lehet ennyire gyűlölködni?

Magyarok közt európai Creative Commons License 2021.08.30 0 1 2453
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -2 0 2452

Fürjes Balázs a budapesti ellenzéki szavazók körében az egyik legnépszerűtlenebb politikus. Az a választókerület mindig is a Fideszé volt, kérdés, hogy megmarad-e, mert szinte a legkevésbé közkedvelt politikust küldik ide, szóval, ezt se értem. 

Lehet, hogy ezt is el szeretné veszíteni a Fidesz. 

Előzmény: kígyószisz (2450)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -2 0 2451

Bocs, most olvastam el még egyszer a hozzászólásodat: értem, tehát szerinted a Fidesz indít névtelen senkiket, pofozógépeket. Bocs.

Azért nem egészen így van, mert a korábbi polgármestereit indítja pl. Óbudán és Újpesten, meg Józsefváros-Ferencvárosban is, ezért is kérdeztem, hogy vajon milyen motiváció lehet emögött, amikor ezek az emberek úgy kikaptak 2019-ben, hogy csak na, és még sértődött nyilatkozatokat is tettek akkor. 

Mindhárom vk-ben (az egyikben Szabó Tímea, a másikban Varjú László, a harmadikban még nem tudni, de ott elég sok potenciális befutót lehet látni, mondjuk, Jámbor András révén) ellenzéki győzelem lesz. Ez nem is kétséges. 

És akkor a Fidesz elindítja ellenük pont azokat, akik már 2019-ben nehezen nyelték le a békát, amikor leváltották őket a polgármesteri tisztségről, szóval, nem értem. 

Tehát azt vitatom, hogy ők névtelen senkik lennének, nem, ők bukott fideszes politikusok és a Fidesz most kiteszi őket egy újabb buktának. 

Én azért tényleg esélytelen és főleg ismeretlen politikusokat indítanék ilyen pofozógépnek, fura.  

Előzmény: templier (2447)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -2 0 2450

A Fidesznek a XII-ben van esélye (de az sem annyira biztos, pláne, hogy Fürjes Balázst indítják ott, ami szerintem Fidesz-szempontból nem annyira jó húzás, dehát ők tudják), és a XVII. ker-ben fog befutni. 

Több nincs.

De ott van még Pest megye is, ahol 12 vk van, és ebből 7-et tartanak biztos ellenzéki nyerőnek. 

kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -2 0 2449

Ki az, aki névtelen senki, szerinted? A most ismertetett 6 választókerületből a korábbi ogy. képviselőket fogják újra indítani, szerinted ők a névtelen senkik, akik 2018-ban, ellenzéki összefogás nélkül is megnyerték a kerületüket? Ők mind ogy. képviselők most is.

Az ötödikben hirig van, mert ott van a korábbi nyertes és Hadházy párharca, de egyikük sem névtelen senki, sőt, egyre híresebbek :)

Egy olyan van, a XV. ker-ben, ahol relatíve ismeretlenebb politikusok mérkőznek.

Éppenséggel pont ezzel a 6 választókerülettel kapcsolatban lukra futottál a "névtelen senkizéssel". Ezek azok a választókerületek, ahol szinte borítékolva van az ellenzék győzelme (a 6-ból 5-ben biztos, de szerintem a 6. is tuti). 

Ja, hogy te eddig nem ismerted a 2018-as egyéni választókerületi győztesek, azaz jelenlegi ellenzéki parlamenti képviselők nevét? Az más. Akkor azt mondd, hogy csak számodra névtelenek.  

kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -2 0 2448

11 ilyen választókerület van csak, a 106-nak 10 %-a, pech, hogy pont beleesel :) 

Ott valóban nem demokratikus  a dolog, kihívó híján. 

De a későbbi választáson majd lesznek ellenfelek úgyis.   

Előzmény: Mostezakkorhogy (2446)
templier Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2447

"Harrach Tamás indul a Budapest 7. vk-ban Hiszékeny ellenfeleként, megint, holott ott már kikapott korábban. 

Hát, szerintem nem ellenfél Hiszékenynek."

A 13. kerületben tökmindegy, hogy kit indítanának, az kikapna, de azt sem gondolom, hogy ez Hiszékeny érdeme lenne. Szinte semmit sem hallunk róla.

De jelenleg Budapest egyik kerületében sincs biztos esélye a Fidesznek.

Nem véletlen, hogy evakuálták az összes ismertebb politikusukat és helyettük névtelen senki pofozógépeket állítottak be, hogy összeszedjék a vesztes szavazatokat.

Talán még Fürjes az, aki próbálkozhat, de szerintem ő is le fog bőgni.

Előzmény: kígyószisz (2445)
Mostezakkorhogy Creative Commons License 2021.08.30 -1 0 2446

"elég a kolompot követni, majd felülről eldöntik mások, hogy mit tegyetek. 

Az ellenzéki szavazók éppen ebből nem kérnek. "

Akkor hogy lehet az, hogy egyetlen jelölt közül előválaszthatok, akit kijelöltek ott fenn nekem?

Előzmény: kígyószisz (2126)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -3 0 2445

Aha, most már tudom: Harrach Tamás indul a Budapest 7. vk-ban Hiszékeny ellenfeleként, megint, holott ott már kikapott korábban. 

Hát, szerintem nem ellenfél Hiszékenynek.  

Előzmény: kígyószisz (2444)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -3 0 2444

Tehát ki indul nálatok a Fidesz színeiben? Merthogy a MiHazánk és a Kutyapárt nem veri meg Hiszékenyt, abban biztos vagyok.  

Előzmény: Pacemaker (2442)
kígyószisz Creative Commons License 2021.08.30 -3 0 2443

Kicsoda? Azért egy 56 %-os eredményt nehéz lesz überolni, akárki is lesz. 

Mármint ha a 100 %-on belül szeretnének maradni, de esetleg te már tudsz róla, hogy a Fidesz jelöltje akkor is nyer, ha veszít? 

Előzmény: Pacemaker (2442)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!